Kastély ágy

A ház egyik legfontosabb funkciója helyesen van kiválasztva. A belső tétel nélkül nehéz elképzelni egy teljes és harmonikus hálószobát. Jelenleg a bútorpiac szó szerint tele van különböző modellekkel rendelkező modellekkel. A legnépszerűbb és kényelmes, hogy jobbra felismert termékek állványgal.

Ami?

Bármely ágy fő összetevői a keret és az alap (alsó). A legtöbb esetben az alapítványok vasból, természetes fából vagy olcsóbb kompozit anyagból készülnek. Az ágy aljének kialakításából közvetlenül a hálószobának kényelmi jellemzőitől függ. A faji lehetőségeket az ortopéd matracok egészítik ki, amelyeken az alvás és a pihenés kétszer kellemes és egészséges egészséget jelent.

Általános szabályként a rohanás alja merev és tartós keret, amelyhez a sínek csatlakoztatva vannak (másképp – lamellák). Enyhén ívelt alakúak, és egy bizonyos távolságban vannak egymástól.

Kastély ágy

Kastély ágy

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Legutóbb a közelmúltban olyan üzletekben értékesítették, ahol rövid életű háló vagy szilárd alapok voltak jelen. Az ilyen struktúrák számos jelentős hiányossággal rendelkeznek, és kevésbé kényelmesek a használathoz. A rektorok bútorpiacon való valódi kiállítás megjelenése, és ma az ilyen rendszerek széles körben használják a kiváló minőségű ortopéd ágyak előállításában.

Az ilyen struktúrák fő előnyeit felsoroljuk:

 • A rangbázisok kiváló szellőzési tulajdonságokkal vannak megkülönböztetve. A levegő könnyen behatol a lécek közötti visszavonulások miatt. Ilyen körülmények között a matrac sokkal hosszabb lesz, és higiéniai tulajdonságai mindig a magasságban lesznek.
 • Leggyakrabban az alsó sínek fából készültek. Ez az anyag környezetbarát és teljesen biztonságos az emberi egészségre. A legolcsóbb és praktikus másolatok nyírfa és fenyő sínekkel.
 • A rangla az alsó rész viszonylag olcsó, ha más okokkal hasonlítja össze. A már meglévő bútorokban külön megvásárolható és telepíthető.

Kastély ágy

Kastély ágy

 • Kényelmes ortopéd ágyak lamellákkal könnyen összeszerelve és szétszerelve.
 • Különösen népszerű az utóbbi high-tech termékek, amelyekben van egy funkciója beállítására merevsége és pozíciókat a hátsó. Az ilyen alvóágyak konfigurálhatók a tulajdonosok személyes preferenciáival összhangban.

De mint bármely design, a rohanás alsó része negatív pártja. A lamellák között nincs támogatás. Emiatt, egy idő után a matrac felülete hullámszerűvé válhat. Ha az alapon nincsenek lengéscsillapítók, akkor nem fogja ellenállni a nehéz terheléseknek, és csak az embereknek van egy kis összetettsége, hogy kényelmesen elhelyezhető legyen.

Ha az ágy az ágyban van jelen, akkor lehetetlen egy egyszerű tavaszi matracot fektetni. Az ilyen dolgok eltéréseket alakíthatnak ki eltérés formájában, amely rendkívül negatívan befolyásolja a gerinc alvás közben és pihenés közben. Átlagosan az állványok a közelmúltban körülbelül 10 éve szolgálják fel. A kifejezés jelentős, de rövidebb az egyéb alapítványokhoz képest.

Kastély ágy

Kastély ágy

Fajták

A fából készült lécekkel ellátott medencék különböző funkcionalitásúak. Gyakran hasonló tervek vannak felszerelve népszerű belső tárgyak emelő mechanizmusokkal. Az ilyen rendszerek nem csak tágas vagy kompakt ágyakban vannak jelen, hanem a kanapéi ágyakban, az ágyakban és a kanapén.

A hajtogatási mechanizmusokkal végzett konstrukciók különböznek egymástól a munka elveivel:

 • Legmegbízhatóbb és tartós Kézi mechanizmusok, mivel nincsenek nagyszámú mozgó alkatrész. Azonban kevésbé kényelmesek a használathoz, mert a nyílás idején önállóan tartani kell az alapot egy nehéz matrac mellett.
 • Nem a leghosszabb élettartam különbözik Tavaszi mechanizmusok. Nehézek emelkednek, de nem ismerik jól a fő feladataikat. Egy idő után a design rugók nyúlnak és elveszítik a rugalmasságot, amellyel meg kell változtatniuk.

Kastély ágy

Kastély ágy

 • A jobb oldalon található legmagasabb minőségű Gáz-lengéscsillapítók. Az ilyen rendszerek nagyon lágyan, simán és csendben működnek. Hogy felemelje őket, hogy ne legyen szükség extra erőfeszítésre.
 • A közelmúltban a piac frissített összecsukásra Hajtómű. Használja őket nagyon egyszerűen. Motionban az ilyen struktúrákat egy speciális vezérlőpult segítségével adják meg, amely a készletben található. Az ilyen szerkezetek tartós fém lábakkal vannak felszerelve. Optimális magasságuk van, és könnyen csatlakoznak és leválaszthatók a bútorkeretből. Ezeknek a tételeknek a fő feladata az ágy és annak mobilitásának további támogatása.
 • Az ágyak ma nagy igényben élvezik az ortopédiai alapítványok Relief beállítási funkció. Vannak olyan szerkezetek, amelyekben az összes lamellát beállíthatjuk magukhoz vagy csak a felső és az alsó részekhez.

A beállítás segítségével a legkényelmesebb hálószobát alkothatja. De ne gondolja, hogy az ilyen funkciókal rendelkező alapok kevésbé tartósak. Minden szükséges funkciót és árnyalatokat veszünk figyelembe az ilyen ruhák előállításában.

Kastély ágy

Kastély ágy

Kastély ágy

Raek és tartók típusai

A rush bázis a testtömeg optimális eloszlására irányul az ágy helyén, és lágyítja az ortopéd matrac merevségének szintjét. A struktúrákban lévő Reiki vagy Lamellák különböző anyagokból készülnek. Rendszeres használatra a természetes fából készült lehetőségek. Az LDSP olcsóbb részletei törékenyek és könnyen károsíthatják őket.

A sínek standard szélessége az alapban 5-10 cm-re változik. A maximális mutató 12 cm. Az ilyen lamellák az ágyon belül helyezkednek el, és a köztük lévő bemélyedés átlagosan 5-7 cm. Az ortopéd alján is keskenyebb állványok lehetnek 3-4 cm. Az ilyen elemeknek közelebb kell lenniük egymással, és gyakrabban kapcsolódnak. Egy kiváló minőségű alapon legalább 15 fából készült lemeznek kell lennie.

A lamellák különleges tartókkal csatlakoznak a kerethez. A legtöbb szerkezet gumi rögzítőelemeket tartalmaz további lengéscsillapítókkal.

Hasonló latherteket terveztek jelentős terhelésekre. Az ágyak ezekkel a részletekkel nem indulnak el az idő múlásával.

Bővebben hozzáférhető az ár olyan alapok, amelyekben a lamellákat műanyag tartókkal rögzítik. Ezek kevésbé tartósak és ellenállnak, mint a gumi lehetőségek. Kihasználva az alvóhelyet ilyen bázissal, nem haladhatja meg a megengedett legnagyobb terhelést.

Kastély ágy

Kastély ágy

Dimenziók

Az ortopédiai alapok standard mérete:

 • Egyszemélyes ágyak esetében: 70×200 cm, 80×200 cm, 90×200 cm;
 • Félig csendes modellekhez: 120×200 cm, 140×200 cm;
 • Dupla lehetőségek esetén: 160×200 cm, 180×200 cm;
 • A gyermekágyak alapjainak mérete a leggyakrabban 160×90 cm.

Kastély ágy

Hogyan válasszuk ki?

A csörgő bázisú bútorok választékához kapcsolódóan és szándékosan megközelíteni kell. A vásárlás hibája esetén az alsó és a matrac kompatibilitásával kapcsolatos különböző problémák fordulhatnak elő:

 • Figyeljen az ágy magasságára. A testet legalább 50 cm távolságra kell helyezni a padló felett. Ellenkező esetben, menj ki az ágyból, kemény és kényelmetlen lesz. Ezen kívül, egy alacsony ágyon nagyobb eséllyel járhat hidegebb vagy fagyasztva hideg időben.
 • Az ortopéd ágynak lábaival kell rendelkeznie. Az ilyen elemek további szellőzést biztosítanak az ágynak, amely előnyök befolyásolják a matrac élettartamát.
 • Javasoljuk, hogy olyan modelleket vásároljon, amelyekben a fenékek természetes lamellákkal rendelkeznek. A leggyakoribb a nyírelemek. Olcsóak. Ha azonban a finanszírozás lehetővé teszi, jobb, ha egy erősebb és drága designot vásárolhat dió sínekkel.

Kastély ágy

Kastély ágy

 • Praktikus a rohanás állítható bázisok lehetőségek lengéscsillapítók, átalakítás mechanizmusok és más modern kiegészítések.
 • Az alsó és matrac méretének meg kell egyeznie egymást. Túlságosan egy nagy matracot írnak ki, és az ágyból esnek, ami negatívan befolyásolja az ágy kényelmét. Ha a ruhadarab túl kicsi, a csúnya nyílások között maradnak és a keret, amely zavaróvá válik és kevésbé néz ki.
 • Javasoljuk, hogy bebizonyosodott cégekké váljon, és jól ismert és kiváló minőségű gyártókból vásároljon ágyakat.

Tudjon meg többet az ágyak rack alján, a következő videóból tanul.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása