Hálószobák sötét színekben

  A kreatív emberek, akik inkább nem szabványos megoldások a belső leggyakrabban intézett merész design a szobában sötét színek. Ne gondolja, hogy a sötét hálószoba komor és unalmas lesz. Ha helyesen felveszi a bútorokat, befejező anyagokat és dekorációt, akkor az eredmény nagyon elegáns és vonzó együttes.

  Szoba jellemzői

  Leggyakrabban a reggelizőteremben az emberek fényes díszítéssel és bútorokkal rendelkeznek. Ez az ilyen tervezői döntések prevalenciájának és a megjogosító hatásának köszönhető. Minden ember számára harmonikus fényes belső teret készítsen.

  Ha azonban egy helyiséget szeretne rendezni egy eredeti kulcsban, akkor kapcsolatba kell lépnie a sötét színekkel. Hasonló festékekkel óvatosnak kell lenned, hogy a belső tér nem dolgozik komor és monoton. Szerencsére ma az építőanyagok és a bútor szalonok üzleteiben találkozhatunk egy hatalmas termékválasztékot, amellyel könnyen létrehozhat egy gyönyörű és szerves légkört.

  A sötét hangok sok stílusban jól néznek ki. Mind a szigorú klasszikus, mind a népszerű modern belső terekben használhatók. A sötét környezetet különböző vonzó elemekkel kell kiegészíteni. Ez egy látványos bútorok lehetnek fényes felületekkel, színes dekorációs elemekkel, amelyek a fényes ékezetek szerepét vagy egyszerűen kontrasztos elemeket végeznek.

  Különösen sikeresen egy ilyen design lesz egy kis szobában. A sötét dekoráció egy tágasabb szoba vizuális hatást eredményez, ha helyesen veszi fel a befejező anyagokat, valamint helyesen gondoskodik bútorok és dekoratív alkatrészek.

  Sokan abbahagyják a választásukat a sötét hálószobában, mivel formalizálható és hangulatos légkör.

  Színek és opciók a használatukhoz

  Ha nem akarsz sullen és depressziós légkört csinálni, akkor különös figyelmet kell fordítania a helyiség színkombinációira. Tehát a fényes ékezetek szerepe lehet a friss fehér részletei.

  Ez a klasszikus szín nagy figyelmet vonzza önmagára, a sötét falak és a nemek hígítására.

  Kontraszt árnyalatok

  Az élesen kontrasztos színekben díszített szoba kialakítása eredetileg származik. Általában nincsenek sima színátmenetek ilyen együttesekben. Ez lehet a fekete-fehér vagy sötétvörös fal fényes kombinációja. Az alvóhely ezen kialakítása szükséges a helyiség vizuális tárolásához, és egy harmonikus pacifikációt hoz létre a fekete falból.

  A sötét szín lágyságának és mélységének aláhúzásához vegye fel a kapcsolatot a megfelelő stílusú, gyönyörű ágynemű és más harmonikus bútorok függönyön. De a régi fekete-fehér film stílusa hiányos lesz, ha nem hígítják a telített tónusok elemeit. Például érdekes részletek az áfonya, a sárgarépa, a rózsaszín, a világoskék vagy a könnyű árnyékolás.

  Gyakran a házigazdák ellentétesek a fekete-fehér design, mivel egyszerű és megfizethető. De még ilyen elemi festékekben is, megfelelő minták, amelyek az eredetiség megjegyzéseit egyszerű belsőségben meg kell jeleníteniük.

  Akciárdfal

  Az eredeti és vonzó a sötét belsőben egy akcentussal néz ki. Különösen gyakran hasonló tervezési technikákat kezelnek egy fekete és sötét szürke szoba kialakításában. A szoba ezen része kontraszton vagy semleges színben történhet.

  Leggyakrabban az akcentus falak a szoba egyes területeiben találhatók. Lehet, hogy az ágy, az ágy, a fiókos fiók vagy egy öltözőasztal.

  7

  Fotók

  Barna árnyalatok

  Hangulatos és vonzó belső lehet használni a barna árnyalatú árnyalatokat. Például a sötét barna falak hátterében harmonikusan néz ki egy könnyű fából készült ágyat, kiegészítve az ágynemű krém vagy karamell árnyék. Ilyen környezetekben, kellemes meleg világítás, lágyító és szigetelő sötét tér.

  Sötétkék árnyalatok

  Divatos és gyönyörű belső tér lehet egy sötét kék szobában. Az ilyen helyiségekben a könnyű nemek és a mennyezet harmonikusan néz ki. A kék fali díszek hátterében kontrasztos bútorokat és fehér tájképeket helyezhet el.

  A hangok kombinációja

  A sötét hálószoba belseje harmonikusabb lesz és vonzóbb lesz, ha megfelelő hangokkal hígítjuk:

  • Tehát a klasszikus fekete kombinálható sötétszürke, citrommal és sötét kredit színével. Ha jobban szeretne éles színű tandemeket, akkor a sötét színezés kombinálható egy kontrasztos fehér, bézs és fénykrém árnyalattal.

  • Sötétkék színű harmonizálják egy lédús korall, szelídbolygó és hófehér árnyalat a belső térben.

  • A sötét szobák a természetes kulcs nagyon népszerűek ma. Ilyen környezetekben ajánlatos barna, mocsár, pisztácia, sötét bézs és szürke bézs díszítés kiválasztása.

  Válasszon bútorokat

  Mindenki tudja, hogy a hálószoba fő eleme az ágy. A téma kialakítása alapján a bútor többi részét kell kiválasztani:

  • A fekete és sötét szürke falak hátterén látványos lesz, hogy megnézzük a fénytani dolgokat.
  • Ha a belső felület könnyű, akkor a fekete és sötét bútorok ilyen körülmények között nemcsak elegánsak, hanem hihetetlenül divatos és drága.
  • Egy sötét barna hálószobában a puha és meleg hangok bútorát helyezheti el. A túl éles és fülbemászó kontrasztoktól jobb megtagadni, különben a szoba kockázata kényelmetlen és kényelmetlen.

  Ennek vagy a stílusból származó bútorokat a fő stilisztikai hálószobában kell kiválasztani.

  Világítás

  A világítás fontos szerepet játszik a sötét hálószobában. Fényforrásokként használható:

  • Fő csillár;
  • Beépített mennyezeti lámpák;
  • Asztali lámpák az ágy közelében;
  • Padlók és gyönyörű Sconces.

  A sötét hálószobában gyönyörű gyertyákat szervezhetsz gyönyörű gyertyatartókban. Ezen részek segítségével nem lehet nagy terület megvilágítására, de egy intim és romantikus légkört képez.

  Tervezői technikák

  A tapasztalt tervezők a következő technikákat alkalmazzák a belsőépítési folyamatban:

  • Kiegészíti a sötét hálószobákat lakkozott bútortárgyakkal. A segítséged segítségével a szobát diszkrét elegáns és ragyoghat.

  • A szakemberek azzal érvelnek, hogy sötét hálószobákban nagyszámú tükröt kell elhelyezni. Hasonló alkatrészeket végeznek nemcsak az alapvető funkciójuk, hanem lesz látványos díszítő tárgyak is.

  • Nem ajánlott kiegészíteni a hasonló függönyökkel, kijavítható természetes világítással. Jobb, ha a gyönyörű opciókra utalnak a kontrasztmintákkal vagy nyomatokkal.

  A legjobb belsőépítészeti ötletek

  Tekintsük a hálószobák gyönyörű belső téreit sötét színekben:

  • A fekete falak hátterében a fehér mennyezet és a tejelő laminált egy divatos ágyat talál egy téglalap alakú, szürke fejléccel és dim-kék ágyneművel, valamint egy szürke szék a halványkék öltözőasztal közelében, magas tükörrel. Töltse ki a belső teret éjjeli ívelt lámpákkal, egy kis szürke szőnyeggel, egy fényfestéssel a fejléc és a lila függönyök felett.

  • Egy elegáns sötét barna hálószobában fekete laminált és fehér mennyezet, sötétbarna franciaágyat helyezhet fényes ágyneművel, és előtte egy kettős szöveti kanapé. Az ilyen belsejét magas szintű lámpákkal, egy szürke árnyalattal, valamint a könnyű függönyökkel és a sötét függönyökkel kell kiegészíteni az ablakokon.

  • Egy kis szobában elegáns kontraszt belsejét alkothat. Ehhez a fekete falak, a sötétszürke és a fehér mennyezet hátterében egy hangulatos fehér franciaágyat kell tenned, és elhelyezett sötét éjjeliszekrényeket. A helyzetet egy fali tükörrel, kis fekete-fehér festményekkel, fényes római függönyökkel és csipke betétekkel töltheti ki.

  • A szürke bézs falak hátterében szürke és fehér mennyezet megtalálja a helyét egy fekete franciaágy, a homályos szürke vászon, Fekete mellkas és fekete bőr puff a szobában. Teljesítsd az ilyen SULLEN Ensemble-t egy gyönyörű mennyezetcsillár, átlátszó fürtökkel vagy ívelt vonalakkal, fekete kerettel, szürke-fekete padlószőnyeggel és téglalap alakú tükörrel a falakon.

  • Fekete kétszemélyes ágy párnákkal és fehér fejléccel szemben a fekete akcentussal. Fehér éjjeliszekrények sárga lámpákkal a hálószobában találhatók. Az ágy felett harmonikusan néz ki egy képet lédús csendélet. Az ilyen hálószobában lévő ablak nehéz fekete függönyökkel kiegészíthető az áttetsző függönyök hátterében.

  • Diverzifikálhatja a fehér hálószobát egy sötét ágyú lila ágyneművel, Barna öltözőasztal, valamint fekete mellkas és dohányzóasztal az ágyzal szemben. Töltse ki az együttes fényképeket és élő virágokat az éjjeli asztalokon és táblázatokban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: