Gel anti-arc matrac

Azok, akik különböző betegségek, sérülések vagy egyéb okok miatt láncolnak az ágyhoz, nagyon nagy kockázatot jelentenek a szövetek visszafordíthatatlan frusztrációs folyamatainak – lefektetik. A probléma megoldásának egyik leghatékonyabb eszköze az anti-gumi matrac, amely tele van gélrel, és kifejezetten szigorú ágyrendszerben szenvedő betegek számára készült.

Sajátosságok

A gél töltőanyaggal rendelkező vallási termékek a matracok statikus megjelenéséhez tartoznak, vagyis a felületük még mindig van, és a hatás a speciális sejtszerkezet és a megfelelő egyenletes terhelés eloszlás miatt érhető el. Az ilyen matrac teljesen megismétli a páciens testének kontúrjait, magas ortopédiai, megelőző és terápiás hatással rendelkezik.

A gél matracok a következőkből állnak:

 • Hadtest, szintetikus anyagokból (latex, szilikon és t) gyártott. D.);
 • Gél töltőanyag, amely kitölti a sejtek belső üregeit.

A hasonló hatású termékekkel ellentétben nem igényel kompresszoregységet a levegő és a nyomásszabályozás szivattyúzásához.

Előnyök és hátrányok

Az anti-gumi géltermékek inkább a kereslet, hiszen a “profik” tömegük van, köztük különösen azonosítva:

 • Egyetemesség – alkalmasak a szinte mindenképpen, és az idősebb emberek és az idősebb betegek mögötti betegek megjelenésének megelőzésére alkalmasak.
 • Hatékonyság. Szerkezetének köszönhetően támogatják a testet a legkényelmesebb helyzetben, és nem szorítják a lágy szöveteket, és megakadályozzák a normál vérkeringést.
 • Könnyű és tartósság. A mechanikus eszközök hiánya a lehető legegyszerűbbé teszi működését. Ugyanakkor az építés egyszerűsége kiküszöböli a gyors bontásokat, és a matracot a diszkrétbe hozza.
 • Kényelem. A megfelelően elosztott nyomás lehetővé teszi a hosszú és kényelmet az ilyen termékekre. Ugyanakkor, sem a hát, sem a nyak, sem a végtagok nem tesztelnek semmilyen kellemetlenséget.

Hatály

A szakértők azt javasolják, hogy az ellenséges gél matrac embereket használják:

 • gyakorlatilag bármilyen sérülés és károsodás a muszkuleszkelet-rendszer (közvetlenül a nehéz törésekig);
 • a CNS munkájával kapcsolatos megsértésével kapcsolatos betegségek (például a bénulás);
 • ingatlan a stroke következtében;
 • az égési sérülések szinte mindkét fokig;
 • Idős gyengeség.

Ugyanakkor a gél töltőanyaggal ellátott termékeket mind az 1-2 kategóriák megelőzésére és kezelésére is használhatjuk.

Használati útmutató

Használja a gél matracot az ágyakból nagyon egyszerű.És kiterjeszti a működési időszakot, a fő dolgot, emlékezzen és megfeleljen több szabálynak:

 • Az anti-gumi matrac nem helyezhető el az ágyra fémrugókkal és éles kiálló részletekkel. Általános szabályként az ágyra helyezzük egy szokásos matrac tetején.
 • A páciens súlya nem haladhatja meg az utasításokban meghatározott megengedett maximális megengedett maximális értéket. Gél matracok esetében ez a szám a leggyakrabban 120-150 kg.
 • A matracnak pontosan hazudnia kell, anélkül, hogy olyan hibákat képezne, amelyek csökkenthetik a termékhatékonyságot.
 • A matrac tisztítása száraz vagy enyhén nedvesített rongyok (szivacs) segítségével történik. Az alkohol-tartalmú vagy detergens csiszolóeszközök használata nem megengedett.

Tárolja a matracot, miután eltűnt, száraz helyen van szükség, ahol az egyenes napsugarak nem esnek, +5 és + 20 ° C hőmérsékleten.

Hatótávolság

Termékek gél töltőanyaggal – A találmány a közelmúltban van. De ennek ellenére a modellválaszték meglehetősen változatos. Ugyanakkor a legigényesebbek a következők:

 • 563-as modell. Három szakaszból áll, egymástól függetlenül. A keret szintetikus latexből készül, amely megkönnyíti a működést és a tisztítást. Megfelel az embereknek a csontok, az idősek, az idősek, amelyek kora miatt, nem tudnak mozgatni és más betegek kategóriáit.

A modell súlya 45 kg, és a 120 kg-os súlyterhelés ellenáll. A modell speciális esetvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a matrac védelmét a szennyezésből és megkönnyíti a tisztítást.

 • TK-1/1 modell. A felső kiváló minőségű poliuretán hab, amely garantálja a maximális páciens testtámogatást. Ebben az esetben a sejtekben lévő gél képes 1-1,5-es hőmérsékletet tartani, mint egy személy testhőmérséklete. Ez lehetővé teszi a matrac számára, hogy hűtő- és mikro masszázshatás legyen.

A gél megváltoztathatja pozícióját több irányban, amely rugalmassággal kombinálva a PPU lehetővé teszi, hogy egyenletesen terjessze az összes terhelést, elkerülve a matrac szükségtelen formáját. kívül, Kis trapéz pórusokat készítenek a modellen. Ezek biztosítják a folyamatos áthaladását légtömegek, amely lehetővé teszi a matrac és a test, hogy „lélegezni”, és csökkenti az elektromos válasz nyomás. Elkészült egy eltávolítható matrac fedéllel csúszásmentes felületű gőz- és nedvességálló tulajdonságokkal. A modell több méretben jelenik meg.

 • MPP-VP-G2-05 modell – “Lélegző” termék a PPU-tól gélréteggel. Segíti az optimálisan elosztott terheket a leginkább felelős helyeken. A hazugság súlyától függően megváltoztatja az űrlapot a legnagyobb kényelem létrehozásával. Kivehető poliészter matracgal felszerelt poliuretán bevonattal, amely nem fél a nedvességtől.

Ezek és más modellek gél matracok, amelyek nélkülözhetetlen asszisztensek a betegek maguk és hozzátartozói, amelyek többsége nem rendelkezik orvosi oktatással és a kezelés készségeivel.

Hogyan válasszunk egy anti-gumi matracot a következő videóban.

Vélemény

Gélellenes matracok nemcsak a szakemberek, hanem a fogyasztók körében is magas minősítést szereztek, amint azt az ilyen típusú termékek pozitív visszajelzései bizonyítják. Azok, akik már sikerült kihasználniuk és értékelték a matracokat egy töltőanyaggal gél formájában, a kényelmet és a nagy hatékonyságot nemcsak a megelőzésre, hanem a már megjelent kezelésére is.

Továbbá sok vásárló megjegyzi, hogy a teljes csendes design, amely kedvezően befolyásolja a beteg idegrendszerét – nem mindenki szereti hallani a kompresszor monofonikus hangját éjjel-nappal. A vásárlók magas értékelését a géltermékek ilyen tulajdonságait, például tartósságot, erőt és elfogadható árat kapták.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: