Mache-falú anti-gumi matrac fegyveres kompresszorral

  Néha néhány nehéz betegségben szenvedő emberek kénytelenek megfigyelni egy szigorú ágyat. Olyan hosszú távú mozgás nélkül a beteg teste a testen alakul ki. Annak érdekében, hogy megakadályozzák megjelenését, és ezáltal megkönnyítsék a beteg személy szenvedését, rendszerint különleges tulajdonságokkal rendelkező különleges matracokat használjanak.

  A leginkább keresett ma egy cellás anti-sztrájk matrac a cég fegyveres.

  Célja

  A hosszú távú kapcsolatot egy puha sima felületre, és a hatása a beteg saját súlya, vérellátása és beidegzése szöveteket zavart, ami a nekrotikus változásokat. Ezek a változások nemcsak a bőrfedezést, hanem az izomszövetet is befolyásolják, hanem néhány különösen nehéz esetekben és csontszerkezetben. Ezenkívül az Atrophic jelenségek hosszabbított összenyomódás következik be a belső szervekben.

  Ezek a változások a kis vér stagnálással kezdődnek és a necrózisba fordulnak, száraz vagy nedves jellegűek, a szepszis fejlődéséhez vezethetnek.

  Annak érdekében, hogy elkerüljék a beteg ilyen káros hatásait, rendszeresen forduljon át, ezáltal csökkentve a test bizonyos részének kitettségét. De egy ilyen eljárás megköveteli egy másik személy állandó jelenlétét, és jelentős erőfeszítéseket, valamint a beteg számára az ilyen manipulációk fájdalmat okoznak.

  Az anti-gumi matrac használatakor a forgatás szükségessége eltűnik, érintkezzen a matrac felületével a felületen, de csak néhány ponton. Ezenkívül ezek a számos kapcsolattartó pont automatikusan megváltoztatja a helyüket, ami azt jelenti, hogy a hajók állandó összevonása nincs. Ezért egy speciális matrac használata a hagyományos forgatáshoz képest sok előnye van.

  Jellemzők és előnyök

  A fekvő betegek és az öregségi emberek számára tervezett szakosított árukat több mint 15 éve fegyveresek gyártják. Az anti-gumi matracot a kompresszorral a vállalat a sokéves tapasztalat és a modern technológiák miatt hozták létre. Annak érdekében, hogy megértsük, hogy egy ilyen matrac működik, meg kell vizsgálni az eszközt és a termék működésének elvét.

  A matrac alapja izolált sejtek (kamerák), formában hasonlítanak a méhek méhsejtek és polimer anyagokból állnak.

  A speciális csövekkel ellátott kamerákhoz csatlakoztatott kompresszor segítségével a levegőt szivattyúzzák. Először néhány sejtsorba érkezik, a másik pedig a levegő nélkül marad, majd egy idő után már más sejtekben is. Egy idő után a folyamat megismétlődik a fordított sorrendben, a levegő belép a fúvott kamerákba, és a töltött sejtek felszabadulnak. A ciklus időtartama általában 6-12 percig.

  Váltakozó szivattyúzás, majd egy, akkor a matrac másik helye szükséges a vérellátással kapcsolatos problémák megelőzése érdekében. Ennek a technológiának köszönhetően a beteg teste a matrachoz kapcsolódik különböző pontokon és rövid idő alatt, amelynek eredményeképpen a bontásoknak nincs ideje. Ez a matrac célja a Sacrats, a fenék, a penge és a nyaki osztályok maximális hatása, a testnyomás a legnagyobb érték.

  Használata a fekvő betegeknél a legkedvezőbb hatással van a beteg testének kerek-órás tömegére.

  Az automatikus levegőellátás nem lenne lehetséges kompresszor nélkül. Hosszú távú kerek munkára tervezték. A mobil matrac olyan anyagból készül, amely nem okoz allergiás reakciókat, és olyan betegek számára készült, akiknek súlya nem haladja meg a 120 kg-ot.

  Besorolás és fajták

  Fegyveres, egy mobil opció mellett kifejlesztett és gyártott más típusú matracokat, amelyek kissé eltérő típusúak és teljes készletek.

  Az anti-gumi matracok két csoportra oszthatók: statikus és dinamikus.

  Statikus

  Ezeknek a modelleknek a felülete nem mozog, mivel nincsenek vezérlőblokkok és rendszerek. Az ilyen modellek anti-lure hatását a terhelés egyenletes eloszlása ​​miatt végezzük a matrac teljes felületén.

  Ezek a modellek tökéletesen illeszkednek a test anatómiai jellemzőihez.

  A statikus modellek fő előnye a kompresszor hiánya miatt elfogadható ár. Ezenkívül olyan helyeken használhatók, ahol nincs vagy ideiglenesen nincs áram. De jobbak, hogy ne használják az embereket teljesen immobilizálva.

  Ez a csoport alkalmasabb a részleges mobilitású betegek számára, vagyis rendszeresen felkelhető.

  A csoport különböző része gél matrac. A matrac sejtjei a géllel töltött levegő helyett. A gélmodellek alkalmasabbak azok számára, akiknél az 1-2 fejlesztési szakaszok meghibásodása.

  A gélmodellek formája azonnal három irányban változhat. A gél jobb oldalán simán áramlik a matrac bal oldalára, és a felső részből az alsó területre mozog, és elölről hátra áramolhat.

  Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik Gel modell 563. Ez három részből áll, amelyek egy természetes latex és egy speciális eset, támadható csatornázás további rétegként. Ez az autonóm modell kiváló anti-infrastrukturális hatású és ellenáll a terhelés 120 kg-ra.

  Az autonóm modellekhez is vonatkozik Négy látott matrac, Poliuretán, amely vízálló szövetből álló cserélhető esetet tartalmaz. Ennek az anyagnak az a megkülönböztető jellemzője, hogy az emberi test hőmérsékletének hatása alatt melegíthető. Ezért a hosszú távú megállapítás nem okozza az ember kényelmetlenségérzetét. Ez az anyag légáteresztő, így a bőr mikroklímája nagyon kedvező.

  Ezenkívül a poliuretán matrac ellenáll a fertőtlenítőszerek hatásainak, ami azt jelenti, hogy nyugodtan kezelhető, anélkül, hogy megsérülné az alapot.

  Dinamikus

  A dinamikus matracok mind kompresszorokkal vannak ellátva, köszönhetően, hogy a levegő belépjen a kamrákba. A csoporthoz tartozó celluláris matracok mellett a vállalat csőszerű modelleket termel. Ez a design a palackokon alapul, amely merőleges a matrac hosszúságára, amely egy teljes egészébe kapcsolódik. A sejtes matractól eltérően egy csőszerű kialakítás képes ellenállni a 120 kg-nál nagyobb súlynak. Az ilyen matracok nagyon gyakran fel vannak szerelve.

  Ez a funkció hozzájárul a legkényelmesebb mikroklíma létrehozásához a beteg bőrének. Ezenkívül egy matracú készletben van egy vízálló lap.

  Masszázshatás érhető el a hengerek állandó nyomásváltozása miatt, 6 perces intervallummal. Ezek a modellek alkalmasak olyan betegeknél, akiknek 3-4 ágyas ágya van. E modellek előnyei az egyszerűség a forgalomban elegendő hatékonyságukban, valamint a sikertelen henger cseréjének lehetőségét. De a sejtes matracokkal összehasonlítva a léggömb opció kisebb masszázshatással rendelkezik.

  A hozzárendelt cellás modellektől Ortoforma. Az ilyen matrac felülete hipoallergén porózus anyagból készül, amely a bőr jó szellőzését elősegíti. Az ortoforma matrac designja a gerincvelő sérülések, valamint a különböző égési betegek esetében készült.

  Ezenkívül ezt a matracot használják olyan emberek számára, akik a stroke, a szívrohamok és a különböző műveletek alatt vannak, amelyek hosszú távú tartózkodást igényelnek egy meghatározott állapotban. Az ortoforma matrac intelligens kompresszorral és védelmével rendelkezik az áram túlterhelés esetén, valamint a kamerák merevségének beállításával.

  Használati útmutató

  Annak érdekében, hogy a matrac megfelelő hatást gyakoroljon, meg kell felelnie a használatra vonatkozó utasításoknak.

  • Először egy szivattyút kell felszerelni egy stabil felületre, vagy csatlakoztassa az ágy keresztezőjén található horgokkal.
  • Akkor el kell terjeszteni az ágyra egy szokásos matrac tetején. A szabad végeket rendes matracnak kell alávetni. A termék elhelyezése során figyelembe kell venni a csövek csatlakoztatására szolgáló bejárat helyét, az ágyaknak a kompresszorral együtt kell lenniük.
  • Ezután a szivattyú csatlakozik a csövekhez, és viszont a matrachoz. Ezt követően meg kell győződnie arról, hogy a csövek nem csavartak, és nem kapnak a matrac alá. Kapcsolja be a szivattyút a “Be) gombra kattintva. “És a levegő megkezdődik, kitöltve a sejteket.

  • Most már tárolhatja a matrac elkészített lapot, és tegye a beteget. A nyomást szabályozza, állítsa a fogantyút a kívánt helyzetbe, a beteg tömegétől függően. Most ellenőrizheti a matrac betegségének mértékét. Ehhez két ujját kell nyomni a beteg teste és a matrac hihetetlen része között. Ha szabadon belépnek, azt jelenti, hogy a matrac helyesen jön.
  • A páciens pozíciójának megváltoztatásához be kell kapcsolnia a statikus funkciót a gomb beállításához. Ez a funkció az összes sejt levegőjének egyidejű töltését biztosítja, lehetővé téve a betegek elvégzését vagy a beteg táplálását. A gomb kikapcsolása után a rendszer szokásos módon fog működni.

  • Annak érdekében, hogy a rendszer megfelelően működjön, legalább havonta egyszer ellenőrizze a légszűrőt. A szennyezett szűrőt lágy detergensekkel mossuk. Ezt követően szárítani kell, és csak telepíteni kell.
  • A szivattyú mellett követnie kell a matrac állapotát. A felületkezelést szappanoldattal vagy fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező eszközökkel lehet előállítani.

  Tippek a választáshoz

  Anti-gumi matrac megvásárlása előtt először el kell döntenie a rendszert. A részlegesen immobilizált személy számára a statikus csoporthoz tartozó modell. A teljes immobilizált betegek számára a legjobb választás egy mobil matrac lesz egy szivattyúval, különösen akkor, ha a teste tömege nem haladja meg a 120 kg-ot. Jobb választani egy statikus gombbal felszerelt modellt. Ezzel jelentősen enyhíthető mindenféle eljárás magatartása, anélkül, hogy fájdalmas érzéseket okozna a beteg számára, és kényelmetlenséget okoz a betegért gondoskodó személy számára.

  A páciens esetében, amelynek súlya meghaladja a 120 kg-os értéket, hogy jobban vásároljon egy csőszerű matracot, különösen, ha 3-4 szakasz van. Amikor egy matracot választott kompresszorral, figyelmet kell fordítania a modell egyes műszaki jellemzőire, nevezetesen a kompresszor által közzétett zajszint. Értéke nem haladhatja meg a 6-8 dB jelet. Ez az információ mindig jelen van a termék műszaki útlevélén.

  Ha a választás nem szabad megfeledkeznie az ellenjavallatokról.

  A sejtes matrac a kompresszor nem lehet használni, hogy a betegek a csontváz és cerviffs, mivel állapotuk jelentősen romlik miatt állandó mozgása sejteket.

  A súlyos sérült gerincben szenvedő betegek részben érintett csontvelővel rendelkeznek, amely egy cellás anti-lureau matrac használatát elfogadhatatlan. Az ilyen betegek esetében az erős rögzítés a merev felületen látható, ezért puha, ingadozó felületük elfogadhatatlan.

  Vélemény

  A legtöbb ember, aki megvásárolta az anti-fűzött matracot egy kompresszorral a szeretteikért, elégedett volt a munkájával. Nem kell folyamatosan megfordítani a beteget egy személy, és már oktatott hazugság meg fog gyógyítani. Sok megjegyzi, hogy a cellás matrac tökéletesen tiszta a hagyományos fertőtlenítőszerek használatával. Néhányan a kompresszor kis zajos teljesítményét jelezték, de idővel megszokják a zajt.

  Az alábbi videóban látni fogja, hogy mit tartalmaz a készlet, és amelyhez egy cellás anti-stresszes matrac a fegyveres kompresszorral van ellátva:

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: