A Streptoplast és a Streptyfireber matracjai jellemzői

Az ilyen anyagok, mint például a Stretoplast és az utcai szálak az új generáció matrac töltőei között vannak. Helyettesítették a matracokat a habszivacsból, akiknek számos hibája volt. Stoptoplast és strettotofiber – sokkal több progresszív anyagok mentesek a FA hosszú mínuszból. Ezek kiváló alternatíva a drága ortopéd matracokhoz, ugyanakkor ugyanolyan hasznos tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek a legtöbb vásárló és képzett szakember által jelöltek.

Az “utca” előtag az olasz gyártási technológia használatát jelenti, amikor a termék belső összetevői függőlegesen helyezkednek el. Ennek a technológiának köszönhetően a terméket nem mutatják be és képesek gyorsan visszaállítani az alakját. Ezek a matracok párhuzamos rétegekből állnak szálakkal. Ez lehetővé teszi, hogy egyenletesen terjessze a terhelést a termék teljes területére. Ezeket a töltőanyagokat “nemszőtt független forrásoknak” nevezik, ami már önmagáért is szól.

A patak töltőanyagával és a sztrtiferberrel ellátott matracok tavaszi hatással vannak, de csak a kompozícióban lévő különböző fokú merevségű szintetikus szálakat tartalmazzák.

Főbb előnyök

Az ilyen típusú töltőanyagok számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, ami kétségtelen vezetők közé tartozik többek között.

A matrac fő előnyeit felsoroljuk a SetPoplast és a Streptofiber töltőanyagával:

 • Ortopédiai tulajdonságok jelenléte, amelyek pozitív hatással vannak a testtartásra;
 • Az allergiás reakciót okozó káros kémiai szennyeződések teljes hiánya, amely különösen fontos az allergiák szempontjából;
 • nagy rugalmasság és képesség, hogy gyorsan visszaállítsa az űrlapot;
 • Az ilyen matracokat speciális, nem éghető keverékkel impregnálják, amely nem teszi lehetővé, hogy kandalló gyújtássá váljon;
 • nem sreak, ellentétben a rugós analógokkal;

 • nem rothadó;
 • A termék belsejében ingyenes légáramlás biztosítja a kényelmes és hasznos alvást;
 • Az anyag könnyen csökkenthető, ami lehetővé teszi, hogy a matracot bármilyen méretű ágy alá illessze be;
 • hosszú élettartam;
 • Az ilyen matrac költsége meglehetősen alacsony, ami az egyik leginkább.

A Strtotofiber szerkezetének összes felsorolt ​​pozitív tulajdonságainak jelenléte megmagyarázza népszerűségét a piacon. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen termék kiváló választás az alvó berendezésekben.

Töltőanyag-összetétel

A matracok fő komponense az alapjelből és a sztreptofiberből a poliészter, amely poliészterrel van rögzítve hőkezelési módszerrel. Ezeknek a szintetikus anyagoknak köszönhetően a termék magas szintű kopási ellenállása biztosított. Ráadásul a szintetikus töltőanyagok soha nem rosszabbak a természeteseknél, környezetbarát és olcsóbbak.

Nagyon gyakran a gyártók adják hozzá a töltőanyaghoz és a természetes alkatrészekhez. Lehet egy kecske gyapjú, amely a matrac elég meleg. A len kitöltésének jelenléte a termoreguláció hatását hozza létre. A rajongók egy rugalmas ágy, egy csodálatos választás lesz matrac, amelynek lószőrből, és egy kemény hálószoba, egy ideális komponens pálma- vagy kókusz kókuszrost.

Más természetes összetevők is jelen lehetnek a töltőanyagban, különösen – teve gyapjú, bambusz, hínár vagy pamutszálak. Ezért a szerelmesek aludnak az ágyon természetes töltőanyaggal, a Settofiber ágya meglehetősen alkalmas.

Ajánlások a megfelelő választásról

Természetesen egy matrac kiválasztása, érdemes megfontolni egy olyan személy konfigurációját, aki meg kell aludnia rajta. A modern gyártók kínálnak a különböző vastagságú és hosszúságú szoros szűrőtermékek piacán. Vastagság, mint szabály, mérete 4, 5, 8 és 16 cm. Matracok akár 5 cm-ig is használhatók matracokként, és több mint 5 cm – teljes matracok. A hossza 120 cm-től 200 cm-ig változik.

Általában a gyermekek matracjai mérete 60×120 cm. Egyetlen termékek különbözőek – 70×200, 80×200, 90×200 cm. A standard félig látványos matrac 120×200 cm-es méretű. A kettős matracok dimenziókban is eltérhetnek, és a következő méretek – 140×200, 160×200, 180×200 cm.

Válassza ki a matrac merevségét a személy konfigurációjából és súlyából. Azok számára, akiknek súlya nem haladja meg a 60 kg-ot, ajánlott lágyabb terméket kapni. Ha a súly nem több, mint 90 kg, akkor az ideális választás a közepes keménység ágya lesz. 90 kg-os és annál magasabbak esetében nagyfokú merevségi matracot kell kiválasztani. Ezért a Berthotofiber töltőanyaggal ellátott alvóágy meglehetősen realisztikus, hogy válasszon egy gyermek számára, és bármilyen összetett személy számára.

A modern gyártók is biztosítják az egyéni termék gyártásának lehetőségét. Vagyis, ha fel kell venni egy kettős matracot, de más fokú merevséggel, a gyártó képes lesz teljesíteni egy ilyen feladatot.

A gondozás jellemzői

Termékek töltőanyaggal a Settofiber és a Timestoplast által használható, és nem igényelnek különleges ellátást.

De számos egyszerű tipp segíti a matrac életét:

 • A matrac rugalmasságának hosszú ideje megőrzése érdekében néha szükség van (havonta egyszer), hogy a terméket a másik oldalra fordítsa. Ez segít a terhelés további eloszlásában a termék területén.
 • A matrac burkolatokat használhatjuk. Az alvás és a matrac burkolata során további kényelmet kapnak.
 • A stretoplasztból származó matrac rendkívül nemkívánatosan fordul elő, ha szükséges, hogy eltávolítsa. Ebben az esetben a töltőanyag egyszerűen megtörhet, és az ilyen ágyon alvás nem lesz kényelmes.

Vásárlói vélemények és fő márkák

A stretoplasztból származó tengerészek tulajdonosainak véleményét elemezve biztonságosan azt mondhatjuk, hogy a legtöbb vásárlónak meglehetősen sikeres megszerzése van. Jelentős hibák a termékben A vevők egyike sem feltárta. A legtöbb felhasználónak nagy része van a hálószobának, az idegenek hiánya, elegendő légáramlás jelenléte.

Természetesen az olcsó áruk a gyanús gyártók hajlamosak a gyors üledékekre, ezért kizárólag a márkákban matracokat kell beszerezni. Az orosz piacon a vezetők vezetői megjegyezhetők a következő gyártók – cégek Ormaytek, Green Mebel és mások.

Bízz az alvás kényelmét és egészségét, rendkívül lelkiismeretes matracok gyártói, amelyek garantálják a termék magas színvonalú és hosszú élettartamát.

Néhány további információ a Struttofyberryről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: