Bőrágyak

Bőrágyak a modern ház belsejében nemcsak nagyon szilárdak, hanem adják a tulajdonosoknak, hogy tökéletesen aludjanak, és kiváló minőségű nyaralást kapjanak.

Sajátosságok

A bőrmodelleknek számos jellemzője van:

 • A hőfej speciális lágysággal rendelkezik, Ők kényelmesek, mert nyáron adják a szükséges hűvösséget, és télen – melegen, kellemes egy személy számára.
 • Az ágyak bőrmodellje különösen tartós és megbízható, Az ilyen termékeket leggyakrabban elegendő biztonsági árrésként gyártják.
 • A magas páratartalom hatására ellenálló természetes bőr és a por, nagyon könnyű tisztítani a szennyezést.

 • A bőr ágya tökéletesen illeszkedik számos népszerű belső terembe, Például minimalizmus, loft, high-tech és retro.
 • A bőr termékek nagyon praktikusak. A bőr maga rugalmas, tartós és gyorsan visszaállítja az űrlapot.
 • Nedves ellátás, speciális bőrfelület csillogás – És a bőrágyat vonzza a hálószobában lévő minden ember figyelmét, még évek után is az akvizíció után.

Előnyök

A bőrtermékeket kiváló teljesítményt különbözteti meg, de elegendő mértékben is megkülönböztethető, így a kiváló minőségű öko-darab bútorüzletekből is kielégíthet.

Plusz ez a modern anyag több:

 • Az ökooken tiszta termékekből származik, nem tesz kellemetlen szagot, és nem rendelkezik káros összetevőkkel;
 • nem szedve kellő gondossággal;
 • hosszú élettartama van;
 • Talán sokféle színezés;
 • A mesterséges anyagtermékek ára lényegesen alacsonyabb, mint a valódi bőrből előállított terméké.

Modellek

A bútorszalonokban könnyedén megtalálhatja a különböző méretű, színeket és formákat. A legnépszerűbb ma luxus kétágyas ágyak az ismerős téglalap alakú bőrből. A standard hossza megközelítőleg 200 cm-rel egyenlő, és az alvó helyiség szélessége 160-180 cm lehet, ami meglehetősen alkalmas két családtag kényelmes elhelyezésére egyszerre egyszerre.

Egyetlen vagy keskeny ágyak a 140×200 cm méretű két ember számára rendkívül ritkák, mivel a modellek jellemzője maguknak a nagy helyiségekben való telepítést igénylik: a tapasztalt tervezők nem tanácsot adnak Önnek, hogy válasszon ilyen hálószobás hálószobákat, amelynek szélessége kevesebb, mint két és fél méter.

A bőrágyak számos modellje különleges emelőmechanizmussal van felszerelve, amely a matracot erőfeszítés nélkül lehet felemelni. Ez megnyílik egy nagy rést vászon és egyéb háztartási tartozékok tárolására.

A jó felvonók segítenek felemelni az ágy felső elemét túlzott emberi erőfeszítés nélkül, miközben teljesen megbízhatóak és különböznek a tartósságban.

Mechanizmusok típusai:

 1. Tavaszi mechanizmus A legtöbb elemnek nincs nagy ereje és időzítése.
 2. Kézi mechanizmus A legmegbízhatóbbnak tekinthető, de az alkalmazás során alkalmazási erőket igényel.
 3. A gáz lengéscsillapítókon alapuló mechanizmus, Ez a leghatékonyabb és megbízható, mert ennek a mechanizmusnak a használata legalább 5 év, még egy törékeny nő is megnyithatja ezt az ágyat.

A legnépszerűbb modellek közül ma a következő lehetőségek megkülönböztethetők:

 • A divat trend a nem szabványos formák termékei. Lehet, hogy a különböző formák (ovális, kör) magas színű modelljei lehetnek különböző formák matracokkal. Kerek alapja egy bizonyos emelésre emlékeztet, amelyen a magas matrac téglalap található.
 • Magas természetes bőrfej Nagyszerűen elbűvölő stílusú új barokk – ebben az esetben a terméket általában a fényes nagy strasszok, stílusos tükrök, luxus bársony dekoráció és drága fák kiegészítik.

 • Gyermek bőrágy. Általában a gyermekek teljes ágya nem szabadul fel. A gyerekek túl gyorsan fejlődnek, és egy idő után egy másik ágyat kell vásárolnod. A gyerekek véletlenül megszakíthatják vagy megkarcolhatják a legtartósabb bőrt, így ebben az esetben jobb, ha az eredetileg túl drága vásárlást. A valódi bőr leggyakrabban az elülső részen van jelen, és az oldalakat jó műbőr borítja.
 • Bőrszék. Egy ilyen stílusos karosszéknek van egy kis mérete, és még egy kis szobában is elhelyezhető. Amikor lebomlik, ebben a formában helyettesítheti a klasszikus ágyat személyenként. Összecsukható egy ilyen bőr kialakítás – az állapot és a nagyon presentálható dolog, amely képes lesz egy kis nappali vagy egy keskeny folyosó legfontosabb díszítése.

Színes megoldások

A bőr bőrének színe nem túl különböző fajta, de releváns az ágyaknál, amelyek a hálószoba egyes belsejében vannak kiválasztva:

 • Fehér Kiváló minőségű bőrágy Még a sötét hálószoba is sokkal fényesebb lesz, és alkalmas bármilyen divatos stílus belsejére, a hófehér hálószobák egyidejűleg hűvösek lesznek, melyeket az afrikai kontinens süllyesztett stílusában végeznek. Az ilyen bőrágyakat leggyakrabban eredeti gombokkal készítik el. Az ilyen szín a Provence vagy a rusztikus ország dekorációjára érvényes.
 • Szép bézs bőr és bézs, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen hálószobába. Mind a laconikus, mind a visszafogott formák, és finom fodrászokkal díszíthető.
 • Új stílusok esetén a fekete termék alkalmas új stílusokra. Szigorú, tiszta és tömör végrehajtó vonalak hangsúlyozzák a fekete-fehér ágy eredetiségét.

 • És bájos vörös ágy egy kör formájában Az ifjúsági hálószobában garantálja a szenvedélyes időtöltést.
 • A ragyogó ágyak tökéletesen illeszkednek a belső térbe Lady Boure az Art Deco-ban. Nem csak a design rhinestones lesz a hálószoba legjobb dekorációja, hanem ugyanazok a sikeres lehetőségek, amelyek kövekkel, gyöngyökkel és hímzéssel vannak. Igaz, az ilyen modellek ára túlterhelt.

 • Látványos és brutális barna bőrágy Nagyszerű lesz, hogy együtt nézzen a szürke falon a tetőtéri stílusban.
 • A modern hálószoba elrendezéséhez a pálinka bőrétől alvó helyet, acél vagy csokoládé. Ne válasszon sikoltozót és élénk színeket, az ajánlatot csak a csípésen és a korlátozáson kell elvégezni.

Tippek a választáshoz

Önmagukban az alvóhelyek a bőrből drágák, mivel minden olyan anyag, amelyből származnak, nagyon drágák. A kiváló minőségű bőrágy tartós kerettel rendelkezik egy fát, egy ortopéd matracot, amely a bükk lamellákon található, és a bőr maga is nem fizet egy fillért sem. Nem kell vásárolni ágyakat a bőrből, ha otthoni szabadon sétáló állatokban élsz. A hörcsögök, a macskák és a kutyák két számlán lehet károsítani a bevonat a bőr, és meg fogja találni magát egy nagyon figyelemre méltó perspektíva előtt – meg kell változtatnod a bőrt a kárpitozott bútorok elrontott tárgya.

Ilyen szilárd ágy kiválasztása, figyeljen nem csak a tervezésre vagy formára, regisztrációs vagy tervezésre, hanem a fő anyag minőségére is.

Ellenőrizze, hogy a jó bőrt tényleg használták-e a kiválasztott ágy gyártásában. Ellenőrizze, hogyan készülnek a varratok. A bőrfelületnek bársonyos állapotban kell lennie, és különleges ragyog. A bútorok gyártásához szilárd és speciálisan kiválasztott bőrt kell használni – csak akkor a kiválasztott ágy nagyon hosszú időt szolgál.

Hogyan kell törődni?

Az ágyak bőrkárpitokkal különleges, bár nem túl nehéz gondossággal.

Ehhez világossá kell tenni a következő szabályokat:

 • Ne tegye az ágyat a bőrtől a fűtési akkumulátor és a nyílt láng mellett. Az anyag gyorsan és könnyen keres, elveszíti fényességét, rugalmasságát és magas színvonalú megjelenését. Ha sok napsugarak van a hálószobában – győződjön meg róla, hogy visszaállítja az ablakokat, létrehozva az ágy legjobb működési feltételeit.
 • Ha a bőrfelület piszkosvá vált, A szivacsot vízzel és szappannal vagy speciális oldattal mossuk. Természetes bőrápolási termékek. Speciális eszköz Válassza ki a kedvezőbb, mert különböző bőrfajokból készül.

 • Bár a bőr termékek nem gyűjtik a port, Bármely felületen a por még mindig előbb-utóbb megnyilvánul. Ezért egy speciális ruhával vagy szalvétával le kell törölni egy bőr hálóágyat. Használhat száraz flanel, de megnedvesítheti és nedvesítheti azt, hogy fokozza az ellátás hatását. Ön is megvásárolhatja az ujjatlanokat, amelyek mindkét oldala különböző anyagokból készül a bőrápolás elvégzéséhez: a puha oldal hasznos lesz a törléshez, és a durva lehet használni a távozáshoz.
 • A bőrobjektumok enyhe gondozásáért A legjobb választás a világhírű és régebben ismert vállalatok kompozíciói, mint drága bútorok – nem a legjobb tárgy a kísérletezéshez.

Ötletek a belső térhez

A bőrágyak manapság a tulajdonosok szilárd helyzetének jele, így meglehetősen tágas alvási helyiségekbe kell helyezni őket. Ha a szoba szélessége csak 2-3 méter, akkor jobb választani olyan modelleket, mint például egy dobogó ágy vagy kanapé, de nyilvánvalóan nem egy magas ágy, amely sikeres megjelenéshez elegendő szilárd hely szükséges.

A kerek ágyak általában a hálószobában vannak elhelyezve. Ők is nagyon sikeresek és a Boure egyik fala mellett is, ha gyönyörű háttérvilágítással kiemelve. Ha a hálószoba kicsi, akkor a legjobb, ha az ilyen ágyak kis modelljei alacsony bázissal vagy dekoratív lábakkal választhatók. A tágas szobákban jobban meglátogatja a körkörös modelleket, amelyek körülbelül 1 méteres magasságúak.

A hálószobában klasszikus stílusban tökéletesen alkalmas ágyak egy fa tömbből, bőrbetétekkel a fejben és a fő részen. És az ágyak faragványokkal és bőr kárpitokkal fog kinézni a barokk hálószobában. Ez meglehetősen eredeti lesz, hogy lágy fejléceket nézzen ki, amelyeknek egy eredeti pickupja van gombokkal, négyzetek és rombuszok formájában díszítve. A magas fejezeteket általában a bőr kanapék kiegészítik, amelyek ugyanabban a színezésben és ugyanolyan stilisztikai megoldásban vannak felszabadulnak, mint a hazugság.

Palatógép áttetsző és folyó anyagokból – elegáns ötlet egy hálószobában. Ők adják a hálószobájának, hogy a légség és a romantika, amely általában az etno-stílusban díszített hálószobákra jellemző. Ebben az esetben bármely kanyarint tartalmazhat a textilvirágokkal és a ragyogó hímzéssel is.

Még több belsőépítészeti ötletek bőrágyakkal látják a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: