Matracok “barro”

Matracok "barro"

Barro matracok – az 1996-ban alapított vezető belorusz márka termékei, amelyek ma aktív helyzetben vannak a szegmensében. Mark számos modellt termel a különböző kontingens vevők számára, gyártó matracok a modern vezetői európai vállalatok számára. A márkájú termékek észrevehetően kiemelkednek az analógok hátterében, és sok előnye van.

Matracok "barro"

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A fehérorosz matracok “barro” egyedülállóak. A márka az ügyfelek számára különböző blokk opciókat vásárolnak a tavaszi két típusnál: függő és független rugókkal. Az első modellek egymással összefüggő huzalelemekből állnak, a második állvány önmagában, és a keret keretéhez kapcsolódnak, és szöveti burkolatokkal vannak összekötve.

Robbanásveszélyes modelleket tartalmaznak a gyermeksorba, és elsősorban kompozit alapon végeznek sűrű maggal és szilárd kiegészítéssel, egy szép testburkolat csomagolásával.

Matracok "barro"

Matracok "barro"

A fehérorosz gyár matracjai előnyei:

 • A használat a termelés hipoallergén töltőanyag és egy fedél, amely nem szabadítja fel toxinok, ami miatt a termékek megfelelő minden egyes felhasználó számára, függetlenül attól, orvosi mutatók (alkalmas astmatics és allergiák);
 • A rendkívül megengedett súlyterhelés különböző szintjei különböző gyűjtési modellekben;
 • Az anyagok ökológiája, az antimikrobiális impregnálás jelenléte, a használat során zajtalanság (nincs irritáló hangja, amikor kényelmes testületeket keres és keresi);
 • a felhasználó gerincének helyes és egyenletes támogatása az ortopédiai blokk minden egyes helyszínén, a gyermekmodellek független rugók és hibás szőnyegek;
 • Különböző modellek költsége, amely lehetővé teszi, hogy megvásárolja az opciót, hogy nem a preferenciák és pénztárcájának kárára.

Matracok "barro"

Az előnyök egész listája ellenére nem minden márka matrac hibátlan:

 • A függő típus tavaszi verziójában a gerinc nem megfelelően támogatható;
 • Három fok a blokk merevsége (puha, középső és kemény), különböző vastagság és dimenziós sor;
 • szimmetrikus és aszimmetrikus blokkszerkezet, valamint további hatások jelenléte egyes modellekben;
 • A blokk könnyű gondozása: a cipzár jelenléte, amely mosógépben eltávolítható és befogadható;

Matracok "barro"

Matracok "barro"

 • A legtöbb esetben egy kis kókuszdiós cyra réteg (1 cm) van, ami nem elegendő a kívánt ortopédiai hatás és a blokk optimális sűrűsége;
 • nem alkalmazkodott a túlzott gyermekek tevékenységéhez, és megszakíthat, ha ugrik, vagy ugrik a matracra;
 • A tavaszi verziók képesek a statikus elektromosság felhalmozására, ezért negatív hatással lehetnek a testre, szédülésben, reggeli fejfájásban, általános gyengeségben;

Matracok "barro"

 • A legtöbb modellben fehér takaróval van csomagolva, amely önmagában nem praktikus, és egy további matrac burkolat megvásárlását igényli, amely védi a matrac felületét a szennyeződésektől, és kiterjeszti a blokk megjelenésének megjelenését.

Ezenkívül érdemes megjegyezni a gerinc támogatásának gyengeségét egy nagy rugók átmérőjű modellekben. Formájának köszönhetően nem ellenállnak az oldalirányú deformációnak, így gyorsan elveszíthetik a rugalmasságot, amikor a súlyszabályozást túllépték.

Tekintettel a rugók nagy átmérőjére, és a nyomás mértéke további rétegek egy kis vastagságú, puha felületű szőnyegek nagyon gyorsan sikertelenek.

Matracok "barro"

Matracok "barro"

Töltőanyag

Választék termelésében a márka különböző kiváló minőségű nyersanyagokat használ, amely megkülönbözteti a tartósság és a deformációs ellenállás és a napi súlyterhelés. A tavaszi és fekete alapú márkájú töltőanyag-matracok legnépszerűbb nézete:

 • Természetes latex – A GEXENT GUEXING Tejszerű fáslé habosított anyagfeldolgozása kiváló, rugalmassági és rugalmassági mutatókkal, amelyek perforációval vagy finom öntött sűrű szerkezettel rendelkeznek;
 • Mesterséges latex – szintetikus analógja természetes latex egy impregnáló-szerű impregnálás, hasonló egy GIP-bőrű képződését finom porozitás, rosszabb, mint a latex rugalmassága, azzal jellemezve, hogy nagyobb a merevsége és csökkentve a költséget;
 • Kókuszlap – a legjobb ortopédiai töltőanyag természetes eredetű kókusz szálak, impregnált alak megtartásához és rugalmasságát egy kis százalékát latex;

Matracok "barro"

Matracok "barro"

Matracok "barro"

 • Spasbon – az ömlesztett töltőanyag kapott termikusan poliészter szálból, ami egy tömege függőlegesen elhelyezkedő rugók, amely egy egyenletes eloszlását test nyomás;
 • Gyapjú, pamut, termál – a készülék további komponensei, amelyek lehetővé teszik a szőnyeg további intollailként használt felület hőjének mértékét
 • Pamut alapú textíliák (Kaukázus, Jacquard) – az anyag az ügy, eltérő színben és sűrűségű speciális impregnáló, hogy növekszik a kopásálló tulajdonságokkal textíliák és kivéve a megjelenése káros mikroorganizmusok.

Matracok "barro"

Matracok "barro"

Matracok "barro"

 • “Lakosztály” – Az eltartott rugókon alapuló modellek poliuretán hab, kókuszdísz, legfeljebb 2 cm vastag és vászon, különböző rétegek különböző rétegei, matt magasság 18-20 cm, rendkívül megengedett terhelés a 80-120 kg tartományban.
 • “Elit” – sorban a közepes oldalú és a merev matracok a rugók egy független Pocket 18-20 cm tavasszal magasságú, azzal jellemezve hozzáadásával nemszövött vászon, a műanyag a poliészter anyag a spandback, kókusz lemez, poliuretán hab, amely legfeljebb 6-8 réteg különböző töltőanyag a blokkban, a 80-100 kg-os felhasználó átlagos tömegének ellenállása az adott modelltől függően.

Negatív megjegyzésekben van egy kellemetlen gumi szaga, a látható összeszerelési hibákkal rendelkező egyes modellek rossz teljesítménye, valamint egy kis maximális terhelés a helyen. Néhány felhasználó csalódott az ilyen termékekkel, és megjegyzi a kényelmetlen felületet és a vállalat lágy modelljein való alvás lehetetlenségét.

Matracok "barro"

Matracok "barro"

Modellek

Ma a védjegynek számos külön gyűjteménye van, amelyek között a vásárlók különösen népszerűek:

 • Gyermekszőnyegek (“gyerek”, “szerelés”) – közepes-leggyorsabb matracok 13 cm vastagságúak a függő rugók “bonel” vászon-tengelyes watin és kókuszkályha, valamint egy merev felülete 6 cm magas kókuszdió és félfalú csaták, egy eltávolítható tokba csomagolva A Quilted Jacquard.
 • “Gazdaság”, “Standard”, “Comfort” – 80-100 kg-os terhelésű, kétáramú rugókon, puha, mérsékelt és merev felületen, nagyméretű rugókkal és acélkerettel rendelkező rugókkal, 17-19 cm magassággal, poliuretánhamával kiegészítve Nem szőtt tűmentes szegfűszeg, csomagolva egy stepped borító Bosi.

Matracok "barro"

Matracok "barro"

Matracok "barro"

 • “Elite Prestige” – egy speciális vállalati matracok, amelyek a blokk szerkezetében vannak, a többszínű formátum független forrásai zsebei, amely a zónákba való felosztás, amely a legmegbízhatóbb és “helyes” rugókkal rendelkező prémium vonal Szintű testtámogatás a matracszakasztól függően (a szőnyegek, amelyek maximális terheléssel rendelkeznek 110 kg előtt).

Matracok "barro"

Dimenziók

A “Barro” matracok fővonala, a gyermeksorozat mellett háromdimenziós csoportra oszlik:

 • Egyetlen matracok – 80 x 186, 80 x 190, 80 x 195, 80 x 200, 90 x 190, 90 x 190, 90 x 195, 90 x 200 cm méretű termékek
 • Félig észlelt – 120 x 186, 120 x 190, 120 x 195, 120 x 195, 120 x 186, 140 x 186, 140 x 190, 140 x 195, 140 x 195, 140 x 200 cm;
 • Dupla modellek – tágas termékek, 160 x 186, 160 x 190, 160 x 195, 160 x 195, 160 x 200, 180 x 180, 180 x 190, 180 x 195, 180 x 200 cm.

Matracok "barro"

Matracok "barro"

Vélemény

Általánosságban elmondható, hogy a barro márka matracjai jó blokknak tekinthetők egy teljes és megfelelő alváshoz. Ezt bizonyítja a felhasználó visszajelzése a vállalat szőnyege több mint egy éve. Ezek univerzális modellek – a vevők írják, hol lehet lazíthatsz a maximálisan, reggel, hogy felkelni erőteljes és egészséges.

Kétoldalú modellek a téli nyári rendszerrel, amely meleg gyapjúrétegekkel van felszerelve az egyik oldalon és pamutban – a második. ?Az ilyen matracok télen mentettek, a kényelem légkörét hozzák létre, teljesen pihenhetnek, és a test túlmelegedése nélkül.

Arról, hogy a “Barro” matracok a következő videóban készültek.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása