Hálószoba szürke-ibolya tónusokban

Hálószoba gyönyörű, nyugodt árnyalatokban – olyan hely, ahol vissza akarsz menni, és egy nehéz nap után, és nyugodt pihenés után. A szoba színséma nagyon fontos, mert befolyásolja a hangulatot és a jólétet. Ma nagyon divatos, hogy elkülönítsük a helyiségeket szokatlan festékekben, amely néhány tíz évvel ezelőtt senki sem választaná. Hálószoba szürke-lila színekben – egy eredeti és előnyös megoldás egy hangulatos belső kialakításához.

Jellemzők és előnyök

Sokan tévesen hisznek abban, hogy a szürke – egy meglehetősen komor jelenség, amely képes az unalom szigorítására és a kétségbeesésre. Ez teljesen rossz, ma már világos szürke tónusok csúcsán népszerűsége, és a tervezők egyre tartalmazza azokat az ötleteiket. Hasonló festékek nem vonzanak egy pillantást, a fekete-fehér színek között. Ezenkívül a szürke egyetemes, praktikus és megfelelő sokféle irányban.

Szürke kombinációban a lila új festékekkel, hígítással és frissítő egy monofonikus kísérettel játszik. Ez a titokzatos és mágikus hang lazít, békét és békét hoz. Hatalmas számú árnyalatú, lila színe megfelel a legigényesebb íznek. A hálószobának befejezéséhez ajánlott kiválasztani a lila, levendula, orchideák finom színeit.

Érdemes emlékezni arra, hogy a sötét telített hangok csak a gyors stílusok számára alkalmasak, mint egy ampir, de ebben az esetben koherens és szorongás érzését okozhatja.

Milyen belső választás?

A szürke-ibolya színű hálószoba kiváló választás, különösen akkor, ha tetszik a modern belsőfajta.

Nagyon jó, egy ilyen design megfelel a high-tech stílusnak. Ehhez az irányba világosan meghatározott vonalak jellemezhetők, nagy figyelmet fordítanak a világításra és a hűvös, visszafogott légkörre. Válassza ki a szürke fém árnyalatát, hogy hangsúlyozza őket fényes és tükörfelületekkel, amelyek tükrözik a fényt.

Ennek köszönhetően a hálószoba vizuálisan tűnik. A lila hangnak fénynek kell lennie, különösen érdemes megfontolni, ha függönyt, fedett és bútorokat vásárol.

A Glamour egy másik irány, amely jó megoldás lehet a szürke-lila gamma számára. Ellentétben a többség véleményével, hogy túl sült és sikoltozik, a belsejében csillogás nagyon kifinomult és elegáns. Szereti az aranyozott, fényes felületek és kiegészítők bőségét. Kövesse a legújabb divatirányzatok, a hálószobás dekorációnak a leginkább relevánsnak kell lennie. A gazdag, fényűző szövetek, gyönyörű mennyezeti csillárok, mérsékelt mennyiségű strassz és kristály tökéletes lesz a hálószobában.

Érdekes, hogy a szürke-lila tónusokat a minimalizmus stílusában legyőzze. Nem titok, hogy a leggyakrabban csak a könnyű árnyalatok jellemzik a minimalizmus, sok hely és minimális kiegészítők. Azonban a szürke-lila gamma teljesen nem akadályozza ezt a stílust. A legfontosabb dolog, hogy ne legyőzze a lila tónusokat, meg kell kiegészítenie a világosszürke festékeket, hígítják őket, de nem a fő. Győződjön meg róla, hogy a fehér vagy pasztell színekben lévő kisvállalatokat tartalmazza.

Kombinálja a színeket

A legelőnyösebb és érdekes választás a szürke tónus előnye a hálószobai dekorációban. A világosszürke falak jól néz ki, lehet kombinálni őket egy mennyezet és egy hasonló árnyalatú, vagy néhány tónus könnyebb. A lila itt hangsúlyt fektet, lágyító és frissítő a belső tér.

Sleepy lila, levendula bútorok, szekrények, lila fotó ablakok, padló puffasztott dohányzóasztalok meg nagyon jó. Különös figyelmet érdemes megfizetni az ágyat – a padlizsán vagy orchidea bevont színe több, mint a megfelelő.

Ha tetszik a kísérletek, miért ne tegye a fő lila hangot? Az ilyen megoldás meglehetősen excentrikus, de a megfelelő végrehajtásban kaphat egy nagy és szokatlan szobát. Az ibolya falak felülete vékony és összetett folyamat, szükség van a könnyű és sötét színek között. A fényes lila színek ideálisak egy tinédzser hálószobájához, egy fiatal lányhoz, az újoncokhoz. A kontraszt sötét lila falak rarery, de gyönyörűen megverték a világosszürke fém kiegészítőket és felületeket.

Gyönyörű tervezői ötletek

Hihetetlenül érdekes a telített lila, világosszürke és fehér színek kombinálása. Ilyen kombináció alkalmas mind a modern minimalista stílusokra, mind a glamourra. Ügyeljen arra, hogy megvásárolja a gyönyörű masszív csillár kristályelemekkel. Adjunk hozzá belső festményeket, üveg- és tükörfelületeket, modern szőnyeget.

Lila színének engedélyezése a fali dekorációban – új design a tervezés világában. Ha ezek az árnyalatok világosak, titokzatos és romantikus környezetet hoznak létre. Hasonló kombinációk, amelyek a különböző belső térben relevánsak, jól néz ki a modern irányba. Ahhoz, hogy a természet természetét adjon, fehér bútorok, gyönyörű lámpák, festmények és virágok elemeit adhatja hozzá.

Az ibolyaszínű színek hangsúlyt fektetnek, támogatják és újjáélednek a szürke tónusokat. Például egy lila festmény szürke falak lesz lenyűgöző. Neki választhat egy ágytakaró vagy az ágy kialakítását.

Az extrák díszítik a laconikus fotók falait fekete-fehér tónusokban.

A lila minimális mennyisége még észrevehetővé teszi ezt a színt. A fehér-szürke hálószobás dekoráció hangsúlyozta a telített lila színű tartozékokat. Lehet virágok, párnák vagy figurák. Ugyanakkor a szürke színei nem lehetnek túl fénynek, meglehetősen alkalmas a nedves aszfalt árnyékolására.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: