Hálószoba design 15 kV területével. M

A szoba kialakítása magában foglalja a helyiség tervezésének kialakulását, a megfelelő stílus, a színséma, a befejező anyagok és még sok más választását. Miután elolvasta ezt a cikket, megtudhatja, hogyan adjon ki egy hálószobás kialakítást egy 15 kV-os területen. M.

Szoba elrendezés: Tervezési projekt létrehozása

A szobák tervezési projektje attól függ, hogy mely zónákat kell felszerelni, és mely lehetőségeket kell a szoba elrendezése (geometriai alakja, a falak és az ajtók falak aránya).

Azt mondhatjuk, hogy a hálószoba 15 négyzetméter. M kicsi, de még mindig benne van egy franciaágy, tágas szekrény vagy egy kis öltöző, valamint egy öltözőasztal és egy munkaterület.

BAN BEN Négyszögletes szoba Minden funkcionális zónát egyenletesen elosztják a kerületéhez. Ugyanaz a fal közelében lesz ágy. A második ruhásszekrény vagy ruhásszekrény mentén. És a harmadik közelében, öltözködési táblát és egy fiókos fiókot helyezhet el TV-vel.

Ha szükség van a megállapodásra Munkaterület, Könnyen illeszkedik az ágy és az ablak között. Hálószoba tér 15 kV-ban. M Ez lehetővé teszi.

Egy négyzet alakú szobában van egy öltöző, vagy a ruhásszekrény tükör ajtókkal történhet. Vizuálisan növelik a helyet, és a szobát kicsit hosszabbá teszik.

Vannak még néhány elrendezési lehetőség. A különbség a kabinet helyén fekszik.

A ruhásszekrény csatlakoztatható az ágyhoz, munkahelyi vagy WC-asztalhoz.

Még több szekrényt is felhelyezhet az ablak különböző oldalára. Azonban ez az opció alkalmas, vagy a két ablakkal ellátott szögteremre, vagy a napsütéses helyiségre egy nagyon nagy ablakkal, amelyen keresztül sok fény halad.

A hálószobában Négyszög alakú 3 5 méter Az elrendezés elsősorban az ablak helyétől függ. Ha rövid falban van, akkor az ágyat általában a fejlécbe helyezik. Ebben az esetben csak az áthaladásra kerül sor. A televíziót a falon lehet lógni, és egy fiókos, vagy egy öltözőasztal közelebb az ablakhoz. Ha a fal ellenzi a falakat, harmonikus és kiegészítik egymást.

Ruhásszekrény Jobb, ha a fal mentén elrendezhető (az ablak előtt). A tükörajtók nem ajánlottak. Vizuálisan kinyújtották a szobát, és szűknek tűnik.

Ha az ablak vagy az ablakok hosszú falon találhatók, akkor az ágy jobb, ha elhelyezi őket, és az öltöző vagy a ruhásszekrény – a rövid fal mentén helyezkedik el. Az ellenkező fal közelében elhelyezheti a WC-t vagy az asztalt.

Milyen stílusban fog megfelelni?

A modern design elvei lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen szobát rendezzen különböző stílusokban – a klasszikusoktól a modernig. Azonban kis szobákban a leggyakrabban a kiválasztott stílus úgy állítható, hogy a belsőség harmonikusnak tűnik.

A legjobb hálószoba 15 kv. m illeszkedés:

 • minimalizmus;
 • padlástér;
 • Skandináv stílus;
 • Mediterrán stílusú.

Minimalizmus minimális bútorokat és dekorációt tartalmaz. Inkább az utóbbi ebben a belső térben gyakorlatilag nem. A dekoratív szerep főleg textileket, valamint egy vagy két témát végez: vázák vagy egyszerű képek.

Padlástér A dekoratív elemek minimális mennyiségével és csak funkcionális bútorokkal is megkülönböztetve. A dekoratív szerep a szoba dekorációját végzi.

A stílus jellemzi:

 • téglafal, válaszfalak vagy bár állványok;
 • A kommunikáció páratlan elemei – például szellőzőcsövek;
 • lámpák lampshar vagy sofita nélkül;
 • függönyök hiánya az ablakokon;
 • A lakhatás alá tartozó nem lakóhelyiségek utánzása.

Belső terek Skandináv és mediterrán stílusokban fényes monofonikus falakban készülnek, fából készült bútorokkal. Nem különböznek különböző dekorációk bőségében. A dekoratív szerepek textilek, párnák, fotók és plakátok egyszerű, beltéri növények.

Olyan telített és eredeti stílusok Klasszikus, romantikus, keleti, művészeti deco, modern és pop art, Egy kis hálószobás design is használható. Azonban szükség van a színes gamut, bútorok és dekoráció elemek kiválasztására.

Ezeket a stílusokat a falak és textilek, az eredeti design, a volumetrikus és nyitott dekorációs tárgyak, összetett minták vagy élénk színekkel kapcsolatos rengeteg minták megkülönböztetik. Ezért gondosan kell gondoskodni, hogy a kiválasztott bútorok és dekorációs elemek kombinációja például a textíliákkal vagy tapéta mintákkal néz ki. Nagyon fontos, hogy nem volt túlnyomó és a belső tér nem nézett túlságosan, és túlságosan elrejtett.

Amikor a tervezés visszaszerezhető abból a tényből, hogy szükség van a kompozíció középpontjára, amely egy pillantást vet, és rohan a szemébe.

Minden másnak úgy kell kinéznie, mint egy háttér, még akkor is, ha sokszínű. A hálószobában az ilyen központ szerepe leggyakrabban játszik az ágyat.

Itt van egy példa egy ilyen belső térre. Az ágy monofonikus színének és a textíliáknak köszönhetően nem veszik el a motley minták, a geometriai tükrök és a faragott lámpák hátterében. A hatalmas és megkönnyebbülés fejlécének köszönhetően vonzza a pillantást és rögzíti központi helyét.

Befejező anyagok

A befejező anyagok a kiválasztott stílustól függenek:

 • -Ért Minimalizmus Jellemzett festett falak egy fa vagy más anyagok dekorációjával. Mennyezet – festett, feszített, felfüggesztett struktúrákkal. Laminátumot lehet használni a szexhez, valamint a padló kerámia csempe, szőnyeg. Bútorok gyakorlatilag: fa, fém, műanyag elemekkel. Itt a fő dolog egyszerű formák és színek, valamint egyenes vonalak és szögek.

 • Stílus padlástér Eltér az építési felületek és elemek használatával vagy utánzásával: tégla vagy betonfal, fémszerkezetek, fából készült gerendák. Paul, szabályként, fából vagy kerámia burkolólapokkal. Falak főként kombináltak – festékkel, tapétával, fa, tégla és t.D..

 • -Ért Skandináv és mediterrán stílusok Főként festéket használ falak és mennyezet, valamint egy fát a padló és a bútorok számára.

 • Klasszikus és romantika Általában tapéta, parketta, bútorok értékes fa, gyönyörű textíliák ruházat.

 • BAN BEN Keleti stílusok, Mint minden etnikai, sok fát használnak – mind a bútorok, mind a belsőépítészet számára.

 • Design stílusban Art Deco Háttérkép, parketta, bőrbútorok, értékes fa, valamint drága anyagok dekoráció: egzotikus állati bőr, kristály, bronz, gyöngy, üveg, tükrök, bőr.

 • BAN BEN Modern Motáriumos anyagok a befejezéshez: Festék, vakolat, tapéta, parketta, laminált, csempe és így tovább. Itt van a fő dolog – az űrlap fajta és eredetisége. Egy belső térben lehet asztal a fából készült lábakon egy ovális üvegpult, valamint egy ágy, egy fémfej, amely az összefonódó vonalak bizarr mintájából áll.

Színek

A színes gamut is meghatározza a kiválasztott stílust is. Azonban a hálószobában hagyományosan nyugodt árnyalatok. A fajta fényes ékezetek rovására készült:

 • BAN BEN nyugodt színséma A leggyakrabban minimalizmus vagy skandináv stílus kerül kiadásra. Az elv értéke nem rendelkezik. Lehet bézs, szürke, és vörös gamma. Leggyakrabban monokróm. Az egyik árnyalat uralkodik, és a többiek további ékezetekként mennek.

 • A tetőtéri jellemző szürke-barna gamma fehér, fekete vagy más fényes ékezetek esetén.

 • A modern B Barna-zöld gamme Eredeti ékezetek (például arany).

 • Keleti stílusok vörösbarna gamme. Meglehetősen alkalmas a hálószobában.

 • Art Deco és Classic kiadása a nemes tartományban bézs, barna és burgundi virágok. Az ART DECO különböző visszavonulása azonban lehetséges.

 • Nagyon gyakran találkozhatsz a díszített hálószobában Kávé vagy bézs szín. Bizonyos értelemben ezek a legmegfelelőbb árnyalatok a szobában, ahol pihenni kell. Zöld vagy kékkel kombinálva a belső természetes szellemet adják. Az ilyen szín előnyös hatással van az érzelmi állapotra.

Minden barna árnyalat nyugtató és azonnali bizalom.

Hogyan kell felszerelni?

A helyiségek elrendezése a bérlők igényeitől függ:

 • Szükség esetén Hálószoba szekrény Teljes körű íróasztallal, polcokkal vagy állványokkal rendelkeznek, előfordulhat, hogy fel kell áldoznia az öltözőasztalt vagy az öltöző méretét. Az utóbbi kombinálható.

A kompakt toalett asztal kombinálható szekrényekkel vagy öltözővel.

 • Szoba erkéllyel további olvasási vagy pihenősarokkal felszerelhető. Az erkély csatlakoztatható a szobához, és elhagyhatja az egyént. A hálószobával való vizuális kapcsolathoz panorámás ajtót helyezhet el, és gondoskodhat a főtervezés szerint. Az ilyen recepció segítségével vizuálisan kissé növeli a helyet.

A hálószobát a kiválasztott stílusnak megfelelően kell megadni.

 • A minimalizmushoz, jellemző Egyetlen bútor Egyszerű forma.

 • A Loft számára a textil- vagy bőrremellel rendelkező bútorelemeket választhat. Lehet, mint Fa és fém. Ugyanez vonatkozik a modernre is.

 • A művészet deco, a klasszikusok és a romantika jellegzetes Faragott fából készült bútorok bőrrel vagy gyönyörű textilburkolattal.

 • Az etnikai stílusok beállítása fa bútor: skandináv és mediterrán – fényes, keleti – sötét.

Ablaktervezés

A Windows elhelyezése során figyelembe kell venni, hogy ne csak az ízletes preferenciákat, hanem a ház helyét is figyelembe kell venni a felek számára.

Nem ajánlott sűrű vagy sötét függöny ablakot alkotni, kilátással az északira. Jobb, ha csak tüll választani.

Egyes stílusok esetében (például a tetőtér vagy skandináv) jellemző Ne használjon ablakfüggönyöket. Hengerelt függönyöt csatolhat.

A klasszikus belső vagy art deco ablakai feltételezhetőek gyönyörű feszes függönyök készítése Noble Anyagoktól mintázott díszítéssel. Ezenkívül a drapériát és a kereket gyakran használják. 15 kV-os szobában azonban. m létrehozhat túlterhelés érzését. Kell fogadnia a mintát vagy a kötetterületen.

Világítás és dekoráció

A hálószobában világítás nagyon fontos.

Ebben a szobában több zónát igényel, amelyek helyi világítási szervezetet igényelnek:

 • éjjeli övezet;
 • WC vagy asztal;
 • Gardrób vagy szekrény.

A fényes felső világítás megváltoztatásának lehetőségének köszönhetően Hozzon létre egy hangulatos, nyugtató légkört, Amely segít pihenni. Ezenkívül a fény képes játszani és Dekoratív szerepkör. Ennek köszönhetően létrehozhat egy gyönyörű kompozíciót, vagy kioszthat néhány design elemet – például az ágy zóna dekorációját.

További világítás miatt egyensúlyozhatja a design sötét elemeit is.

A dekorációs dekoráció a színsémától és a kiválasztott stílustól függ:

 • -Ért skandináv Jellemzett fotók vagy poszterek északi természetű és állatokkal, beltéri növények, textíliák nemzeti díszekkel.

 • -Ért Keleti – nemzeti dekoratív lemezek, ládák, párnák, sifon baldaházak ágyon vagy stilizált fények felett. -Ért japán – Nemzeti grafika és bonsai fák.

 • Padlástér jellemzi a különböző városi motívumok – például a város, az emberek, az építészet vagy a szállítás elemeit. A fém tárgyakat vagy a járműalkatrészeket gyakran használják.

 • A leggyakrabban a textil dekorációs elemek megtalálhatók Klasszikus és romantikus Belső terek. Ezek párnák, ágytakarékok, függönyök. Nem csak az ablakok, hanem a fejlécek, a falak vagy a fülkék díszítettek.

A nyugodtabb a belső tér, a fényesebb lehet a dekoráció.

 • Ha a terv alapján két szín, Ezután a dekoráció miatt egy másik vagy több színt vagy árnyalatot kell hozzáadnia. Harmonikus megjelenéshez szükséges: két szín vagy árnyék könnyen és természetellenesen néz ki.

Ötletek a belső térben

Nagyon jó belső tér enyhe Mentol és fehér gamme. Fehér bútorok és textilek Kellemes kombinációt hoznak létre a falakkal, a non-említésben. A bútorok és az asztali lámpák sima és egyenes vonalai, valamint a könnyű színekkel kombinálva a textíliák rengetege könnyedségérzetet és légtelenséget eredményez. A festmények barna keretei és kék szegélyek a függönyökön a fényes ékezetek kialakításával kiegészítik.

A következő tervezés vonzza a figyelmét kifinomultság és eredetiség. A belső tér minden részletétől nem lehet balra. A bézs színei váladékok, érdekes rajz a fejléc, a bársonyos ágy fölött mélyszürke, meztelen függönyök, tükör éjjeliszekrény, fém padlóburkolat és szüreti ruhásszekrény – minden vonzza a figyelmet, és egyedi emlékezetes benyomást kelt.

Most – több Telített belső. A következő tervnek semleges fehérbejárja van. A fényes ékezeteket fekete-fehér festmények és poszterek, valamint zöld ágytakarók és levelek károsítják, amelyek sikeresen kiegészítik a növény zöldségét.

Nagyon jó vétel – Háttérkép mintával, megragadt. Dísz a háttérképen a bútorok és a textíliák színe alatt, harmonikusan kiegészíti az általános designt. Nem tehetsz egy falat további díszítő tárgyakkal, így megadja a belső eredetit. Érdemes megjegyezni a színes döntést, amely a csokoládé árnyalatok kék színű kombinációjában van.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: