Ortopéd ágyak emelőmechanizmussal

Egészséges, erős alvás lehetetlen kényelmes hálószoba nélkül. Ma egy emelő mechanizmusú ortopéd ágy nyerte meg a legnagyobb népszerűséget.

Jellemzők és előnyök

Az ortopéd ágy megjelenése nem különbözik a klasszikus modelltől, de saját tervezési jellemzői vannak. Ez egy emelőmechanizmussal ellátott ortopédiai alapból, egy vászonhoz, fejléchez és oldalsó kereszttartókhoz tartozik.

Az ortopéd ágy egy emelő mechanizmussal sok előnye van:

  • Az ágy fő előnye az Alapítvány, Ortopédiai tulajdonságok betartása lamellák szerint. Az ilyen ágyon alvás nem csak kényelmes és kényelmes, hanem hasznos is. Ez a bázis az összesített a matrac tökéletesen támogatja a gerincet. Ezenkívül a rácsalap jól szellőztethető, ami azt jelenti, hogy a formaterhek penésze és gomba nem veszélyezteti.
  • A kialakításba ágyazott emelőmechanizmus könnyű hozzáférést biztosít a Lurking fiókhoz. Méretei megfelelnek az alap méretének, ezért a doboz jelentős kapacitással rendelkezik. Az ágynemű mellett más dolgokat is be lehet hajtani, és ha szükséges, gyorsan kapja meg őket. Az emelő mechanizmusnak köszönhetően hozzáférhet a doboz tartalmához, az ágy bármely széléből.

A dobozban lévő doboz jelenléte lehetővé teszi, hogy jelentősen mentse a helyet.

A dobozban eltávolított dolgok nem igényelnek további bútorokat: fiókos fiókok, éjjeliszekrények és szekrények, és ez jelentős megtakarítás nemcsak kis helyiségek, hanem pénzt takarít meg.

Általában az ilyen ágyakat a gyártók gyártják, nem csak két opció, hanem kisebb méretűek. Vannak egyetlen és fél literes modellek, amelyek nemcsak felnőtteknek, hanem gyermekeknek is alkalmasak.

A mechanizmusok fajtái

Az emelőpázzal rendelkező bármely modell saját jellemzői, amelyek befolyásolják a működési folyamatot. Az ortopéd alap, a modelltől függően, a vízszintes sík mentén hajtható, vagy függőleges helyzetben rögzíthető, 45 fokos akut szöget képez. Az alap emelésének módját különböző eszközök végezhetik.

Általános szabályként a gyártók csak három típusú emelési mechanizmussal rendelkeznek:

  • Csavart rugók, Az átalakítási mechanizmus összetevői az olcsó árak és a működés során történő kényelem miatt keresnek. De ez a mechanizmus tavasszal rendelkezik a gyakori stretching és a jelentős terhelés miatt. A mechanizmus élettartama általában nem haladja meg az öt évet, amely után ki kell cserélni.

  • Gáz-lengéscsillapítók, Segítség az alap felemelésében és a megfelelő magasságban rögzítve, jelentősen eltérő könnyű működésben. Köszönjük nekik, hogy sok erőfeszítés nélkül mozgassa az alapot. A gázrendszer zökkenőmentesen és csendben működik, és képes emelni az alapot a matrac mellett, még akkor is, ha a Sumblame súlyuk 100 kg felett van. A mai napig a gázátalakítási mechanizmus a legmegbízhatóbb és minőségi, meglehetősen hosszú élettartama körülbelül 10 év.
  • Az átalakulás legegyszerűbb módja manuális emelésnek nevezhető, az alaphoz csatolt hurok. Annak érdekében, hogy felemelje az alapot, és el kell távolítania a matracot, és jelentős erőfeszítéseket kell tennie. Ezért ez a mechanizmus nem nagyon alkalmas a babaágyakra.

Az alap építése

Bármely ortopéd alap egy keretből és rácsból áll. A keret lehet fém és fából. A GRIMEL maga a lamellákból áll, amely megbízhatóan csatlakozik a kerethez Lat termelők segítségével. A gyártótól és modellektől függően a lamellák tulajdonosai különböző anyagokból készülhetnek. Az utóbbi tulajdonosok anyagként használt gumi, rugalmasság és magas ár megkülönböztethető. A műanyag kemény szerkezettel rendelkezik, de hosszabb anyag a gumihoz képest.

A lamellák egy kicsit ívelt felületű deszkák, amelyek egyik oldalán és fából készültek (beeza, nyír, anya). Ezeknek a léceknek a standard vastagsága 6-8 mm-es tartományban változik, és a szélesség 63 mm. Az egyes rabszolga hossza megfelel az alapméreteknek. A távolabbi közötti távolság 70-80 mm, ennek a nagyságnak köszönhetően az ortopédiás hatás javul. Ezek a szabványok nemcsak könnyebbé teszik az ágyat, hanem rugalmasságot is.

Az ortopédiai bázist a gyártók gyártják, hogy szabályozzák a merevséget.

A rusztikus szabályozók közvetlenül a lamellákon helyezkedhetnek el, lehetővé téve az emberi súlyú alapot, valamint a bázis fej- és lábrészében található szabályozókat tartalmazhatják. Jelenlétük miatt lehetőség van arra, hogy megváltoztassák a felső és az alsó rész hajlamának szögét.

Leggyakrabban az ilyen ágyakat a hazug betegek számára vásárolják meg, mert az ilyen kiigazítás tökéletesen megfelel az immobilizált személy életének igényeihez.

Tippek a választáshoz

Az ágy kiválasztásakor több szempontot kell figyelnie. A belső stílus stílusának kialakítása és megfelelősége mellett figyelmet kell fordítani a földre és az átalakítási mechanizmusra.

  • Ha a kérdés kettős változat vásárlásáról szól, az átalakítási mechanizmusnak gáz lengéscsillapítókon kell lennie. Az alap képest az egyetlen változat nagyobb súlyt, és az ortopédiai matrac jelentősen növeli a tömeget, és ezért jobb a kényelem a hozzáférést a doboz, ha a mechanizmus veszi a fő terhet, amikor felvette.
  • A sérülés elleni védelem érdekében nem rossz, ha az ágyat speciális blokkolóval kell ellátni, amely hirtelen esik, miközben mozgatja az alapot.

  • A laminoknak nagy szuka, repedések, zsetonok és éles nyers élek nélkül kell lenniük. Az alapnak nem szabad közzétennie.
  • A lábak hossza, amelyek a keret támogatása a 24-25 cm-es tartományban változhat. Ez az érték a legkényelmesebb az alap magasságának. A különböző modellekben lévő lábak száma 4-7 darabon belül van. Minél több láb, annál stabilabb az alap építése.
  • Nem is fel kell oldania az ágy anyagáról. A fa tömb előnyösebb, mivel nemcsak környezetbarát, hanem megbízható, ezért a természetes fából készült ágy is sokkal hosszabb, mint egy hasonló lehetőség a forgácslaptól.

Hogyan kell összeszerelni egy ortopéd ágyat egy emelő mechanizmussal, tanulni az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: