Hogyan válasszuk ki a Gyermekek Chaise Longue-t?

Megfelelően kiválasztott gyermekek chaise longue – ez elsősorban az anya szabad keze. Természetesen, hogy a baba töltését ebben az eszközben egész nap nem lehet, de néhány órányi játékot vagy kényelmes alvást adhat a szülőknek a belügyek számára. Ilyen kényelmes fészket a baba, akkor szid, mozdulatlanul az ágyban, a hintó társalgó tudunk az erkélyen vagy magával viheti az utcára – csak ezt meg kell választani a megfelelő modellt, hogy ez nem csak kényelmes, de biztosította a morzsák biztonságát is.

Jellemzők és cél

A legkisebb Chaise Lounge egy miniatűr hordozható vagy mobil bölcső, amelyben a baba képes hazudni, szabadon vagy aludni. A tervezés alapvető előnye, hogy a csecsemők biztonságosan tölthetik a nap nagy részét, lehetővé téve a szülők pihenését és házi készítését.

Ráadásul a gyermekek chaise lounge hasznos teljesítményt nyújt:

 • A piacon kínált gyermekmodellek többsége beépített oszcillációs lehetőséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan nyugodjon meg a leginkább szeszélyes és nyugtalan morzsát;
 • A kompetensen kiválasztott Chaise Lounge támogatja a test élettani helyzetét, ezáltal biztosítva az izomrendszeri rendszer teljes fejlődését;
 • A termékek speciális biztonsági övekkel és kötőelemekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a baba kényelmes helyzetben tartsa, kivéve az ő csökkenésének kockázatát;
 • A designnak kis súlya van, kompakt és ergonomikus, így a szülők a babával együtt mozgathatják a chaise lounge-t, és ezért ellenőrizzük;
 • A legmodernebb modellek kerekekkel vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a design mozgatását a babával.

A napozóágyak nagyon mozgékonyak – a természetre, a boltba, a sétára, míg az anya kezei teljesen szabadok maradnak, és még akkor is, ha a baba szeszélyes, akkor bármikor használhatja a beépített A dummy lehetősége, vagy egyszerűen forduljon kellemes dallamra. Általánosságban elmondható, hogy mindenki önállóan választhat egy olyan funkciót, amely szórakoztatja a morzust, hogy hosszú ideig legyen, hogy a széknek nincs ideje unatkozni.

A legtöbb termék fényes és színes designnal rendelkezik, sokan befejeződnek a játékok fejlesztésével – mindez hozzájárul a gyermek fejlődéséhez, és kedvező hatással van pszicho-érzelmi állapotára.

Milyen életkorra alkalmas?

  Sokan használják a chaise lounge azonnal attól a pillanattól kezdve, hogy a baba megjelenik. De ez nem teljesen helyes, mivel a túl sok hatása testtömeg a incomparated és gyorsabb gerinc, az izmok fűző csecsemők gyakran vezet a deformáció a csontszövet és az átruházás valamennyi belső szervek.

  A neonatológusok azt tanácsolják, hogy a terméket nem korábban használják, mint egy és fél hónapos morzsákból, Ugyanakkor a hajtogatott hintaszerű modellekkel kezdődik. Ebben az esetben fokozatosan emelhet egy anatómiai vissza, és taníthat egy gyermeket a pozícióba – ez lesz egy nagyon jó képzés a baba számára.

  A legjobb vásárolni egy többfunkciós modellt, amely összegyűjthető és újjáépíthető, ráadásul az ilyen termékek általában különböző opciókkal vannak felszerelve.

  Néhány szülő társalgó székeket használ, amíg a gyermek hároméves gyermeknek érkezik. De ez téves – szakemberek nem ajánlott az ilyen kekszeknél hosszabb, mint 9-10 hónapos, ezután értelme van arra, hogy olyan kerekekkel felszerelt termékekre menjen, amelyeket megvásárolni kell.

  Fajták

  A modern piac tele van különböző fajok gyermekágyával. Számos fő osztályozási funkció van, amelyek segítségével egyszerűsítheti az optimális modell kiválasztásának feladatát.

  Vannak rögzített szerkezetek és modellek a rallying opcióval. Az első az optimális a kiegyensúlyozott gyermekek számára, a második pedig jó lesz az ügynökök számára, mert lehetővé teszik számunkra, hogy nyugodjanak meg, és gyorsan elhelyezhessék a Shalun alvását. Általános szabályként egy speciális rögzítőt építettek be a márkajelzéssel rendelkező termékekbe, amely lehetővé teszi a tervezés biztonságos helyzetben.

  A székek álló és mobil. Előnyösen egy hintaszék a kerekeken – amikor a gyerek felveszi a tömeget, sokkal kényelmesebben mozoghat egy helyről a másikra, és ne viseljen a kezeden. A speciális dugók szilárd karakterekre vannak felszerelve, amelyek biztonságosan tartják az egész telepítést egy helyen, így annak a valószínűsége, hogy a morzsák futnak, minimális.

  Az álló modellek ideális olyan esetekben, amikor a padlóburkolatot a lakásban hajlamos gyors kialakulását karcolások és horpadások, ebben az esetben a kerekek gyorsan rontja el a megjelenést a bevonat, amely csökkenti a bajok kapcsolódó javítási lakó helyiségek.

  Vannak egyszerű modellek, valamint különböző funkciókkal rendelkező termékek. Leggyakrabban zene, puha játékok vagy könnyű speciális hatások, amelyek a szobában a gyerekeket egy kissé elnémított mesterséges világítással vonzzák. E funkciók be- és kikapcsolása manuálisan vagy a kezelőpanel használatával lehet. Ugyanakkor távolról, különböző műveleteket készíthet – és felemelheti a hátát, és indítsa el az OTRIRT-t, és tartalmazza a speciális hatásokat. Azonban, mint sok más konzol, kellemetlen ízűek.

  A helyhez kötött kontroll típusú modellek sokkal egyszerűbbek – Itt minden szükséges beállítás manuálisan van bekapcsolva a kezelőpanelen, és leggyakrabban a gyermekek helyéből helyezkedik el, így a morzsa véletlenül nem károsíthatja magát.

  A gyermekek hintaszékei alkalmasak vagy összecsukhatóak. Az összecsukható sokkal könnyebb a szállításra, mert átruházhatók az alkatrészekre.

  Külön, meg kell állítani egy ilyen fajta napozóágyak, mint gyermek mini-swing.

  Mindenki tudja, hogy nagyon különböző korban szeretnének a gyerekeket elfordítani a gyerekeket. A modern modellek a legkisebb ma javított termékek, amelyek teljes mértékben megfelelnek az összes biztonsági kánonnak a gyermekek számára. Felfüggeszthetők és szabadtériek.

  Felfüggesztett

  Az ilyen termékek az újszülöttek és a gyermekek számára egy kicsit idősebbek, az ilyen chaise lounge eszköze olyan megbízható kábelek jelenlétét feltételezi, amelyek speciális karbinokkal ellátott puha széket tartanak. Az általános rendszer általában az ajtóhoz kapcsolódik a speciális felfüggesztett horgok vagy a mennyezetre egy előre szerelt sínen.

  Az ilyen modellek kétségtelenül előnye az alacsony ár, ami a CHAISE Lounge-Swing-t kínálja az egyes családok számára. Az ilyen termék azonban messze van a legfejlettebb biztonsági rendszertől, ráadásul egy lengő manuálisan szükséges, így az anya két-három percig kényszerül, hogy megközelítse a telepítést, és további gyorsulást biztosítson.

  Szabadtéri

  Ezek olyan modern és kényelmes termékek, amelyek padlóburkolatokon rögzítettek. Az ilyen kialakítás az elemeken működik, így automatikusan lengő, míg a mozgás amplitúdója állandó, és nem igényel nyomást. Sok gyerek megzavarta a lehetőséget, hogy ne csak oda-vissza, hanem egy kis csíráig felfelé.

  FONTOS: Ritkán, de ez megtörténik, hogy a gyerek teste nem tolerálja az ilyen kavarogást, így jobb, ha előzetesen ellenőrizni kell a morzsák reakcióját, és győződjön meg róla, hogy jól érzi magát ebben az eszközben. Néhány vásárlási pont még néhány nappal az ilyen vásárlási székek megteremtése, mielőtt végső döntést hozna az ilyen vásárlásról.

  A rack típusával a padlórendszerek két típusra oszthatók.

  • Dupla P-alakú állványok – nagyon gyorsan és csak hajtogatódnak, és minimális helyet igényelnek tároláskor. Egy ilyen rendszerben vannak olyan hiányosok, amelyek megakadályozzák a mechanizmus spontán összecsukását.
  • Álljon az l betű alakjában – Az ilyen hintázás kerete tartós fémből készült, így a termék speciális stabilitást szerez.

  Választott kritériumok

  A gyermekek hintaszékeinek piaca számos olyan modellt töltött be, amelyek különböző technikai és működési jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek mindenki úgy dönt, hogy személyes kívánságaitól és készpénzétől függően választja.

  A székek sokféleségétől függetlenül általános szabályok vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy az illetékes választás. Az első helyen minden esetben biztonságnak kell lennie. Minden terméket tartós, de puha zárószalagokkal kell felszerelni – fontos, hogy ellenőrizze ezeket a kötőelemek minőségét és az illeszkedést a gyerek testéhez.

  A tervezés még mindig a boltban gondosan ellenőriznie kell. Nincsenek éles sarkok, kiálló elemek és egyéb részletek, amelyek később potenciális sérülési forrásokká válhatnak.

  A hintázási modellnek nagyon hollónak kell lennie. Rázza fel, értékelje: Ha a terméket hatékonyan végezzük, kiterjesztett alapja és erős esete nem lesz megengedni a morzsát, még akkor is, ha túl aktív.

  Ne feledje, hogy a gyermeknek kényelmesen érezni kell, és védett az új bölcsőben, Ezért ellenőrizze a gyerek reakcióját a termékre. Gyakran vannak esetek, amikor még az ideális, a szempontból anyukák és apukák, a modell nem ízlés a morzsa, és ő kereken megtagadja, hogy üljön be egy ilyen eszköz.

  A chaise lounger keretnek képesnek kell lennie arra, hogy automatikusan szabályozza a hátát, fontos, hogy a design anatómiailag helyes.

  Adjon előnyben a környezetbarát anyagokból készült árukat.

  A használat kényelméről és tartósságára jobb, ha előnyben részesítjük a cserélhető burkolattal ellátott termékeket, amelyeket bármikor eltávolíthatunk, mossuk és száríthatunk.

  Ne feledje, hogy amikor a gyermeket fogak elindítják, akkor a fogorvosi fogakat követik. Ha egy társalgóban van, valószínűleg dörzsöli az ínyeket a bölcső adatairól, amelyek közvetlenül a fej közelében találhatók – próbálja meg, hogy ebben a helyen a lehető legkevesebb színezéket tartalmazzák.

  Nagyon kényelmes használni modellek kerekeken, De ha ilyen nem biztosított, akkor mozgassa a telepítést a lakásba. Ugyanakkor meg kell emlékezni, hogy szigorúan tilos a tervet a baba együtt viselni: el kell kezdeni, meg kell mozgatni a gyermeket, helyezzen be egy biztonságos helyre, és csak akkor térjen vissza a bölcsőre. Csak azt követően, hogy a baba elhelyezhető a Chaise Lounge-ban.

  Önnek előnyben kell adnia a különböző vonzó lehetőségekkel rendelkező fajtákat, amelyek megnyugtatják és imádják a babát. Ezenkívül jelentősebb kiegészítések vannak, például a kényelmes hordozandó fogantyúk, a napellenző védelme vagy a gyermekek tárolási kapacitása.

  Minden tipp egyszerű és érthető, nagyon fontos, hogy kövesse őket, amikor megfelelő modellt választott a morzsákhoz. Ha a választás kompetens, akkor nincs semmi problémája az eszköz működésével. Általános szabályként a baba hosszú ideig vonzza azt a terméket, amelyet a kezdetektől fogva tetszett, így az eszköz állandó változásának szükségessége általában nem fordul elő.

  Népszerű modellek és vélemények

  Legyenek a gyermekszékek leggyakoribb típusainak rangsorolására.

  Chicco Balloon Baby

  Ez a modell egy kompakt hintaszék, amely a legnagyobb kényelmet és a gyerek biztonságát okozza. A készülék anatómiai béléssel van felszerelve, amelyet gyakran kényelmes párnaként használnak.

  A modellnek számos működési előnye van, köztük, amelyek közül eloszthat:

  • a beépített modul jelenléte könnyű és hanghatásokkal, valamint puha játékokkal;
  • puha háttérvilágítás;
  • A bélés egyfajta töltőanyaggal rendelkezik, amely tömörítésben teszi a rozsdás hangot – nagyon szereti a morzsákat;
  • A rezgésrendszer képes pihenni, nyugodt és pont a kölyköt;
  • a hátul helyzetének gyorsan szabályozása;
  • Erős biztonsági övek, amelyek 100% -ban védik a gyermeket a kiesésből;
  • A sűrű, jól széteső anyagok eltávolítható burkolata;
  • Könnyen kezelhető.

  2017 szerint az ilyen termék körülbelül 7 ezer rubel volt.

  Jetem prémium

  Ez egy mobilfajta a napozóágyak, amelyek képesek gyorsan fejlődni. Ilyen termékekben, egy elég kényelmes ülés egy lágyított bélésen és egy kis védőburkolat, amely védi a vakító napfény ellen. Az ilyen termék fogantyúval van felszerelve, amelyek jelentősen megkönnyítik az utazás és az utazás során hordozást és szállítását.

  A modellnek fényes és hanghatásai vannak, amint azt a fogyasztói visszajelzés is bizonyítja, lehet, hogy a játékok fényesebbé és gazdagok lennének, és dallamok – hosszabb ideig indítottak.

  2017-ben ez a modell körülbelül 5 ezer rubelt költ.

  Boldog Baba Jolly

  Chaise Lounge a legtöbb fiatal morzsához. Az évig – a gyermek tökéletesen és kényelmesen érzi magát a márkában előállított bölcsőben. A modell valódi enyhe anyaggal, ötpontos biztonsági övekkel és vibrációs opcióval rendelkezik. Ha kívánja, megváltoztathatja az anatómiai helyzetét, és hét dallamot tartalmaz a szórakoztató és repüléshez.

  Az áruház ára kb. 5 ezer rubel (a 2017-es adatok szerint).

  Graco Snuggle Swing

  Ez a modell lehetővé teszi, hogy a gyermek hiányzik a legtermészetesebb és közel a természetes – miközben teljesen reprodukálja az anya mozgásait, amelyek azt teszik, amikor elmondja gyermekének. A szék három fő pozíciója a fiziológiai háttámla és a 6 működési módnak köszönhetően, az ilyen eszköznek köszönhetően a termék a gyerek kényelmét és teljes biztonságát okozza.

  Ez egy elég drága modell, amelynek ára 14 ezer rubeltől kezdődik.

  Lyulka-chaise lounge 3 in 1 apró szerelem 0+

  Ez az egyik legmodernebb formatervezés, amelyet azonnal használhatunk a baba születéséből. A bölcsőnek meglehetősen magas lapjainak, valamint a hátsó, amely 180 fokos bomlásra alkalmas. A játékokkal ellátott mobil.

  A mínuszok közül megjegyezheti, hogy a fogantyú hiánya mozoghat. A többi többi részében a modell teljes mértékben megfelel a céljainak és feladatainak.

  Nagyon népszerű modellek Relax, Babyton, Happy Baby maximum 18 kg-os, Bright kezdődik, La-Di-Da valamint Fisher Price.

  Függetlenül attól, hogy melyik modellt választotta, Vannak szabályok a chaise lounge használatára, amelyet szigorúan be kell tartani.

  1. Nem szabad megtalálni a gyereket a bölcsőben érvénytelen formában.
  2. Ne hagyja felügyelet nélkül a gyermekeket, még akkor is, ha szilárdan rögzítik az eszközt.
  3. Soha ne tegyen egy chaise lounge-t a túlbecsült felületeken: asztal, szék vagy kanapé. A modul használata kizárólag a padlón lehetséges.
  4. Nem használhatsz széket, ha a gyermek súlya nagyobb, mint a használati utasításban megadott. Ebben az esetben a nyakkendő sérüléseinek és töréseinek kockázata növekszik a morzsákban.
  5. Nem használhat egy chaise lounger-t autósülésként, ez az eszköz csak a szórakoztató morzsák megjelölésére és szervezésére szolgál.
  6. Lehetetlen kötni a játékokat a cipőfűzőjükön – a baba véletlenül megtörheti a húrokat, és a szájba kerül, majd keverjük össze, majd keverjük össze.
  7. A formázás nem tarthat több mint 20 percig., Ellenkező esetben komoly problémák merülnek fel a vestibuláris berendezéssel.
  8. A morzsák etetését a chaise lounge-ban kizárólag helyhez kötött helyzetben kell elvégezni, a mozgás idején az étkezések kockázattal járnak.

  Ne feledje, hogy az összes meghatározott biztonsági intézkedés nem üres és lángoló gyártók.

  Csak a hintázás helyes használata, hogy a gyermek kényelmes és hangulatos maradjon.

  Vásároljon vagy nem van egy chaise lounge szék – Ez minden anya személyes választása azonban, ha úgy döntöttél, hogy ilyen modulot szerez, vigyázzon arra, hogy az Ön és a funkcionalitás szükséges lehetőségeivel rendelkezik.

  Arról, hogy miért van szüksége a Chaise Lounge-ra, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: