Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyakat vásárolnak kevésbé, mint tágasabb kettős modellek. Hasonló belső tárgyakat terveztek egy személy befogadására, és tökéletesen illeszkednek egy kis terület hálószobáiba. Napjainkban bármilyen bútorüzletben kereshetsz számos egyszemélyes ágyat.

Egyszemélyes ágyak

Sajátosságok

Az egyszemélyes ágyak nem rosszabbak a tágas kétágyas modellekhez. Csak dimenziókkal különböznek egymástól.

Ma sok bútorgyár kiváló minőségű és gyönyörű modelleket termel. Az egyszemélyes ágyak mérete nem akadályozza a vászondobozok, csúszó / összecsukható mechanizmusok és egyéb hasznos elemek felszerelését.

Az ilyen ágyak nagyon kompakt, ezért gyakran eléggé szerezhetők a kis szobák számára. Ez azonban nem befolyásolja a jellemzőiket.

A kis egyszemélyes ágyak (például nagyobb modellek) kiváló minőségű ortopéd matracokkal kiegészíthetők. Hasonló bútorzatokat gyakran anatómiai alapon gyártanak.

Az ilyen ágyak tökéletesen alkalmasak a felnőtteknél, de a gyermekek, a tizenéves hálószobában is. Ez a bútorok egyszerűen szükségük van olyan szobákra, ahol két gyermek él. A szakemberek azzal érvelnek, hogy két embert nem lehet egy ágyon elhelyezni, különböző temperamentummal.

Egyszemélyes ágyak

Nem ajánlott a különböző korosztályok franciaágyában feküdni. Tehát a 7 év alatti gyermekek különbsége a 7 év alatti gyermekeknél biztonságosan megegyezhetünk egy lenyűgöző figura egy érett személy számára. Gyakran vannak olyan esetek, amikor az ágy előtti többszörös gyermekek aktívan egy franciaágyban vannak, ami különböző sérülésekhez vezet.

Gyakran ez a bútorok a tizenéves hálószobákban vásárolnak. Ebben az esetben a pszichológiai tényező az egyik legfontosabb szerepet játszik. Nem titok, hogy a serdülőkorban lévő fiatalember a formációs szakaszban van. Ebben az időszakban a tinédzser arra törekszik, hogy kiemelkedjen a tömegből, és hangsúlyozza az egyéniségét. Saját egyszemélyes ágy az önrendelkezés egyik életmódjának tekinthető.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Modellek

Ma számos különféle egyszemélyes ágy található a bútorpiacon. Különböző dekoratív és funkcionális elemekkel vannak felszerelve. Kiválaszthatja a tökéletes opciót egy személy számára, akinek bármilyen követelménye és ízesítése.

Érdemes megfontolni részletesen, hogy milyen egyszemélyes ágymodelleket kínálnak a modern gyártók:

 • A legnépszerűbb továbbra is fennáll rendes ágyak, nem mechanizmusok. Hasonló lehetőségek vannak olcsó és bemutatva egy nagy választékban.
 • A tömörség kényelmes Ágy kanapé. Az ilyen modellek eltérnek a hagyományos ágyaktól, azzal a ténnyel, hogy nemcsak az oldalsó részek, hanem a hátsó részek is vannak. Ezek a termékek különböző formákkal rendelkeznek (a megfelelő geometriai az elegáns hullám-szerűre) és a magasságra. A hátoldalon a hátsó anyagok különböző anyagokkal vannak meghúzva: valódi bőr, bőr helyettesítő, öko-bőr vagy különböző típusú textíliák. Az ilyen bútorokat nemcsak ágyként, hanem kanapéval is használhatja.
 • Nagyon népszerű a jelenben Multifunkcionális transzformátor bútorok. Nem csak a hálószobákban, hanem a nappaliban, sok tulajdonos helyezi a csúszó és a kioldó kanapét, további egyszemélyes hálószobával. A túlterhelések különböző mechanizmusokkal vannak felszerelve. A hajtogatott állapotban az ilyen példányok nem foglalnak sok szabad helyet a szobában.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

A hasonló szerkezetek négyszögletes és sarokbútorobjektumokkal vannak felszerelve.

 • Érdekes módon a hálószoba belsejében néz ki Bútor beépített egyszemélyes ággyal. Ez lehet egy nagyon általános modell, amely egy szekrény, amelynek résszel egy ágyra. Gyakran az ilyen készletek ágyát a beépített éjjeliszekrények és a szerelt szekrények egészítik ki. Ha a hálószobai terület megköveteli, kiválaszthatja azt az opciót, amelyben van egy összecsukható ágy.

Összecsukható termékekben speciális mechanizmusok vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy a nappali napon egy hálószobát emeljen, és rögzítse azt egy résbe. Az estétől kezdve az ilyen ágy könnyen leengedhető, és aludni és pihenésre használható.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Kompakt egyszemélyes ágytartó. Az ilyen termékek alvása szintén összecsukható. Általában ezek a bútorok tárgyai keskenyek és alacsonyak.

 • Mind a felnőttek, mind a gyermekek elég ideálisak Egyetlen bútor három hátsó (hátsó és oldalsó). Hasonló modellek nagyon egyszerűek. Az oldalpanellel rendelkező bútorok elemeit gyakran az alján lévő kényelmes fiókok egészítik ki.
 • Legutóbb a legutóbbi bútorpiac megjelent Ágyak sarokszerkezettel. Általában az ilyen bútorok a szoba egyik szabad sarkában találhatók.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

A szögletes ágyak minimális helyet foglalnak el, így egy kis szobában lehet kiválasztani. Azonban nem ajánlott vásárolni a modell hasonló terek vastag és magas oldallal. Ezek a részletek vizuálisan egyre nagyobb méretűek és nehézkesek.

 • Kényelmes és kényelmes ágyak a hosszú oldalon lévő oldalon. Hasonló modellek lehetnek bármilyen formatervezés: hagyományos téglalap alakú, szögletes.
 • Többfunkciós és kompakt ágyak Emelési mechanizmusokkal. Ilyen összecsukható modellekben a matracú panel felfelé emelkedik, és az alsó részen tágas niche van. Ezek az ágyak vízszintesek vagy függőlegesek lehetnek. Vannak olyan termékek, amelyekben van egy alvóhely, amely visszahúzódik a falba. Általában ilyen alvóhely függőleges.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

7

Fotók

Ha létrehozni szeretne egy eredeti és szép belső teret a hálószobában, akkor meg kell néznie “SOAR” -nek, t.E. Felfüggesztett, ágyak. Az ilyen modellek a falhoz csatlakoztatva vannak (bizonyos távolságra a padlótól). Nincsenek lábuk vagy más támogatások.

Az oldalról úgy tűnik, mintha az ilyen bútorok a padló felett vannak forralva. Különösen vonzó nézési lehetőségek, amelyek az alján háttérvilágítással díszítettek.

A leggyakoribb kettős “szárnyaló” ágyak. Azonban egyetlen modellt rendelhet, ha nem találta meg a bútorboltban.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Gabarits

Szabályként a kis egyszemélyes ágyak a következő dimenziókkal rendelkeznek:

 • 90 × 200 cm. Az ilyen méretek modelljei klasszikus felnőtt ágyaknak tekintendők. Az ilyen lehetőségek leggyakrabban vannak. Rendszerint egy egyszemélyes ágyhoz 200 cm-es és 90 cm széles, könnyen kiválaszthat egy kényelmes matracot.
 • 100 × 200 cm. Az ilyen másolatok tágasabbak, és alkalmasak egy felnőtt hálószobában.
 • 90 × 190 cm. A 190 cm-es és 90 cm-es széles szakértők egyszemélyes ágyak a gyermekhez képest kapcsolódnak. Az ágynemű és a matrac kiválasztása az ilyen ágyhoz nem lesz nehéz.
 • 80 × 190 cm. Az ilyen méretekkel rendelkező ágynemű keskeny. Ha úgy dönt, hogy vesz egy ilyen ágyat, akkor győződjön meg róla, hogy nem lesz szoros.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Színes megoldások

A klasszikus opciók mindig divatosak lesznek. A fogyasztók körében nagyon népszerű fehér ágyak. Az ilyen bútorok nagyon alkalmasak a sötétben és világos színekben készült hálószobában. A könnyű ágy nagyon jól néz ki egy kis hálószobában – különösen, ha nincs nagy szekrény az oldalán.

Óvatosnak kell lennie a fekete egyszemélyes ágyakkal. Az ilyen bútorokat csak egy könnyű vagy pasztell háttéren kell elhelyezni. Ha sötét ágyat helyezsz a sötét fal közelében, akkor egyszerűen csak lovagol, és a belső tér túl sötét és depressziós lesz.

Nagyon divatos ma egy érdekes színes wenge. Ennek a színből származó bútorok a krémben, az őszibarackban, a fehér, a bézs, a dim-ibolya vagy a világosszürke szoba területén helyezkednek el.

Sok belső teremben harmonikusan néz ki barna árnyalatú ágyak. Ez lehet a cappuccino, a pályázati karamell, a tej vagy a keserű csokoládé, valamint a tejes kávé puha árnyalatának. A sötét árnyalatok modelljei ajánlott, hogy világos szobákba kerüljenek, hogy a belső tér hangulatos legyen.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Anyagok

Egyszemélyes ágyak különböző anyagokból készülnek – mesterséges és természetes. A második, természetesen drágább és jobb.

Környezeti és vonzó a természetes fából készült ágyak. Ez a természetes anyag univerzális és szervesen néz ki különböző belső terekben.

A különböző fafajtákat puha és zárt bútorok gyártásában használják. További hozzáférhetőbbek olyan anyagokból, mint a fenyő vagy a nyír.

A magas költségeket a bükk, a merev és a tartós tölgy, a trópusi fa wenger vagy az éger modelljei jellemzik.

Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen bútorokra különleges gondozásra van szüksége. Néhány fajta fa ágyak időről időre szükségük van arra, hogy speciális védőfelszereléssel feldolgozzák, hogy a bútorok nem sikerülnek, nem vesztették el a színt, és nem lettek házak a fa paraziták számára.

Olcsóbb és elosztott az ágyak az MDF-től vagy a forgácslaptól. A hasonló lehetőségek számos bútorgyárat termelnek. Azonban kevés ember tudja, hogy a forgácslap megkülönbözteti a toxicitás.

Az ilyen anyag gyártásának folyamatában a fa hulladék (vágás és zsetonok) alkalmazandó. Ragaszkodnak egymás között, speciális formaldehid gyantákkal, amelyek megkülönböztetik a káros anyagokat. A termelés bútorok LDSP idővel egyre fejlettebb, és ma az ilyen termékek százalékos formaldehid gyanták jelentősen csökken, de ez nem volt lehetséges, hogy teljesen felhagy ezek a készítmények.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

A legtartósabb és tartós acél vagy vasbútor. Nem szerepel a mechanikai károk, és legalább 25 évig bármilyen probléma nélkül szolgálhat.

Az ágyak hasonló anyagokból kevésbé mobil a nagy súly miatt. A könnyebb alumínium ágyak.

Az ilyen alvó bútorok szervesen nézhetnek ki minden belső teremben. Például egy vas-ágyat nem harmonizálnak egy klasszikus, olíva- vagy falusi együttes. Az ilyen belső tárgyak esetében olyan stílus, mint a High Tech (vagy Loft) a legjobb.

A hideg évszakban a vaságyak hidegek lesznek. Ha az udvarban – forró nyár, akkor az ilyen bútorok nagyon melegek lehetnek. Ezért a fémágyak nem ajánlott közvetlen napfény alá helyezni, különben éghetnek.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Tervezés

Az egyszemélyes ágy bármely stílusban elvégzett belső térre választható:

 • Így elegáns Klasszikus együttes Legvonzóbb és szervesen, egy természetes fa modell megjelenik. Ezt ki lehet egészíteni egy szép és nagy faragott kopjafa, merülőmedence, valamint fa éjjeliszekrény. A fa árnyalata lehet a legkülönbözőbb – a puha tejből a sötét csokoládéig.
 • Népszerű stílus ma Provence. Tökéletes a hálószobában. Ez az irány biztosítja a belső anyagokból készült bútorok kiváló minőségű tárgyainak elérhetőségét. A jó választás az ágy egy könnyű árnyalatú fa tömb, amely kiegészíti az ágynemű, virágos nyomatokkal.
 • Luxus és farmás belső terekben barokk Látványos lesz, hogy az ágyakat lágy fejlécekkel nézze meg, rhinestone vagy bútorfestékkel díszített, valamint elegáns kocsi nyakkendővel rendelkező modellek.
 • Többért Modern spalien Egyszemélyes ágy alkalmas. Készítsük el a képet a szobából finomítva egy bájos ágy segítségével mintás kovácsolás.

A pozitív színes ágy a gyermek hálószobájára néz. Kiválaszthat egy finom modellt egy lombkorona, áttetsző levegő ruhával kiegészítve.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Tippek a választáshoz

Egy gyönyörű és kényelmes egyszemélyes ágy kiválasztása, a következő kritériumokra kell támaszkodnia:

 • Ár. A kiváló minőségű és környezetbarát termékek egy fa tömbből származó termékek. Az ilyen lehetőségek azonban meglehetősen drágák. Ha nem akarsz túlfizetni egy természetes fából készült ágyért, érdemes figyelmet fordítani az osztálygazdaság osztályára – vas, MDF és forgácslap.
 • A méret. Meg kell mérnie a hálószobát, hogy válasszon egy megfelelő méretű ágyat. Egy kis apartmanhoz egy kompakt modell alkalmas, nem szabad felesleges dekoratív részletekkel (oldal, polcok, kanapék és egyéb).
 • Tervezés. Az ágy megjelenését harmonizálni kell a hálószobával, és nem jutnak ki az általános együttesből. A pozitív szín egyszerű és gyönyörű jellemzői ideálisak a gyermek hálószobájához. Ne veszítse el az ilyen helyet egy luxus ágyat egy frusztrációban.
 • Gyártó. A kiváló minőségű és tartós egyszemélyes ágyak nemcsak hazai, hanem fehérorosz, olasz gyárak, gyártók is termelnek Malajziából. A legdrágább a malajziai és olasz tervező modellek. Ezek az importált termékek természetes fából készültek, és lenyűgöző kialakításúak.

Tekintsünk különféle árnyalatokat. Csak ebben az esetben teljesen elégedett lesz a vásárlással.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Hálószoba belseje egyszemélyes ággyal

Fekete fából készült ágy dobozokkal és fehér kék ágy vonal – jó lehetőség fehér hálószobára. Javasoljuk, hogy olyan bútorokat helyezzen el két, sötét római függönyökkel díszített ablakok között. Paul különálló fehér szőnyeg. Töltse ki a belső felületet a falakon, fekete mellkasi és dekoratív fehér vázákkal az ablakpárkányokon.

Egyszemélyes ágyak

A gyermek hálószobájában harmonikusan néz ki két kék egyszemélyes ágyat, amely a közelben van, és egy nagy hosszúkás kék színű. Az ilyen bútorokat tejjel vagy fehér falakkal és krémpadlóval lehet helyezni, kék szőnyeggel díszítve. Teljes ágyas fényszórók, kék kocka és párnák, többszínű nyomatokkal. Az ilyen szobában lévő ablakokat krémes római függönyökkel kell kiadni.

Egyszemélyes ágyak

A sötét fából készült ágy, kissé ívelt fejléces, fehér falakkal és fényes padlóval rendezhető a szobában. Ezen kívül egy sötét rekesz-asztalt helyezhet el polccal könyvek, éjjeli asztalok négyzet alakú és keskeny sötét mellkas. Hígítsa a kontrasztos együtteset a kék és bézs színű festményekkel, valamint a dekoratív alma árnyalatú vázákkal.

Egyszemélyes ágyak

Egyágyas szoba kanapé sarokfélékkel, zöld bársonyos ruhával borított, látványosan kiemelhető a fehér falak és a padló laminált laminátuma.

Egyszemélyes ágyak

Díszítsen egy ilyen szobát freskóval, zöld növényekkel, kis zöld szőnyeggel, világos szőnyeggel, fényes árnyalattal és dekoratív vázákkal. Az ágyat fehér, krémmel és világos zöld árnyalattal párnákkal kell kiegészíteni, és a szobában lévő ablakok megéri a függő áttetsző függönyöket.

Egyszemélyes ágyak

A kislány hálószobájában gyönyörű ágyat készíthet fehér puha fejléccel és narancssárga ágyneművel (fehér mintás nyomatokkal). Az ilyen bútorok harmonizálják az őszibarack árnyalataival és könnyű laminátummal. Az ágy mindkét oldalán helyezzen ágyas éjszakai asztal asztalokat, és a szoba sarkában egy öltözőasztal egy kerek tükörrel.

Egyszemélyes ágyak

Ha a terület lehetővé teszi, akkor egy ilyen hálószobában egy nagy könyvespolcot helyezhet el. Töltse ki a belsejét kis festményekkel a fejléc jobb és bal oldalán, fehér padlószőnyegek és élénk növények.

Egyszemélyes ággyal egy magas hullámszerű fejtámlával és a stepmaking szürke vonzónak tűnik a fal közelében, egy bézs szobában, sötét csokoládé parkettával. Az ágy mellett helyezzen egy üvegtáblát élő színekkel. Ilyen helyzetben az ágynemű harmonikusan néz ki, ötvözi a rózsaszín és a fehér tónusokat. A fejtámla fölött lóg egy sötét képet, és az ablak beltéri, sötétbarna függönyök, könnyű anyagból készült.

A rózsaszín hálószobájában, az egyik fal közelében, egy gyönyörű kovácsolt ágyat hozhatsz egy mintás populációval és fejléccel. Az ellenkező falat szervesen egy számítógépes asztalra és egy magas rózsaszín és fehér mellkasra néz. Díszítse az alvó helyet sárga és rózsaszín párnákkal, és a padlón feküdt egy csíkos szőnyeget pasztell tónusok. Díszítse az élénk színek belsejét, Wedn fények fehér placonokkal és sárga római függönyökkel az ablakon.

Az emelőágy a szelíd lila szín sarok oldalait a világosszürke vagy a fehér szoba sarkában lehet elhelyezni. A nemet egy ilyen helyiségben egy bézs parketta el kell választani, és hozzáad egy kerek lila szőnyeget. A fejléc fölé tegye a polcokat, lila színben festett, és az ágyak közelében. Helyezze a fényes éjjeliszekrényt.

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak

Arról, hogy hogyan készítsünk egy ágyat a saját kezével, nézd meg ezt a videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása