A tolóoszlopok jellemzői IKEA

A gyermek gyermekének születésével a szülőknek szükségük van új bútorok, különösen ágyneműk vásárlására. Az új családtag növekedése állandó ágyméretre van szüksége. Ahhoz, hogy egy kis emberre menjen, hogy kényelmesen aludjon bármely korban, és a szülőket még egyszer nem töltötték, az IKEA egy ágytípust fejlesztett ki csúszó bázissal.

Előnyök

A gyermekkel növekvő ágy, és a korig igénybe véve, számos nyilvánvaló előnye van:

 • Költségvetési megtakarítások. Évek óta, újszülött korral és az általános iskola előtt, nem kell aggódnia, hogy egy másik ágyat vásárolsz gyermekeknek. A fiatalabb kálával együtt a szülők növelhetik az alvóágy hosszát.
 • Racionalitás. Ágy, csúszó rendszer kompakt, és nem veszi fel sok helyet, szabad helyet a játékok és egyéb szükséges bútorok számára. Használható vendégszobákként, szükség szerint nyomva.
 • Ökológia. Az IKEA ágyból kiváló minőségű, biztonságos az anyagok egészségéhez.

 • Gyakorlatiasság. Az IKEA bútorok költsége a legtöbb fogyasztó számára elérhető. A tömör tervezése vonzónak és alkalmasnak tűnik a gyermekszobának különböző dekorációjára.
 • Tömörség. Az ágyak méretei egy fa 135-208 cm-ről 90 cm-rel. Vas analógok Ez a paraméter 5 cm kisebb.
 • Tartósság. Az áruk egész vonala IKEA minőségi mutatók megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Hacsak persze, ez nem hamis bútor, a csúszómechanizmus más eszközével és a természetes fa tömb helyett a fűrészporral. Az ágyak IKEA, egy márkás szabadalmaztatott kivezetett mechanizmus, amelyet megkülönböztetnek a tervezés egyszerűsége és az átalakulás egyszerűsége.
 • Különböző tervezés. Az IKEA megpróbálja különböző fogyasztói ízeket, és az ágyak modelljeit, amelyek tökéletesen alkalmasak a klasszikus gyermekek belső tereire, de a modern design megoldásokra is.

Fajták

Az IKEA két kategóriába tartozó bútorokat állít elő: a baba születésről három évig és a korcsoportra 3-15 éven belül. A különleges népszerűséget a fa minták, főként környezetbarát fenyőből nyerték.

Jó igény a fémágyakból “Minnen” sorozat. A költségvetés, de a csúszó ágyak rövid életű változatai üvegszálból vagy forgácslapból készülnek. Ennek a felmérnek minden modellje számos cég egy állvány, amelynek gyártása, amelyből csak a fenyőfalakat használják, alaposan feldolgozva.

Összehasonlítva a rétegelt lemez tömör aljával a táblázatban, nagyobb erővel és matracgal az ilyen alul mindig szellőztethető.

A csúszó ágyak kellemetlensége.

 • Az azonosított ICE modellek egyike sem biztosít megbízható védelmet a gyerekeknek. A biztonságról, míg az alvó szülőknek önállóan kell aggódnunk, további járatok beszerzése.
 • A márka tolóágya között nincsenek beépített dobozok. A bútoroktól elkülönítendő dolgok tárolására külön-külön.

Modellek

A gyermekek számára készült csúszó bútorok választéka ágyakkal és kanapékkal történik.

Csúszóágyak

A legkedveltebb és népszerű az ügyfelek modelljei az ágyak sorozat:

 • “Boussung”. Az extrudált fűrészpor forgácslemezből készült alvóhely ilyen tervezői megoldásban, ami jól néz ki minden belső térben. Az anyag nem különbözik a nagy szilárdságban, mert a modell nagyobb valószínűséggel, hogy nem túl olyan mobilgyerekkel rendelkezik, akik nyugodt temperamentummal rendelkeznek. A fej és a mosogató magasságának köszönhetően az alvó baba megbízhatóan védett a csökkenőtől. A “növekszik” hosszúság hossza 138 cm-től 208-ig, és a szélessége továbbra is szabványos – 90 cm.
 • “Lexvik”. Az IKEA klasszikus fából készült modellje, biztosítva a gyermekágy erejét és hosszú távú működését, de a tervezés hatása miatt több helyet igényel, és a kisgyermekeknél nem praktikus. A mínuszokból – egy olyan csörgő alap hiánya, amely külön beszereznie kell. A méretek ugyanazok, mint az előző modell.

 • “Minnen”. Az ágyból készült vasból készült vagy fekete. Keret – nagy szilárdságú acél, porbevonattal és bükk vagy nyírfa alján. A fémágyak kompaktabbak: 135-206 cm 85 cm-rel.
 • “Sundvik”. Neutrális tervezési modell fenyőből fehér vagy szürke árnyalatú. Ágy mérete: hossza 137-207 cm, szélesség – 91 cm. Ez a legnagyobb márkás csúszó modellek.

Az IKEA termelési ágyak szétszerelve, amely független összeszerelést feltételez.

Növekvő ágyhosszú kanapék

Kiváló alternatíva a csúszó babaágyak – IKEA kanapék, amelyek alkalmasak a különböző belső terek számára, és nemcsak a gyerekek számára a növekedés folyamatában, hanem a kialakult felnőttek számára is. Ideális tervezés és praktikus a serdülők és a modern belső terek számára. A következő modellekkel bemutatott kanapék:

 • “BRMNES”. NEMVEZETŐ PLUS DESIGN – A fiókok és az alacsony oldalak elérhetősége. Forgácslemezből készült, amelyet pozitívan érinti a költség, de rosszul tükröződik a modell tartósságára.

 • “Flakok”. Az Ügyfél kérésére befejeződött: jelölődobozok vagy más ágy – egy tartalék kikötő, amely az alapítvány alá kerül. A kanapé üvegszálból vagy forgácslapból készül, és nem kiegészíti a kerítés elemeit. De a polc megszerzésének lehetősége a hagyományos fejlécek helyett ez a mínusz. A nem előfeltöltött design és megfizethető költségnek köszönhetően az egyik legkeresettebb modell.

 • “HEMNES”. A leggyakrabban megvásárolt modell, köszönhetően a három kibővített fióknak és egy további hálószobás helyen a bázis alatt rejtett kerekeken. Az egyetlen mínusz mínusz csak fehér színű.

Hogyan válasszuk ki?

A gyermek ágymodellének kiválasztása, érdemes több hasznos tippet figyelembe venni:

 • Optimális lehetőség – Válasszon egy fehér ágyat. Ebben a teljesítményben még a legtöbb általános bútor úgy néz ki, hogy nem nehézkes az űrben, és mindenki számára alkalmas, függetlenül a szexualitástól. Előnyösen egy fából készült keret (természetes fenyőmasszázs).
 • Egy gyermek számára, hajlamos a falak és a bútorok kreatív “clearance” -jára, markerek és ceruzák, a fémgyakodók alkalmasabbak lesznek. Könnyebb tisztítani a gyermekek művészetét.
 • A gyermekek szerény méretében jobban telepíthet egy ágyat a “Minnen” sorozatból, a legkisebb méretekkel. A választást figyelembe kell venni a fogyasztó és a növekedés korának figyelembevételével, mivel a gyerekek nyugodtabbá és védettnek érzik magukat, és az idősebb gyermekeknek meg kell vásárolnia az ágyat, amelynek maximális padlómagassága van.

Matrac

Az ágy bármelyikének megvásárlása IKEA, szintén meg kell szereznie a matracot, mivel ez nem megy. A legmegfelelőbb döntés az, hogy ugyanazon gyártó matracját vásároljon, de figyelembe véve a következő paramétereket:

 • A matrac hossza nem lehet azonos méretű, mint az ágy alapja, és legalább 2-3 centiméter kevesebb, különben a matrac nem történik meg az összegyűjtött keretben.
 • 12 év alatti gyermekek, ajánlott kemény vagy fél matracon aludni, mert gerincet alkotnak, és rögzíteni kell.
 • Kívánatos, hogy a belső töltőanyag gyapjú vagy kókuszrost. A por felhalmozódik pamutban vagy habos gumiban, rövid idő alatt deformálódik, és elhasználódott, és az alvás közben kényelmetlenséget okoz a testnek.

Az IKEA összes matracja megfelel az összes minőségi előírásoknak, és kifejezetten a gyermekek számára jön létre, figyelembe véve a növekvő test minden jellemzőjét.

Hogyan gyűjtsük össze?

Minden ágy tartalmaz egy részletes utasítással, amely leírja a bútorszerelési folyamatot. Az érthető nyelv vizuális illusztrációk leírják az ágyak teljes algoritmusát az ágy összegyűjtésére, különös képzés nélkül. Az összeszerelés folyamatában fontos, hogy szilárdan és magas színvonalú legyen a tervezés összes eleme.

További részletek arról, hogyan gyűjthetnek egy toló ágyat IKEA-t, tanulhatunk a következő videóból.

Vélemény

Az IKEA csúszó mechanizmusával rendelkező ágyakról, a fogyasztók pozitívan reagálnak, és megjegyzik a híres márka bútorainak magas színvonalát. Ünnepeljük, különösen az erő, a biztonság és a fellebbezési tervezés. A szülők sok országban nagyra értékelték az IKEA bútorok pozitív tulajdonságait, és csak a gyermekeik álmát bízzanak.

Az IKEA bármely modellje csúszó bázissal, mint egy ágy és egy kanapé – nagyszerű választás a gyermek alvásának vagy tinédzserének. Mivel az IKEA bútorfejlesztők figyelembe veszik az összes élettani jellemzőt és a növekvő gyermekek sürgető szükségleteit.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: