Swing matracok a fiókok mellkasán, egy asztal és egy kiságy

A jövőbeli szülők várják a csecsemő megjelenését, hogy fényesek legyenek különböző feladatokkal, hogy el kell dönteniük a születés előtt. És az egyik tétel a szülés elkészítésének végtelen listáján, a gyermekváltó matrac kiválasztása. Miután megtudta a modellek és anyagok sokféleségét, a fiatal pár könnyen meghatározható a legmegfelelőbb lehetőséggel.

Mi szükséges?

Nem minden jövőbeni anyák úgy vélik, hogy a csecsemők számára változó matracot tartanak a szükséges megszerzéssel. Azonban a tapasztalt szülők azt mondják, minden felelősséget, hogy egy ilyen matrac megkönnyíti az élet és a végrehajtási eljárások a baba, legalább az első hónapban a születés után. Az anyák és nagymamák tapasztalatai szerint egyes szülők alkalmazkodnak e célból bármilyen felületre, feltárva a csecsemő veszélyeit, és sok kényelmetlenséget biztosítanak maguknak.

A változó matrac segítségével a következő előnyökkel jár:

 • A gyermek életének első hónapjában a pelenkák változása és más higiéniai eljárások gyakran gyakran előfordulnak, ezért kényelmes, hogy egy speciálisan felszerelt sarok puha felületen, és mindent, amire szükség van. Az ilyen matrac egy változó ruhában található, vagy a kiságyhoz csatlakozik, mindez egy adott modell módosításától függ.
 • Gyermekorvosok gyakran ajánlottak, a masszázs terapeuta meglátogatása mellett, hogy az anyák független torna a baba. Ezenkívül sok szülő meghívja az otthoni masszázs szakembereket a gyermekeik jobb óráiért. A különböző gyakorlatok segítenek gyorsan elsajátítani az új készségeket és erősítik az izmokat. Az ilyen osztályok legkényelmesebb helye a változó matrac.
 • Leggyakrabban a matracok két oldalról puha oldalsó lámpákkal vannak felszerelve, hogy a gyermek, aki elsajátította a gyermek fordításának képességeit, nem fizetett ki. Néha a fej feje van, amely megvédi a már termesztett kisgyermek fejét, amikor gyakorol. Azonban hagyja el a baba felügyelet nélkül a változó helyen, még mindig nem éri meg.

 • A mobilitás és a kellően kis súly miatt az anya könnyen mozgathatja a változó táblát a szobából egy szobába, vagy megtalálja a fürdőszobában a fürdőzés utáni eljárások elvégzéséhez.
 • Sok fiatal anya problémái vannak a hátukkal a megnövekedett terhelésből, mert a gyermeknek a nap jó részét kell viselnie, és még éjszaka is. A változó matrac felszerelése kényelmes szintre az anya számára megmenti az állandó lejtőktől a kanapéig, ami általában még inkább kellemetlenséget okoz a területen.

Nézetek

Gyermek tartozékok és bútorok gyártói széles választékot kínálnak a változó eszközöknek. Nem csak a megjelenés, hanem a funkcionalitás is különböznek:

 • Soft Diagnus vagy ágynemű. Az ilyen típusú változó eszközt a sok, valamint a mobilitására rendelkezésre álló ár megkülönbözteti. A puha töltőanyag és a ragasztófelület miatt a változó matrac könnyen elfordul, és így egyszerűen elengedhetetlen az utazás során. Könnyen kapcsolódik szinte minden felületen: a fiókos szekrény, egy asztal és még egy mosógép.
 • Tűzhely. Az ilyen gyermekek modulja szilárd bázissal rendelkezik, és az ágyhoz csatlakoztatható. A táblát jelentősen megsérül egy puha bázissal ellátott dialektor, és nagyobb szilárdság jellemzi. A változó táblák alapja befolyásolja a magasabb költségüket.

Anyagok és színek

Egy másik fontos árnyalatot, amikor kiválasztják a felület a fúziós egy újszülött sok szülő foka anyagok biztonságát. A töltőanyagokat és a külső kárpitokat hipoallergén anyagokból kell készíteni, és nem tartalmaznak tiltott anyagokat. A gyermekek határidejének anyagai is tudatosaknak kell lenniük, és könnyen engedhetik meg a tisztításhoz, ami megfelelően figyelemmel kíséri az újszülött higiéniáját.

Szabadtéri anyagként a gyártók leggyakrabban különleges filmet vagy kenyeret használnak. Egy ilyen felületen könnyen törődhet, elegendő ahhoz, hogy elveszítse a szennyezést egy nedves ruhával. Egy ilyen matracot alomként is használhatjuk a fürdőszobában lévő vízkezelések során.

Egyes modellek rendelkezésre állnak egy speciális szövetfedéllel, amely szükség esetén egyszerűen eltávolítható és csomagolható.

A matracon egy esethez kapcsolódhat tépőzárat, amelyen egy törülközőt vagy pelenkát rögzítenek az eljárásokhoz. Az eljárás után elegendő a pelenka mosásához, és nem lőni minden alkalommal.

A belső töltőanyag-változó eszközök megválasztásában a szülők még szélesebb választékkal szembesülnek:

 • Az egyik népszerű modern töltőanyag hívható skylon. Megkülönbözteti a rugalmasságát és a jó redukáló mutatókat. A töltőanyag tulajdonságai miatt az ilyen gyermek matracjai nem elsősorban a hosszú távú használat után is megőrzik a bemutatható megjelenést.
 • A gyerekek számára számos felszerelés és bútorok gyártója töltőanyagként használható Poliészter hab. Sikeresen használják az ortopédiai tulajdonságokkal rendelkező matracok és párnák gyártásában is. Amellett, hogy a ökológia és időtartama működési periódus, kimerülése poliészter hab védve hígítási por kullancsok és más paraziták.
 • A különböző típusú közlekedési típusokon gyakran utazó mobil szülők számára megfelelően megszerzi radír A szőnyeg cseréje. Az anyag miatt az ilyen dialanc könnyen és tömören hajtogatható, legalább egy helyet foglal el a poggyászban. A gyerek kényelme számára a hipoallergén szövet eltávolítható esetének kell lennie.

Gyermek matracok gyártói a termékeik széles színsávát képviselik. Választhat hagyományosan leánykori rózsaszín vagy fiú kék dialektor, valaki lelkek szórakoztató gyermek képek. Néhány szülő felveszi ezt a tartozékot egy változó mellkas vagy más, egy másik bútor színe alatt, és mások semleges színeket preferálnak, és megvásárolnak egy fehér vagy bézs matracot, amely alkalmas mind a fiú, mind a lány számára.

További lehetőségek

A kellemes kis dolgok jelenléte, amelyek megkönnyítik a fiatal szülők életét, mindig kellemes kiegészítéssé válnak a tartozék fő funkcióihoz. Gyakran a puha változó matracok gyártói kínálják, hogy megvásárolják a Toddiel kölyök bőrének kellemes esetét. Az ilyen borító nemcsak jobbá teszi a baba higiéniáját, hanem biztosítja a gyermek maximális kényelmét és hőjét az eljárásokban vagy a töltés során is.

Az ilyen modellek kényelmes kiegészítései a kézitáskához kapcsolódhatnak, amelyben a dialctor problémamentesen van elhelyezve. Ez az opció értékelni fogja a mobil anyákat, akik gyakran kiválasztják a házat a baba. A matracon lévő keretek először nem funkcionálisak, így egyes gyártók felfújják őket. Szülők, ha szükséges, az oldalirányú oldalakat vagy a partíciót a fejlapon lehet felfújni.

Dimenziók

Jellemzően a változó matrac nagyságát választják ki, hogy a felületet leggyakrabban használják. Sok szülő szerez speciális táblákat vagy ruhákat a gyermekek és pelenkák fiókjaival.

Ha az édesítő mellkas felülete nem teljesen széles, előnyös a matracok kiválasztása egy kicsit kisebb méretű, mivel a higiéniai eljárásokhoz különböző edények és porok általában az anya Chanteal felületén érhetők el.

A matracok gyakran megtalálhatók a 65×60 vagy 50×65 cm-es paraméterekkel, amelyek szinte minden változó mellkasának modelljének megfelelnek. Ezenkívül az ilyen matracok kisméretű dimenzióik rovására könnyedén eljuthatnak velük, hogy látogassanak el, vagy egy utazáson.

A változó felületek legnagyobb előnyét a gyermek életének első évében hozták be, amikor önállóan tanulni fog. Ezért az optimális matrac hossza 80 cm, ha lehetővé teszi a helyének helyét. Hosszabb használat esetén egy mérőhosszú modellt kereshet.

Népszerű modellek

A gyermekek termékeinek modern kiválasztását számos termékcsalád képviseli, mint a Swarenia tartozékok belföldi és behozott gyártója. Termékek azokból vagy más cégektől, amelyek minőségi és használt anyagokkal, valamint áron.

 • Az orosz gyártók közül előnyösek más modellekből Globax vagy tündér. Mint a matracok anyagai, úgy döntenek, hogy a habszivacsot és a magas minőségű pamutszöveteket választják, amelyek képesek a baba optimális lágyságát és kényelmét biztosítani. Ezeknek a cégeknek a modelljeinek oldalirányú fényei arra szolgálnak, hogy további biztonságot nyújtsunk, és az orosz árukkal rendelkező alacsonyabb áron, megfelelő minőségű, nagyszámú vevőt vonzanak.

 • A lengyel termelés matracjai a cégektől eltérő elfogadható ár Disney vagy CEBA, akik lenyűgöző dimenziókkal rendelkeznek választási modelljeikben.
 • A lengyel áruk mellett vannak tartozékok a lettországi cégtől Manó, amelyek különböző és vízálló pamutfelületet különböznek.
 • A német minősége világszerte régóta ismert, tehát a Németországból származó cégek – a vezetők között és a gyermekek tartozékai között. Modellek Geuther, A kiváló minőségű habos gumiból készült alapok.
 • Ezenkívül az európai cégek körében meg lehet jegyezni Bebe jou Hollandiából, amelyek sikeresen alkalmazzák a fejlett technológiákat, és matracokat termelnek töltőanyagokkal poliészterhab formájában. Az európai gyárak az átlag feletti értékek, de az ilyen árat a kiváló minőség és a magas kopásállósági mutatók igazolják.

Hogyan válasszuk ki?

A baba gyerekének egy eszközének megvásárlásához a fiatal szülőknek teljes mértékben felelősek kell lenniük. Számos ajánlás segítséget nyújt a tapasztalatlan szülőknek a megfelelő választás:

 • Vásároljon egy matracot, mint például a többi gyermek tartozék, csak a bizonyított gyártóktól következik. Ha kétség merül fel, akkor mindig igényelheti az eladónak minőségi tanúsítványt, amely megerősíti az összes szabványnak megfelelő terméket.
 • A tartozék nélküli kellemetlen szag jelenléte a termeléshez használt alacsony minőségű anyagokról beszélhet. Jobb, ha elhagyja az ilyen termék megvásárlását, hogy az újszülött nem mutat allergiás reakciót.
 • A matracnak olyan alapnak kell lennie, amely használat közben nem csúszik a felületen. Különösen veszélyes csúszós lámpatest lehet a gyerek első kísérletei alatt.
 • A gyermek kellemesebb lesz a puha és meleg szövet felületén, nem pedig egy vászon alapon. Ezért gondoskodnia kell egy megfelelő matrac lefedettségének megszerzésére. Ma ma olyan vegyes szálak modelljei vannak, amelyek kellemesek az érintéshez és könnyen törölhetők egy mosógépben.

Hogyan válasszunk változó matracot, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: