A malajziai kovácsolt ágyak megkülönböztető jellemzői

Az elegáns kovácsoltvas bútorok egyre népszerűbbek a stílusok széles skálájának beállításában. Ezen termékek iránti keresletét az esztétikai külső adatok és a hosszú élettartam jellemzi.

Az ilyen típusú termék piacán megtalálható áruk mind hazai, mind külföldi védjegyek, de a malajziai bútorok művészi kovácsolással különösen népszerűek a fogyasztókkal.

Fajták

Malajzia vezetője az eredeti kovácsolt ágyak gyártásában és az orosz piacon kínált ilyen típusú termékek legnagyobb részében, e gyártó országából. A fő különbségek így néznek:

 • Modellek egy vagy két szintből állnak.
 • Alvó forma – hagyományos téglalap, ovális vagy kör.
 • A színpaletta változata: a fényes fehérre a feketeig.

Emellett a malajziai ágyakat stílusirányok szerint osztályozzák:

 • Klasszikus stílus. Általában ezek a termékek szilárd vasból készültek, leggyakrabban a hátlapok téglalap alakú formájúak, és az ilyen modellek feje különbözik a vonalak simaságában, és nyitott mintával díszített zöldség motívumokkal díszítve.
 • Modern stílus. Ezeket a termékeket a fejlécben lévő rajz vizei különböztetik meg. Az ilyen termékek kerete, leggyakrabban durva acélból készül.
 • Barokk stílus. Ebben a stílusban az ovális vagy kerek ágyak általában készülnek, amelynek kialakításában nagyszámú változatos fürtök és bizarr mintázatok vannak.

A végső választás az ágy attól függ, hogy milyen helyiséget fog működtetni. Például a bunk modellek ideálisak a gyermekszobában, a klasszikus modellek harmonikusan néznek a hálószobában bármilyen típusú, itt a legfontosabb dolog a megfelelő méret kiválasztása.

Dimenziók

Méretein a malajziai kovácsolt ágyak hagyományosan a következő típusokra oszthatók:

 • Egy táska 90 cm x 200 cm.
 • Egy óra 120 cm x 200 cm és 140 cm x 200 cm.
 • Dupla 160 cm x 200 cm.
 • Royal Méret 200 cm x 200 cm.

Nagyon gyakran egy- és egyszemélyes ágyú modellek készült egy kanapé vagy kanapé. Tehát az orosz vásárlók legnagyobb népszerűsége egy órás modellek között 120 cm 200 cm méretű, az ágy használata “Kantsona”.

És a gazdaságos vevők körében a modell nagy igényű Tetchair A 200 cm-es 140 cm-es méretben – ez talán az egyik legolcsóbb egy és fél modell egy erős acél keret és fa lábak, az egyetlen hátrány, amely a dekoráció szűkössége lehet.

Egyszeri modellek megérdemlik a figyelmet. Annak ellenére, hogy vizuálisan néhány masszívan néz ki, a fejtámla és a hátlapon lévő fantasztikus függőleges minták miatt képesek létrehozni a könnyű romantika légkörét. Az ilyen bútorok valódi díszítés lesz a tizenéves lány szobájában.

És a házaspárok számára, két ágy számára ideális, amelynek megválasztása valóban hatalmas. Ugyanabban a stílusban készült kényelmes éjjeliszekrényekkel is felszerelhetők.

Stílusegyezés

Nagyon fontos, hogy pontosan vegye fel a bútorokat, amelyek sikeresen illeszkednek a kiválasztott stílus belsejébe, és mérete megfelel a szoba területének. Például egy hálószoba egy kis lakásban, és szükség esetén menteni helyet, vásárolhat egy emeletes modellt. Többek között két ágyat vásárolsz egyszerre az egyik ára. Ez is tökéletes lehetőség a gyermekszobához.

A hálószobákban a klasszikus, Provence, vagy Retro stílusában a legjobb az ágyak számára elegáns fejléccel, amely gazdagon díszített művészi kovácsolással. Különösen lenyűgöző fog kinézni mesterségesen idősebb fémkészleteket, borított patinákkal, vagy éppen ellenkezőleg, hófehér modellek, amelyek különösen fényűző és levegőn néznek. Mindent mellett ezek a modellek átadhatók csipke lombkorona, amely még nagyobb átláthatóságot és rejtélyt ad.

A hálószobaberendezés kialakításának teljes harmónia elérése érdekében más háztartási cikkeket és tartozékokat is felépíthetünk művészi kovácsolással. Ez lehet tükrök, képkockák festmények, mindenféle lámpa és skumcia, székek, éjszakai asztalok és kanapé. Mindez az Ön preferenciáitól és egy megosztott vonalától függ a belső kialakításához.

Jó választás

Ha úgy dönt, hogy egy elegáns kovácsoltvas ágyat vásárolnak Malajziából a hálószobájához, akkor minden bizonnyal széles választékot fogsz kérni, de aztán a megfelelő választás problémája előtted kerül sor.

Érdemes ragaszkodni az ágyak kiválasztásához:

 • Az első dolog, ami figyelni kell, hogy teljes mértékben megfeleljen a szobájának stílusához, közelítse meg a színt és anyagokat, amelyekből készül.
 • Döntse el a hálószobát, ez lesz egyetlen, egyszeri vagy kettős modell. A nagy helyiségek tulajdonosai nem ajánlottak megmenteni ezt a paramétert, mivel az alvás minősége közvetlenül az ágy méretétől függ.
 • Fontos minőségű anyag, amelyből egy ágy készült. Az egészségesebb alváshoz jobb választani egy ortopéd matracgal felszerelt modellt.
 • Egy másik fontos paraméter – az ágynemű tárolására szolgáló tárolási osztály konfigurációjában való jelenléte. Ez az elem különösen fontos a szoba kis területének korlátozására.

További információ Malajzia ágyairól lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: