Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Talán a baba legfontosabb vásárlása olyan kiságy, amelyben az élet első hónapjában tölti a legtöbb időt. A modern gyermeküzletek széles körű bútorokat kínálnak, azonban a legnépszerűbb modell egy kiságy az újszülöttek pendlumával. Ebben a cikkben meg fogjuk vizsgálni az inga mechanizmusok típusát, azok jellemzőit és előnyeit, az ilyen ágyak, az összeszerelési rendszert, és azt is elmondják, hogy mit kell nézni, amikor egy hintaszéket választanak.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Mi az inga-mechanizmus és a típusai

Minden ágy a faj egy speciális mechanizmus inga típusú, amely lehetővé teszi, hogy a rock egy alvó helyet, míg a keret maga nem mozog. Hozd az ágyat a mozgásban nem lesz nehéz: elég ahhoz, hogy megérintse a kezét az oldalra, és elkezdi lendülni. Néha a gyermek elég csak az egyik oldalról a másikra való tekercseléshez, és a készülék elkezd cselekedni.

Háromféle inga mechanizmus létezik, amelyek mindegyike előnyeivel és mínuszával rendelkezik.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Hosszirányú

Ez a faj a balra / jobbra irányuló pályán halad, ami utánozza az anya kezében, ez a leginkább fiziológiás. Az ágyak hosszirányú inga, a szakemberek többsége, mivel hozzájárulnak a gyermek intracranialis nyomása normalizálásához. A lengésnek köszönhetően az oldalról az oldalra, ilyen bútorok csatlakoztathatók a falhoz, és nem fog erősen felmászni a szobába, nagyon kényelmes, különösen, ha az ágy a szülői hálószobában lesz. Talán az egyetlen mínusz hosszanti lengés egy kis anyák számára kellemetlenségek lehet, mivel sokkal könnyebb szinkronizálni egy baba vissza Andad. Ez az ilyen szülők, hogy a következő típusú inga létrejött.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Átlós

A tervezés olyan, mint a bölcső, és kényelmesen előre / vissza. A szülők nyugodtan az újszülöttek is feküdnek az ágyukban. Elvileg a gyermek képes önállóan, hogy a mechanizmust akcióba hozza, egyszerűen a lábai fújásával, vagy az oldalról fordulva. A keresztirányú inga mechanizmus fő mínusza a nagy tér igénye, mivel a szabad hely hiánya a fal falának állandó fújását okozhatja. A bútorok nem mozgathatók a falhoz, amennyire csak lehetséges, hosszanti mechanizmussal. A faj másik hátránya a lengő fiziológiai élet hiánya.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Egyetemes

Az ilyen típusú inga mechanizmus jellemzője a névből világos. Lehetővé teszi, hogy bármilyen irányba mozduljon egy alvó helyet. Ennek az opciónak a fő előnye a hosszirányú és keresztirányú lengés váltakozásának lehetősége, a gyermek megszokja mindkét fajhoz, és nem kifejezetten egy bizonyos. Nem minden gyermek alkalmas egy vagy másik számára; Ahhoz, hogy megértsük, hogyan lehet kényelmes a gyermeke számára, lehet, hogy több mint két hét. Ennek megfelelően a kétféle lengés jelenléte kényelmet és nyugodt baba alvást biztosít. Általában az ágyakat több éven át megvásárolják, ebben az idő alatt a bútorok összehangolásában bekövetkezhetnek; mindkét típusú lengés, a szülők nem aggódhatnak a jövőbeli permutációk miatt, mivel az univerzális ágy minden helyen emelkedik.

Meg kell jegyezni, hogy bármilyen típusú inga egy nagy mínusz: A gyerekek azonnal megszokják a lengetést, így problémás lesz, hogy elaludjon egy síkágyon. A kisgyermekek számára optimális, még mindig hosszanti módon, de a kutatás segítségével bizonyították, hogy a mindkét fajhoz hozzászokott gyermekek a legjobb vestibuláris berendezéssel rendelkeznek. A prish ajánlott egy olyan modellt, amely hozzáférhetőbb a pénzügyben, és megteszi a szükséges helyet a szobában a szobában.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Az ágyak típusai

A gyermekbútorüzletek széles választékát kínálják a gyermek hálószobákban egy inga mechanizmussal.

Klasszikus ágy

Az újszülöttek klasszikus ágyak szabványos esetekkel rendelkeznek, kiegészítések nélkül. Alacsony költséggel és ugyanakkor tartalmaznak mindent, amire szüksége van egy gyermek hálószobájához.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Ágy transzformátor

A transzformátorok a legnépszerűbbek az újszülöttek modelljei között, ami teljesen nem meglepő, mert az alvóhely itt növekszik a gyermekkel. Elég az, hogy megvásároljon egy ilyen ágyat, és nem gondolhatsz a következő tízre való beszerzésre. Többek között a transzformátorok bónuszok egy kis mellkas formájában, egy változó asztallal, valamint tágas fiókokkal a szerkezet lábánál.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Kerek pendulum ágyak

Talán a legdivatosabb ma a kör alakú modellek. A tervezésük eredetisége és az ágy rekonstrukciójának lehetősége növekvő számú anya és apa vonzza. Fokozatosan egy kis bölcső egy hároméves gyermekért, majd egy óvodáshöz fordul. Míg az újszülött az extra részekből alszik, később az ágyba helyezve, megváltoztathatja a változó asztalt; És amikor az ágy szükségessége eltűnik, könnyű átalakítani egy asztalra két tanfolyamot adva.

Az ilyen ágy egyetlen hátránya magas költség, amely elvben teljesen indokolt.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Bed ings egy dobozban

Általános szabályként ez a faj egy klasszikus modell, amelynek alapja van a beépített nagy fiókkal. A doboz két részre osztható, nagyon tágas, és képes megmenteni egy csomó helyet a szülők szekrényében.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Ágy egy pendulum kerekeken

Egyszerű mozgás A kerekek modellje kényelmes a váltáshoz. Könnyen mozoghat a padló mosásához, akkor is nagy ágy lesz, ha a szülők inkább a saját maguktól távolodnak el, hogy ne zavarják a szobát.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Ágy bölcső egy inga

Ezek a modellek vintage stílusban kaphatók, és hasonlítanak a bölcsőkre, amelyekben a nagyszüleink aludtak. Van egy szép design, és kivételesen keresztirányú kilátás nyílik az inga. Kompakt méretű bölcső lehetővé teszi, hogy bármilyen helyre tegye, még a konyhában is. Ennek az opciónak azonban a mínusz a dimenzióiban rejlik, mert a gyerekek gyorsan növekednek, és ezért egy kis bölcsőnek hamarosan teljes körű ágyra kell váltania.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Hogyan válasszuk ki?

A széles választéknak köszönhetően az ágy választása nagymértékben akadályozódik – ez nem olyan könnyű választani egy modellt több ezer javasolt. Azonban számos olyan tipp van, amelyek segítenek a jövőbeni anyák és apák meghatározásában a vásárlás meghatározásához.Először is el kell dönteni az inga mechanizmus típusáról. Attól függ, hogy az ágy elfoglalja. Ha feltételezzük, hogy az ágy közel áll a falhoz, akkor hosszirányú inga kell vinni; Ha a szoba közepén van, akkor keresztirányú. Az optimális univerzális változat.

Elérhetőségi kerekek mozgáshoz és beépített dobozhoz. Ha a szoba elegendő helyet biztosít, hogy azonnal megszerezze a transzformátort. Annak ellenére, hogy az ilyen ágynak való megfelelés, a bútorok gyakorlati tárgyává válik, ami sok évig szolgál. A megvásárolt modellnek nem kell mérgező szaga, éles sarkok vagy kiálló részei a hálószobában. Figyeljen, ajánlott egy speciális rögzítő jelenlétére, amely blokkolja az inga mozgását.

Ez az elem különösen fontos, ha a gyermek már önállóan állhat a lábánál, mert egy rossz mozgás és gyerek leeshet, és megüt az oldal.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Összeszerelési rendszer

A modell összeszerelésével megbirkózhat és önállóan. Először is, az alvó bútorok részeit kell kapnia a csomagolásból, gondosan ellenőrizze az összes alkatrészt, amely az összes szükséges kötőelemeket és elemeket ellenőrizze. Ezután óvatosan meg kell vizsgálnia az összeszerelés utasításait és előkészítenie kell a segédeszközöket. Javasoljuk, hogy az ágyat közvetlenül a tartózkodás helyén helyezze el. A szereléshez kalapáccsal, csavarhúzóval, csavarhúzóval és fordító kulcsra lesz szüksége.

Minden ágy két falakkal rendelkezik: hátsó rögzített és elülső, leereszkedő. Először is, az ágy hátsó faloldali darabjaihoz kell csatlakoztatni a készletben lévő csavarokkal. Ehhez a padlóra kerül, a külső, majd a telepítés maga történik. Ezután követi a szerkezet alapjának telepítésének folyamata: be kell illeszteni a kívánt mélyülést és erősítik a csavarokat. Az oldalsó részekben speciális mélyedések vannak, ott van, hogy az elülső falat behelyezzük, amelyhez a matrac alatt a bázis felső széle van felszerelve.

A következő lépés lesz a nagyon inga-mechanizmus összeszerelése, amelyet négy komponensből álló vegyület végzi. A csavarok és alátétek segítségével a lengő táblákon kell beépíteni a zsanérokat. Ezután a pántok dióinak telepítése az inga kialakításának alapjaként, amely után be kell illeszteni az anyákra az alátétekre, anélkül, hogy a végéig húzódna. Az egyik végső cselekvés a hálószobás kialakítás és az ütköző támogatása és a lábak rögzítése oldalsó részekkel. Az utolsó löket a csavarok gerinceiben lévő dugók beillesztése lesz.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

A hazai gyártók népszerű modelljeinek áttekintése

Az elmúlt években az orosz márkák meglehetősen kiváló minőségű gyermektermékeket termelnek, amelyek a nyugati márkákkal szemben versenyezhetnek. És az áruk ára több, mint demokratikus. Fontolja meg a gyermekágyak legnépszerűbb modelljeit egy hintaszékkel “Chung-Changa” és “LEL”.

Ostrovka utad “chung-changa”

Talán a legnépszerűbb modell egy transzverzális inga mechanizmussal rendelkező transzformátor. Ez magában foglalja az újszülött alvóhelyét, egy kis fiókot, három dobozt és egy változó asztalt egy designban. Az alábbiakban is vannak két nagy, tágas fiók: Mivel felnövjük az újszülött modelljét egy egész bútorkészletbe egy felnőtt baba, beleértve egy ágyat, egy kis asztalt osztályok és egy éjjeliszekrény. A modell 8 000 rubelt költ, és négy színű megoldásban képviselteti: fehér, elefántcsont, wenge és wenge vanília.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Ab lelica lel

Ez a modell egy standard babaágyat tartalmaz, ahol a bázison van egy tágas fiók. Több ágyas helyszíne van; Az elülső fal az anya kényelmének magasságához állítható. Litch Pendulum keresztirányú. Az ágyat nyolc színben, fehértől wenge-ig képviseli. A költség 10.500 rubel.

Az ágyak egy pendulum mechanizmus lesz kiváló alvóhely a baba és egy kiváló segítő anya.

Válasszon egy gyermekágyat egy ingavel

Hogyan gyűjtsünk be egy kiságyat inga-val, nézd meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása