Bunk transzformátorok

Modern apartmanok, mint Khruscsov, nem kényeztetik a mézet. Ferde egy kis lakás egy család számára – a feladat nem könnyű. Kiváló lehetőség olyan bútor, amely nem foglalja el a sok helyet, de számos funkciót ötvözi, például egy emeletes transzformátorágyat. Az ilyen modellek nem csak gyermekek számára alkalmasak, hanem minden kis helyiségre is.

Előnyök

A modern átalakító bútorok minden modellje meglehetősen kényelmes. Bármely ágy transzformátor fő funkciója – A nappali alvóhely elrejtése. Ugyanakkor nem kell hosszú időt vesz igénybe az ágy összeállításához és kockáztatva. A színek és stílusok változatossága lehetővé teszi, hogy bármilyen belső modellt választson.

Főbb előnyök:

 • Az ilyen modellek egyik súlyos előnye megfizethető ár. Összehasonlítva két standard ágyzal, a bunk jelentősen mentse el a családi költségvetést.
 • Az ágy intimitásának helyének és megőrzésének megőrzése.
 • A tér optimalizálása.
 • Egyes modelleket kiegészíti a polcok, rések és dobozok tárolórendszerei, amely lehetővé teszi az egyes négyzetméteres szobák használatát.
 • Magas oldalak a második szintre védve a csökkenő.

Nézetek

 • Klasszikus emeletes ágy opció két ágyat képvisel, amelyek a másik alatt találhatók. De a gyakorlati bemutatóként az alábbiakban alszódó emberek kellemetlenséget okozhatnak a terjedelmes tervezésből. Ezért a sikeresebb lehetőség az ágyak elhelyezése néhány elmozdulással.
 • Építés egy hálóval az emeleten és kihúzható ágy az oldalra vagy az alján – Ez a legegyszerűbb lehetőség a transzformátor modell két ággyal. Ha van egy feladat, hogy felszerelje a gyermekszobát két gyermek számára, akkor az átalakító bútorok kiváló választás lesznek. Gyermekek örömmel alszik a emeletes ágyakon, ugyanakkor mindenki megmentheti a félreeső sarkukat. Ha az egyik gyerek attól tart, hogy aludni egy magas ágyon, vagy egy gyermek gyakran barátok egy éjszakai tartózkodással, egy visszahúzható kétszintes ágy modellje alkalmas.

A kisgyermekek számára jobb, ha egy ágyat nem több, mint 116-120 cm, és serdülőknél – akár 180 cm-ig.

 • Modellek fiókokkal vagy szekrényekkel Jelentősen mentse a helyet a szobában, és optimalizálja a tárolórendszert. A modern többfunkciós bútorok nem néz kielégítőnek, és nem “eszik” extra négyzetméter.
 • Egy két iskolású család számára a bútorok alkalmasak, amely két ágyat és egy asztalt ötvöz. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a három zónát 4 négyzetméteren ötvözze, és tökéletesen kombinálva lesz a bútor többi részével. Válasszon ilyen modellt csak a családi költségvetés jelentős megtakarítása miatt. A rendes két ágy és az íróasztal többet fog fizetni, mint az ágytábla.

 • Az ágytábla kialakítása meglehetősen egyszerű és tartós. A felső ágy minden modellben változatlan marad. Az alsó rész az asztal felett halad, vagy átfordul, átalakul az asztalra. Vagyis mindig van választás: egy alvóhely vagy egy munkaterület. A második szinthez való emelés különböző modellekben különbözhet. Ez lehet egy öltöző-öltöző fiókokkal vagy egy egyszerű lépcsővel, amely eltávolítható vagy rögzíthető a kerethez.

 • Összecsukott ágy a bútorok eltűnnek. Az ágynemű a matracokkal együtt rejtőzik a falba, és széles ruhásszekrényré válnak. Összecsukható napozóágyak csökkentek és nagyobb erőfeszítés nélkül emelkednek, így a gyermek megbirkózhat a feladattal. Ezenkívül ez a lehetőség nagymértékben megkönnyíti a szoba tisztítását, és ingyenes a tanulási és játékokat.

Az ilyen ágyak költsége jelentősen magasabb, mint a szokásos emelet.

 • A transzformátor ágyak alkalmasak olyan felnőtteknek, akik megállnak a kanapén. Az ilyen modellek lehetővé teszik a hálószoba és a nappali kombinációját, és két, teljes, teljes körű kényelmes ágyakkal rendelkeznek. A kanapé hátsó vagy anélkül lehet. Fémkeret fából készült elemekkel – meglehetősen megbízható és biztonságos lehetőség az ilyen bútorokhoz. Ezért a modell nagyon hosszú ideig szolgál.

A korlátozó oldalú lépcsőház nem csak kényelmes, de biztonságos alvás az emeleten. Hajtogatott formában, hogy megkülönböztesse a szokásos kanapé transzformátort, így csak a bútorok titkos jellemzőire szentelnek.

Anyagok

A transzformáló bútorok gyártása során több anyag kombinációját használják. Kombinált fa, fémelemek és textíliák. És ahogy a dekoráció jellemzői műanyagból állnak.

 • Fából készült tömbből készült ágyak biztonságosabb és megbízható. Legnépszerűbb: tölgy, dió, bükk és fenyő. A tömb nagy környezeti biztonsággal rendelkezik, és képes ellenállni egy nagy terhelést. A design bármilyen színben festett.

Massif bútor a legdrágább, de a fémágyak sokkal olcsóbbak.

 • MDF és DPP – a költségvetési lehetőségek, hanem a leginkább megbízhatatlan. Ezért az emeletes ágyak-trasnformerek esetében az ilyen anyagok alkalmazása elfogadhatatlan. Talán csak további elemekre használható – polcok vagy dobozok.

Népszerű modellek

Az összecsukható modellek keresletben vannak, amelyek a jövőben két ágyra vonatkoznak. Ez az opció nagyon kényelmes két gyermek számára, ha fennáll annak a veszélye, hogy a gyerekek megtagadják a második szinten aludni. Vagy amikor a különböző helyiségekben lévő gyermekek településének kilátása van.

Az ágy opciók nagyszerű készlet. Számos textúrák, anyagok és színek lehetővé teszik, hogy bármilyen helyiségben bútorokat válasszon. A gyerekek örömmel fogják az ágyat, melyet mesés hősökkel és kedvenc rajzfilmek karakterével.

Egy család két különböző korosztályú család számára tökéletes Modellek különböző hálószobákkal. Korychka alján egy újszülötthez, az emeleten – egy felnőtt baba ágy. Ebben az esetben az egész design felszerelhető egy fiókos fiókkal vagy tágas szekrénnyel.

A pszichológusok szerint a többéves gyermekek hasonló ágyai lehetővé teszik, hogy tartsa a szeretetet és tiszteletet a családban féltékenység nélkül, mert a szülők ugyanazt az összeget költik két gyerek.

 • Modell “Barátok” – Ez a kétszintes ágy könnyen átalakítja az alsó ágyat egy asztalnál, két kanapéval, ahol kényelmes, hogy ne csak tanuljon vagy dolgozzon, hanem a vendégek és a tea inni. Este az alsó rész alja egy egyágyas. Kívánt esetben a kialakítás kiegészíthető fiókokkal az ágy alatt.

 • Ágy “duet-8” több fél literes ágyat képvisel. Az ilyen modell alkalmas egy családi családnak, alacsony alvó és lépcsőházak helyett lépcsőház. Más modellekből “Duet” Ez a tervezés megkülönböztethető a nagyszámú tágas tároló dobozok jelenléte a gyermekek tárolásához.

 • Modell “Karina Plus” – gyönyörű fából készült ágy magas oldallal. Alvószélesség 90 cm, így egy felnőtt aludhat az ágyon. Első alkalommal aludni anya vagy apa lehetővé teszi a gyermek, hogy alkalmazkodjon egy külön hálószoba gyorsabb. A modellt tágas dobozokkal is kiegészítheti az alsó ágy alatt. És ha szükséges, egy emeletes ágyat két rendes.

Hogyan válasszuk ki?

Válasszon bútorokat egy kis lakás meglehetősen nehéz. A választást befolyásoló fő tényezők a szoba területe, más bútorok és költségvetés jelenléte. A preferenciát csak a leginkább funkcionális, tartós és megbízható modellekre kell adni.

Alapvető szabályok Új transzformátorágy vásárlása előtt:

 1. Vizsgálja meg a tanúsítványokat és az összes dokumentumot, amit szeretne. A természetes és biztonságos anyagokból származó bútorok előnyben részesítése, a forgácslap és az MDF használata csak különálló elemekben, például polcokban vagy dobozokban megengedett.
 2. Győződjön meg róla, hogy az összes elem ereje és megbízhatósága, és ellenőrizze az összecsukható mechanizmusokat. A rögzítőelemeket és oldalakat nem műanyagból kell elvégezni.
 3. Nyerjen többféle variáns modelleket különböző típusú alvóhelyi szervezet. Tekintsük össze, visszahúzódó, összecsukható és offline lehetőségeket.
 4. Milyen modellt választhat: lépcsőházzal vagy lépésekkel megoldható a szoba jellemzői alapján. Egy kis helyiségben preferenciát kell megadni egy lépcsőházat lapos keresztezővel, és a legmegfelelőbb helyen – szögben, szögben.
 5. Győződjön meg róla, hogy a matracok, ha jönnek a készletben, mert az egészséges álom és egy teljes körű vakáció ágynemű.
 6. Ne feledje, hogy néhány gyönyörű modell lehet szeszélyes tisztítás.
 7. Ne hagyja abba az első megfelelő verziót, tanulja meg a különböző eladók javaslatait.

A szolgáltatásnyújtási időszaknak legalább 8 hónapnak kell lennie.

Vélemény

A modern átalakító bútorok nagyszerű lehetőség egy kis lakás vagy egy család számára, ahol több gyermek. Kényelem, kényelem és funkcionalitás megfizethető áron. A hajtogatott ágyak kétségeket okoznak a szülőktől. Ezért az ilyen modelleket nem használják olyan gyakran használják, bár a kereslet meglehetősen nagy.

Mivel a gyártók azt feltételezik, hogy az összecsukható ágyakat a hordozófalra helyezzük, az ilyen bútorok ereje és megbízhatósága nem különbözik a szokásos helyhez kötött modellektől.

A “Karina-Lux” és a “Barátok” modellek vásárlói csak pozitív megjegyzéseket hagynak. Igaz, azt tanácsolják, hogy csak felnőtt gyerekeknek vásárolhassanak, mert a gyerekek számára a lépcsőház nem elég kényelmes és biztonságos. A duettágyak vásárlói általában elégedettek a vásárlást, de tanácsot adnak Önnek, hogy vásároljon ilyen modelleket a kevésbé aktív gyermekek számára, mert a design nem ellenáll a mozgó játékokkal és ugrik. És az előnyök közé tartozik a gyermekek kényelmes magassága, magas oldalak, biztonsági lépések és elfogadható ár.

Az ágyról “Barátok” vásárlók megjegyezték, hogy egy kellemetlen tény – a matrac az alsó ágyon kilép négy elemből, így az ilyen felületen alvás kényelmes lehet, hogy nem minden gyermek. Ezenkívül javasoljuk, hogy a matrac személyzetét simítsa az ízületek simítására. Általában az ágy fenyőből készült, és tartós keret van.

Gyönyörű belső terek

Emeletes ágy polcokkal nem csak menteni a helyet, de segít megőrizni a rendet a tizenéves szobában. A terv egy autonóm és mozgatható részből áll. A polcok magassága és száma, valamint a szín és az anyag a szoba tulajdonosai vannak kiválasztva.

Kompakt és funkcionális bútorok az iskolások számára. Az asztalhoz és a szekrényhez tartozik, a fülhallgató nagyon harmonikusnak tűnik. További fiókok lehetővé teszik a gyermekek minden dolgait egy helyen, és tanítanak rendelni. És a mentett hely helyet ad az aktív játékok számára.

A bútorkészletnek van egy helyhez kötött, a második mozgó ágy. Egy fali szekrény és fiókok mentén helyezkednek el. A mozgatható ágyat egy íróasztal kiegészíti, amelyen nemcsak képzési eszközöket, hanem asztali lámpát és laptopot is elhelyezhet.

A lédús árnyalatok összecsukható modellje kitölti a gyermekek hangulatát és színét.

Review Bunk ágyak – Transzformátorok Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: