Matras matrax

Matramax matracok – A hazai gyártó termékei 1999-ben alapították és aktív helyzetük van a szegmensében. Mark bebizonyította, hogy a rendes vásárlók és a szállodahálózat magas színvonalú termékeinek gyártója. A márka matracjai egyedülállóak és számos funkcióval rendelkeznek.

Matras matrax

Jellemzők és előnyök

Matramax matracok készülnek a legjobb alapanyagok importált szállítók Belgium és Hollandia, a Russian acél. Termékek jönnek létre high-tech berendezés, amely lehetővé teszi, hogy készítsen modell szabványos és nem szabványos méretű tömeg és részben a két napon a sorrendben. A gyártás minden szakaszában minden termék kemény minőségellenőrzést ad. A blokk létrehozásának folyamatában környezetbarát nyersanyagot használnak, és ártalmatlan szerelési technológiákat alkalmaznak.

A vállalat tartománya több mint száz nevét tartalmazza a matracok, jellemzi a blokk, a töltőanyag összetétele és a merevség mértéke.

Matras matrax

Matras matrax

A vállalat matracjai számos előnye van:

 • hitelesített áruk, a higiéniai szabványoknak való megfelelést megerősítő dokumentáció;
 • A modelltől függően három fokú blokk merevség van (puha, közepes és kemény kemény), amely kiterjeszti a különböző érdekű vásárlók körét;
 • Természetes és mesterséges eredetű hipoallergén nyersanyagokból, Az antimikrobiális impregnálással végzett toxinok eltávolítása, amely kiküszöböli a matrac működését és a gomba, penész, rothadás megjelenését;
 • Az ágy vagy a kanapé jellemzői alapján különböznek az űrlapon, és garantálják mindegyik modellt 5-20 évig;

Matras matrax

Matras matrax

 • A többi vállalat termékeivel összehasonlítva a legmagasabb szintű maximális megengedett terhelés – 165 kg (megfelelő súlyú emberek);
 • Gondoltam fel a kis dolgokra, Van egy eltávolítható cipzáras tok, kellemes színezéssel és kialakítással, különböző öltésmintával díszítve;
 • Különbözik az egyes gyűjtő kategóriák széles választékával, lehetővé téve, hogy változtassa meg a szőnyeg szélességét és hosszát az adott felhasználó készletétől függően;
 • Az adott modelltől függően anatómiai és ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik, és a töltőanyag különleges tartályának köszönhetően további hatással lehet.

Matras matrax

Töltő

A márka kiváló minőségű csomagolási típust és huzalátmérőt használ (2 mm). A cég tartományának fő résztvevői:

 • latex – perforált és sűrű kis öntött anyag természetes eredetű, magas szintű rugalmasság, rugalmasság;
 • Coconut Cyra – kókusz újrahasznosítási termék kis mennyiségű latexben áztatott rugalmasság fenntartására;
 • Poliurén foolder – szintetikus analógja természetes latex, azzal jellemezve, hogy a nagyobb merevsége a blokk és kevesebb rugalmasságot, amelynek nagy a gyakorlati jellemzőket és hosszú élettartam;
 • Független Springs “Microcket” és “Multipape” – kis méretű henger alakú acélelemek, amelyek a textíliákkal összekapcsolt szövet zsebborítókba vannak csomagolva.

Matras matrax

Matras matrax

Matras matrax

Matras matrax

Hibák

Érdemes megemlíteni a vállalat egyes modelljeinek magas költségeit, ami akadályozza a matrac vásárlását a hétköznapi vásárlók számára. Gyakran a mérettől függően a különbség ugyanazon a modellben nyilvánvaló. A vállalat számos modellje mínusz a borító hatásos színe: a fehér hanganyag gyorsan sárgák és elveszíti a vonzerejét. Gyakran kell törődnie és mosni, és ha úgy ítéli meg, hogy a fedelet további rostos réteggel való eltávolítását, az ilyen matracoknak további villámburkolatokat kell megrendelniük, de már gyakorlati színt kell rendelniük.

Matras matrax

Modellek

A szabályok rugós és hibás modellekre vannak osztva szimmetrikus és aszimmetrikus blokkszerkezetű. A rugók nélküli modelleket monolitikus és kombinált típusú. Az első a párnázott anyag szilárd tartályából áll, amelyet egy textil Jacquard borító fedélzetén csomagolnak. A második egy kombinációra (sűrű bázisra és további vékony rétegekre) és egy puffer változatra van osztva (több réteg különböző vegyület és töltőanyag-sűrűség).

Matras matrax

Matras matrax

Matras matrax

A tartomány a cég matracok széles és a kényelem a választás osztva külön sorozat, mely tartalmazza matracok:

 • Alapértelmezett – A szőnyegek klasszikus vonala, amelyet elfogadható költségekkel terveztek.
 • Prémium – Premium matrac vonal, azzal jellemezve, kifelé, és amelynek magas minőségi jellemzőkkel, amelyek nem változtatják ingatlan évekig ellenálló modell alakítást a rugók és nélkülük, a térfogati réteg homok színű és a magas költségek.
 • ELIT – komplex, többsoros struktúrák, amelyek független rugókon és perforált latexeken alapulnak, magas költséggel és 20 éves garanciával megkülönböztetve, amelyet a vevő bizonyos függőjére terveztek.

Matras matrax

Matras matrax

Matras matrax

 • Inergetik – Brand, 2005 óta indított, innovatív latex anyag, perforált szőnyegek, masszázs tok dombornyomott felületen, két sor ortopédiai modellek magas költséggel.
 • Gyermekek és tizenéves vonal – 7-28 cm-es szőnyegek elmosódott és tavaszi típusú szendvics, ecosenenvic, ultraflex, emix és mások, amelyek megfelelő támogatást nyújtanak a gyermekek hátainak és garanciájának 5 év, beleértve az ízesített toppers a latex magasságból 7 cm.
 • Seniors lehetőségek – 7-39 cm-es termékek az öregségi felhasználók számára, figyelembe véve az izmok deprititását, a testet kirakodva a legkényelmesebb tartózkodás biztosítása érdekében.

Matras matrax

Matras matrax

Matras matrax

 • Modellek szállodák és jachtok számára – közepes minőségű modellek, amelyek magassága 17-27 cm, hidrofób tulajdonságokkal és megnövekedett kopásállósággal, amelyek különböző korosztályok és készletek számára készültek, tavasszal és fekete alapú módon, a technológia bevezetésével.
 • Nem szabványos termékek – Modellek téglalap, kör, ovális, alkatrészek blokkja, ellentétben más vállalatok termékei, amelyek a tavaszi blokkok számára bármilyen nem szabványos formában.
 • Ortopéd szőnyegek latexből és kókuszrostból – három típusú termékek (monolitikus, kombinált és puff típusú, kötelező adalékanyag-szálas kókuszdió, a matrac két oldaláról, néha 3 réteg, valamint a szokásos és perforált szerkezet latexje).

Matras matrax

Matras matrax

Matras matrax

 • Az anti-runa blokkok csoportja – modellek egy magassága legfeljebb 36 cm immobilizált betegek készült finom méretű és perforált latex egy illatos adalékanyag és lehetőségek kombinált típusú latex és független micropacles, amelyek kitűnnek a hátfelület a blokk, az optimális felületi merevség.
 • Vákuum (hengerelt) szőnyegek – egy külön sorban a tele gép kényelmes szállítására független tavaszi és hibás szőnyeg (lezárva egy különleges film matrac felnőtteknek magassága 7-27 cm, átmérője 45 cm).

A matracok külön kategóriája egyedi modelleket alkot, amelyek egyedi megközelítéssel rendelkeznek minden ügyfél számára, és a rugók nélküli kanapé és a latex adalékanyaggal ellátott, független kompozit rugókkal rendelkező kanapéal rendelkeznek, és egy vázlatos Covench.

Matras matrax

Matras matrax

Matras matrax

Dimenziók

A márkájú matracok méretei örömmel töltenek minden vevőnek. Feltételesen 4 csoportra oszlik:

 • Gyermekek és tizenéves – a méretek egyetlen modellek vonatkoznak, bár kérésre előállíthatók;
 • Felnőtt egyszemélyes ágyak – 80×190, 80×195, 80×200, 90×190, 90×195, 90×200, 120×90, 120×195, 120×200 cm;
 • Felnőtt félig liter – 140×190, 140×195, 140×200 cm;
 • Felnőttek dupla – 160×190, 160×195, 160×200, 180×190, 180×195, 180×200, 200×190, 200×195, 200×200 cm.

A modellek magassága a készülék szerkezetétől függően változik, és 7-24 cm lehet. A hibátlan blokkok átlagos távolsága akár 17 cm, rugó, 39 cm.

Matras matrax

Matras matrax

Matras matrax

Matras matrax

Vélemény

A kereskedési jel sok pozitív vevői véleményt kap. A felhasználók a blokkok középső merevségét jelzik, optimálisan kényelmes és kényelmes a kiváló minőségű alvás, az idegen kémiai szagok hiánya, a magas designtervezés, nincs összeszerelési hibák. Vákuum cég matracok gyorsan megteszi a megfelelő forma, nem deformálódnak a folyamat vár kicsomagolás, tökéletesen illeszkednek a paraméterek az ágy, és nem tesz közzé irritáló hang után is több éves működése, – vásárlás vevők a megjegyzéseket, így Visszajelzés a beszállítók és a bútorfórumok helyszíneiről.

Arról, hogy a Matramax matracok termelnek, a következő videóból tanulsz.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása