Hogyan válasszunk függönyt egy lány óvodában?

Gyermekszoba, Talán, a ház egyik legfontosabb helyisége. Meg kell tükröznie a gyermek lényegét, és változik a fejlődéssel. Egy óvoda létrehozása – nehéz feladat a szülők számára. Szükséges, hogy helyesen megértsük és hallja a gyermek kívánságait, ne feledje el a funkcionális oldalt. Ezért vannak olyan dekoratív elemek, mint a függönyök, nagyon fontosak a belsőépítészetben. Ebben a cikkben beszélünk, hogy miért és milyen függönyökre van szükség a gyermekszobában egy lány számára, valamint hogyan választhatjuk meg őket.

Miért kell függönyöket?

A pszichológusok úgy vélik, hogy egy gyermek helyisége az ő különleges sarkája, amelyre a felnőtteknek rendkívül óvatosnak kell lenniük. Ez az a hely, ahol a baba életének nagy része átmegy. Nem meglepő, hogy pontosan nagymértékben befolyásolja a világ világnézetét.

Ha a gyakorlati és tartós bútorokat kedveli, akkor valószínűleg nem különbözik a fényes gyermekek elemeiben. Például sok gyártó kínál lányokat lányoknak. Fő mínusz magas ár, és a házasságtörés, a gyermek nem szeretne aludni a palotában, így gyakran szülők választanak egy szabványos klasszikus ágyat. Ilyen esetre van szükség, hogy érdekes függönyökre lesz szükség. Még a lány “rendes” szobája is új módon játszik, szelíd függönyökkel és tullével, mint egy felhő.

Ma az üzletek sok kész textíliát kínálnak a hálószobában. A különböző színek rengetege tetszik a szem. A gyermekszobában megtalálhatja a függönyök teljes képekkel, amelyek csak lenyűgöző gyerekek. Kiválaszthatja mind a kész opciókat, és hozzon létre saját egyedi designot a megrendeléshez. Tehát valószínűleg a szükséges függönyök kiválasztásának problémái nem merülhetnek fel. A pszichológiai összetevő mellett a függönyök gyakorlati funkcióval rendelkeznek. A lány szobájában a textíliák vásárlása szükséges a naptól a naptól. Ha a szoba a napsütötte oldalon van, a legkorábbi és fényes sugarak a szobába kerülnek.

A gyermekek alvásának védelme érdekében az ablak függönyökkel zárható le, feltéve, hogy az anyag meglehetősen sűrű, és nem hagyja ki az extra fényt. Bizonyos esetekben a Gardins hatékony védelem a szúnyogok és más rovarok ellen. Mi, látod, jó megoldás erre a rögeszmés problémára.

Az utolsó oka annak, hogy miért jön a hálószobai függönyök a lány: Kiváló szórakoztatóvá válhatnak. Kiválaszthat egy olyan anyagot, amely sok kis részből áll, amelyek egy egész történetet adnak hozzá. Így a gyermek megvizsgálja az óráját. Vagy lehet a csillagos ég utáni utánzás. Van egy másik lehetőség: festett városú textileket találsz, amellyel a gyermek képes játszani, különböző történetek feltalálásával.

Színes spektrum

Győződjön meg róla, hogy a függönyök fontos eleme a gyermekszobának kialakításának, a közvetlen választáshoz mozoghat. Szükséges, hogy a lány színe rózsaszín legyen, de nem kell csak azt vizsgálnia. Számos kulcsfontosságú ajánlás van a függönyök megválasztására.

 • A gyermekek sarkában kell a legtöbb fény, ezért fontos, hogy válasszon világos és tiszta árnyalatokat.
 • Ha a sötét függönyöket részesíti előnyben, akkor jobb, ha több textíliát használunk. Sűrű sötét anyag alkalmas az éjszakára, és áttetsző fényfüggönyök – a nap fényes fele.
Olvasson tovább  Hogyan válasszunk kiságyat az újszülött ikrek számára?

 • Alapvetően válassza ki a pasztellet, vagy éppen ellenkezőleg, fényes virágverseny. De érdemes megjegyezni, hogy az élénk színek vizuálisan csökkentik a szoba méretét, és a pasztell növekedése.
 • Vegye figyelembe az ablakok helyét. Ha az északi oldal, a meleg árnyalatok alkalmasak, és déli ideális, a hideg és tiszta virágok függönyei lesznek.
 • A homályos absztrakció és a keverőhangok rosszul alkalmasak egy fiatal hercegnő hálószobájára. A kisgyermekek csak megismerkednek a színek megkülönböztetésére, és ilyen választás leütik őket.

 • Negatívan befolyásolja a gyermeket és sikoltozik Neon Gamma: Scarlet, narancssárga vagy élénk zöld hangok. Növelik az ingerlékenység szintjét.
 • De kék, sárga vagy rózsaszín színek támogatják a gyermek pozitív hangulatát. Ne hagyja ki azt a pillanatot, amikor a szín már nem releváns. Szóval, a rózsaszín megszűnik, mint az 5-7 éves lányok.

 • Ne tegye túl részletes képekkel. Minél kisebb a gyermek, annál könnyebbnek kell lennie egy rendszer – borsó vagy ketrec. A felnőttkor a textileket egy összetettebbé változtathatja.
 • A függöny rajzának tárgya teljesen más lehet, mindez a lány érdekeinek szférájától függ. Semmi szörnyű, ha szereti az autókat, de a legnépszerűbb téma a gyermekszobában baba – hercegnők, keleti mesék, babák és virágok.

A gyermekek textileinek színsémájának meghatározásakor 3 alapvető tényezőre kell összpontosítania:

 • Szoba mérete;
 • a megvilágítás mértéke;
 • A gyermek karaktere.

Az adatok elemzése után egyértelműen meghatározhatja, hogy mely függönyök szükségesek, és ne tévedjenek a vásárlással. És ami a legfontosabb – ne feledje, hogy még akkor is, ha gyermekkora meg akarja változtatni a függönyt, ez nem a legnagyobb és drága probléma.

Anyagok

A textiliparban használt szövetek tartománya gazdag és változatos. Az újonc könnyen összekeverhető. Nagyon gyakran egy ablak esetében egyszerre több textúrát és típusú függönyt használnak. És ebben a kérdésben fontos a szövet és a modell megfelelő kombinációja, különben teljesen elronthatja a szoba megjelenését. Az első dolog, amit meg kell emlékezni: csak környezetbarát szöveteket választanak ki a gyermekszobában. A házban lévő összes anyag természetessége a jó jólét, mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. Ezenkívül a szintetikusok mindig olcsóbbak.

A függők függvényétől függően minden anyag feltételesen 2 csoportra osztható: sűrű és tüdők. Tehát, ha függönyöket használ a napfény elleni védelem érdekében, figyelmet kell fordítania a sűrűbb szövetekre. Ezek közé tartozik a jacquard, a kárpit, a len és a pamut. Hasonló porterek nem hagyják ki a felesleges fényt. Ha inkább a tüdőt, majdnem láthatatlan függönyöket, majd ilyen célokra, egy tésztát, fátyolot, vékony selyemet és lenet, poplin illeszkedést. Inkább dekoratív elemeket szolgálnak a lány szobájában.

Olvasson tovább  Emeletes ágyak oldallal: különböző formák és struktúrák gyerekeknek

Nagyon gyakran többféle textika van csatlakoztatva. Például, ugyanakkor a len és a tüll függönyét a fátyolból játsszák le. Lehetővé teszi a gyermek számára, hogy megváltoztassa a függönyök textúráját a hangulat vagy a szükséglet alatt. Jól kombinálják együtt, és képesek lesznek “eljutni” egy ablakon. A megfelelő anyag kiválasztásához ne tegye meg a bútorszobából való leválasztásban. Nézd, milyen szöveteket használnak és találnak jó kombinációt. Ne félj, hogy megkérdezzék a tervező tanácsát, vagy kérjenek szövetmintákat. A színsoldatok mellett a tapintható érzések fontosak. A textúranek kellemesnek kell lennie az érintéshez, mivel a gyermek minden nap kölcsönhatásba lép vele.

És az utolsó tanács, amely hasznos lesz a szülők számára: a textileknek könnyen kezelhetők. Ellenkező esetben szenvedsz, hogy megszakítsa a kis csemege által elhagyott foltokat.

Tervezés

Függönyök – fontos elem a szoba kialakításában, amely képes díszíteni és elrontani. Javasoljuk, hogy a hálószoba általános belsejében alapuló textíliákat választsák. El kell jönnie a bútorokhoz és a tapétához, hogy egy stílusban velük legyen. De ami a legfontosabb: kidolgozásakor a gyermek szobájába, biztos, hogy fontolja meg a gondolatait és vágyait az első helyen. A függöny kialakítása nem csak szín és szövet, hanem a függöny alakja is. Több rétegű struktúrák vannak mindenféle esélyekkel és kötőelemekkel. A külső gyönyörű dekoráció mellett egy lány légkört teremtenek egy lány számára. By the way, a textúrák keverése is az egyik tervezési megoldás.

Az egyik típusú szövet esetében is vannak lehetőség ékszerek:

 • Különböző drapéria;
 • Alkalmazások;
 • az eredeti formák lambrequins;
 • Nagy vagy kis romok;
 • állandó vagy eltávolítható fodrász;
 • Vidám frizurák, kötszerek, díszek.

Érdekes design bízhat egy szakértőben, vagy megpróbálja létrehozni magát. Könnyű megtalálni a kész megoldásokat, de ne feledje, hogy minden esetben az egyéni megközelítés fontos. Szilárd és szigorú nappali vagy felnőtt hálószobás légkör semmi köze a gyermekek belsejéhez. Előnyben részesítheti a kivehető terveket, könnyen megváltoztathatja a szoba kilátását. Ami fontosabb, hogy emlékezzen a díszítés kiválasztására, így a biztonságról van szó. A megjelenés mellett a szülőknek gondoskodniuk kell az egész terv erejéről. A gyermek minden nap megnyitja / zárja be a függönyöket, és nem sérthetik őt. Minden mechanizmusnak jobban és egyszerűen kell működnie.

Ha sok esély van a textilekre, akkor nem tehet rendszeres nedves tisztítás és mosó gardin nélkül. Nem számít, mennyire hűvös, az anyag is a por és a baktériumok gyűjteménye. ReHend ezt a kérdést komolyan, és tanítsd meg a lányát az öntisztításra és a saját szobádra.

Dimenziók

Miután eljött a szalon a függöny mögött, biztosan találkozol a kérdésre: milyen hosszúságú és garbinszélességre lesz szüksége? Ha nem adja át az egész tervező megoldására vonatkozó jogot, hanem teheti meg a textileket, érdemes előre gondolkodni az előre. Ezen a pontszámon számos olyan szabály van, amely sok év tapasztalaton alapul.

 • A megfelelő számításhoz meg kell mérni az ablak hosszát és szélességét, a távolság a függöny rögzítőjétől az ablakra és a padlóról.
 • Nézd, milyen elemeket szeretne elrejteni a függönyökre, és amely éppen ellenkezőleg, show. Például a régi akkumulátorok elrejthetők, és gyönyörű mozaikot akarnak mutatni. Továbbá döntse el, hogy a gyermeke milyen gyakran emelkedik az ablakpárkányon, szükség van az ablakra és t. D. Mindez befolyásolja a függöny hosszát.
Olvasson tovább  Baba kanapé oldalakkal

 • Mindenesetre ne válassza ki a függönyöket, amelynek vége a padlón fekszik. Nagyon nem biztonságos a gyermek számára. Ha aktív lánya van, akkor fut, akkor zavaros lehet a bőségben a szövet, esik és fáj az egész Cornice. Ne feledje, a biztonság nagyobb, mint bármely tervezés.
 • Az optimális lehetőség az ablak vagy az ablakpárkány alatti függöny lesz. Ők teljesítik a funkciójukat, de nem zavarja a mindennapi életet.
 • Ha a tervezés több anyagot igényel a fodrosok és a fodrosok miatt, akkor forduljon szakemberrel.

Ez megtörténik, hogy az első alkalommal nem lehet pontosan kiszámítani, vagy az új ötletek megjelennek a folyamatban. Ebben az esetben ne ideges legyen. Ma könnyen leveszi a varratokat.

Sikeres lehetőségek a belső térben

Modern textilek a lány szobájához ma számos lehetőség. Mindez nemcsak a színt és a mintától függ, hanem a modell rögzítésének és tervezésének típusától is. A római függönyök jól illeszkednek a gyermekek számára. Ez a fajta függöny, amikor speciális rögzítéseket használ, a szövet úgy néz ki, mint egy lapos web, és ha szükséges, az ablak tetején lévő hullámok összeszerelve. Jól alkalmasak a lány szobájára, könnyen fellebbezhetők és stílusosnak tűnnek.

Egy másik érdekes ötlet – függöny Shirma. Néha a függönyöket nemcsak az ablakokhoz használják, hanem egy ágy formájában is létrehozhatják. A lány ágyának biztonságát és bezárását adja. Ne feledje a keleti hercegnőkről szóló történeteket, és hozzon létre egy egész sátort egy gyermek számára.

Organza játszható hajózási témában, és létrehozhat egy könnyű óceáni szellő érzését a szobában.

Több konzervatív lehetőség – hengerelt függönyök gyerekeknek. Nagyon gyakorlati modell, hatalmas színekkel.

A Royal Corner hatása nagyszámú fodrász és ruffs. De világos, szinte fehér szín adja a fény és a gyengédség helyét.

Most úgy néz ki, hogy mindent tudsz a gyermekszobában lévő függönyök kiválasztásáról. Sok szabály alkalmas mind a fiú, mind a lány számára. A legjobb megoldani ezt a kérdést a gyermekkel, magyarázza el neki, hogy ez lesz praktikus, hanem figyelembe véve az ötleteit is. Végtére is, ez a gyerek, aki ebben a szobában él, ami azt jelenti, hogy 100% -ot szeretne.

Hogyan válasszunk függönyt egy gyerekszobában egy lány számára, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: