Eco-Volok ágyak

A közelmúltban a bútorok nagyon népszerűek, a gyártás során az ECO. Ez az anyag nagyrészt hasonló a természeteshez, és nagyon vonzónak tűnik. Gyönyörű ágyból készült öko-fa, átalakíthatja a belsejét, és valóban luxus.

Előnyök és hátrányok

Nem titok, hogy az ágy a hálószoba fő eleme. A tervezésre összpontosítva válassza ki a bútor többi részét. A modern gyártók széles választékát kínálják az ügyfeleknek különböző ágyak széles választékától – az egyszerű és lakonikus, hogy valóban csodálatos modellek faragott dekoratív részletekkel. Különösen népszerű bőrbeállítások. Azonban, hogy megengedhessék a természetes anyagágyat, nem minden fogyasztó. Maga a bőr nagyon szép és tartós, de költséges. Kiváló alternatíva az ágyak a High-Tech Eco-Tree.

A belső tárgyak ilyen kárpitokkal olcsóbbak, mint a természetes példányok, de ez nem befolyásolja működési jellemzőit és gyönyörű megjelenését. Az öko-fa fő előnye az erőssége. Ez az anyag elég nehéz megtörni. Elasztikus, puha, de nem nyúlik az idővel, és nem válik alakúvá válik. EcoCo egy igazán jó minőségű ágyon megtartja a telített festékeket, és nem ég ki. Azonban az olcsó bútorok, kárpitozott alacsony minőségű anyagok gyorsan elveszíthetik a külső fellebbezést.

Sok fogyasztó választja az ökocuse-t az egyszerű gondozásáért. A felületről könnyen eltávolíthatja a piszkos vagy poros nyomokat. Ehhez nem kell felfelé és káros vegyi anyagokat raktározni. Elég lesz elég rendes szappanoldat és puha ruhát készíteni. Az Ecockey nem fél a hőmérsékletkülönbségektől (ellentétben a durva bőröndel ellentétben). A magas hőmérséklet hatása alatt egy ilyen kárpitozás nem osztja az anyagokat káros és veszélyes az emberi egészségre. Ezért az öko-fára gyönyörű ágyak lehetnek felnőttek és a gyermek hálószobájában.

Az Eco-Eco különböző színű lehet. Ma a bútorüzletekben a különböző színek széles skálájának felel meg, a klasszikus és a fényes. Kiválaszthatja a megfelelő opciót bármely belső térhez.

Nincs olyan sok hiba az öko-szabadságból. A hűvös szezonban hideg, és a sült lehet nagyon meleg.

A rossz minőségű ecocus gyorsan elveszíti a színt, a festék könnyen marad a könnyű kárpiton. Ez lehet dekoratív párnák vagy ágynemű. Erre az anyagra gondosan meg kell tenni. Ne válasszon ilyen bútorokat, ha vannak állatok a házban. Az éles karmok hatása alatt ez az anyag gyorsan elrontásba kerül.

Mi különbözik a műbőrtől és a jobb valódi bőrtől?

Az ökooken modernebb és jó minőségű anyag, mint a leathesum. A második opciót durva és durva felület jellemzi. Megkülönböztetheti az ecocoen-t ​​a bőröndből, táplálja az ágy felületét. Ökokous lágyabb és kellemes az érintéshez. A bútorok pihenése ilyen kárpitokkal nagyon kényelmes és szép.

A bőrönde kellemetlen és nagyon stabil illat lehet, amely nem fogja elpusztítani az évek során (5 vagy több). Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen kárpit gyorsan elveszíti a vonzó megjelenést. A kollézis (az öko-fától eltérően) mechanikai károsodás alá esik, és nem tolerálja a hőmérsékleti különbségeket. Egy ilyen felületen repedések és scuffs időben jelennek meg.

Az ökokousnak sok a természetes anyaggal közös. Az érintésben ugyanaz a meleg. A mesterséges és természetes anyagok közötti fő különbség az, hogy az egyiket egy poliuretán filmből és a másodiktól az állati bőrből állítják elő. Az ökológiai bőr nagyon hasonlít a valódi, de az olcsóbb, de a gyártás folyamatában nem károsítja a káros természetet.

Fajták

A kényelmes és puha ágyak az öko-fa különbözőek:

 • Különösen népszerű ma modellek magas és közepes fejezetekkel, Augmentált bútorok szegfű. Az ilyen lehetőségek harmonikusan néznek ki a modern és klasszikus irányok divatos belső terében.
 • Fejtámla is lehet Ívelt és hullámszerű. A hasonló lehetőségek drágábbak, de nagyon érdekesnek és eredetinek tűnnek.
 • Különösen világos és vonzó megjelenés Termékek rhinestones. A kis fényes kristályok helyettesítik a bútorfestéket. Hasonló részletek látványosan néz ki a háttérben mind a fényes, mind a sötét öko-fa.

Az ágyak különböző modelljei formájában változhatnak. A legnépszerűbb és elosztott téglalap alakú példányok. Ezek alkalmasak sok elrendezésre. Érdekes megjelenés rendelkezik félkör alakú és kerek ágyakkal az öko-fa kárpitozásával. Az ilyen modellek nem szabványosak, és általában nagy méretűek. Funkcionális a transzformátor ágyak. Az ilyen lehetőségek ideálisak kis helyiségekbe való telepítéshez.

A lapos fából készült bázis ágyas pódiumokkal rendelkezik. Az ilyen modellek kizárólag tágas helyiségekre alkalmasak.

A gyermekek számára a leggyakrabban szereznek emeletes ágyakat. Ezek a belső tárgyak bőr kárpitozással fordulnak elő egy kicsit kevesebb. Úgy néz ki, mint a hasonló ágyak nagyon vonzóak, és jelentősen mentheti szabad helyet a gyermek hálószobájában.

Stílusok

Főbb lehetőségek:

 • Az öko-tétből készült puha bútorok szépen néznek be minimalista belső. Egy ilyen környezetben az ágyat kiegészítheti kis festményekkel a fejlécben vagy a laconikus magas lámpákon keresztül. A nem komplikált kombinációk nagyon vonzónak tűnnek.
 • A divatos ágy ideális a belső térben, modern stílusban csúcstechnológia. Ilyen környezetekben, fém és üvegelemek jelenléte. Az ilyen elemek harmonikusan néznek ki egy megfelelő geometriai alakzattal rendelkező együttesben.

 • Luxus stílusban rokokó Érdemes szedni gyönyörű ágyakat az öko-fa, magas faragott fejlécekkel díszített rhinestones vagy bútorfesték. Az ilyen belső térben elegáns vagy akár kapcsolási teljesítményt vásárolhat.
 • Az öko-szabadságból származó ágy behelyezhető Klasszikus hálószoba. Ilyen helyiségekben érdemes kiválasztani modelleket a gyönyörű fejlécekkel díszített szegfűszegekkel vagy fából készült részekkel.

Dimenziók

Az ágyak a következő dimenziókkal rendelkezhetnek:

 • Standard egyszemélyes ágy méret – 100 cm (szélesség) és 180-190 cm (hossza).
 • Az országunk “egyszeri” modelljeinek szélessége 140-160 cm-ig terjed.
 • A kettős példány standard mérete 160 cm szélességű jelzővel kezdődik. Azonban ma a bútorüzletekben a nagyobb lehetőségek felismerése, amelyek szélessége 2-2,5 m.
 • A nagyméretek megkülönböztetett divatos kerek ágyak. A leginkább kompakt termékek átmérőjű 220 cm-es.

Gondozás és működés

A high-tech környezetbarát öko-barátok kényelmes és gyönyörű ágya nem igényel nehéz ellátást. Ha a kárpit felületén megjelenik egy folt, akkor könnyedén eltávolítható puha nedves szalvétával vagy szivacsokkal, valamint hagyományos tisztítószerekkel vagy szappanoldatokkal. Működés közben nem ajánlott érinteni az ekoveseleket erősen fűtött tárgyakkal (vas, sírás).

Ha hosszú ideig szeretné tartani az alvóhely vonzó megjelenését, akkor itt az ideje, hogy mossa meg a kóborporot.

A szennyezés elleni tisztítás után az ágyfelületet száraz ruhával kell törölni. Ez szükséges ahhoz, hogy ne maradjon csúnya válások. Amikor elhagyja az ágyat az öko-fára, semmiképpen sem lehet a por, amelyben a csiszoló részecskék vannak. Ne alkalmazzuk olyan eszközökre, amelyek magukban foglalják a klór- vagy savakat.

Ha az öko-fa felületének szennyeződése nem sikerült megszabadulnia a szappanoldat használatától, akkor egy kis koncentráció alkoholkeveréket használhat.

Vélemény

Az emberek megünnepelik az elegáns öko-fa ágyak felülmúlhatatlan megjelenését. Az ilyen látványos bútorok sok hálószobában jól néz ki. Tetszett a fogyasztóknak, és az a tény, hogy az ágyak ilyen kárpitozás költsége sokkal olcsóbb, mint a természetes anyagok közül. Nehéz gondoskodás ilyen bútorokra nincs szükség. Sok bőrágyas tulajdonosa egyszerű szappanos oldattal és porózus ruhával törölje le őket.

Néhány vásárló azonban észrevette, hogy a megszerzett bútorok felszínén könnyen megjelenik a hibák. Azt javasolják, hogy nagyon óvatosan használják az öko-fa ágyat, hogy ne hagyjanak kárt.

Stílusos megoldások a belső térben

Itt vannak olyan vonzó belső terek, amelyekben elegáns ágy található az öko-levelekből:

 • Hangulatos alvó hely Fehér és magas puha fejléc A kis bútorokkal szegfűvel látványos lesz a krémfal és ablakok hátterében, szelíd csokoládé függönyökkel. A padlón barna laminált és kiegészítheti pasztell árnyalatú szőnyegét. Egy ilyen légkörben harmonikus lesz, hogy egy fehér szekrényt keress egy TV-hez, valamint egy fekete asztali lámpát, a sötét kávé árnyalatú párnáját.
 • Világosbarna ágy A kis sötét lábakon lévő bőröndből, szürke falakkal és világosbarna padlóval felszerelhetsz. További belső lehet bézs ágynemű, fekete-fehér festmények a fejlapon és a bolyhos világosszürke szőnyegen.
 • Fehér ágy az ECO-tól A króm lábakon a helyüket a szobában sötét szürke falak, sötétbarna padló és fehér mennyezet. Az alvóhely közelében található egy fehér ruhát téglalap alakú tükörrel és fehér éjjeliszekrényekkel. Töltse ki az együttest szürke padlószőnyeggel, kávéfüggönyökkel a Windows rendszeren, puha szürke párnák és képek a falakon bézs színekben.

 • Gyönyörű alvó hely fehér szín A nagy fejjel csodálatos lesz a csokoládéfalak és a padló hátterében, amely könnyű laminált. Az ágy mellett fehér és kék dekoratív vázák helyét találja. A kárpitozott bútorokat kék ágyneművel és falfehér lámpatestekkel kell kiegészíteni.
 • Krémágy az ECO-tól A szobát puha kávéfalakkal és sötét fapadlóval lehet elhelyezni. Az alvóhelyet az elegáns formák és a kis fehér lámpatestek könnyű éjjeliszekrényével kell kiegészíteni. Előtte harmonikusan néz ki egy bézs OTFIK-t.

Díszítsük a belső kép belsejét a fejléc fölött, beépített fülkék a falon a dekoráció és egy gyönyörű, átlátszó anyagcsillagos csillár.

 • Ágy vörösbarna Az ágynemű krém, fehér és fekete árnyalatok harmonizálják lágy bézs falakkal és szürke-barna parkettával. Az alvóhely közelében érdemes fekete éjjeliszekrényeket készíteni nagy bézs lámpákkal, és a monokróm minták lóghatók a fejlapon. Ablak a hálószobában díszíthető Sűrű függönyök szürke és áttetsző függönyök.

Az eco-fa ágya saját kezével készülhet. Nézd meg mindent a videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: