Matrac topper

A szokásos egy- vagy kétágyas ágyak nem mindig lehetnek kényelmesek a kis szobában. A helytakarékosság érdekében egyre inkább használják a transzformációs mechanizmusokkal rendelkező kanapékot. A legkényelmesebb feltételek létrehozása a kanapékon, a toppers vagy a nadifliers tökéletesek.

Mi az is: előnyök és kinevezés

Mi az is: előnyök és kinevezés

A Topper matrac egy olyan tartozék, amely a matracon keresztül visel, vagy a kanapén helyezkedik el. A kezdeti célja – egy kényelmes hálószoba létrehozása, valamint az ágy védelme a különböző negatív hatásokból. A Topper finom matracként jelenik meg, amely viszonylag olcsóbb, mint a teljes matracok. Ez a hálószobád nélkülözhetetlen elemévé válik, ezért ne tagadja magát ilyen tartozékként.

A matrac kinevezése:

 • Írta: hálószoba ortopédiai tulajdonságok. Az ágyon lévő kanapé vagy matrac nem mindig felel meg a rugalmassággal és a lágysággal kapcsolatos kívánságainkkal. Ez a tartozék lehetővé teszi az egyenlőtlenség összehangolását a kanapén, és javítja a régi matrac tulajdonságait. Ez még a kagylóhells számára is használható.

 • Megbízható védelmet nyújt a szennyeződések és a por ellen. A Topper jelenléte mindig friss és tiszta ágyat tartalmaz. A termék jól átgondolt kialakításának köszönhetően nem lesz érintkezésbe a por vagy a sár, amely gyakran küld a kanapék felületén. Topper a matrac tetején megijeszti az összes szennyeződést, megvédi a matracot, és kiterjesztette élettartamát. Erős szennyezéssel a Topper csomagolható vagy kicserélhető, ami sokkal olcsóbb lesz, mint egy új matrac megvásárlása.

 • Jó védelmet nyújt a statisztikai elektromosság ellen. Gyakran kanapék a szintetikus kárpitozással. A probléma megszüntetése érdekében elegendő a matrac topper használata. Számos modell készül ezüst bevonatú szálakkal, amelyek villamosenergia-díjat vehetnek igénybe. A termék belsejében lévő fémszálak használata nem tükröződik a Topper rugalmasságát és rugalmasságát.

Bár a Topper matrac egy további matracként jön létre, külön alkalmazható. Ez elengedhetetlen lesz a vendég érkezéskor, hogy egy további szoba éjszakai pihenésre kerüljön. A termék finomságának ellenére az alvás során lágyságot és kényelmet biztosít. A gimnasztika szőnyegként használható, vigye magával a természetben, vagy felszerelje a gyermekjátékok hangulatos és meleg helyét.

A Topper matrac növeli a fő matrac működési időszakát, és az ágynemű nem csúszik, és nem veszíti el az alakját.

A Topper fő előnyei:

 • Kényelmes ágyat hoz létre, még a szilárd felületeken is.
 • Ortopédiás hatással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy helyreállítsa az erőt és pihenjen az éjszakai pihenés során.
 • Biztonságos anyagból készült, és antimikrobiális és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Nem veszi fel a nedvességet, és jó légszellőzést teremt.

Merevség

A Matrac Topper különböző merevség lehet. Minden vevő képes lesz felvenni a nagy sokszínűség az optimális lehetőség között. Soft modellek készülnek kis sűrűségű poliuretán hab, holofayber vagy latex, amelynek magassága 6-8 cm. A kemény topper általában kókuszdió-coirból, anyákból, sűrű latexből készült, természetes anyagokkal vagy hínárral együtt.

Dimenziók

A Toppers matracok standard méretekben szabadulnak fel, amelyek matracokkal és ágyakkal rendelkeznek, így a vásárlás előtt elegendő az alvóhely méréséhez. Topper – vékony matrac, amelynek magassága 2-9 cm. A matracok normál hossza 190 vagy 200 cm. Szélessége több lehetőséggel rendelkezik, mivel a matracok egyedülálló, egyszeri, kétszemélyes ágyakra vonatkoznak. A Topper szélességben 90, 140 vagy 160 cm lehet. A kis ágyaknál a standard méretek 120×200 cm és 140×200 cm modellek. A kettős opciókhoz 180×200 cm méretű matrac topper ideális.

Ha a standard méretek nem alkalmasak az Ön számára, akkor egy modellt rendelhet a nem szabványos méretekhez. Átlagosan a matrac magassága 3 és 8 cm között változik. A modell magassága befolyásolja a lágyságát. Az enyhe olyan toppers, amelyek magassága 8 cm. Optimális választás – Termékmagasság 4 vagy 5 cm.

Töltés és kárpitozás

A matrac-topper kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a termék tartalmára és kárpitára, mivel ez az, ami hatással van a megbízhatóságra és a minőségre. A Toppernek könnyűnek, kompakt és ortopédiai tulajdonságoknak kell lennie, így a gyártók nem használják tavaszi blokkokat. Nem csak sok súlya van, hanem sok helyet foglalnak el.

Minden matrac toppers olyan száműzetésmentes modell, amelyet enyhe súly és vastagság jellemez. Töltőanyagként az ilyen anyagokat nagyon gyakran használják:

 • Coconut Cyra – Ez egy természetes anyag, amely kókuszrostokból készül. A Coyra különféle feldolgozási módszerekhez kapcsolódik, és végül a latex vagy firmware impregnálása miatt rögzítve van. A latex ceyra tartósságot és lágyságot ad. Amikor egy Coyra-val ellátott topper kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a latex mennyiségét, mivel ez a kulcs a termék merevségének meghatározásában van.
 • Természetes latex Tökéletesen tartja az űrlapot, a környezetbarát anyagokra utal, és kiváló ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik. A latex tökéletesen kihagyja a levegőt, és a testhőmérsékletet a pihenés folyamán is javítja a kényelmet. A latex topper kiválóan támogatja a gerincet, és lehetővé teszi a test számára, hogy pihenjen.
 • Mesterséges latex Sok szempontból úgy néz ki, mint egy természetes analóg, de csak a nagyobb keménység megkülönbözteti, és szintén hosszú élettartam jellemzi.

 • Poliurén foolder Nagyon gyakran használják a Topper matracok gyártásában az alacsony költségének köszönhetően, de hátránya a termék rövidségében, valamint a rossz ortopédiai tulajdonságokban rejlik. Ez kevésbé rugalmas, mint a latex. Egy ilyen Topper megvásárolható, ha rendkívül ritkán alkalmazható, például egy további hálószoba létrehozására a vendégek számára.
 • Emlékezet alakú Poliuretánból készült tandem speciális adalékokkal. Ezt az anyagot puha jellemzi, és csökkenti a testre gyakorolt ​​nyomást is. Egy ilyen matracon puha és gyengédség. A memori alakú rosszul hiányzik a levegő.
 • Kombinált opciók Hozzon létre a természetes és mesterséges anyagok pozitív tulajdonságainak kombinációjához. Jó hasznos élettartamuk van, tökéletesen átadják a levegőt, és ne tartsák a nedvességet. A különböző kombinációk eltérő merevséggel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a legjobb megoldás kiválasztását.

A Topper matracokat a különböző anyagokból készített borító jelenléte jellemzi. A fedelet nagymértékben befolyásolja a matrac tulajdonságai. Jobb olyan modellek beszerzése, amelyekben a kárpitot természetes anyagokból, például pamutból, selyemből vagy gyapjúból varrják. A kombinált szöveteket gyakran használják a tetejű matracokhoz. Sok termék szatén díszítéssel rendelkezik.

Jacquard óriási népszerűséget használ, ha a fedeleket varrja, mivel ez az anyag a szintetikus szálak kis kiegészítésével van jelen.

Gyártók

Topper matracok általában olyan cégeket készítenek, amelyek ágyakat és matracokat termelnek.Az orosz gyártók között a vállalatok megkülönböztethetők “Toris”, “konzul”, “ascona” és “ormaytek”, De ne felejtsd el az európai márkákat. A matracok-fűrészek nagy népszerűségűekVállalatok Dreamline, Dormeo és szenátor. A jól ismert orosz “IKEA” széles választékát kínálja kiváló minőségű és vonzó fokkal. A bemutatott sokszínűség között különböző töltőanyagokkal és méretekkel rendelkező modelleket talál.

Az olasz cég Dormeo már a gyártás magas színvonalú, tartós és megbízható ortopéd matracok és fűkaszák több mint tíz éve. A megjelenés a matrac topper hasonlít egy hangulatos kockás. Ez a könnyű súly, valamint a szállítás során a kényelem, mert egy tekercsbe csavart. Dormeo termékek egy réteg memória hab, amely Topper lágyságot és támogatást nyújt során egy éjszakai pihenésre.

A töltőanyagot a test nyomásától függően legyőzni fogják, kényelmes körülmények között.

Hogyan válasszuk ki?

A matrac-topper választását felelősségteljesen kell kezelni, mert az álma attól függ. Ha szüksége van egy matrac személyzetére, hogy összehangolja a szabálytalanságokat a kanapén, akkor figyelmet kell fordítania a töltőanyag sűrűségére és a termék maximális megengedett terhelésére. Az anyag sűrűsége nem lehet kevesebb, mint 65 kg / m3, és az átlagos megengedett terhelés akár 140 kg. A termék magassága is számít. Minél magasabb a Topper, annál jobb lesz a kanapé felületének összehangolásában.

Topper matracok gyártása során a szilárd anyagokat gyakran használják, mint például a kókuszdió coir, a len, a sisak vagy a latex. Sok gyártó kínál Latex Toppers, de ne feledje, hogy lehet természetes vagy mesterséges. Jobb, ha egy természetes anyagból származó terméket szerez, de sajnos nagyon kevés orosz vállalat használ természetes latexet.

Ha úgy dönt, hogy egy topperet vásárol, hogy puha kanapé legyen, akkor ne hagyja abba a terméket a természetes latextől, meg kell vizsgálnia a holofiber vagy az alacsony sűrűségű mesterséges latex modelljeit.

Vélemény

A Topper matracok ma nagy igényűek, egyre több felhasználó előnyben részesíti ezt a terméket, mivel lehetővé teszi, hogy kiterjessze a matrac életét, és elengedhetetlen ahhoz, hogy kényelmes hálószobát hozzon létre egy merev és egyenetlen kanapéval egy átalakítási mechanizmussal. A topperek vitathatatlan előnyei alacsonyak és vastagságúak. Ez a matrac magával vehető igénybe a természet vagy a kirándulás. Ez könnyedén és kényelmes szállítás közben hangzik. Összes természetes anyagokból nagy az igény, mivel az ilyen töltőanyagok jellemzi ortopédiai tulajdonságait meghaladó szellőzés, nem felszívja a nedvességet, és jellemző a hosszú élettartam.

Tudjon meg többet ezekről a termékekről, ha tovább nézi a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: