Hogyan lehet kombinálni a háttérképet a gyermekszobában?

A folyamat tapétájának folyamata a gyermekek – lenyűgöző esemény. Lehetővé teszi, hogy felfedje a kreatív potenciálját, és különlegessé váljon a gyermek szobájának.

Ami fontos figyelembe venni?

A kombinációhoz kiválasztott háttérképek ugyanolyan vastagsággal kell rendelkezniük, bár a textúrában eltérhetnek. Olyan módon vannak kiválasztva, hogy megvilágítják a helyet, és tedd a légszobát. Ez először is, világos színekkel a ruhát, ami vizuálisan növeli a magassága a mennyezet és a falak szélessége. Az illúzió fenntartása érdekében érdemes limitálni egy kis nyomtatásra.

Fontos, hogy figyeljen a színre, mert a fényes és szép fülbemászó hangok gyorsan unatkoznak. A jövőben elkezdenek bosszantani a gyermeket.

Annak érdekében, hogy kényelmesen érezze magát a szobában, érdemes megválasztani a termékeket a színpaletta gyengéd árnyalatában.

Nem tud erős színeket csatlakoztatni: például piros és kék – radikálisan ellentétes festékekkel, negatívan befolyásolhatják a gyermek hangulatát.

A háttérképeket úgy kell megválasztani, hogy fényes akcentusuk nem érvényesül az általános háttéren. Kívánatos, de a feleslegben elnyomó légkört teremt. Ugyanakkor nem engedheti meg, hogy a gyermek koncentráljon, például házi feladat elvégzéséhez. A nagy nyomtatás vizuálisan csökkenti a gyermekek helyét, és nincs kijavítható kombináció.

Nézetek

Válassza ki a háttérképet a gyermek korcsoportjain kell alapulnia. Például nincs értelme arra, hogy drága háttérképeket vásároljon egy baba számára, ha a lakás javítása a felfrissüléssel, a szokásos. Van elég papírkendő. Fontos megérteni, hogy a kontraszt egy nyomtatott és egy monofonikus alapot tartalmaz.

Nem szükséges a gyermek vinil vagy textil tapéta falaira. Az elsőnek káros, bár nagyon praktikus, és a második lehetőség nagyon bonyolult az ellátásban, és sokat költ. Ezenkívül mindkét fajta alkalmasabb a felnőtt szobák díszítésére.

Jól néz ki a gyermek fotó tapéta falain, valamint az úgynevezett folyékony háttérképek, amelyek a hígítás után a falakon küzdő és ragaszkodnak, amely az előkészített sablonok szerint különféle rajzokat képez.

Szükséges elkerülni a különböző rajzok kialakítását egyedül – ez nem csak túlterheli a belső háttér, hanem a rendellenesség légkörét is. A kombináció kontrasztja olyan módon van kiválasztva, hogy néhány háttérkép lágyítsa másokat. Ez az, hogy a falburkolat a mintával kifejeződik.

Vásárolhat olyan tapéta-társakat, amelyek kezdetben ugyanolyan színsikert tartalmaznak, pontos árnyalatokkal és betonokkal. Az ilyen termékek közül a vevő választhat lehetőséget a gyermekek különböző korai és nemi falainak kialakításához.

A tervezési ötletek lehetnek:

 • a szoba zónáinak hangsúlyozása;
 • Falpanelek;
 • A falak kialakítása teljes egészében;
 • Kiállítási galéria.

Rajz

A kép tekintetében érdemes megfontolni, hogy semmi bonyolult az észlelésre nincs szükség a falra. Például nem kell díszíteni egy szobát komplex 3d-fotó háttérképekkel afrikai témával.

Ne vegye figyelembe a gyermekek padlót és életkorát, mert ugyanazok a medvék a tinédzser szobájában a falakon nem megfelelőek.

Ugyanakkor a gyermekek felnőtt témái idegenek – ilyen falak nem tudják átvinni a kívánt légkört.

Ha a háttérképeket és rajzokat társaként választják ki, akkor az egyik típusú ruhának könnyebbnek kell lennie, mint mások.

Jól kombinálható egy fényképes háttérképekkel:

 • csíkos;
 • geometriai nyomtatás;
 • Virág díszítéssel;
 • társak virágos témákkal;
 • ábrázolja a rajzfilmek vagy játékok karaktereit.

Bizonyos esetekben a gyermekek nem felszereltek két és három tapéta-társa. Ugyanakkor, mint általában, azok, amelyeknek nincsenek rajzolása vagy a legegyszerűbb. A tinédzser szobák esetében a kombináció legjobb megoldása a monochon ruhák kombinációja, melyet tematikus csíkokkal lehet.

Rendszerint a stílust gyermek hobbija alapján választják ki. Például lehet, hogy anime vagy vázlatok a városi tájak, valamint a glamour témái.

A legjobb?

Feltételesen, a gyermek 3 funkcionális területre osztható: játék, alvás és munka. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyszerre kell elosztani őket – az ilyen megközelítést megfosztják az expresszivitástól, mert a stílusos kialakítás helyett a falak falakjának láthatóságát a többi szoba javítása után továbbra is hagyja. A legfeljebb két zónát kiemelheti, de meg kell tennie.

Például világos háttérképet készíthet az egyik falra, és díszíti őket ugyanazokat a réseket a rackben, közel az asztalhoz. Ebben az esetben a munkaterület falának fő síkja nyugodt, egy-fotonnak kell lennie. További támogatást a pestrem háttérkép hangjával függönyökkel lehet végrehajtani. Az ilyen függönyök a monofonikus és könnyű falak hátterében állnak.

A Gaming Zone képével a motley háttérképhez fókuszálhat. Először is, egy ilyen megoldás praktikus, és hozzájárul a falburkolat tartósságához, a véletlenszerű szennyezés maszkolásához. Másodszor, a nyomtatás megfelelőbb a gyermek játékzónában. A nyugodt háttérképek jóak a koncentrációhoz.

Hogy a design stílusos és modern, figyelembe kell venni a kombináció elvét. Például a patchwork technika jobban néz ki az egyik falon, hogy párosítson monofonikus tapétával, nem pedig különböző háttérképeket minden falon. Pontosabban hangsúlyozzák a kiemelkedést vagy a rést, mint a különböző sávok rögzítéséhez váltakozó.

A szőnyeg hátterében, amely a gyermekek kialakításának gyakori eleme, az ilyen formatervezés nehéz lesz, mint egy színes stretch mennyezet hátterén.

Mi nem kívánatos?

  Ne oszd meg vízszintesen több részre. Nem mindig ilyen kombináció úgy néz ki, mint ahogy azt elképzelte, mert gyakran a háttérkép kombinációja közöttük vizuálisan csökkenti a falak magasságát. Nem kívánatos, hogy a különböző korosztályok háttérképében és a határok rengetegének kombinálása. A fiúk kombinált háttérképek lehetnek például a hely témakörökre.

  Felejtsd el a bohócokat – ezek az ötletek gyakran kudarcot, mint a hatalmas rajzok. Ez a felnőtt fényesnek és vidámnak tűnik, nem tetszik a gyermek, és még kevésbé kicsi. A legjobb ötletek kombinálják a vászonokat egy monofonikus alapon, egy zöldségminta: a lányok – pillangók, virágok és fiúk – autók és repülőgépek a szuperhősöktől. A fényes szalag nem kívánatos, mint a Polka Dot, mivel a szemek hullámai.

  Kombináljon egy gyermek tinédzser jobb texturált tapétát fényképnyomtatással, díszítve a rekreációs területet.

  Tippek, hogyan válasszunk egy háttérképet a gyermekszobában, lásd a következő videót

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: