Válasszon egy gyermekágyat fiókokkal és oldallal

A kisgyermekek nyugtalanul aludnak, folyamatosan csiszolnak a kiságyban, így sok szülő nem siet, hogy lefeküdjenek őket egy külön ágyon. A felnőttek számára kellemetlenséget okoz, és késlelteti a gyermek függetlenségének megjelenését.

A gyerekek modern gyártói gyakorlati megoldást kínálnak erre a problémára. Beszélünk egy gyermekágyról fiókokkal és oldallal. A kerítés nemcsak lehetővé teszi a gyermek számára, hogy kényelmesen aludjon, hanem diverzifikálja a gyermekszoba belsejét is.

A tervezés célja, előnyei és hátrányai

2-3 év alatti gyermekek aludnak a kiságyakban, amelyek lenyűgöző és megbízható kerítéssel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermek ne essen mind alvás közben, mind a játékban. De 3 éves korig, az álom csökkenésének kockázata marad. Ezért az ágyon lévő oldalak nem lesznek felesleges részletek a baba számára. A fő feladat mellett a kerítés megteremti a gyermek biztonságának benyomását, amely megkönnyíti és gyorsabban elalszik.

Ezenkívül a peremlabda megakadályozza a matracot és az ágyneműt. Ugyanakkor nem csak egy gyermek, hanem a szülők is nyugodtan alszhatnak.

A biztonság megtalálható és nem szabványos használat. Játékok, könyvek vagy gyermekek ruházat könnyen illeszkednek rájuk. Ugyanakkor a gyermek maga megtanulja, hogy lefekvés előtt ferde dolgokat. Az ágyban hátrányok vannak. Ezek közé tartoznak egy szilárd vívóanyag, amely alvás közben zúzódásokhoz vezethet. Ezért az elemnek választania kell a kárpitozással, vagy javítani kell a megrendelés alatt.

Ha vannak állványok az ágy kialakításában, akkor a gyermek nem megfelelő lehet, hogy elakadjon közöttük. A köztük lévő távolság nem lehet túl kicsi. És ha az oldalak, éppen ellenkezőleg, szilárdak a kerületben, akkor a levegő rosszul fog tenni alvás közben, ami szintén károsítja a gyermek.

Fortikov eszköz

Számos típusú oldalterv van. A helyes választás érdekében figyelembe kell venni a gyermek életkorát, az alvás nyugtalanságát, tevékenységét a nap folyamán, és természetesen személyes preferenciái.

A magas oldaltáblákkal ellátott ágynak olyan gyermekeket kell választania, akik folyamatosan álmodnak, csökkenti az esés kockázatát. Fontos figyelembe venni a matrac magasságát. A standard termékben az oldalsó kerítés magassága körülbelül 20 cm.

Ha a gyermek nem szeret zárt helyet, akkor egy siketkerítés jobb, ha nem vásárol. Csak a fejléc zárható le a termékben. Ebben az esetben az ágy könnyebb leszállni segítség nélkül. A kerítés eltávolítható. Az ilyen bútorok megnövekedhetnek.

Különböző és a kerítések létrehozására használt anyagok. A famatestek megbízhatóak és tartósak. Tisztítás ebben az esetben korlátozza a por törlését. Ha a kerítés magában foglalja a puha betéteket, akkor meg kell tisztítani őket vegyi anyagokkal, de a gyermek garantáltan nem kap véletlenszerű kárt.

Összes ágyak oldala oldalakkal

A klasszikus egyszemélyes ággyal az egyszerű és praktikus kialakítással megkülönböztethető. Ez egy kerítéssel ellátott lábak. Nagy lehetőségeket kínál minden szobatervhez. Ez a bútorok kiegészíthetők egy többszínű ágytakaróval vagy fabuláris karakterekkel. Egy kis helyiségben a mellkasi lehetőség, amelyben ajánlott fehérnemű, ruházat és a gyermek személyes dolgokat tárolni.

A tetőtéri ágy is gyakorlati lehetőség, amely alatt gardróbot, asztalt vagy játékzatot szervezhet. De minden olyan előnyrel, amellyel meg kell győződnie arról, hogy a gyermek nem fog aludni a magasságban. Meg kell emlékezni egy biztonságos emelkedésről – széles, stabil ferde lépcsőház és oldalak körül a kerület körül.

A kanapé ágy is felszerelhető kerítéssel, de csak részben. Ha ezt az opciót vásárolja meg a szobában, növeli a szabadidőzónát. Továbbá, a gyermek minden reggel megszokta, hogy megtisztítsa az ágyat.

Még a fiókokkal rendelkező egyszintű ágy is praktikus lesz. Meg fogja enyhíteni az egész fülhallgatót az éjjeliszekrényekkel. A dobozokban összecsukható és ruházat, és írásos tartozékokkal rendelkező könyvek.

Sajátosságok

Amikor először vásárol, szükség van a termék anyagára. Ártalmatlannak kell lennie a gyermeknek. És ebben jobb egy fából készült ágy. Az ilyen modell nem okoz allergiás reakciót, és hosszú erőfeszítése miatt hosszú ideig tart.

Egy kényelmesebb alvás esetén a terméknek jónak kell lennie ahhoz, hogy átadja a levegőt, hogy a gyermek ne verejtékezze. Ezért kívánatos választani az alját, amely rács formájában készült.

A környezetbarát festék is fontos. Megtudhatja a kompozíciót az áruk specifikációjában, amelyet az eladó köteles az első követelményt megadni. A releváns dokumentumok hiányában jobb, ha nem támaszkodik szóbeli biztosítékokra, akár magas áron is.

Az ágynak nincs éles sarkai, először a fedélzeten. A részletek körzete jellemző a kiváló minőségű gyermekbútorok.

Mivel az ágyat gyermekeknek tervezték, minden összecsukható vagy összecsukható mechanizmusnak könnyen kell működnie. Amikor egy gyermek maga is megbirkózhat az átalakulással, megszokja a tisztításhoz. Kiváló példa szolgálhat egy ágy-delfint. Ez csak egy kissé nyomja meg a termék előlapját oldallal, és az alvóhely könnyen és simán bővül egy teljes körű.

A matrac minősége fontos. Jobb, ha egy ortopédiai modell megvásárlása. Mivel a gyermek gerincja csak kifejleszt, a terhelés helyes eloszlása ​​alvás közben hozzájárul egy sima testtartáshoz és egységes légzéshez.

Gyermekágy vásárlásakor elegendő lehetőség, amely megfelel az összes biztonság, a kényelem és a modernitás követelményeinek. A legfontosabb dolog az, hogy emlékezzünk arra, hogy az olcsó modellek a forgácslap és a DVP nem felelnek meg az összes szükséges paraméternek. A gyermekek egészséges álomjában jobb, ha nem menteni.

Hogyan készítsünk gyermekágyat fiókokkal és saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: