Német matracok

Az alvás minden ember életének nagyon fontos része. Az egészséges alvás az egész nap vidámságának díját biztosítja, és egészséget tart, ezért sok az ortopéd matracok bizonyított márkájának. A kétségtelen vezetők az ortopéd matracok piacán a német gyártók.

Német matracok

Előnyök

Az alvás áruk piaca a különböző országok gyártói termékeinek sokfélesége, de ez a német matracok, akik bizalmukban bíznak a potenciális vásárlókban. Ez számos tényezőnek köszönhető:

 • Németország – egy olyan ország, amely híres a termékek minőségéről, a német termékeket speciális technológiákkal és a legújabb anyagokkal gyártják.
 • A legszigorúbb orvosi szabványoknak és követelményeknek való megfelelés. A tömeges fogyasztási termékeket gyógyszert, katonai struktúrákhoz használják.
 • A német gyárak vezető helyet foglalnak el a világon az ortopéd matracok előállításához, valamint együttműködnek Németország és Svájc világvédelmi ortopédiai központjaival.
 • A gyártók nemcsak az ortopédiai jellemzőkkel foglalkoznak, hanem a termék megőrzésével és a további kényelmet biztosítva is.
 • A termékek tartósak és megkülönböztetik a megnövekedett kopásállóság.

Német matracok

Termelési technológia és anyagok

A német matracok termelésében olyan anyagokat használnak, amelyek hőt biztosítanak a hideg szezonban és a hűtési hatásban – a hőben. Különböző típusú tavaszi blokkokat használnak – a modelltől függően.

A prémium termelés előállítása során egy szövetet használnak, amelyet megkülönböztetnek a memorizáló test kanyarok, és maximális kényelmet biztosít, megtartja az egészséget.

Német matracok

Vezető márkák

A német gyártók termékei sokszínűek, ami nagyon elégedett a vevőkkel. Az ortopédiai termékek létrehozására szakosodott német vállalkozások az új technológiák kidolgozásával és végrehajtásával foglalkoznak a kiváló minőségű ortopédiai termékek előállításában.

A német termelőket a következő bélyegek képviselik:

 • Schlaraffia;
 • Malie;
 • HUKLA;
 • Breckle;
 • HUKLA;
 • F. A. N.;
 • DiaMona és mások.

Minden gyártó garantálja a kiváló minőségű termékeket és harcol a vevő számára számos technológiát és anyagot használva.

Német matracok

Német matracok

Német matracok

Schlaraffia

A gyártó Schlaraffia kezdte történetét a város Bochum segítségével rugós matracok, amelyek lehetővé teszik a hosszú ideig hazugság mozgás nélkül.

A termelési, a nyugat-európai gyártó használja különböző innovatív szabadalmaztatott anyagokat: BULTEX hab szerkezete közel van a tengeri szivacs, mivel a pórusok biztosítja a nedvszívó képesség a termék. Innovatív anyag Geltex.

Német matracok

A Schlaraffia tartományát tavaszi és fekete blokkok termékei képviselik:

 • alapvető;
 • nagyobb súlyért;
 • maximális méretek;
 • Gyermekek.

A tervezők és a fejlesztők nem felejtették el a fedelet. A burkolatok olyan klimatikus szálakat használnak, amelyek kényelmet biztosítanak bármilyen hőmérsékleti üzemmódban. Az antimikrobiális impregnálás által feldolgozott szövetburkolatok Panthenol.

Garancia a gyártótól a termékekről – 10 év.

Német matracok

Német matracok

Német matracok

Malie

Az ortopédiai árukról szóló híres német gyártója 1936-ban kezdte munkáját (Varin városában). Ez a híres német gyártó, amelyet napi 1000 egység termelési kapacitása jellemez. Matranter gyártása Malie Manual, a legújabb technológiák segítségével.

Malie márka matracok választéka:

 • független tavaszi blokkokkal;
 • Hideg hab matracok;
 • latex;
 • XXL sorozat – legfeljebb 200 kg;
 • Gyermekek.

Német matracok

Termékek Malie Hypoallergenne, Tartós, megbízható. Malie együttműködik az ortopédiai szervezetekkel Németországban és Svájcban.

A prémium matracok sorában a termékeket az ügyfél egyedi paraméterei gyártják.

A termelési technológia ilyen fejleményeket használ:

 • Hideg hab természetes alkatrészekből;
 • Hab töltőanyag emelt terhelésű termékekhez;
 • Tavaszi elemek anélkül, hogy olyan fémkomponensek használata, amelyek negatívan befolyásolják az emberi testet;
 • A burkolatok előállításában a cellulózszálakat használják, amelyek speciális feldolgozásnak vannak kitéve.

Német matracok

Német matracok

Német matracok

Hukla

A HUKLA gyár termékeit Németország orvosi ortopédiai központjaival együtt termeli termékeivel.

Matrac töltőanyagok (ECOGEL sejtrendszerrel, memóriahatással rendelkező hab, nagyon rugalmas töltőanyagok) szabadalmaztatva, és megfelelnek a termékek bejelentett jellemzőinek.

A HUKLA gyári termékeket különböző merevséggel állítják elő – mint a legtöbb német matrac.

A gyárak tartományát az ilyen termékek képviselik:

 • Tavaszi (“Berlin”, “Louvre”, “Belvedere”, “Jasmine” és mások);
 • Ütemterv (amore, tiszta csillag, látás plusz, reflekt);
 • kétoldalú (különböző merevséggel rendelkező modellek, téli nyári burkolatokkal rendelkező modellek);
 • A nagy súlyú fogyasztók számára.

Német matracok

Német matracok

A téli nyári burkolatok optimális hőmérsékleti rendszerének biztosítása érdekében természetes szálakat használnak: pamut és selyem (nyár), természetes gyapjú (tél). A gyári matracok 5 vagy 7 terhelési elosztási zónával rendelkeznek, kényelmet és egészséges alvást biztosítanak.

A gyártó garanciát nyújt a termékeire – 5 év.

Német matracok

Vélemény

Az eredeti termékek német minősége sok pozitív visszajelzést hagy, de a vevők megjegyzik az egyes márkák bizonyos előnyeit, ami lehetővé teszi a választás megteremtését.

A német matracok sok tulajdonosa azt állítják, hogy a legjobb megoldás az ilyen áruk megrendelése az online áruházban. Megmenti és időt és pénzt takarít meg.

Különösen az orosz fogyasztók ünneplik a Schlaraffia tanácsadók szolgálatát és tudatát. Még egy másik márka eredeti választékával is az online áruházvezetők kiválasztják a megfelelő opciókat, és részletesen elmondják termékeikről, tanácsot adnak a töltőanyagokról és az összetételről.

Az online áruházak, amelyek kizárólag a német termelők termékeire szakosodnak, szintén pontos és felelősek, mint a németek. Az árut időben szállítják – a szezontól és a munkaterheléstől függetlenül (például ünnepnapokon).

Német matracok

Schlaraffia márka matracok – Legjobb a piacon. Minden szó tanácsadó megerősíti az elégedett vevőket.

Vevők, mint a csodálatos minőségű Schlaraffia. Még a meglehetősen magas áron sem zavarják őket, amelyet a gyártó garanciája, egészséges alvás és megtakarítások indokolnak a hátmasszázson.

Német matracok

Német matracok

Különös figyelmet kell fordítani a menetes matracokra HUKLA-ra. Először is, a márka árukat meglehetősen megfizethető áron lehet megvásárolni; Másodszor, az ilyen matracok nagyon kényelmesek és pihenhetnek az egész test számára – az egyedülálló töltőanyag miatt.

Néhány fogyasztó megünnepli az új HUKLA termék gyenge kellemetlen illatát, amely az első használat első hetében eltűnik.

Német matracok

Német matracok

Kis, de pozitív vélemények a malie matracokról. Talán között különböző német gyártó, ez volt az a márka, amely nem nyert népszerűsége Oroszországban, bár kiterjesztette több mint 80 éve. A Malie termék tulajdonosai olyanok, mint a termék hirdetése. Ár – átlag felett. A vevők ünnepeljék, hogy van lehetőség egy német matrac megvásárlására ésszerű áron.

További információ a német matracokról, amelyeket a következő videóból tanul.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása