Hogyan válasszunk kiságyat az újszülött ikrek számára?

  A gyermekek születése mindig öröm és a régóta várt esemény, amelyhez sokkal korábban elkezdenek felkészülni, mint a baba megjelenése. De ha a gyerekek kettő, akkor az öröm kétszer fog növekedni, valamint aggodalomra ad okot arról, hogy hogyan kell megfelelni a csecsemők otthoni és kényelmes körülmények között. És egyikük egy kényelmes és praktikus ágy az újszülöttek számára.

  Nézetek

  Sok szülő a gyermek születése óta úgy véli, hogy ő egy személy. Ezért még az alvás helye is külön kell lennie. Napjainkban a bútoripar hatalmas számú bútorokat kínál a különböző gyártóktól – minden ízlés és pénzügyi képesség. Egy nagy ágy egy ilyen lehetőség magadban sok előnye és lehetősége:

  • Általában a kisgyermekek közvetlenül a születés után alacsony életűek, így elegendőek ahhoz, hogy egy tágas ágyban helyezzenek el. Igaz, sok helyet fog tenni, de az anya képes lesz egyszerre ellenőrizni két gyerek. Általában egy ilyen modell mérete – 125×120 cm.
  • Kívánt esetben széles ágyat lehet osztani két szakaszra egy vászon Shirma, majd nyugtalan gyerekek képesek lesznek elaludni elég.
  • Az orvosok bizonyították, hogy a “kommunikáció” egymással a csecsemők egyik területén gyorsabban fejlődnek.
  • Meg kell győződni arról, hogy az ágyat egy bizonyított gyártó végzi. Tartós modellek nem swing, és megszórjuk a varratok növesztve bajt mozogni kezd körülötte, lazítás az ágyon, kezében a korlát.

  Néhány gyártó kínál a kettős ágyak értékesítésére. A kapcsolódó helyek elkülönülnek partíciókkal – gumi vagy hab. A következő lehetőség két kis ágy. Az újszülöttek egyéni állóágyak fő előnye az, hogy a helyzet függvényében mozgassa őket. Ideális lehetőség: az egyik baba az oldalról, ahol anyám alszik, és a második egy másik szülőből származik.

  A különálló gyermekágyak lehetővé teszik a szülők számára, hogy könnyen közeledjenek a gyerekeknek. Igaz, több helyet foglal el az ágy kényelmes elhelyezkedéséhez: tökéletesen illeszkednek egy tágas hálószobába. A két ágy költségei is magasabbak lehetnek, mint egy nagy ár.

  Bunk

  Nem számít, mennyire meglepő, hogy a bunkgyágyak nemcsak az óvodai életkor gyermekei számára léteznek, hanem a fényben is. Gyakran rendelik őket. Az ilyen modell kényelme nyilvánvaló:

  • A BUNK modell megment egy kis hálószobában. Ennek eredményeként az újszülöttek egyéb szükséges eszközei illeszkedhetnek a szobába – egy változó asztalra vagy fiókos fiókra.
  • Az alsó ágy képes előre kidobni, így nagyon kényelmes a gyerek számára.
  • Jellemzően az ilyen modellek egyre inkább átgondolt védelmi fokúak, így a gyerekek nem tesznek sérülést.
  • Jelentős mínusz emeletes ágy a mûködésének rövid időtartama – általában a gyermekek fél éve után “át kell térnie” a kényelmesebb ágyakhoz.

  Manezh

  A közelmúltban a fiatal szülők megállítják az ágyon. Kényelmes és praktikus megoldás. A látszólag könnyű modellek meglehetősen szilárd alapja van – hét támogatást építettek be. Ilyen ágy az ikrek számára könnyen közlekedhet például a házhoz vagy a nagymamához.

  Az ikrek esetében az ágy két bölcsővel van felszerelve, amely a playpenbe helyezhető, és ébrenlétük során húzza ki. Ezután az ágy egy rendes játékpenvé válik az érett gyermekek hiánya miatt. A bölcsőben a gyerekek akár 2-3 hónapig is lehetnek, a modell bizonyos magasság alatt állítható, és rendes helyen szolgál. A modell oldalán speciális zsebek vannak különböző dolgokhoz – palack, mellbimbók és pelenkák. Néha a gyártók különleges lap lyukat kínálnak a Manege-ben, amely később játékházvá válik.

  Transzformátor

  Az egyik legkényelmesebb modell – transzformátor:

  • A két teljes ágy mellett egy ilyen ágy különböző szekrényekkel, sőt műholdas helyen van felszerelve.
  • Az ágy maga hasonlít a pótkocsikhoz, sok helyet igényel, de minden oldali deszka önállóan távozik, ami bizonyos szabadságot biztosít a szülők cselekedeteinek.
  • Számos modell van felszerelve inga mechanizmussal.
  • Egyes gyártók a nagyobb kényelem vannak ágyazva a transzformátor kiterjesztett hátsó fal, amelyet ezt követően fordult a valódi íróasztalt, és a hálószobák maguk alakítjuk szabványos tizenéves ágy.

  Inga

  Az egyik nagy ágyon lévő inga mechanizmus a dummy készülékbe fordul. A tüdőnyomással az ágy elindul, és csak a felső részét, és a lábak állandó állapotban maradnak. Két swing mechanizmus van – hosszirányú és keresztirányú. Néhány modell felváltva ilyen lengethet. Gyakran ezek az ágyak lovassággal vannak felszerelve, amely védi a gyermekeket közvetlen napsugárzásból vagy rovarokból.

  Anyagok

  A babaágyak gyártásának alapvető követelményei a biztonság és az erő. A gyerekeknek semmilyen esetben nem kell kényelmetlenséget érezniük, és védeni kell minden sérülési kiemelkedés és lyukak. Bármilyen modellt fel kell szerelni. A modern gyártók ágyakat kínálnak az újszülöttek számára fémből, fából és műanyagból. Bármely anyag esetében az alapszabály fontos: az aludni kell a jövőbeni térre vonatkozó éles sarkokat és ízületeket, amelyeket gondosan csiszolnak és zárnak a gyerektől. A termék szépsége ellenére meg kell felelnie a szándékának.

  A fából készült kiságyak képesek “lélegezni”. Az üzletekben megtalálhatja a következő fafajták modelleit:

  • Birs fa;
  • Fenyő;
  • égerfa;
  • bükkfa;
  • aspen;
  • hamu.

  Bükk és éger, nyírfa és hamu erőssége. Fenyő – puha anyag az előzőekhez képest, a karcolások és az érdesség a terméken maradhat. A fából készült ágy nem borított festék vagy lakk, mert az időszakban, amikor a gyerekek elkezdik csökkenteni a fogak, akkor biztosan „próbálja meg” minden kiálló felületek. Abban az esetben, ha a fából készült ágy még festett, meg kell győződnie arról, hogy nem tartalmazza a káros anyagokat. Nos, ne felejtsük el, hogy a fa a leginkább környezetbarát lehetőség az összes ajánlott.

  Fémágyak – nagyon gyakorlati lehetőség. Ha ilyen modellt vásárol, győződjön meg róla, hogy nincsenek chip és éles sarkok a felületén.

  Fémtermékek előnyei:

  • Teljesen tisztaak, még festhetők;
  • A fémágyak élettartama sokkal nagyobb, mint a faé;
  • Tűzbiztonság, amely különösen fontos a házban, ahol a gyermekek nőnek;
  • A fém nem jelenik meg a rothadás megjelenése, az ágy nem romlik a magas páratartalom miatt;
  • A fémmodellek tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térbe, és ha a kovácsolási elemek jelen vannak a tervezésükben, akkor a szoba valódi díszítése lesznek;
  • Fém ágy lullets nagyon népszerű eredeti ponyva, van egy erős és stabil keret.

  A műanyag modellek könnyű súlya, ez a fő előnye. Az ilyen modell kiválasztása, meg kell győződnie arról, hogy a gyártó egy műanyag részeként magas színvonalú anyagokat használt, különben egy bizonyos üzemidő után egy adott szag jelenik meg a szobában. De a külső műanyag lehetővé teszi, hogy az ágyakat bármilyen, még a legszokatlanabb nézet is adja. Az alvóágy a műanyagból sokkal olcsóbb, mint az analógjai, és könnyen szétszerelték, ami nagyon kényelmes, ha gyermekekkel utazik.

  A gazdaságos opciókat a forgácslapból és az MDF-ből gyűjtött ágyaknak tekintik. Könnyű, kényelmesek, de félnek a nedvességtől, és elveszíthetik az űrlapot. Az anyag alapos kiválasztásával egy ilyen modell hosszú ideig tarthat. Az ágy alacsony ára is az egyik előnye.

  Alvó szervezet

  Természetesen felszerelje az újszülött számára – egy nagyon felelősségteljes pillanat. És amikor a gyerekek kettő, akkor ez a feladat bonyolult. Kívánatos, hogy minden gyereknek van egy “annak” területe, amely minden szükséges – szekrényekkel és változó asztallal felszerelt. Ha a gyerekek változatosak, akkor a zónák “kijelölhetnek” színes döntéssel – rózsaszín és kék szőnyegek, azonos színű polarinok.

  Abban az esetben, ha a csecsemők ágyai elkülönülnek, kívánatos, hogy azok egymáshoz közelednek, mivel a gyermekkori gyerekeknek meg kell érteniük, hogy ezek az egyik. Amikor a gyerekek növekszik, a hálószobák közötti helyet egy változó asztal vagy öltöző között lehet megvilágítani, lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy alvás közben ne zavarják egymást. A szoba, ahol a gyerekeknek aludni kell, világosnak és szellőzőnek kell lenniük. Annak érdekében, hogy a napsugarakat a gyerekek ne zavarták, általában az alvóhelyüket speciális üregek ütközik.

  Egy közös ágy több helyet foglal el, de a gyerekek mindig a közelben lesznek, a közös létezéshez. A négyzetméterek mentéséhez meg kell választanod a fiókokkal és helyekkel felszerelt modelleket, ahol a gyerekeket meg lehet adni. Az ágyakat nem az ablak állítja be, így a termesztett gyerekek nem használják ki a lehetőséget, hogy mászni az ablakpárkányon. A helyiségben lévő összes bútornak a falhoz kell csatlakoztatnia, vagy kellően erős és fenntartható, hogy megvédi a jövőbeli gyerekeket.

  Ágykövetelmények

  Hogy a gyermekágynak biztonságosnak és kényelmesnek kell lennie, mondta fent. De vannak olyan pillanatok, amelyek segítenek megkönnyíteni a szülők gondozását az ikrekért:

  • Az oldalak magassága bármely kiságyban nem lehet kevesebb, mint 45 cm;
  • Az oldalsó sínek közötti távolság nem haladhatja meg a 6 cm-t;
  • A kényelem érdekében nehéz modellt kell felszerelni kerekekkel, hogy ne okozzon az anya kényelmetlenségét a gyerekeknek;
  • Az ágy összes összetevője, függetlenül attól, hogy melyik anyagot készítsen, gondosan kell egymás mellett, egymás mellett;
  • A emeletes ágyak veszélyessé válhatnak az ikrek termesztéséhez, ezért később meg kell változtatni az alvó helyet később.

  Mit kell fordítania a választáskor?

  • Az ikrek kiságyát általában matracok nélkül értékesítik, ezért önállóan kell vásárolni, nem felejtik el a matrac borítóit. Nem kell kevesebb, mint három darab.
  • Az újszülöttek ikrek oldalsó partícióit lágy szövetekkel vagy szilikon védőburkolattal kell felszerelni – megvédi a gyermekeket a lehetséges sérülésekből.
  • Az ikrek gyermekágyát állítható magassággal kell kiválasztani, tovább fogja használni a gyermekek számára szokásos játékpenként.
  • A háztartási kiságyak mérete általában 120×60 cm gyermekenként, a külföldi gyártóknak 10 centiméterrel többet tartalmaznak.
  • A kiságy alapja rohanásnak kell lennie, akkor jobb szellőztetett.

  Arról, hogy hogyan készítsünk egy kiságyat az újszülött ikrekért, nézd meg magad, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: