Gyermek szőnyegek IKEA: Modellek és jellemzői

Nehéz megtalálni a házat ma, amelyben nincs legalább egy belső elem az IKEA-tól. Ez a svéd óriás, bútorok és kiegészítők gyártása, a skandináv stílus rendkívül népszerű és megfizethető.

A vállalat választéka figyelmet fordított az összes lakossági övezetre, beleértve a gyermekszobák elrendezését. Ezért az IKEA katalógusban mindig meglehetősen széles körű szőnyegek vannak a gyermekek számára.

Sajátosságok

IKEA szőnyegek olcsók és nagyon praktikus termék, amely képes egy gyermek szobájában extra kényelem és a szépség. A sok más márka termékeinek előnyei nyilvánvalóak.

  • Elegáns design. A cég együttműködik a tehetséges tervezőit a világ minden tájáról. A tapasztalt és nagyon fiatal művészek és tervezők érzékenyek a globális trendekre, és divatos trendeket hoznak létre. Érdekes nyomatok, minták és nem kötelező színek az IKEA stílusának szerves részévé váltak. Egy ilyen szőnyeg senki sem hívhat unalmas és régimódi.
  • Ökológia. A vállalat termékei megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak. Az IKEA biztosítja, hogy minden felhasznált anyag (szál, gumi alap, festék) ne tartalmazzon káros anyagokat. Termékeket, amelyek érintkezésbe kerülő gyermekek különösen alaposan tesztelt, és vizsgáljuk a kémiai összetétel és hypoallergenicity.
  • Könnyű üzemeltetés és biztonság. A szőnyegek tartós és kopásálló rostokból készülnek. Könnyen érdekelhetők: még a világos modellek teljesen könnyűek lesznek a modern eszközökkel, és a kis termékek küldhetők egy mosógépnek. A gyermekszőnyegek gumi alapon vannak felszerelve a csúszó és sérülés kiküszöbölésére.
  • Megfizethető ár. Az IKEA termékek tömeges fogyasztók számára készültek. A Társaság egyik alapelvei Az alapítványa óta az árfaktor elsőbbsége. Nincs elitizmus: A viszonylag kis költségek magánvásárlója kiváló minőségű, környezetbarát anyagokat és érdekes dizájnt kap.

Anyagok

A gyermekek padlóburkolatának alapvető követelményei – a hő megőrzése, a zaj felszívódása, az erő, a biztonság. A gyermekszobában nem illeszkedik a terjedelmes bevonatok természetes nehéz juse bázisával vagy fényűző szőtt szőnyegekkel. Szintén teljesen elfogadhatatlan veszélyesen mozog a padlón, a lounge pamut pálya – ezek a hajtások, nem adják meg a szükséges hőt, gyorsan elhasználódnak.

A gyermekek szobái leggyakrabban szőnyegei és pályajai szintetikus anyagokból készülnek (Főszerkezet – 100% polipropilén, puha, zajelnyelő és meleg nylon-halom és gumi alap). Az ilyen termékeket alacsony súly és kiváló működési tulajdonságok különböztetik meg. A festékek nem fakulnak ki a nap és a hosszú megőrzés az eredeti megjelenés.

Az IKEA gyártók bizalommal kijelentik, hogy az ilyen szőnyegek nem okoznak allergiákat a gyerekektől. Egy másik plusz-por fogó nem szaporodik a szintetikus szálakba. Mondunk egy kis illat egy új termék (leggyakrabban a gumiablakból), de gyorsan eltűnik.

Szállás a belső térben

A szőnyeg kiválasztása, a gyermek korára, a helyiség belső színének és a szoba méretének általános színe. Leggyakrabban a szőnyeg ágyas helyen vagy egy speciálisan kijelölt zónában van.

Az IKEA szőnyegek gyerekeknek kis méretűek, így könnyen mozgathatók az egész területen, és szükség esetén cserélhetők, mert a gyermekek bármilyen meglepetésére számíthat. De hogy frissítsük az egész szobát, ha elrontják, nehéz lesz.

Hatótávolság

Az IKEA termékkatalógus folyamatosan frissül. A tervezők új rajzokat fejlesztenek ki, figyelembe véve a fogyasztói minősítést és megváltoztatják a belső divat trendjeit. A vállalat bármely szezonális gyűjteményében a vevő biztosan megfelelő modellt talál.

Kis kör Dunelskog szőnyegEgy vicces madár, amely nem fél a krokodiltól, akkor fiatalabb gyerekeket fogsz csinálni. Nagyon kényelmesek lesznek a puha és meleg halomban játszani. Szőnyeg átmérő – 100 cm.

Rövid varsárA Latto érdekli az absztrakt minta, amelyben kívánt esetben láthatod a tájat: hegyek, az út, menj ki a távolban, és mindezek felett – a nap narancssárga lemeze. Általánosságban elmondható, hogy az absztrakt és stilizált minták és motívumok használata a gyermekek kialakításában nagyon hasznos – ez egy jó képzés a fantázia fejlődéséhez. Termékméret – 160×120 cm.

Egy másik, a latto azonos nevű szőnyeg tetszik a szemmel, a világos, hatékonyan kiválasztott színek mozaikjával. Minden korú gyermekeknek felelnek meg: és a gyerekek és a tizenévesek. Egy ilyen modell nagyszerűen fog kinézni a kanapén vagy az ágyban. Használja a szőnyeg árnyalatát a szoba egyéb elemeiben (bútorok vagy textil), akkor a szoba belseje befejeződik és harmonikus lesz.

ModellStlims két színváltozatban úgy néz ki, mint a latto, de nyugodtabb tartományban készült. Mérete – 140×133 cm.

Az IKEA-ból származó gyermekek szőnyegei játszhatnak egy fényes dekoratív elemet a belső térben, kényelmet teremtenek, felszívják a zajt és a hőt adva. De egy másik fontos jellemzője egy játék: a cég rendszeresen speciális szőnyegeket állít elő olyan nyomatokkal, amelyek egy érdekes játékot tartalmaznak.

Például minden évben ugorhatsz a klasszikusokba, és nem csak aszfalton nyáron. Modell ChemmahosA festett négyzeteknél a játék kedvenc különböző generációi bármely szobába illeszkednek, és sok örömet szállítanak gyermekeket. Abszolút csúszásmentes alap garantálja a biztonságot. Termékméret – 160×100 cm.

A Studdel szőnyeg egy egész város képe a környezettel. Van egy autópálya jelöléssel, vasútval, az alagútban, egy csomó ház, egy cirkusz sátor, egy labdarúgó stadion, a gazdaság, az erdő és sokkal több. A gyerekek szervezhetik az embereket, autókat és vonatfigurákat a területen, töltve a várost az életével. Azt is megvásárolhatja őket IKEA-ban (ez egy sor játék Lillaba).

Staddel szőnyeg mérete – 130×133 cm. Puha, de egy tartós nylon halom nem szerelmes, és egy szintetikus gumi bélés nem ad egy terméket csúsztatani. Rendszeres tisztítás porszívóval, és szükség esetén a foltok eltávolítása egy finom detergenssel – ez az egyszerű gondozás a csodálatos szőnyegre.

ModellA Storaba gyerekek lenyűgöző mezőt is kínál a játék számára, és ez a szőnyeg egy igazi képzési útmutató. Ez egy egész közlekedési csomópontot okoz az utakkal, a közlekedési lámpákkal, a gyalogos kereszteződésekkel, a parkolóval és a vasúti átkeléssel. Játék, a gyermek nemcsak képzeletet fejleszt, hanem megkapja a közlekedési szabályok első óráit is. Termékméret – 133×75 cm. Engedélyezhető mosógép használata fehérítés és szárítás nélkül.

Négyszögletes szőnyeg dunelskogA gyerekeket forró Afrikába költözik: egy keskeny út vezet a fiatal kutatók a dzsungelben. Ott fognak látni pálmafák, lianák, hűvös híd egy veszélyes folyó körül krokodilok, majmok és király maga vadállatok – oroszlán. A modell méretei 133×100 cm. Csak rendszeresen porszívózik a szőnyeget, erős szennyezéssel, kézmosás ajánlott.

SzőnyegA rummet a leánykori szoba stilizált belsejét ábrázolja. Ez a szőnyeg lehetővé teszi, hogy a kis szeretője sok történetet találjon a babák számára, és úgy érzi, mint egy belsőépítész, rendezője játékbútorszőnyeg.

Vélemény

Sok fogyasztó előnyben részesíti a svéd hipermarket termékeit, amely több mint fél évszázadot biztosít az egész világon olcsó, de kiváló minőségű dolgokat a ház számára. Ez vonatkozik a gyermekek szőnyegeire is. Az IKEA termékek örömmel megszerzik a fiatal szülőket, akiknek a családi költségvetési megtakarítások különösen fontosak.

Hálózat Számos pozitív visszajelzést találhat a gyermekek szőnyegei IKEA működéséről. A vásárlók ünnepeljék a kényelmet, az egyszerű tisztítást, a mosási lehetőséget, a modellek optimális méretét, a kellemes designt. És ami a legfontosabb – ezek a szőnyegek, mint a gyermekek, akik a fő felhasználók.

A következő videóban áttekintést kap az IKEA szőnyegekről a gyermekszobában.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: