Hálószobák Erkerrel

Erker – a homlokzati sík kiálló része, amely növeli a területet és javítja a megvilágítást. Erszery Windows több faj: téglalap alakú, sokoldalú és félkör alakú. A hálószoba kialakítása az Erker számára nagyszerű lehetőséget biztosít a belső kialakításához: Ott lehet felszerelni az alvó helyet, egy kis tanulmányt, teljesen üvegezett és téli kertet készíthet.

Sajátosságok

A hálószoba az Erker mindig vonzza a figyelmet a finomításra, a bátorságra és a kényelemre. A szobák kialakításának megteremtésekor egy ilyen építészeti elemet a lehető legterminimfezletesebbnek kell használni.

A hálószobai projekt létrehozása, a tervezők azt tanácsolják, hogy figyelembe vegyék a következő funkciókat:

 • Esztétikai elemként nagyon hasznos az építész számára: Ilyen elem szokatlan a homlokzat miatt konvexitás a falon, és lehetővé teszi, hogy hozzon létre érdekes hatásokat a házban – lépett falak, játék fény és árnyék.

 • Szokatlan forma: Téglalap alakú, sokszögű, kerek, erker ablak, veranda (egy magánházban), fal. Az Erker típus befolyásolja a tervezés, a stílus, a bútor elrendezése, a szoba tervezése és díszítése.

 • A homlokzat kiugró része további hasznos helyet teremt, amely lehetővé teszi, hogy bővítse a szobát, tágas, ha szükséges – zonálja a funkcionális szakaszokat.

 • Jó fény. Általában az Erker nagy ablak (a mennyezetről a padlóra) készült, mivel sok természetes fény esik a szobába. Ennek köszönhetően a hálószoba világos és tágasabb lesz.

Megfelelő stílusok

A hálószobai tulajdonosok szerencsések – egyedülálló lehetőségük van egy exkluzív tervezőteremre. A szakemberek megjegyezték, hogy az Erker nem alkalmas minden stílusra. A következő stílusirányok különösen szervesen kerülnek végrehajtásra:

 • Barokk és Rococo néz ki Bohemogo, gyönyörű és “gazdag”. Erkerek sok textíliával díszítettek. Bútorozott bútorok, elit kiváló minőségű ruhával, intelligencia gombokkal, valamint egy széles fejjel, kovácsolt remegés, bársony baffices. Antik díszítő tárgyak vannak elrendezve. A Rococo-t egy gyengéd színséma jellemzi, egy ilyen helyiségben Lila, karamell, kék, gyöngyszínek van.

 • Elegancia, elegáns, formák bonyolultság az angol stílusot, mért és nemes. Használt drága szövet, Bútorok Rengeteg ágy, párnák, szőnyegek borzasztóval. A paletta mély, telített, Burgundi, Pistashkovy, Mustár, Emerald, Csokoládé Virágok képviselve. Minden bútor masszív, szilárd, mintás elemekkel. Angol stílusban, mérséklés és korlátozás fontosak, nem engedélyezhetik a belső túlterhelést.

Tervezési lehetőségek

A hálószoba az Erker tökéletesen feladja a zónákat. Ez az elv a szobaterv kiválasztásától függ. Számos lehetőség van, hogyan készítsünk egy hálószobát a lakás funkcionális részével, és a személyes preferenciáktól függően felszerelje az Erkeret:

 • Hálóhely. Nem alkalmas ágynemű. Az Erker (például lekerekített) szokatlan formájának köszönhetően el kell választania egy ovális vagy kerek bútor alakú.

 • Munkahely. A megvilágítás miatt ez a hely tökéletes az asztal, a fotelek, az állványok és a szekrény helyére.

 • Nappali. Ha az apartman egyszobás, akkor a négyzet minden centimétere előnyben részesül. Ezért ebben az esetben az Erker recepciós területként szolgál, egy lekerekített kanapé, egy jó lehetőség – egy kerek asztali székek.

 • Kikapcsolódási zóna. A kikapcsolódás lágy nagy székre lesz pihen az ablak előtt, ahol elolvashatja, hallgatni a zenét, élvezze az utcán nézetet.

 • Télikert. A növények és a virágüzletek szerelmesei számára – ez egy igazi paradicsom a Földön. Virágok vannak elhelyezve a polcokon, és speciális állványok, göndör növények indulnak a falon és a mennyezeten.

 • Sminkművész sarka. Minden nő esetében fontos, hogy egy öltözőasztal sok csövekkel, üvegekkel, palackokkal. Erker meglehetősen alkalmas erre, csak meg kell fontolnia egy jó világítási rendszert (több pontfény, egy erős – egy asztalra).

 • Sporthely. A szimulátort és a vonatot kényelmes időben szállíthatja anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Befejez

Az ERKER befejezéséhez szükséges anyagok kiválasztása a stílustól függ, de a tervezők azt tanácsolják, hogy megfeleljenek az általános szabályoknak:

 • A falak számára festék vagy vakolat használata. Ezek az anyagok hangsúlyozzák a sima kanyarokat, és nem zavarják a főbb pontokat. Háttérképek is megengedettek, de ha a ragasztás akkor fordulhat elő, ha nehézségek merülhetnek fel – ízületek, nyomtatott problémák. Optimális lehetőség – monofonikus falak.

 • Ahhoz, hogy egy szobát még nagyobb fényt és vizuális növekedést használjon az űrben, fénytani festéket használ. A mély színek alkalmas az intim tér létrehozására. A fényes és sikoltozó színekből jobb visszautasítani.

 • Mennyezetek – nyúlvány vagy felfüggesztett, többszintű, fényes vagy matt.

 • A padlót egyszerű anyagokkal borítják, rajzok nélkül, minták és nyomatok. Ez segít megőrizni a belső térség egységességét és integritását.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: