Dupla fém ágyak

A fémágyak a legmegbízhatóbbak, tartós és kopásálló belső tárgyak. Hasonló bútorok sok éven át szolgálnak anélkül, hogy elvesztenék egy szép megjelenést. A fémágyak közül választhat a teljes felelősséggel, mivel számos megkülönböztető tulajdonsággal rendelkeznek, és bizonyos belső terek számára alkalmasak. Ismerkedünk közelebb ezekkel az érdekes modellekkel.

Jellemzők és előnyök

Az ágyak sok modern modellje valódi műalkotások. És nemcsak a kézzel készített fényűző modellekről beszélünk, amelyeket a természetes faemberek mesterei tettek. Ma a bútorszalonokban nagyon szép és kiváló minőségű példányokat találhat fémből.

Ez a bútor nagy igényű. Az irigylésre méltó népszerűség a fémágyak miatt számos előnye annak, hogy büszkélkedhetnek. Nem titok, hogy a fém a legtartósabb és kopásálló anyag. A hasonló nyersanyagokból készült ágy ilyen tulajdonságainak köszönhetően a legmegbízhatóbb és tartós kereteket tartalmaznak. Ezek nem tartoznak a mechanikai károk és a lazítás. Ez a tulajdonságok ma nem minden hálószobából büszkélkedhetnek.

A fémmodellek ellenállnak a terhelésnek. Emiatt jól illeszkednek a különböző súlyú embereknek és növekedésnek. Kiváló minőségű fémágy vásárolható mind a felnőtt felhasználó számára, mind a gyermek számára. Az ilyen bútorok egy másik súlyos előnye, hogy környezetbarát. A fémágy teljesen biztonságos az emberi egészségre.

Az ilyen anyag nem bocsát ki káros anyagokat, és a kompozícióban nincsenek veszélyes összetevők.

A magas színvonalú modell évek óta tartja az árucikkeket. A fém nem fakul a napba, nem olyan könnyű elhagyni a karcolást vagy a chipet. Ez az oka annak, hogy a fémágyak mindig olyan szépek maradnak, mint a boltbolt. A fémből készült bútorok szerveznek szervesen sok belső teremben. Azonban a tapasztalt otthoni belsőépítészek ajánlottak hasonló modellekkel rendelkeznek a modern együtteseknél. Például egy népszerű stílusú high-tech, diszkrét minimalizmus vagy durva loft lehet.

Modellek

A fém különböző ágy opciókat készít.

 • A hagyományos és leggyakoribb klasszikus téglalap alakú ágyak. NAK NEK Az ilyen lehetőségeket könnyű választani a matracot, és sok stílusban harmonikusnak tűnnek. A bútorgyárak és manuálisan készültek. A második lehetőség sokkal drágább.

 • Nem olyan régen, az eredeti ágyak kerek és ovális forma megjelentek a bútorpiacon. A fémkeretekkel rendelkező hasonló lehetőségek nem szabványos kialakítással rendelkeznek. Az ilyen érdekes bútorok pozitív aspektusainak értékelése csak a tágas hálószobákkal rendelkező vásárlók számára képes lesz. Ezt azzal magyarázza, hogy a lekerekített lehetőségek nagy méretűek.

 • A luxus tervek fémágyakkal rendelkeznek. Ez a komplement egy szövet lombkorona, amely speciális profilokra van felszerelve, a hálószobában vagy a mennyezethez csatlakoztatott anyag felett. Rendszerint az ilyen fajtákat az alvó bútorok könnyű textilekkel vannak feltűnő hangokkal.

 • Helyesen népszerű, robusztus emeletes fémágyakkal. A leggyakrabban a gyermekek szobáira vásárolnak, de jelenleg sok bútorgyár magas színvonalú és tágas modelleket kínál felnőtteknek. Gyakran felszereltek különböző mechanizmusokkal, beépített szekrényekkel, rágcsálókkal, lépcsőkkel, lépésekkel és t. D.

 • Szintén a gyerekek szobájában vasarolnank egy vaságy támadást. Az ilyen termékek egy teljes körű bútorkomplexek, amelyekben van egy alvóhely, tárolás, játékterület és munkaterület.

 • Különösen elegáns és fényűzően nézd meg azokat a modelleket, amelyekben van egy kovácsolt fejléc. Az ilyen részletek gyakran elegáns mintákkal és ravasz szövettel rendelkeznek.

Tervek

A kétágyas ágyak fő összetevői a keret és a bázis. A bázis szerepe lehet egy keret vagy rács. Ezek a részek a kerethez vannak csatlakoztatva, és végrehajtják a matrac támogatási funkcióját.

 • A legnépszerűbb és kényelmes alapok keret formájában. Az ilyen lehetőségeket leggyakrabban fémből készülnek, és a fából (kevésbé gyakran – műanyag) lamellákkal kiegészítik. Hasonló részletek rugalmasak. Minél több lamella jelen van az alján, annál kényelmesebb és minőségi.

 • Vannak erősített bázisok is. Az ilyen alkatrészekkel ellátott ágyak ajánlottak olyan embereket vásárolni, amelyek súlya meghaladja a 100 kg-ot. Ezekben az alapon nagyszámú lamellát található, amelyek a lehető legközelebb vannak egymáshoz, hogy ellenálljanak a nagy terheléseknek.

 • A mesh bázisok nem a legkényelmesebbek és tartósak. Sok gyártó teljesen elhagyta az ilyen részleteket. Mesh bázisokat idővel bemutatunk, mivel az ágy elveszíti a vonzó megjelenést. De sokkal olcsóbb keretbeállításokat költenek.

 • Ma az ágyak nagyon népszerűek az emelési okok mellett. Ezekben a termékekben a matrac együttesen függőleges vagy vízszintes helyzetben emelkedik, és egy tágas niche-t nyit. Különböző dolgok és ágynemű tárolására használható.

Dimenziók

A standard ágy modellek: 120×200 cm, 140×200 cm és 160×200 cm. A King-size és a Queen méretű kategóriához kapcsolódó nagy modellek lenyűgöző méretekkel rendelkeznek: 200×200 cm, 220×200 cm.

Gyártók

Tekintsünk több kiemelkedő gyártót termelő fémágyakat.

 • A kiváló minőségű fémmodellek Malajziát termelnek. A malajziai gyártók rendkívül finom modelleket készítenek, gyönyörű fejlécekkel és kereskedésekkel. Az elegáns mintázott vonalak és a lehetséges keretrendszerek megkülönböztetik őket. Az ilyen bútorok luxus kialakításúak, de olcsóbbá teszik.
 • A “Gefest-Pro” fémszerkezetek nagy gyártója számos különböző terméket termel a fémből. Magukban foglalják az ágyak körét. A vállalat választéka tartalmaz szabványos változatokat tömör formatervezéssel, figurált és félkör alakú ágyakkal, valamint elegáns japán stílusú változatokkal.

 • A kiváló minőségű és gyönyörű fémágyak kínálják a fogyasztók híres, Ormatek cégtől. A Garda kollekció stílusos és elegáns modelljei egy göndör csuklórácsral díszítik a fej és a popping. Emellett kiegészítve vannak a természetes fából és ortopédiai bázisokból, nyírfa lamellával.
 • Hihetetlenül elegáns és remek fémágyak termelnek márkájú Woodvile. Különösen érdemes megjegyezni a látványos modelleket puha fejlécekkel és bútorkesztyűkkel – Rio és Tara – velúrával. Ezek a termékek ortopédiai bázisokat tartalmaznak fából készült lécekkel.

Belső terek

 • A kávéfalak és a világosbarna padló hátterében látványosan kiemelve lesz. Fehér ágy Egy gyönyörű kovácsoltvas és támogatás. Tegye a fehér mellkasi vázák mellé, és puha fehér braffic. Töltse ki a dim-narancssárga ágynemű belsejét, kis képeket a falakon és a barna függönyökön az ablakokon.
 • Fém tömör ágy Vonzóvá válik, fehér falakkal kombinálva, szürke fülkékkel, egy alvóhely mögött, és egy sötétbarna padló laminált. Építsen egy ágyat fehér vászon, de a jobb oldali és bal oldalán található fehér éjjeliszekrények nagy fehér lámpákkal. A fejboard fölött lógott szőke festmények fekete keretekkel.

 • Hangulatos modell kerek populációval és fejléccel harmonizálják a fehér és szelíd barna és könnyű laminált padlóval elválasztott falakkal. Egy alvóhelyet helyezünk fehér lapokkal és párnákkal, valamint egy kockás és egy kék és barna árnyalatú ágytakaróval. Tegye a fa kék áll az ágy mellett, és a zömök közelében – egy kerek fénypad. Díszítse az ablakokat a hálószobában, fehér függönyökkel, és a fejléc fölött lógjon egy nagy fényes képet. Töltse ki a bézs szőnyeg padlóját.
 • Fekete fémágy elegáns fejléccel A hólyagfehér hálószobában egy akcentus vörös fal hátterét helyezheti el. Pál egy ilyen szobában meg kell rendezni bézs szőnyeg. Hígítsuk meg a bútorok éles kontrasztját és a fehérneművel, többszínű párnákkal, fehér magas asztalokkal, élénk színekkel, valamint falfestményekkel, könnyű keretekkel. Tegyen egy vörös fonott széket a fehér fal közelében, és egy magas fekete széket egy természetes fára (az ellenkező oldalon).

 • Gyönyörű vaságy fekete Air Baldakhin, megtalálja a helyét a fehér hálószoba egy emeleti, nyírt, sötétbarna szőnyeg kontrasztos bézs mintát. Az ágy mellett egy sötét alacsony asztalt egy fehér lámpával és egy fehér székkel. Ilyen gyönyörű ágyhoz kell felvenni a fehér vászon négyzetes fekete szegélygel.

Hogyan készítsünk egy fémágyat a saját kezével, tanulhatod az alábbi videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: