A “CDM” matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

Hosszú és egészséges alvás csak egy bizonyos szinten lehetséges, amely biztosítja a megfelelő hőmérsékletet és könnyű üzemmódot a hálószobában, nincs zaj, és természetesen kényelmes ágy. Azok az idők már régóta elhaladtak, amikor az embereknek elégedettek voltak a hétköznapi pamut és tollas ágyakkal, új generációs matracok voltak, hogy helyettesítsék őket – kiváló minőségű termékek ortopédiai funkciókkal.

A belföldi és az importált termeléshez tartozó kiegészítők gazdag márkájú sokfélesége, azoknak, akik csak gyógyászati ​​tulajdonságokkal rendelkező matracot terveznek, néha meglehetősen nehézkesek.

Az egyik jól bevált védjegy, amely nem az első év az orosz piacon az alvás és a kikapcsolódás, az, Company CDM család (Voronezh). Tudja meg, hogy pontosan a CDM matracjainak stabil igénye esedékes, fontolja meg a fő jellemzőiket, és elemezze a felhasználói visszajelzést annak megértése érdekében, hogy a valóság elvárásai megfelelnek-e.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A gyártóról

A Voronezh cégcsalád körülbelül 26 évvel ezelőtt jött létre, amikor egy kis családi vállalkozás alapítója eljött az ötlet, hogy létrehozzon egy olyan matrac optimális modelljét, amely megfelel az egyéni követelményeknek. A projekt fő asszisztensei a család tagjai és a legközelebbi hozzátartozók voltak. Közvetlenül részesedett abban, hogy a tökéletes ortopédiai alapok képletét kiszámították, ami bizonyította a legjobb fokú merevséget, gondolta a tervezést és a modern végrehajtás minőségét ésszerű áron.

A családi filozófia kialakulása könnyebb volt és minden egyes családi értékek esetében – ez a bizalom, gondozás és támogatás egymás bármikor.

Ma, a cég saját bevett gyártási matrac termékek esetében, ahol csak természetes, környezetbarát anyagokat használnak, ami indokolja, hogy garantálják a minőséget, megbízhatóságot és a biztonságot a termékeik.

A "CDM" matracok jellemzői

A felállás

A CDM matracjainak választékát hat sorozatú modellek képviselik: klasszikus, család, elit, gyerekek, kényelem és standard. Tekintsük mindegyiküket.

Klasszikus

Megbízható és gyakorlati gazdaság lehetőségei puha és szinte puha matracok számára klasszikus függő tavaszi Bonnell egységgel (Bonnell), ahol két fém keret további keménységet biztosít.

A "CDM" matracok jellemzői

A sorozat hat modellt tartalmaz:

 • Optima;
 • ULTRA;
 • LUX;
 • Kényelem;
 • Üzleti;
 • Komfort új.

A rugalmas elemek megfelelő terhelési eloszlása ​​biztosítja a sűrű pamut hőslemez jelenlétét, amely a rugók és a termékek alapja közötti szigetelő réteget képez. A töltőanyag rendkívül rugalmas hab, amely egy olyan anyag, amely hipoallergén és nedvességálló tulajdonságokkal rendelkezik, amely ellenáll a deformitásoknak, és tökéletesen megmenti az űrlapot. A pamut jacquard és az öko-barát, nem toxikus anyagot használnak felületi szövetekként. A matracok költsége 2,700-ról 5000 rubelről változik.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

Család

Ezek az ortopédiai hatású modellek egyetemesen alkalmasak felnőttek és gyermekek számára. Úgy tervezték, hogy egészséges alvást adjanak, és korai életkorból a megfelelő testtartást alkotják.

Az öko-barát, antiallergén habok használata, amelyekben nincsenek káros szennyeződések, a matracokat teljesen biztonságos az egészségre.

A sorozat tartalmaz modelleket:

 • Szinte merev Állapot Bio Független rugókkal, tökéletesen támogatva a gerincet, mivel a hálószobában lévő terhelés egységes eloszlása ​​miatt.
 • Állapot duó Kombinált töltés: poliuretán hab + kókusz a független Springs TFK rendszerével együtt. A bázisok az alapítvány különféle merevség, amely lehetővé teszi, hogy változtatni érzés, összhangban az orvosi előírások vagy a saját preferenciái.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

 • Állapot Gracia, ahol rugót használnak. A rugalmas elem formája hasonlít egy homokóra, amely garantálja a gerincoszlop optimális támogatását és az izomfűző megfelelő anatómiai helyzetét a dinamikus terhelés körülményeiben.
 • Sztori – közepes merevségű láng nélküli bázisok. Kényelmes rugalmasság érhető el a kombinált töltés használatának köszönhetően: kókuszlap + holofiber.
 • Tonus, ahol természetes töltés, a kókuszrost, amely meglehetősen nagy merevséggel rendelkezik.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

 • Napi, édes, szellő A klasszikus rabja rugókkal Bonel. A belső töltő rendszerekben a kókuszrostok mellett nagy rugalmas habok és latex koksz lemezek használhatók.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

 • Állapot, hatás és standart A független Springs TFK 256 fokozott változata, amikor az összes elem egymástól függetlenül reagál a terhelésre, a szomszédos használat nélkül. Ilyen alapon világosan ismerteti az anatómiai kanyarok a test, így biztosítva az optimális helyzet az izmos csontváz, ügyelve a szép és helyes testtartást, bármely életkorban.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A költségvetési szegmensből származó matracok költsége 4700 és 12.900 rubel között tart.

Elit

Az egyedülálló bázisok elit sorozata ortopédiás hatással, ahol különböző belső töltési lehetőségeket biztosítanak, modellek által ábrázolva:

 • Kizár Egy exkluzív többfunkciós rugó rendszerrel, ahol magas légáteresztő tulajdonságokkal és kókuszlapokkal rendelkező anyagot használnak.
 • Rejtély közepes merevséggel és kombinált töltő rendszerrel. A kókuszkályha latex mellett a független TFK rugókat itt használják.
 • Mystery Gracia Kombinált töltés a latex és a kókuszlemezekből. A különleges rugalmas elem kegyelem növeli az ortopéd hatást.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

 • Diadal – Springless modell fokozott merevséggel. A töltelék a rétegkupakkék elve alapján történik, amely magában foglalja a kókusz és a latex litoszferikus lemezek váltását.
 • Triumph bio – Itt, egy kéz elegendő keménysége biztosítja a kókuszkötést, és a természetes latex már a puha oldal gyártásán van.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

Ezenkívül az elit sorozat négy modell a “nyári téli” matracok a magas szintű kényelem, amelyek optimálisan alkalmasak az éghajlati viszonyainkra, mivel azok használatuk különböző évszakokra összpontosít.

Eltérnek a kitöltés:

 • Rejtély puha. A független TFC-rugókat a kókuszrostok és a természetes latex kiegészítik, így a bázisok különböző merevséggel rendelkeznek.
 • Rejtély bio. A puha, meleg oldalak gyártása a Merino gyapjú és a 100% latex rostjai és a nyári merev – kókuszrost.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

 • Mystery Duo. A nyári kéz kiterjesztése rendkívül rugalmas hab, latex cokelock lemezek, pamutszel és tél – természetes latex és nagy szilárdságú termikus.
 • Duo Plus. Latex kókuszlemezek, amelyek termikus tömörített szerkezetűek és független típusú rugók.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A termékek költsége 9.500-25 500 rubel.

Gyerekek

A szakértők szerint a fiatalabb iskolai kor és serdülők gyermekei optimálisan alkalmasak az átlagos vagy nagy merevségű ortopédiai alapokra.

A gyereksorozatot két faj termék képviseli, ez:

 • Gyakorlati kiterjedt modellek Aktív, álom, csillag, duos, junior egy monolitikus egységgel, amelynek gyártása természetes és mesterséges anyagok. A bázisok óvatosan támogatják a testet, csökkentve a gerincoszlopon lévő terhelés mértékét. Biztonságosan használhatók a legfiatalabb gyermekek számára.
 • A funkcionális modellek egyszerűek Független Springs Bonel. A rugalmas elemek szerkezeti jellemzői miatt a testtömeg egyenletesen kerül elosztásra, anélkül, hogy túlterhelt az olajvaj túlterhelése. Minden rugó különálló textil táskákban van, amelyek megakadályozzák a nemkívánatos csapadékokat az alvás folyamatában.

Egy másik érv a gyermek matracok vásárlása érdekében a KDM elfogadható ár, 2700 rubel komponens 6500 rubel.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

Kényelem

A sorozat magában foglalja a matracokat, ahol az S 1000 legújabb rugós blokkot nagy mennyiségű rugalmas elemgel használják, amely magas pont rugalmasságot biztosít a bázis és a gerincoszlop kifogástalan támogatása.

A memória hatásával rugók emlékezzenek a felhasználó testének formájára, azonnal az anatómiai jellemzőire való beállítva.

A sorozatot négy típusú termék képviseli:

 • Kétoldalú modellek Szint kókuszrost töltelékkel;
 • Anatómiai matracok Sport közepes merevséggel az aktív életmód rajongói számára;

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

 • modellek Sportkeverék, ahol az alap bázisai aszimmetrikus merevséggel rendelkeznek;
 • Kétoldalú okok Ultra mix Kombinált töltelékkel: kókuszos coyra + természetes latex a kettős rig számára.

A Proex modern impregnálásának alkalmazása miatt a matracok megbízhatóan védettek a bőr parazitáktól és a patogén mikroorganizmusoktól. Költségük 12.700 és 20.200 rubel között változik.

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

Alapértelmezett

Az ilyen modellek fő jellemzője az EVS 500 független rugóegység jelenléte, amely a gerinc anatómiailag helyes helyzetét biztosítja az éjszaka során, amely pozitív hatással van a test általános állapotára és az alvás minőségére. A bázisok normalizálják a vérkeringést és eltávolítják az izomfeszültséget.

Modellek Érzékenység Különböző alacsony merevség, Energia, Szabványos és normál optimális átlagos merevséggel rendelkezik, Sportkeverék – aszimmetrikus, és Lazít – a felek különböző (alacsony / közepes) merevsége. A matracok költsége 5,200 és 8.300 rubel között van.

A "CDM" matracok jellemzői

Vásárlói vélemények

Általánosságban elmondható, hogy a CDM matracok véleménye pozitív jellegű.

A termékek előnyeiből a felhasználók leggyakrabban jelzik:

 • A tonusmodellekben való ideális szintje különösen elégedett a párokkal, amelyekben a teljes testtömeg legfeljebb 140 kg;
 • terápiás tulajdonságok, amelyek segítenek megoldani a problémákat a beteg hátulján;
 • a promóciós márkák termékeinek minősége minősége;
 • A Jacquard borítók viselése és a porvédő és antibakteriális impregnálások kezelése, amely alapvetően fontos az allergiák számára;
 • A Cosarra és Latex matracok kényelme, bár kemény okból, és meg kellett volna szoknia;

A "CDM" matracok jellemzői

A "CDM" matracok jellemzői

 • elfogadható ár az egyéb gyártók matracjaihoz képest;
 • A közepes merevségű hibátlan modellek minőségi mutatói, amelyeket sokan az iskolások optimális lehetőségének neveznek;
 • Hosszú garancia – 3 év.

A kimenet azt sugallja, hogy a CDM matracjai teljes mértékben megfelelnek a gyártó által bejelentett működési jellemzőknek, és igazolják árát. A legfontosabb dolog az, hogy kiválassza a megfelelő méretet, és vegye figyelembe az egyágyas megengedett terhelést.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő matracot, tanuljunk a következő videóból.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása