Modern olasz ágyak

Olaszország a MOX, az egyik kulináris és zenei főváros jogalkotójának tekinthető. Azonban híres a bútorokról, amely létrehozása, amelynek létrehozása az ország mestere is kreatív és felelős, valamint a többi.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Sajátosságok

Az Olaszországban gyártott bútorokat jó minőségű, elegáns megjelenés, tartósság és megbízhatóság jellemzi.

A leggyakrabban az anyagok, a fa elit kőzetek tömbje van kiválasztva, ami befolyásolja az árat és a gyönyörű megjelenést. Kiváló minőségű fa, például dió, cseresznye, tölgy, feldolgozott minden olyan technológiával, amely a hibáktól mentes, forgácsolás, biztosítékok, repedések.

A kárpitozáshoz, amelyet gyakran használják az olasz áramkörökben, válasszon drága szöveteket – bársony, bőr, jacquard. A fa mellett az ágyak előállításához fém, műanyag, üveg.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Az olasz kézművesek és a fogyasztók fontosak, nem csak az erő és a hosszú élettartam mutatói, hanem a megjelenés is. Ezért a bútorok megpróbál stílusosítani, kielégítve a különböző irányok főbb jellemzőit – a klasszikus és a modern. A fajta nemcsak a stílusokban, hanem a színséma, a dekoráció, köztük van egy faragás, rajzok, drágakövek és fémek inlayjei. Még egy nagy forgalomban is a figyelmeztetés továbbra is a részletekre vonatkozik.

Az olasz ágyaknak saját különleges gondatlan varázsa és eleganciája van. A gyártók azonban nemcsak tiszteletben tartják a hagyományokat, hanem a különböző technológiák használatával is lépést tartanak. Segítségükkel többfunkciós bútorokat hoznak létre.

Az olasz gyártók fontosak az ágyak előállításához, amelyek kényelmesek, nem csak az alváshoz, hanem általában működésre is. Így, a modellek, a legkényelmesebb gázokk-abszorber, amely nem igényel. Sok mosodai tároló doboz van felszerelve az alsó eltolódási funkcióval, és a kárpitos burkolatok eltávolíthatók.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

A fő hátránya az olasz bútorok magas költségeivel jár, annál több elit, amely gyakran manuálisan fog. Ébredhet, ha az ágyat közvetlenül a gyártóból rendezi, és nem az orosz forgalmazókon keresztül. Termékek Nem minden olasz gyártót bemutatunk a bútorok katalógusai Hypermarkets és online áruházak.

Modern olasz ágyak

Modellek a termelőktől

Leginkább az ágyak hossza 190-200 cm, és három fő típus megkülönböztethető a termékek szélességével:

 • Egyszeri modellek. Szélességük 80-100 cm-ig változik, ami elegendő mutató mind a gyermek, mind a felnőtt személy számára.
 • Semi-csendes modellek. Ezek közé tartozik az ágyak, amelyek szélessége 110 cm és 150 cm. Az olasz hálószobák egyik leggyakoribb mutatója 120×200 cm és 140×190 cm. A 140 cm-es bútorok már két embert férhetnek hozzá.
 • Dupla modellek. Az ilyen ágyak szélessége 160 cm-ről kezdődik. Középjelző – 180-190 cm. Az úgynevezett king méretű modellek vannak, amelyek dimenziói nem lehetnek kevesebb, mint 200×200 cm. A királyi ágy csak nagy és tágas hálószobák számára releváns.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Az olasz gyártók híresek nem csak a megbízhatóság és a szerelem a multifunkcionalitás, hanem az eredetiség is.

Az ágyak túlnyomó többsége legalább mosodai tároló dobozokkal van felszerelve.

Ezenkívül a mesterek kísérleteznek, olyan modelleket hoznak létre, amelyek beépített asztalokkal és kanapékkal rendelkeznek, a fejlécben lévő lámpák, a keret körüli pódiumok. Ágyak enyhe fejtámlával A legnagyobb igényt használja.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Bútorok a “klasszikus” stílusban Különbözik terjedelmes méretben, szilárd megjelenésű, gazdag anyagok, luxus dekoráció. Ezek az ágyak gyakran találkoznak oszlopokkal, tárcsázással, filigrán faragással a lábakon és a fejlapon. Hasonló modellek hasonlítanak a középkori bútorokra, de nagyon igények a modern fogyasztóktól.

Viszonylag szerény modellek, amelyek fő előnye, hogy a Cantaluppi SRL, a Casa +39, Mario Villanova & C. S. R. L. Több csendes modell göndör fejléccel, komplex faragványokkal és puha sokszínű kárpitokkal, amelyek olyan cégeket kínálnak, mint Bruno Zampa, Zancanella Renzo, Volpi, Barnini Oseo, AGM, Asnaghi Interiors, Signorini & Coco.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

A klasszikusok ellentéte nagyrészt Modern stílusok, amelyek minimalizmusok. Irány “Eco” az egyszerűség és a természetes anyagok, a modern – sima formákhoz, és csúcstechnológia Minden technológiai innovációt kínál az anyagokban és a befejezésben.

Bútorgyártás modern stílusokban részt vesz Armobil, Alf, Barnini OSeo, státusz, Smania. A világos színeket aktívan használják Singoli Bolzan, SMA, BM stílus, és a tiszta fehér szín gyakran jelenik meg a Mobil Piu, Signorini & Coco, Turri, Tőke Gyűjtemény, Forábban.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Az olaszországi bútorokkal foglalkozó gyárak nagyszerű készlet. Az érett lehetővé teszi, hogy megtalálja a legvonzóbb ágyakat, amelyek még a legbonyolultabb belső térben is illeszkedhetnek. Azonban néhány gyártó élvezi a legnagyobb népszerűséget:

 • Angelo Cappellini – Centenáris történelemmel rendelkező vállalat. Luxus, drága és gyakran egyedi bútorokat termel. A gyári termékek híresek a kiváló minőségről és a részletekre, nem található a rezidensek és paloták a magas rangú világok.
 • Alta Moda Eredeti és fényűző ágyakat termel, amelyek esetében értékes fafajták és drága textilek használják a kárpitozásban. Számos modell díszített egy bizarr modern dekorációval, kézzel festett vagy aranyozott.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

 • Volpi Az ágyak használata fa, fém és műanyag kombinációja. Számos modellnek van egy nagy puha fejlécje, és a stílusok a klasszikusoktól a moderig terjednek.
 • Smania – a saját speciális jellegű gyár, különböző stílusok kombinációjával. Az ágyak tervezésében etnikai elemek, különböző textúrák. Kedves fafajok gyakran tónusúak.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

 • Il loft A modern bútorokat minden új trendre alkalmas. Gyakran sok munkát végez manuálisan. A gyár katalógusában még kerek ágyak is megtalálhatók.
 • Baxter Prémium bútorokat hoz létre modern stílusban. Az ágyakban egy egyszerű kialakítás, de ugyanakkor az eredeti megoldásokat kárpitozással, további struktúrákkal használják.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

 • Selva az értékes fa, például az anya, a béke, a rózsaszín fa előállításához. Laconic bútorok kialakítása, sok modell tele van geometriai vonalakkal. Az ágyakat szálral és kézzel készített beágyazással díszítették.
 • Mascheroni Könnyen néz ki a design bútorok. Termékeikben különböző irányú ágyak találhatók – a klasszikusoktól a Art Decoig. Az egyik legnépszerűbb dekorációs módszer – bőr kárpitozás.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Vélemény

Mindazok, akik olasz bútorok kerültek, és nem hamisították, ünnepeljük a kiváló minőségű anyagokat. Az ágyak ebből a gyártó országából ajánlott szakértőket, tervezőket. Szerintük megbízhatóbbak, mint a bútorok, például a forgácslapból.

Az ágyak kiválasztása elégedett a stílusok széles skálájával és színekkel. A kérései alatt a kívánt modellek a végén minimalizmusok, és éppen ellenkezőleg, luxus. Néhány előnyben részesítik az Olaszország termékeit, hogy gyermekek szobáiba kerüljenek.

Modern olasz ágyak

Modern olasz ágyak

Sokan csalódtak az olasz ágyak magas költségeivel, különösen az elit modellek gyártásában részt vevő gyáraktól. Az ár emelkedik attól, hogy továbbítsa a terméket egy országból a másikba. Sok esetében a költségek bizonyos minőségbiztosításgé válnak, és a közvetítő cégek hamisításának azonosítása. Sokan túl alacsony árat látnak az orosz üzletekben és katalógusokban, gyanús csalással.

Egy másik funkció egy szállítmányhoz kapcsolódik, amellyel mindenkinek el kell fogadnia, aki olaszországi ágyakat szeretne vásárolni.

Ilyen átfogó termékek, annál több együttes, két-három hónap, és bizonyos esetekben – hat. Bútorok vásárlása orosz közvetítőkből, a határidők sokszor csökkennek.

Modern olasz ágyak

Olasz bútorok vásárlása a helyi üzletekben, gondosan vegye figyelembe a választást, ellenőrizze, hogy ne csak dokumentumokat, hanem az ágyak minősége. Az elit termékek, a gátlástalan gyártók hamisították, elsősorban rosszak. Az ágyak az igazi fát imitáló anyagból készülhetnek, részei és mellékletei hibákkal.

Az olasz ágyak különböző modelljei a következő videóban láthatók.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása