Matracok “Damaszkusz”

Nem az első év a legjobb tartozékok között az alvás és a kikapcsolódás ortopédiai hatással, amelyet Damaszkusz matracok a hazai termelés. Versenyképességük a minőség optimális kombinációjának köszönhető, amely megfelel a modern követelményeknek és szabványoknak, gazdag választéknak és meglehetősen demokratikus áraknak.

Jellemzők és előnyök

A gyártó fő előnye, hogy a Damaszkuszgyár mindent tartalmaz a matracok teljes termelési ciklusához. Ez nemcsak a késztermékek költségeinek jelentős csökkentésére szolgál, hanem az egyes gyártott áruegységek minőségének figyelemmel kísérésére is.

Ezenkívül a vállalat modern, csúcstechnológiai eszközöket használ Európából, amely lehetővé teszi a nemcsak hazai, hanem az európai minőségi előírásoknak megfelelő termékek előállítását.

A “Damaszkusz” matracok egyéb jellemzői és előnyei a következők:

 • 100% környezetbarát és biztonság. A márkás matracok gyártása során az anyagok különböznek a hypoallergénben és a káros adalékanyagok hiányában.
 • Bemutathatatlanság. A borítók külső regisztrálása az eredeti kialakítás szerint történik, ami esztétikailag vonzóvá teszi őket.
 • Hatékony anatómiai támogatás és ortopédiai tulajdonságok.

Ugyanakkor a korhatár és a súlykategóriák termékei a modelltartományban kerülnek bemutatásra.

Hatótávolság

Az első években a vállalkozások tartománya csak 6 hálószobás modell volt.

Jelenleg több mint 70, sorozatba osztva:

 • Modellek a “Bonel” függő tavaszi blokkban. A legtöbb költségvetés gyűjteménye. Ortopédiás hatás nélkül.
 • TFK szabvány – a zsebtípus független tavaszi blokkjának alapjával rendelkező termékek gyűjtése. A tavaszi tervezés jellemzői lehetővé teszik, hogy kényelmes mikroklímát biztosítsák, a fekvő testének alakját, a muszkulszkeletális rendszert kényelmes helyzetben tartva. Az alaprugóknak megnövekedett átmérője a turnen, amely további erőt ad, és növeli az egész terv megbízhatóságát.

 • Gyűjtemény a tavaszi blokk “Multipape”. A hálószoba alapja a blokkból készül, amelyben mindegyik 1 m2 512 rugó. Ez lehetővé teszi, hogy erősítse a matrac ortopédiai jellemzőit.
 • Gyűjtemény a “Micropacuit” blokkon – Luxus sorozat matracok, amelyekben az 1 m2-es rugók száma már 1024 db., Mi teszi az alvást még kényelmesebb és egészségesebbek.

 • Duble sorozat – kombinált rendszerek dupla rugós blokk az alvás és a rekreáció, amelyek minden előnye a tavaszi és rugós bázisok.
 • Egy sor ízesített termék a természetes és mesterséges anyagokból származó töltőanyagokkal.
 • Gyermek matracok (gyerekek) – ortopédiai termékek, figyelembe véve a növekvő és fejlődő szervezet sajátosságait. A sorozat az ízesített matracokat és modelleket egy független tavaszi blokk alapján mutatja be.

Matrac-csomagolásként a “Damaszkusz” cég leggyakrabban kókuszos és latex töltőanyagokat használ.

Ezenkívül az anyagokat használják:

 • Struktúra;
 • pamut batting;
 • Különböző filc (puha és kemény termálfolt, buja).

A modellek külső héja Jacquard, kötöttáru vagy polikotton (pamut és poliészter kombinációja) készült.

Népszerű modellek

Modellek fejlesztése, a Damascus cég tervezése, figyelembe véve mind a legújabb piaci trendeket, mind a fogyasztói igényeket, így a matrac minden modellje megtalálja a tulajdonosokat. A legnépszerűbb modellek azonban:

 • “Klasszikus” – Az egyik leghatékonyabb modell a bonel tavaszi blokkgal az alapon. Speenbond, ütés és érzések kiegészítve vannak robbantókkal, amelyek egyidejűleg erősítik az erőt és a lágyságot. Az ilyen modell alkalmas a középfogadásra.
 • “Arisztokrata” (TFK Standard sorozat) – Kétoldalú matrac tavaszi blokkgal a központban. A leggyorsabb részvel, tömörített kókuszrostokból készült töltőanyag, lágyabb – természetes félig symal latex masszázshatással. A modell magassága 16 és 20 cm között változhat. Ugyanakkor ellenáll a terhelés 130-150 kg.

 • “Premier Lux” (a tavaszi blokkban “Micropacuit”). Ezenkívül ötvözi a latex és a cyákkókusz tulajdonságait is. Magasság akár 30 cm-ig. Képes ellenállni a növekvő terheléseknek, és kényelmet ad az alvás és a pihenés ideje alatt.
 • “Junior” (Dubble Series) – kétirányú modell, amely a TFK Springs Block és két topper mindkét oldalon. A felek különböző merevsége a töltőanyagok különböző vastagsága miatt érhető el.

 • Latex fény (Spring-mentes matracok) – A tökéletes megoldás az árminőségű arányhoz. A latex töltőanyag belsejében mikromasszázs hatással. Magasság 11 és 15 cm között. 90 kg-ig súlyú emberek számára.
 • “Nemo” (Gyermek kollekció) – matrac különböző fokú merevsége a felek kitöltött withstattober, amely egyrészt lenyűgözte Latex, és a többi – kókusz tömörített szálak. Ez a kompozíció lehetővé teszi, hogy a gyermekek modelljét 5-6 évig használják.

Minden modellt minden szabványos méretben mutatunk be. Ezenkívül a cég egyedi méretben rendezheti a matracokat.

Vélemény

Számos értékelés maradt azoknak, akik már megvásárolták és használnak Damaszkusz matracokat, bizonyságot tesznek a termékek kiváló minőségének és kényelmének.

A vevők megjegyezték, hogy a tavaszi matracokban a rugók teljesen nem érezték, és nem zavarják a kényelmes pihenést. Éppen ellenkezőleg, kényelmes rugalmasságot biztosítanak, ami nem teszi lehetővé a “csökkenő”, és támogatja a testet a megfelelő helyzetben.

Nem kevésbé pozitív visszajelzés és az áramlási modellek. A felhasználók megjegyezték, hogy széles választék lehetővé teszi pontosan, hogy pontosan mi a legmegfelelőbb minden családtag számára. A magas minősítések megérdemlik a Damaszkusz matracok ilyen tulajdonságait, mint például a szennyezést és a könnyű működést, a hipoallergenitást és az ökológiát.

De a legfontosabb dolog Damaszkusz, lehetővé teszi, hogy teljesen aludjon, erősítse az erőt és az energiát. Az ilyen kiegészítőkkel az alvás és a kikapcsolódás minden reggel, valóban jó lesz – fáradtság nélkül kényelmetlen testtartások és feltűnő nyakok, hátak vagy végtagok.

A következő videó megmondja azokat a mai mai maidereknek, akik Damaszkust kínálnak, hogy a matracok hosszabb állapotban legyenek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: