Matrac és borító matracon

A matrac működésének időtartamát befolyásoló egyik tényező egy matrac jelenléte vagy hiánya. A kiváló minőségű matracnak köszönhetően és a nem megfelelő alapítvány nemcsak hosszabb ideig tart, hanem tovább fogja tartani a megjelenést. Navigáljon az ágy kiegészítők hatalmas választékában, nem könnyű. Milyen kritériumokat kell figyelembe venni a vásárlás során, hogy nem fogják csalódni a vásárlás során, milyen esetekben tanácsos egy vékony modell megvásárlása, és ha van egy nagy topper, és van egy ideális “ruhák” a matrachoz – értsük meg.

Miért van szükség?

A jó tanácsadó biztosan felajánlja a vevőt a matrac mellett, hogy jó matrac személyzetet vásároljon. És a lényeg itt nem csak az értékesítés növelésére szolgál. Tartozékok a matrachoz – borítók, matrac borítók és nagyítók – gyakorlati és rendkívül hasznos dolgok, amelyek egyszerre több feladatot megoldanak:

 • A különböző szennyezés alapjainak védelme.
 • A por és a nedvesség elleni akadályok megteremtése.
 • A tökéletes alvó felületi higiénia biztosítása.
 • A matrac rögzítési paramétereinek korrekciója és az ágy hőmérsékletének beállítása a “lélegző” tulajdonságok rovására.
 • Az alvás minőségének javítása.

Melyek a borítók?

A burkolatok átfogó védelmet nyújtanak a matrac, amely megakadályozza, hogy ne csak a felső és az oldalfal, hanem az alsó. Lehet eltávolítani és ismeretlenek. A termék nem koordináta változata konstruktív elemei egy korai, aerator, ellenőrző villám, fogantyú. Fő hátránya – rendszeres vegytisztítási költségek.

E tekintetben a cserélhető burkolatok sokkal kényelmesebbek, a kivétel a Jacquard termékeire vonatkozik. Mivel az anyag mosása rendkívül nemkívánatos, előbb-utóbb a száraz tisztítás szolgáltatásait kell használni. Bármely más szövet törlődik problémák nélkül. Egy másik mínusz a cserélhető burkolatokból – leereszkednek.

Ezenkívül, ha el kell távolítania az ügyet, akkor egy személy számára egy ilyen feladat nehéz meghatározni.

Az “autonóm” villámcsapás egy teljes “ruházat” a matrac számára, valójában az integrált részét. Abban az esetben, ha a matrac vagy egy vékony védőréteg többrétegű tölteléket láthatunk belső rétegeket. Ezek a termékek problémamentesek, nyugodtan száraz vagy nedves egészségügyi feldolgozást hordoznak.

A villám jelenléte, amely a legtöbb esetben a termékek oldalfalait felszereli, a három oldalról a kerület körül, jelentősen megkönnyíti a fedél eltávolítását.

Az ilyen termékeket nemcsak védőfunkciókat végeznek, hanem dekoratív elemként is, kiegészítve a hálószoba belsejét. Ebben az esetben fontos, hogy válasszon színezést, konzonáns háttérdekorációt és egy olyan textúrát, amely hasonló a bútorok kárpitához és a textíliák többi részéhez.

Az ilyen borítás kiválasztásának kritériumai:

 • Természetes anyag.
 • Fokozott erő jellemzők.
 • Megbízható villámlás.
 • Magas higroszkópos tulajdonságok.

Most van egy növekedés a fogyasztói kereslet a termékek ortopéd feladatot lát el – bútorok egy bázist, amely javított merevséget és matracok terápiás tulajdonságokkal. A természetes latexből készült ágynemű tartozékok az ortopédiai hatás fokozására szolgálnak. Nem kevésbé követelte a vízálló és antiallergén fedeleket, amelynek előállítása lehetővé vált az innovatív anyagok használatának köszönhetően, amelyeket később fognak beszélni.

A fedél minősége közvetlenül befolyásolja a mechanikai károk megelőzésének és a matrac szennyeződésének megakadályozását, amely kiterjeszti a termék eltarthatóságát.

Matabáz fajták

Az ilyen típusú vastag matracok két kategóriája van, az úgynevezett toppers és vékony. A bázis védelme mellett a Toppers csökkentheti és növelheti merevségét:

 • Ortopéd matrac burkolat. A matrac rossz válogatása, különösen a merevség paraméterei – az ok, hogy megvizsgálja ezt a termékcsoportot, különösen, ha a visszatérési idő nem közeledett a már hiányzó árukhoz. Az ilyen modellt gyakran orvosi ellátással szerzi meg, hogy megkönnyítse a beteg állapotát. Ilyen helyzetekben a lágyság fontos, vagy fordítva – az ágy merevsége. Ha meg kell növelni az ortopédiai hatást, akkor kemény tokot használnak, ahol a Coconut Coir tartalmazza az anyagot. Egy másik esetben a tiszta mesterség: A hálószoba felszínének merevsége enyhítése érdekében a gyártók különböző töltőanyagokat használnak expresszált ortopédiai tulajdonságokkal, amelyek egyfokozatban vannak kifejezve.

 • Gyapjú matrac burkolat. Bizonyos esetekben az ilyen típusú topperek vásárlói egyszerűen javítani kívánják a jólétet, és másokban az akvizíció szükségessége a páratlan diagnózisok miatt következett be: radiculitis, osteochondrosis, arthritium, ízületi gyulladás és egyéb betegségek a különböző lokalizáció. A gyapjú matracok segítségével a keringési rendszer működésének stabilizálását fejezi ki, a központi idegrendszer munkájának normalizálása, az izomfeszültség eltávolítása.

Ez a juhok gyapjúszálak tartalma – a Lanolina hasonló terápiás hatást biztosít.

  • Szezonális toppers. A szezonális matrac személyzetének megvásárlásának jelentése leereszkedik az ilyen modell lehetősége, hogy maximális kényelmet hozzon létre az alváshoz az évszaktól függően. A nyári topper használata, amelynek előállítása általában selyem vagy len, kellemes tapintható kapcsolatot biztosít, mivel az alvóhely mérsékelten lesz. Ezenkívül ezek a textíliák képesek eltávolítani a nedvességet a testről izzadság formájában. Téli tok (gyapjú + töltőanyag), akkor mindig meleg lesz. Ne felejtsük el a wellness hatást, amely gyapjúszálakat biztosít.

  A finom matrac cégek választéka

  A csoportból származó bármely termék védőfunkciókkal rendelkezik, és pontosan attól függ, hogy a finom mama alfajok hogyan tervezzük foglalkozni:

  • Klasszikus modellek. Gyártásával mind a természetes szövetek, mind a szintetikusok használatosak. Külsőleg a klasszikus matrac tartó szoros átfedés, amely a különböző típusú kötőelemek matracján van rögzítve. A termék védi a bázist a szennyeződésektől, korlátozza a por hozzáférését, megakadályozza a dömping helyek kialakulását, ezáltal kiterjeszti az alap élettartamát.
  • Vízálló termékek. Fő funkció – Nedvességvédelem. Az anyag speciális membránokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a víz behatolását. És a szövet ilyen jellemzője nem befolyásolja a kényelem szintjét alvás közben. A vízálló termék másik előnye jó “lélegző” tulajdonságok, amelyekkel a termék nagy keresletben van az apák és az anyák körében, akik a közelmúltban szülőkké válnak. A vízálló tok normál légáramlást biztosít, ellentétben a hagyományos ragasztókkal, ami káros “üvegház” hatást eredményez, ennek eredményeként az újszülöttek gyengéd bőrét gyakran diallos borítja. Vízálló matrac kellékek – jelen üdvösség és azok számára, akik törődnek az idősek vagy a fekvő betegek. Végül, csak megkönnyíti az életet – már nem kell aggódnia a drága matrac biztonságáról, mert a véletlenül kiömlött csésze gyümölcslevek vagy csésze kávé reggel.

  Matrac borítók – “WASP” teljesen megoldani a problémát a gyermekek éjszakai meglepetésekkel, köszönhetően a modern textil technológiáknak.

  • Antiallergikus modellek. Itt egy másik fajta védőfunkcióiról beszélünk. A szövet összetételében a speciális impregnátumok antibakteriális tulajdonságai segítenek harcolni az otthoni por kullancsokkal, korlátozva az alaphoz való hozzáférést, amelyek belső rétegei a paraziták kedvenc helye, amelyek ott vannak egész telepen. Az antibakteriális matrac védőcsatornából áll, amelynek köszönhetően már nem zavarja a gomba és a penész – az asztma fejlődését és a légzőszervek tüneteinek súlyosbodásának erős allergének fő forrásait.

  A matrac burkolatok egyrétegűek – mivel a legtöbb klasszikus modell és többrétegű. Kétrétegű vízálló analógok, pamut és alsó membránszövet a felső réteg gyártásához megy. A legtöbb modell háromrétegű, ha a külső réteg természetes anyagokból, mint például pamut, selyem, bambusz, jacquard.

  A bambusz termékek most a népszerűség csúcsán vannak, mivel a pozitív tulajdonságok tömege van: a hipoalléria könnyedén.

  Az ultrahangos technológiával (hő-öltéssel), amely javítja az anyag megjelenését, és megakadályozza, hogy a felső réteg csavarta, hosszú élettartamban különbözik. Kedvező megoldás, amely értékelni fogja a bútorok nem szabványos formáinak tulajdonosait – a kerek ágyra vagy egy kerek formájú reggelire.

  Töltőanyagok

  Toppers – Univerzális termékek, amelyek képesek az ágyak teljes cseréjére, vagy ortopédiai alapfunkciót végeznek. A kis vastagság ellenére ez az attribútum teljesen támogatja az alvás testét, maximális kényelmet biztosítva. A feladattól függően, lágyítja vagy növeli a felület merevségét, a gyártók különböző töltőanyagokat használnak.

  A MITIGATING matrac burkolat a következő anyagokból készül:

  1. Latex (természetes) – mérsékelt merevség, kifejezett ortopédiai hatás, vízszigetelés, optimális hőcserélő tulajdonságok, deformációs ellenállás. Ez a meglévő termékek legjobb töltőanyagja, a termékek közül a legkényelmesebbek és megbízhatóak.
  2. Memorix, azzal a képességgel, hogy memorizálja a test alakját. Az ilyen fők vastagsága 4 cm, ami nem befolyásolja a költségeket: igen drága. De a kamatköltségek kompenzálják a kényelem szintjét.
  3. Hollofiber / Stretto Fiber. Összetétel: poliészter szál + len + gyapjú + pamut. A szintetikus és természetes nyersanyagok kiegyensúlyozott kombinációja miatt a matrac burkolatokat a maximumra funkcionálják. Ez egy vizuális demonstráció a Költségvetési Toppers lehetőségeinek enyhítésére, a kemény matracot és a felület szintjét.
  4. Poliuretán (PPU) – A habfúm modern egyenértékűje. Az ilyen töltés maximális lágyságát biztosítja a Toppernek, de nem kell hosszú kizsákmányolást várnia. Alapvetően poliuretán hab matrac kiterjed a megszerzett miatt az alacsony költségű, mint a praktikum nem pontosan az előnyei.

  A rugalmas, merev toppers gyártásához:

  • Coconut Cyra – Kemény latexed töltőanyag az ágy szilárdságának beállításához. Az anyagot kiváló lélegzőség és higroszkóposság jellemzi.
  • BICOCOS / STRUCTATIFIBER (HOLLOFIBER) – ezeket az anyagokat gyakran nem használják.

  Ami a Cosarra Coyra-t illeti, a korrekciós képesség függ a termék vastagságától. Szüksége van egy kis korrekcióra – válasszon egy kapcsolatot 2-3 cm-es paraméterrel, ha jelentős, majd 6 centiméter.

  A kötőelemek típusai

  A szögletes gumi sávokról, amelyekkel a matracok a matrachoz vannak csatlakoztatva, már tudod. Egy ilyen típusú rögzítés kényelmes, mert lehetővé teszi, hogy azonnal eltávolítsa a terméket a csomagoláshoz. Mínusz gumi sáv – deformáció – elkerülhetetlen jelenség a hosszú távú működés során, amelynek eredményeképpen a tiszta kommunista megáll a matracra, mozgó és kopogtatva. Plusz – demokratikus ár.

  Matrac-borítók, ahol az oldalfalak sokkal praktikusabb rugalmas járatlal vannak felszerelve, bár a termék eltávolítása érdekében egy kicsit nagyobb erőfeszítést kell csatolnia, mint az előző esetben.

  Dimenziók

  Az esetleges csalódások elkerülése segíti a pontos alvási paraméterek ismeretét. Az ágy hossza / szélessége mellett meg kell mérnie a használt matrac vastagságát, az utóbbit gyakran figyelmen kívül hagyja a nézetből. Eredmény – elégedetlenség a vásárlással.

  Ami a matrac borítóinak méretét illeti, minden meglehetősen egyszerű itt:

  • A legkisebb termékek – 120×60 cm-től 190×60 cm-ig.
  • Kompakt kanapék, gyermekek, tini ágyak – 70×120 cm és 70×220 cm között.
  • Egyágyas ágyak (gyermek / felnőtt modellek) – 80×140 cm és 90×200 cm között. Eurostandard – 145×200 cm.
  • Egy óra – 100×180 cm-ről 130×220 cm-re.
  • Dupla (standard / nem szabványos méret) – 140×180 cm-től 170×220 cm, 160×200 cm, közepes ágyakhoz.
  • Dupla (erosostandart king mérete) – 180×180 cm-től 200×220 cm-ig.

  Ha elsőbbséget élvez a Topper megszerzésével az ortopédiai tulajdonságok javításának képességével, akkor nagyon fontos, hogy ne tévedjen vastagsággal. A vastag termékek ellenállnak jelentős testtömeg. 5 cm vastagságú, 85 kg tömegre számítva. A vékony matrac burkolatok vastagsága 2-10 cm.

  Szövetek

  Az ágynemű tartozékok a következő típusú természetes és mesterséges anyagokból készülnek:

  • Bambusz szál, akinek értéke magas antibakteriális jellemzők. Plusz hipoallergén és nem igényes a szolgálatban.
  • Selyem – A szövet könnyűsége és lágysága maximális kényelmet biztosít tapintható kapcsolattartással. A selyem matrac munkatársainak hőségében aludt egy örömöt.
  • Gyapjú (teve, juh) vagy terápiás és lélegző tulajdonságokkal érezték magukat. Ne felejtsük el, hogy ez az anyag a fő kérelmező az allergiák provokatív szerepének szerepére.
  • Jacquard – a szövet típusú szövet típusát, annak magas költsége ellenére. Környezetbarát anyagnak tekinthető, és határozottan nem az allergiát provokatív.
  • Pamut – Kiváló higroszkóposság az aggregátumban az alvó felület lehűlésének és frissítésének.
  • Polimer pamut – kopásállóság, praktika, hypoallergenitás – kombináció, amit sok vásárló ízlel.

  Mi jobb választani az ágyat?

  A matracok kiválasztása nagyrészt meghatározza céljait: gyerekek – vízálló, allergiás – hipoallergén, amikor a cél a helyreállítás, majd a gyapjú, akkor be kell állítania a merevséget – ortopédiai toppers. A további impregnálás szükségességének jelenléte / hiánya – antisztatikus, a relax funkcióval, amely növeli a termékköltséget.

  Ahhoz, hogy korrigálja a paramétereket a hálószobában felület, nem vesztegeti az időt, hogy tanulmányozza a különböző finom matracok, az egyetlen asszisztens ebben az üzletben a cilinder ortopéd funkciók.

  Tippek a matracon lévő fedél kiválasztásához, nézd meg a következő videót.

  Mit kell tudni a vásárlás előtt?

  A kívánt modell kiválasztásának fő kritériumai:

  • Méretek és a matrac méreteinek aránya a matrac méretével. Ha a termékeket az oldalfalok biztosítják, akkor a szélesség / hossz mellett, a matrac magasságán kívül.
  • Termék típusa.
  • A töltőanyag típusa Ha egy Topper vásárlást tervez.
  • A szervezet egyedi jellemzői, Amikor a gyógyító gyapjú termék megvásárolható az allergia kockázatának minimalizálása érdekében.

  Szükségtelenül emlékeztet arra, hogy egy kiváló minőségű termékcsaládban – sima, varratok – tartós, kötőelemek – megbízható, a külső bevonat vonzónak tűnik. A horgok és a ragasztó szálak nem megengedettek.

  Vélemény

  A visszajelzések elemzése azt jelzi, hogy a felhasználók túlnyomó többsége már sikeresen értékelte a tartozékok előnyeit:

  • Szükséges és hasznos jellemzők: Védő, korrekciós és különösen antibakteriális.
  • Az a képesség, fűkaszák „Fix” hibák a hálószobában felület – ízületek, szintkülönbségek.
  • A kötőelemek kényelme, különösen a gumi.
  • Könnyen kezelhető.
  • Képes kiválasztani egy matracot bármilyen ágyra.

  A fő nehézség nem a matrac burkolatának megválasztásában, hanem arról, hogy hogyan ne tévesszen meg, mint. Különösen, amikor a gyermekek termékeire vonatkoznak. Javaslatok ebben a szegmensben a piacon hosszú időn belül meghaladta a keresletet, és sok gyártó alacsony áron kínál. De véleményének anyukák ez alkalommal is mindig: jobb pénzt költeni egy pár drága jó minőségű hálózatot, mint harcolni a minta, a dízelek, vagy akár allergia egy gyerek. Az egészség drágább.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: