IKEA Cribs az újszülöttekhez: A népszerű modellek és kiválasztási tippek áttekintése

A Svéd Márka IKEA az egyik legnépszerűbb bútorgyártó az egész család számára a világon. A vállalat vállalata optimális ár-érték arány és minőség. Nem kereste meg a svédeket és az újszülötteket, akiknek jó ágyra van szükségük. Végtére is, ő viszont nyugodt éjszakai anya. A gyermekbútorok választékát a maximális felelősséggel kell megközelíteni. Ebben a cikkben beszélünk az IKEA-gyermekágyak jellemzőiről és előnyeiről, és figyelembe vesszük a legnépszerűbb márka modelleket.

Jellemzők és előnyök

A Svéd Társaság az újszülöttek széles választékát kínálja. A márka márkás üzletében megtalálhatja a bölcsőt minden ízlés és funkcionalitás érdekében. Az IKEA bútorok egyik fő előnye az összes anyag alapos ellenőrzése és tesztelése, amelyből az ágyak ezután termelnek. És szakértők vonzzák a bőrgyógyászokat és a gyermekorvosokat. A gyerekeknek szánt összes szabványos modellnek szüksége van egy szükséges funkciókészletre, nevezetesen: magasságbeállítású elülső fal és bázis a matrac alatt. Néhányan további bónuszokkal rendelkeznek a tágas fiókok a vászon és lökhárító tárolására.

Maga a tervezés teljesen biztonságos a működéshez, az IKEA varázsló megszilárdítja az összes részletet. Az ágy márka tökéletes minőségű, és olyan speciális festékekkel borított, amelyek nem okoznak allergiát és mérgező szag nélkül. A vállalat olyan modelleket kínál, amelyek különböző stilisztikai megoldásokat kínálnak a klasszikusoktól a modern, ami megkönnyíti az egyes házak belsejének modelljét. Bármely szoba érdekesebbnek tűnik az IKEA-val.

Népszerű modellek

A svéd gyártó különféle demokratikus árakat eredményez. Könnyen letölthetők még egy személygépkocsiban is, és összeszerelik saját kezüket. Az egyes modellek csomagjában az összeszerelési rendszer.

Sundvik

Ez a modell nagyon funkcionális és nő a baba, így lehet használni azt és egy iskoláslányt. A SUNDVIK maximális hossza több mint két métert kap, és egy újszülött-kompakt mérőhöz harminc. Ágyszélességi szabvány – 80 centiméter, ami elég és nagyon kis gyermek, és egy tinédzser.

A Sindwick kerete természetes fenyőből készült, és hipoallergén akril lakkokkal borított. A hátsó farostlemezből készült filmből készült. A gereblyék tiszta és díszített bükk furnérból készült; A végső szakasz egy akril bevonat, mint a tervezés kerete esetén. Az ágy nagyon könnyű összeszerelni magát: a készletben található részletes utasítás segít.

A modell előnyei között megkülönböztethető egy demokratikus ár, amely csak 9000 rubelt alkot. Egy ágyból készült ágy esetében, amely sok éven át fog szolgálni – ez tényleg egy kicsit. És természetesen az IKEA tervezők eredeti megjelenése. A mínusz a magas oldal hiánya, illetve egy olyan gyermek, aki már önállóan állhat a lábánál, nem maradhat egyedül felügyelet nélkül.

Hensvik

Az ágy bükk masszívából készült, és hipoallergén festékkel borított. A farostlemez oldalfalát mintázatok borítják, és a figura lábak biztosítják a tervezés gyengéd megjelenését. Általában a modell nagyon vonzó és alkalmasabb a lányok számára. Az ágy könnyen összeszerelhető, nem vesz sok helyet a szobában. Hossza egy kicsit több, mint egy méter, és szélessége – 70 centiméter. A Big Plus Hensvik nemcsak az eredeti stílus, hanem az egyszerűség is az ellátásban, valamint a matrac alatti magasság magasságának módosítása. A véleményekben a szülők ünnepeljük és a fától származó kiváló minőségű partíció jelenlétét, a gyermek által jól látható. Ármodell – 5600 rubel.

Gulliver

A bölcső teljesen nyír tömbből készült, és hipoallergén akrilfestékkel borított. A tervezés könnyen összeszerelhető a saját kezével, az összes részlet gyors és kiváló minőségű, ami megkönnyíti az összeszerelést. A kompakt modell nem veszi sok helyet a szobában. Bed alvó méretek – 120 centiméter hossza és 60 centiméter szélessége. A Gullivernek sok előnye van. Demokratikus ára 5000 rubel, állítható magasságú bázis a matrac alatt, és további oldalára egy készletet helyettesíteni lehet az oldalsó rész a modell elkészítéséhez az egyik legjobb ebben az árkategóriában. A mínuszok közül talán csak a gyermekek tartozékai számára csak kiegészítő tartozékok és tároló dobozok hiányát tudhatja meg.

Leskovik

A design szinte teljesen bükkből áll, a szálaló egyetlen része az oldalsó panel. Az egész ágyat először fátyollal kezeljük, majd akril lakkokkal borítják. Ágyméretek Standard, mint az előző modellek: Az ágy elhelyezkedésének hossza 120 centiméter, és a szélesség 60. Oldalsó panel – eltávolítható, mint a baba termesztése, lehet eltávolítani, és a gyermeknek lehetőséget biztosít a szelíden mászni és kijutni az ágyból. Leskchaknak nincs sok részlete, és egyszerűen gyűjtsük össze. Ezenkívül a matrac alatti alap a magasságban állítható, és két pozíciója van. A modell ára 9000 rubel.

Somnat

Ez a modell teljesen bükk fából készült, és hipoallergén festékkel borítja. Méretek standard, mint az összes ágy, IKEA: 120 60 centiméterrel. A Shatnat a legegyszerűbbnek tekinthető a márkás ágy építésén, hiszen a kis alkatrész már csatlakoztatva van, csak a tervezés nagy részét kell összekötni, és az ágy készen áll. A lakkozott bevonat könnyű ellátást biztosít, és a bútorokat gazdagabbá teszi.

Azonban egy nedves tisztítás után nem lehet elfelejteni, hogy törölje a szárítás részleteit, mivel a nedves lakk nagyon csúszós, és az ágy nem biztonságos.

A Somnat több színű megoldásban kerül bemutatásra, amelyek mindegyike biztosan szereti a babát. Az alvás állítható magasságban, és két pozícióval rendelkezik. Az ágy költsége 4500 rubel. A hátrányok között a törött oldalt hívhatja.

CHAW fiókokkal

Ennek a modellnek a nagy előnye, ellentétben az előzőekkel, két tágas vászon doboz jelenléte. A széklet bükkfákból készült, forgácslemez és üvegszálas elemekkel. Az egész design hipoallergén akrilfestékkel van borítva. Az alvóhely méretei 120 * 60 centiméter. Az oldalsó rész eltávolítható, és cserélhető egy baba biztonsági oldalával.

Az alvóágy magasságban állítható, és két pozíciója van. A modell könnyen érdekelhető, de ugyanakkor nem olyan könnyű összeszerelni, mivel számos kis rész van a tervezésben. A hátrányok között megkülönbözteti a legfontosabb konfigurációban lévő dobozok hiányát, külön megvásárolják őket. A modell ára a dobozokkal együtt körülbelül 10 000 rubel.

Mammuta

A szokatlan megjelenésnek köszönhetően a Mammut bármilyen stilisztikai irányban a gyermekszobájában lesz a gyermekszobában, függetlenül attól, hogy klasszikus vagy tetőtér. A bükk tömbje akril lakk, biztonságos a baba. A hossz és az ágy szélessége 120 * 60 centiméter. Az ágy alatt mosott, ajánlott csökkentett csiszoló megoldásokat használni. A modell előnyei között a mammut megkülönböztethetők és a cserélhető oldalsó panelek jelenlétét, valamint a matrac alatti magasságú alapot. Az ágy költsége körülbelül 4700 rubel.

Singlar

A Singlar modell a legegyszerűbb az IKEA-kiságyok kialakításában. Nagyon könnyű összegyűjteni, még egy nő is megbirkózhat a feladatsal. A matrac alatti alap a magasságban állítható. A 2500 rubel demokratikus ára nem hagyja a versenytársak bútorait, még a többi gyártó között is. Talán az egyetlen mínusz ágy túl egyszerű, bármilyen kiegészítés nélkül. Bár ilyen alacsony áron megbocsátottak.

Singlar leggyakrabban a házban vagy a szülői házban tartandó pótágyként szerez, hogy a gyermek aludjon a tervezett helyen.

Vélemény

Alapvetően az IKEA Cribs pozitív. A svéd márka a szülőket kínálja az újszülöttek bútorainak nagy választékát, amely a lakonikus kialakításának köszönhetően bármilyen belsejébe illeszkedik. Nagyon örülök a modellek tömörségével, nem sok helyet foglalnak el, egyszerűen és kényelmesek a gyülekezetben, miközben az alvás normál a gyermekágyhoz, a baba belsejében kényelmes. Az ágyak kialakításának minősége lakkgal borított, toxikus szaga nélkül, ami nagyon fontos, különösen az allergiák szülei számára.

Az előnyök között utalnak arra, hogy az ágyat magasságot és könnyű gondosságot alkalmazzanak. A demokratikus árak elégedettek a szülők többségével, mivel a fa tömbök nagy részében a minőségi áruk ritkán találkoznak ilyen alacsony költséggel.

Azonban gyakran vannak olyan állítások, amelyek nem annyira válaszolnak a modellek minőségére, hányan a funkcionalitásukra. Sok szülő industustininate, hogy a kiságyak nem is vannak felszerelve fiókokkal, nincs olyan inga mechanizmus, amely nagymértékben megkönnyíti az életet és a gyermeket, és az anya. Néhány írás, hogy könnyebb felár ellenében egy pár ezer, és kap egy jó ágyat, az összes szükséges bónusz, orosz termelés. A svéd vállalat egyéb állításai nincsenek szülők. Minden minőségi és panasz nélkül történik.

IKEA Gulliver Baby Cots áttekintés Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: