Válasszon egy ágyat egy gyermek számára 3 évig

Ha gyermeke 3 éves vagy több, akkor már határozottan összeütközött egy személyes sarok elrendezésének kérdésével a baba számára. Ez egy különleges és fontos pillanat, mind a szülők életében, mind a gyermek életében. Fontos téma a gyermekszobában továbbra is ágy. Meg kell rendezni mindent funkcionálisan és kényelmes, de ugyanakkor kifejezi a csád egyediségét és jellegét. Szerencsére ma a gyártók hatalmas vidéki bútorokat kínálnak különböző igények és kívánságok a vásárlók számára.

Nézetek

Addig, amíg egy három éves, a gyermek a csecsemők vagy a szülők gyermekágyában alszik. Ezért ez a korhatár túl fontos a gyermek fejlődésében, külön fog aludni, és saját sarkában van. A gyermekágy kiválasztása óriási. Mindent megtalálhat: a kanapé ágyától kezdve, és egy külön “hídfővel” végződik a gyermekek alvásáért. Nem minden szülő képes lesz gyorsan és félreértelmezhetően meghatározni az ágy minőségét és jellemzőit. Ez az oka annak, hogy megvásárolná, jobb, ha a gyermekágyak típusait 3 éves és megkülönböztető jellemzőik.

Az első dolog fontos emlékezni – a kiságyért a kiságyhoz szükséges. Nincs értelme vásárolni egy nagy ágyat az egész szobához egy hároméves baba számára. De mit érdemes gondoskodni, így ez a párhuzamos biztonsági intézkedésekről és a matrac lágyságáról szól. Ha korlátozott költségvetésed van, akkor a baba egészségét és kényelmét prioritásként helyezze el, és ne a hálószoba méretét. Beszélgetés a bébi ágyak fajtáiról 3 év, a modern piac számos lehetőséget kínálhat. Az alábbiakban az ágyak típusai egy gyermek számára, de ez a besorolás naprakész és ikrek, ikrek, sőt különböző korosztályok.

A kiválasztás folyamatában összekeverheti a bútorokat, és létrehozhatja a terveket.

 • Standard egyszemélyes ágy. Ezt az opciót leggyakrabban sokáig választják. Az ilyen ágyak mindenkinek ismerik. Általában egy ilyen ágyat vásárolnak egy három éves, és gyermekként szolgálnak a serdülőkor előtt. Emiatt az alacsony design és megbízható kialakítás van kiválasztva. Az egyetlen ortopéd matrac jobb, ha 20-30 cm-re több gyermeknövekedést, növekedni fog. Plusz ez a választás – a bútorok vásárlási problémájának hiánya az óvodában a következő 10-12 évben. De hátrányokkal az egyéniség hiánya a hálószobában. Bár matricák, festékek és más tüskés anyagok, könnyen javíthatja ezt a nevetést. További tárolási helyként az ilyen ágyak gyakran éjjeliszekrényekkel vagy kosarakkal vannak felszerelve.

 • Rekamié. Ha a kényelemért és tartósságért szavazna – kanapéágy, ami szükséges. Éjszaka, egy hároméves ágyat szolgál, teljes körű ágy, délután – kényelmes kanapé. Ugyanaz a kombináció lehetséges egy szék-ágyban. Ez a bútor része lehet az alvó fülhallgató részét, ha a gyermek alszik veled, vagy kiegészíti saját szobáját.

 • Ágytranszformátor. Ma az összes bútor nagyon funkcionális lehet. Ezt a tendenciát a házban elegendő számú szabad hely hiánya diktálja. A bútorok átalakításával több helyet kapsz olyan dolgok tárolására, amelyek rejtve vannak a vidám szemektől, és nem zavarják minden nap, vagy csak a terjedelmes bútorok kompakt bőröndökké válhatnak. Ez a megközelítés különösen releváns a gyermekszobában. A hároméves gyermeknek sok szabad helyre van szüksége a játékokhoz és fejlesztéshez, és ezért hasznos lesz a transzformátor ágy. Általában a nap folyamán úgy néz ki, mint egy kis mellkas, és este a kéz könnyű mozgása, hogy egy teljes ágyra forduljon. Az ágyban az összes mechanizmus általában megbízható és könnyen kezelhető, így ez még a baba is elvégezhető.

 • “Moduláris” alvóhely. Az ilyen ágy a funkcionális bútorokra is utal. Nem csak elrejti a párnát és a matracot, hanem egy egész modult hoz létre, ahol jön az asztal vagy egy bábvárka. Ilyen összecsukható elemek teszik ki a bútorok szükséges gyermekének teljes listáját. A gondos kialakítás lehetővé teszi minden mechanizmus belsejében a tervezés, hogy dolgozzon, mint egy óra, és a gyermek szívesen felfedezi az összes rejtett sarkát az ágymodul. Az ikrek három évig, a gyerekek több modulja megoldja a szülők összes problémáját.

 • Ágynemű vagy hegy. Ez talán a legtöbb gyermekágy minden. Ő hasonlít egy különleges szigetre egy gyermek számára. Általában az alvóhely a tetején van, így az oldalak jelenlétének kell lennie. Az alsó lehet Halabuda, Játszótér játékok vagy sportok számára. A gyermek különleges öröme, hogy ilyen ágyat kapjon egy csúszkával, amelyen minden reggel leereszkedhet. Egy ilyen süllyedéssel gyorsan és egyszerűen felemeli a gyermeket.

Az ágyak szinte mindegyik ágyak egy hároméves baba esetében egy vagy két hálószobás helyet képviselnek. Számos konfiguráció van felszerelve további ágynemű dobozokkal vagy gyermekjátékokkal. És lágy párnákat is vásárolhat szexuális játékokhoz vagy más szórakoztatásra is. Javasoljuk, hogy a járatokat gyermekágyon használják, különösen, ha az ágy a magasságban van. Gyakran már beépülnek a keretbe, de ha nem, ne szopják és védjék a csád életét cserélhető oldalakkal. Leggyakrabban az oldal néhány függőleges régió. Nem lehetnek túl messzire egymástól, hogy a gyermek ne tegye a lábát vagy a fejét. By the way, csizmák, mint a struktúrák oldalpaneljei, nemcsak az esés elleni védelem, hanem kiváló hely lesz a polcok vagy a felfüggesztett szervezők számára. Ez egy jó módja annak, hogy tanítsd a születéstől.

A modern ágyak megjelenése is nagyon változatos. És nemcsak a lány vagy a fiú színéről beszélünk. A kis hercegnők aludhatnak a jelenlegi kastélyban, és a fiatal Amazons – a színes dzsungelben. És a fiúk nem adják fel az alvó autó vagy űrhajó alvásának örömét. Ez a design erősen segíthet a szülőknek, mert a gyerekek örömmel fognak futni minden este aludni. Az ágy választása csak a költségvetés, a gyermek és a felnőttek kívánságai függ.

Anyagok

Miután megértette az ágyak fajtájával, különös figyelmet kell fordítani az olyan anyagokra, amelyekből a jó ágyakat meg kell tenni, mert nincsenek megjelenés, ha az alacsony minőségű ágy. Az első dolog, ami fontos, hogy emlékezzen arra, hogy egy egészséges vissza, és egy gyermek alvás. A bútorok kiválasztásakor két szempontot kell figyelni – testre és matracra. A legjobb építési anyag a fa. Ez természetes alap, amelyet kémiai és radioaktív anyagoktól megfosztanak, és a fa tömb természetes illata megnyugtatja a babát. Ezenkívül egy ilyen anyagot megkülönbözteti a kopásállóság és a tartósság, így képes lesz ellenállni a hároméves rablók bármilyen trükkjével. A jó fa alapvető mínusz magas ár. Sok más vásárlásokkal együtt megijesztheti a szülőket, ilyen esetekben vannak más alkalmas lehetőségek.

Az olcsóbb opció a forgácslap vagy az MDF kerete. Ezek az anyagok nem annyira megbízhatóak, és valószínűleg gyakrabban kell változtatniuk, de nem olyan drága. Ezek szintén viszonylag környezetbarátak, és különböző színű megoldásokban vannak ellátva, ami a tervezés kiválasztását teszi lehetővé. Külön, érdemes figyelmet fordítani az oldal anyagára. Olyanok lehetnek, mint a lágy szövetek és nagyon kemények. Mindez az álomban a gyermek tevékenységétől függ, mert fő feladata a biztonság.

De jobb, ha nem használjuk, így fém és műanyag szerkezetek. Teljesen kellemetlenek a csecsemő egészségére a kémiai szennyeződések miatt, amelyeket a termelés során hozzáadnak. Mi még rosszabb, ha rossz bázist választasz, akkor az alvás során műanyag vagy fém lehet, és három évig károsíthatja a baba. Mindenesetre az éles sarkokat és a formatervezésre gyakorolt ​​érdességet meg kell menteni, mert az aktív gyerekek magukkal károsíthatják magukat. Vásárláskor meg kell nyomon követni az összes olyan mechanizmust, amely megfelelően működik megfelelően, és a bútorok rendszeres használatának folyamata rendszeresen meg kell vizsgálnia az egész terv minőségét.

De a megfelelő esetben a vásárlás nem ér véget. Ugyanolyan fontos, hogy eldöntsék a matracot. A kiváló minőségű matrac, elsősorban a gyermek kényelme. A rossz választás csak a feltörekvő gerincre és a kis ember belső szerveire vonatkozik, hogy ebben a kérdésben ne legyen alapos. Kezdeni, döntse el a matrac méretét. A nagyok nem kerülnek elhelyezésre, és egy kisgyerekkel sárkány lesz. Jellemzően a ház a matracok standard méretei alatt készül, hogy ne legyen probléma.

Mint a hétköznapi, hároméves gyermekek matracjai tavasszal, fekete és ortopédra oszthatók. A legmegfelelőbb lehetőség az utolsó. A kiváló minőségű ortopéd matrac a hátsó és egyéb belső szervek betegségek kialakulásának korai szakaszainak megelőzése. Nem meglepő, hogy az ortopéd matrac ára “haraphat”. Ezt követően kiválaszthatja a többi alternatívát, de meg kell jegyezni, hogy rendszeresen meg kell változtatni annak érdekében, hogy a rugók és a tömőanyag nem illik.

A gyermekkor óta a szabványt puha ágynak tekintik, de a gyermek hátulján jobb választani keményebb szubsztrátokat. A matrac nem kivétel. A kényelem megteremtése, miközben az alvás tökéletesen használjon puha és kellemes a matrac testéhez, amely további ajánlatréteget hoz létre. Ezenkívül a burkolatok kényelmesen megváltoztak és mosottak, és a matrac tiszta marad. A matrac minden összetevőjének kopásálló és környezetbarát. Gyakran használt anyagok, például len, kötöttáru és frottíranyag. A rugalmas hab, a batting és a megbízható rugók miatt lágyság jön létre.

Dimenziók

A hálószoba egészének és egyéni részének méretének kérdése meglehetősen egyszerű. Ideális, vegye fel az ágy méretét a gyermek növekedése alapján. A képlet a következő: gyermek növekedése plusz 10-20 cm. Többé-kevésbé szabványos méret – 150×75 cm. De nem érdemes vakon irányítani a szabványokat, mindez a baba testétől és az alvási szokásaitól függ. Ugyanebben a módszerben van egy párna és egy baba takaró van kiválasztva.

Kiválasztási kritérium

Miután megvizsgálta az ágy egy gyermek vásárlásának kérdését három évig, Kiválaszthatja a több kulcsfontosságú kritériumot a kiváló minőségű ágy kiválasztásához.

 • Minden használt anyagnak környezetbarát és természetesnek kell lennie. De ne felejtsd el értékelni a bútorok kopásállóságát. A házhoz egy fa a legjobban alkalmas, és a matrac helyesen választja az ortopédist.
 • Megpróbálta megmenteni, hogy ne vásároljon túl nagy ágyat. A helyi dimenziókra összpontosítani, hogy ne rontja az álmot. OPTIMAL GAP – 20 cm-re több gyermeknövekedés.
 • Az ágykeretnek tartósnak kell lennie, és nincs éles sarkuk. Minden mechanizmusnak rendszeresen kell működnie ahhoz, hogy alvó és játékokat ne károsítsa a tulajdonosukat.

 • A funkcionalitás kérdésében mindez az Ön igényeitől függ. De még mindig ajánlott vásárolni egy designt további dobozokkal, szórakoztató helyek vagy teljesen működőképes modul. És a felnőttek és a gyermekek képesek lesznek értékelni az ilyen vásárlást a használat folyamatában.
 • Tényleges tervezés – ez az, ahol a gyermekek kreativitása valóban nyilvánul meg. Ajánlatos oldalon „unalmas” lehetőségeket, és adjunk hozzá egy valódi zár egy babát vagy egy egész autóipari állomás a gyereksarok. Ne félj kísérletezni a gyermeket, hozzon létre egy külön mesés világot. Ennek eredményeképpen az ilyen bútorok örömmel veszik a gyermeket, hogy minden nap összevonjanak.

Talán ezek az alapvető ajánlások, amellyel biztonságosan megy a boltba. A legfontosabb pontok a környezetbarátság, a megbízhatóság és a kreativitás. A gyártók készen állnak minden javaslatra, és csak a költségvetés a korlátozás.

Gyártók

Bármely jó bútorboltban a bútorok széles választéka nem csak minőségben, hanem a gyártók is. Különösen nyilvánvaló bútorok Olaszországban és Kanadában, hanem a hazai termelők nem lemaradt. Szinte minden nagy társaság középpontjában két magánszemély vevő és nagy mennyiségű nagykereskedők. Vannak kis bútorok butikok kapszuláris gyűjteményekkel. Általában az ilyen bútorok nagyon jó minőségűek, de magas költséggel is rendelkeznek. Ha nagy gyártókról beszélünk, akkor minden ízlésre és pénztárcára bútorokat találnak, szinte minden gyűjteményt követnek a modern trendek, és ugyanolyan versenyezhetnek a piacon. És talán a legfontosabb dolog – Sok cég készen áll arra, hogy finomítsa és formálja a bútorfejeket a család igényei alapján.

A gyártó kiválasztása, érdemes figyelmet fordítani a következő pontokra:

 • Vásárlás előtt ellenőrizze, hogy van-e jótállási kártyát, és milyen eseteket fed le;
 • További információ a gyártóról: Hány éve van már a piacon, mely minőségi tanúsítványok vannak, mint megoldani az ügyfélszolgálat problémáit;
 • Ezenkívül megtudhatja a szállítási módokat és a speciális promóciós javaslatokról;
 • Még mindig nem rossz, hogy részletes útmutatást kapjunk a bútorok összeállításához, vagy egy szakember segítségével összegyűjtsük, mert ma számos vállalat hasonló szolgáltatásokat nyújt;
 • Konzultáljon az átdolgozásról vagy a kivitelezésről és a funkcionális ágyakról; Ha a gyártó készen áll az ügyfél egyéni megközelítésére, ez magas színvonalú szolgáltatást jelez.

Gyönyörű példák

Amint korábban említettük, a gyermekbútorok tele vannak különböző tervezési lehetőségekkel. Itt sokkal többet tudsz felemelni, mint a felnőtteknek. Hagyja, hogy gyermeke az egyéniséget gyakorolja a bútorokon a saját gyermekeiben. Stílusos ágyak füstölnek a szobát, így, még akkor is, ha van a leggyakoribb ágy, díszítse a saját. Ma vannak speciális festékek, ragasztópapír vagy rendes matricák. És ha a gyermeke attól tart, hogy aludni a sötétben, akkor egy megfelelő vidám éjszaka jelentősen javítja a helyzetet.

A hercegnő számára a legjobb, ha saját palotát épít, ahol játszhat egy anya lányát vagy más játékokat. Egy másik lehetőség egy igazi keleti szépségű ágy, amely egy szuszpenzióval és sok párnával rendelkezik. És egy kis férfi tökéletes egy síkágyat vagy egy egész űrhajót. És ha még mindig egy egész csillagos égboltot építesz a mennyezeten, a gyermek vagy a gyermekek boldogsága nem korlátozódik. Számos címkézés lehetőség van. És a legjobb, ha elkezdi megvitatni a helyiség “valódi” tulajdonosával a kezdetektől fogva. Ne feledje, három éves, legvalószínűbb, hogy a világ legszokatlanabb ágyát akartam. Miért nem felel meg ennek az álomnak a baba számára.

Hogyan válasszunk egy ágyat egy 3 éves gyermek számára, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: