A “CDM” matracok jellemzői

  Hosszú és egészséges alvás csak egy bizonyos szinten lehetséges, amely biztosítja a megfelelő hőmérsékletet és könnyű üzemmódot a hálószobában, nincs zaj, és természetesen kényelmes ágy. Azok az idők már régóta elhaladtak, amikor az embereknek elégedettek voltak a hétköznapi pamut és tollas ágyakkal, új generációs matracok voltak, hogy helyettesítsék őket – kiváló minőségű termékek ortopédiai funkciókkal.

  A belföldi és az importált termeléshez tartozó kiegészítők gazdag márkájú sokfélesége, azoknak, akik csak gyógyászati ​​tulajdonságokkal rendelkező matracot terveznek, néha meglehetősen nehézkesek.

  Az egyik jól bevált védjegy, amely nem az első év az orosz piacon az alvás és a kikapcsolódás, az, Company CDM család (Voronezh). Tudja meg, hogy pontosan a CDM matracjainak stabil igénye esedékes, fontolja meg a fő jellemzőiket, és elemezze a felhasználói visszajelzést annak megértése érdekében, hogy a valóság elvárásai megfelelnek-e.

  A gyártóról

  A Voronezh cégcsalád körülbelül 26 évvel ezelőtt jött létre, amikor egy kis családi vállalkozás alapítója eljött az ötlet, hogy létrehozzon egy olyan matrac optimális modelljét, amely megfelel az egyéni követelményeknek. A projekt fő asszisztensei a család tagjai és a legközelebbi hozzátartozók voltak. Közvetlenül részesedett abban, hogy a tökéletes ortopédiai alapok képletét kiszámították, ami bizonyította a legjobb fokú merevséget, gondolta a tervezést és a modern végrehajtás minőségét ésszerű áron.

  A családi filozófia kialakulása könnyebb volt és minden egyes családi értékek esetében – ez a bizalom, gondozás és támogatás egymás bármikor.

  Ma, a cég saját bevett gyártási matrac termékek esetében, ahol csak természetes, környezetbarát anyagokat használnak, ami indokolja, hogy garantálják a minőséget, megbízhatóságot és a biztonságot a termékeik.

  A felállás

  A CDM matracjainak választékát hat sorozatú modellek képviselik: klasszikus, család, elit, gyerekek, kényelem és standard. Tekintsük mindegyiküket.

  Klasszikus

  Megbízható és gyakorlati gazdaság lehetőségei puha és szinte puha matracok számára klasszikus függő tavaszi Bonnell egységgel (Bonnell), ahol két fém keret további keménységet biztosít.

  A sorozat hat modellt tartalmaz:

  • Optima;
  • ULTRA;
  • LUX;
  • Kényelem;
  • Üzleti;
  • Komfort új.

  A rugalmas elemek megfelelő terhelési eloszlása ​​biztosítja a sűrű pamut hőslemez jelenlétét, amely a rugók és a termékek alapja közötti szigetelő réteget képez. A töltőanyag rendkívül rugalmas hab, amely egy olyan anyag, amely hipoallergén és nedvességálló tulajdonságokkal rendelkezik, amely ellenáll a deformitásoknak, és tökéletesen megmenti az űrlapot. A pamut jacquard és az öko-barát, nem toxikus anyagot használnak felületi szövetekként. A matracok költsége 2,700-ról 5000 rubelről változik.

  Család

  Ezek az ortopédiai hatású modellek egyetemesen alkalmasak felnőttek és gyermekek számára. Úgy tervezték, hogy egészséges alvást adjanak, és korai életkorból a megfelelő testtartást alkotják.

  Az öko-barát, antiallergén habok használata, amelyekben nincsenek káros szennyeződések, a matracokat teljesen biztonságos az egészségre.

  A sorozat tartalmaz modelleket:

  • Szinte merev Állapot Bio Független rugókkal, tökéletesen támogatva a gerincet, mivel a hálószobában lévő terhelés egységes eloszlása ​​miatt.
  • Állapot duó Kombinált töltés: poliuretán hab + kókusz a független Springs TFK rendszerével együtt. A bázisok az alapítvány különféle merevség, amely lehetővé teszi, hogy változtatni érzés, összhangban az orvosi előírások vagy a saját preferenciái.

  • Állapot Gracia, ahol rugót használnak. A rugalmas elem formája hasonlít egy homokóra, amely garantálja a gerincoszlop optimális támogatását és az izomfűző megfelelő anatómiai helyzetét a dinamikus terhelés körülményeiben.
  • Sztori – közepes merevségű láng nélküli bázisok. Kényelmes rugalmasság érhető el a kombinált töltés használatának köszönhetően: kókuszlap + holofiber.
  • Tonus, ahol természetes töltés, a kókuszrost, amely meglehetősen nagy merevséggel rendelkezik.

  • Napi, édes, szellő A klasszikus rabja rugókkal Bonel. A belső töltő rendszerekben a kókuszrostok mellett nagy rugalmas habok és latex koksz lemezek használhatók.

  • Állapot, hatás és standart A független Springs TFK 256 fokozott változata, amikor az összes elem egymástól függetlenül reagál a terhelésre, a szomszédos használat nélkül. Ilyen alapon világosan ismerteti az anatómiai kanyarok a test, így biztosítva az optimális helyzet az izmos csontváz, ügyelve a szép és helyes testtartást, bármely életkorban.

  A költségvetési szegmensből származó matracok költsége 4700 és 12.900 rubel között tart.

  Elit

  Az egyedülálló bázisok elit sorozata ortopédiás hatással, ahol különböző belső töltési lehetőségeket biztosítanak, modellek által ábrázolva:

  • Kizár Egy exkluzív többfunkciós rugó rendszerrel, ahol magas légáteresztő tulajdonságokkal és kókuszlapokkal rendelkező anyagot használnak.
  • Rejtély közepes merevséggel és kombinált töltő rendszerrel. A kókuszkályha latex mellett a független TFK rugókat itt használják.
  • Mystery Gracia Kombinált töltés a latex és a kókuszlemezekből. A különleges rugalmas elem kegyelem növeli az ortopéd hatást.

  • Diadal – Springless modell fokozott merevséggel. A töltelék a rétegkupakkék elve alapján történik, amely magában foglalja a kókusz és a latex litoszferikus lemezek váltását.
  • Triumph bio – Itt, egy kéz elegendő keménysége biztosítja a kókuszkötést, és a természetes latex már a puha oldal gyártásán van.

  Ezenkívül az elit sorozat négy modell a “nyári téli” matracok a magas szintű kényelem, amelyek optimálisan alkalmasak az éghajlati viszonyainkra, mivel azok használatuk különböző évszakokra összpontosít.

  Eltérnek a kitöltés:

  • Rejtély puha. A független TFC-rugókat a kókuszrostok és a természetes latex kiegészítik, így a bázisok különböző merevséggel rendelkeznek.
  • Rejtély bio. A puha, meleg oldalak gyártása a Merino gyapjú és a 100% latex rostjai és a nyári merev – kókuszrost.

  • Mystery Duo. A nyári kéz kiterjesztése rendkívül rugalmas hab, latex cokelock lemezek, pamutszel és tél – természetes latex és nagy szilárdságú termikus.
  • Duo Plus. Latex kókuszlemezek, amelyek termikus tömörített szerkezetűek és független típusú rugók.

  A termékek költsége 9.500-25 500 rubel.

  Gyerekek

  A szakértők szerint a fiatalabb iskolai kor és serdülők gyermekei optimálisan alkalmasak az átlagos vagy nagy merevségű ortopédiai alapokra.

  A gyereksorozatot két faj termék képviseli, ez:

  • Gyakorlati kiterjedt modellek Aktív, álom, csillag, duos, junior egy monolitikus egységgel, amelynek gyártása természetes és mesterséges anyagok. A bázisok óvatosan támogatják a testet, csökkentve a gerincoszlopon lévő terhelés mértékét. Biztonságosan használhatók a legfiatalabb gyermekek számára.
  • A funkcionális modellek egyszerűek Független Springs Bonel. A rugalmas elemek szerkezeti jellemzői miatt a testtömeg egyenletesen kerül elosztásra, anélkül, hogy túlterhelt az olajvaj túlterhelése. Minden rugó különálló textil táskákban van, amelyek megakadályozzák a nemkívánatos csapadékokat az alvás folyamatában.

  Egy másik érv a gyermek matracok vásárlása érdekében a KDM elfogadható ár, 2700 rubel komponens 6500 rubel.

  Kényelem

  A sorozat magában foglalja a matracokat, ahol az S 1000 legújabb rugós blokkot nagy mennyiségű rugalmas elemgel használják, amely magas pont rugalmasságot biztosít a bázis és a gerincoszlop kifogástalan támogatása.

  A memória hatásával rugók emlékezzenek a felhasználó testének formájára, azonnal az anatómiai jellemzőire való beállítva.

  A sorozatot négy típusú termék képviseli:

  • Kétoldalú modellek Szint kókuszrost töltelékkel;
  • Anatómiai matracok Sport közepes merevséggel az aktív életmód rajongói számára;

  • modellek Sportkeverék, ahol az alap bázisai aszimmetrikus merevséggel rendelkeznek;
  • Kétoldalú okok Ultra mix Kombinált töltelékkel: kókuszos coyra + természetes latex a kettős rig számára.

  A Proex modern impregnálásának alkalmazása miatt a matracok megbízhatóan védettek a bőr parazitáktól és a patogén mikroorganizmusoktól. Költségük 12.700 és 20.200 rubel között változik.

  Alapértelmezett

  Az ilyen modellek fő jellemzője az EVS 500 független rugóegység jelenléte, amely a gerinc anatómiailag helyes helyzetét biztosítja az éjszaka során, amely pozitív hatással van a test általános állapotára és az alvás minőségére. A bázisok normalizálják a vérkeringést és eltávolítják az izomfeszültséget.

  Modellek Érzékenység Különböző alacsony merevség, Energia, Szabványos és normál optimális átlagos merevséggel rendelkezik, Sportkeverék – aszimmetrikus, és Lazít – a felek különböző (alacsony / közepes) merevsége. A matracok költsége 5,200 és 8.300 rubel között van.

  Vásárlói vélemények

  Általánosságban elmondható, hogy a CDM matracok véleménye pozitív jellegű.

  A termékek előnyeiből a felhasználók leggyakrabban jelzik:

  • A tonusmodellekben való ideális szintje különösen elégedett a párokkal, amelyekben a teljes testtömeg legfeljebb 140 kg;
  • terápiás tulajdonságok, amelyek segítenek megoldani a problémákat a beteg hátulján;
  • a promóciós márkák termékeinek minősége minősége;
  • A Jacquard borítók viselése és a porvédő és antibakteriális impregnálások kezelése, amely alapvetően fontos az allergiák számára;
  • A Cosarra és Latex matracok kényelme, bár kemény okból, és meg kellett volna szoknia;

  • elfogadható ár az egyéb gyártók matracjaihoz képest;
  • A közepes merevségű hibátlan modellek minőségi mutatói, amelyeket sokan az iskolások optimális lehetőségének neveznek;
  • Hosszú garancia – 3 év.

  A kimenet azt sugallja, hogy a CDM matracjai teljes mértékben megfelelnek a gyártó által bejelentett működési jellemzőknek, és igazolják árát. A legfontosabb dolog az, hogy kiválassza a megfelelő méretet, és vegye figyelembe az egyágyas megengedett terhelést.

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő matracot, tanuljunk a következő videóból.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: