Szekrények ágy

A ház vagy a lakás mindegyik tulajdonosa a lehető legteljesebb és racionális, a szabad helyet megőrzi a szobákat. Nagyon gyakran a hálószobában vagy a kanapé sok négyzetet vesz igénybe, és nincs helye a mellkasra vagy a szekrényre, amely annyira szükséges. Ebben a tekintetben a tervezők képesek voltak egy kellemes hasznos, nevezetesen létrehozott egy gardrób ágyat.

7

Fotók

Mit képzeltek?

Ha a hálószoba nem gazdag a túlzott térben, és nagyszámú bútorokat kell kialakítania, akkor az optimális megoldás a gardrób ágy vásárlása lesz. Maga a terv nem bonyolult, de ugyanakkor egyedülálló. A keresztirányú lamellákkal ellátott tartós ház a szekrényhez és a falhoz kapcsolódik (a falat betonból, és nem a gipszkartonból). A fordított oldalról, szabályként a szekrény belső dekoratív fala van, amely dekoratív funkciót végezhet, vagy a fejtámla szerepét játssza le.

Este, amikor az idő jön lefeküdni, a szokásos szekrényben megbízhatóan rejtett összecsukható ágyat kap. A nappali idő alatt az alvóhely könnyen eltávolítható, és felszabadítja a helyet. Így lehetőség nyílik arra, hogy működjenek a helyiség területén. A szekrényben ruhákat, alvó létesítményeket és még sok másot helyezhet el, és az ágyat igény szerint használják.

Az ilyen bútorok előnye, hogy segíteni fogja a különböző helyiségek kombinálását egy helyiségben, például egy működő iroda vagy egy nappali, egy hálószoba, egy hálószoba vagy egy gyermekszoba. Plusz, hogy minden, minden reggel, akkor nem kell, hogy töltse ki az ágy, hiszen a rendszer hevederek átgondolt ilyen ágyak, az ágyneműt kerül sor a helyén, amikor az ágyban nő a falhoz álló helyzetben.

Ez a gondolkodó részlet időt takarít meg, és különösen felgyorsítja a tisztítást, ha a vendégek hirtelen jöttek.

Egyre funkcionálisabb és továbbfejlesztett modellek jelennek meg a piacon. Például elbontására a kanapén már nem kell fizikai erő, arra van szükség, hogy megnyomja a gombot a kezelőpanel és az alvó helye jelenik meg néhány másodperc alatt.

A konstrukciók és átalakítási mechanizmusok típusai

Az emeléshez és összecsukásra szolgáló mechanizmus típusával az ágy szekrényei 2 lehetőséggel rendelkeznek: gáz- és rugós rendszer:

 • Gáz-lengéscsillapítók a gáz belsejében, amely nyomja meg, viszont a dugattyúnál, ennek következtében az ágy simán és lassan leereszkedik, anélkül, hogy veszélybe kerülne. Az ilyen ruhásszekrény örülni fogja hosszú élettartamát, de az ilyen minőségű ár alkalmas (kell fizetnie egy kicsit drágább, mint a fenti mechanizmus mögött).
 • A kisülési rugó mechanizmus eszköze önmagában egyszerű és könnyen használható. A rugókat az ágy súlyából nyúlik ki, így a padlóra esik. Mivel a tapasztalt mesterek azt mondják, hogy egy ilyen mechanizmus kevesebbet fog szolgálni, mint a gáz, mivel a tavasz gyakori használatából származik, az időgörbék gyengülnek és deformálódnak, így egy ilyen transzformátor sokkal olcsóbb.

A hajtogatási mechanizmus kialakításával a függőleges hajtogatás és vízszintes szekrény ágya megkülönböztethető:

 • Függőleges hajtogató ágy Sokkal praktikusabb és kényelmesebb a funkcionalitásához. Ez annak köszönhető, hogy a nap folyamán a szekrényben elrejti, felszabadítja a nagy helyet a munkaterület alatt. Nagyon gyakran, a szekrény beágyazott polcokkal, szekrényekkel vagy tükörrel rendelkezik teljes magasságban. Nagyon fontos, hogy a szekrény ágya sík felületen állt (néha a padló összehangolása), ellenkező esetben a ferde fali összecsukható mechanizmus is enni és rosszul működhet.

 • Ha a szoba méretei kicsiek, akkor ilyen helyiségekre alkalmas Vízszintesen összecsukható mechanizmus. A legtöbb esetben egy beépített visszahúzható kanapé, amely könnyen elhagyja és átalakul egy teljes körű ágyba. Fontos megérteni, hogy az ilyen modellnek minden alkalommal el kell terjednie az ágyneműt. A függőlegesen emelkedő ágy esetében a fehérneműt pántokkal rögzítik, és eltávolítják az álló helyzetben.

Az 1-es fejlett modellek vannak, ahol maga van egy szekrény, egy kis kanapé, egy közepes ágy, a közepén (mindkét oldalon). Ez az opció nagyon praktikus és funkcionális, hogy éjszaka van egy teljes hálóágy, délután egy kis szögletes kanapé és egy nagy, tágas ruhásszekrény. A nagyon kevés szobák esetében egy forgószedés vagy forgóágy illeszkedik. Az ilyen összecsukható hálószobás ház cselekvésének elve nagyon egyszerű: a speciális kötőelemeknek köszönhetően meg kell fordítania a főtestet, és áthelyezni magadra. A szokásos összegyűjtött állapotban ez egy rendes szekrény, ahol elhelyezett könyvek vagy szükséges dolgok vannak.

Most a visszahúzható mechanizmus a távirányítóból működik, így nagyon fontos, hogy az ágy szilárd fémkereten van-e.

Modellek

A szekrény ágy egy transzformátor, amely ma számos modellt tartalmaz a fogyasztó minden ízlésének:

 • A szokásos tipikus formák különleges örömök nélkül vannak, Például egy függőlegesen hajtogatott ágy egy kis mezzaninnal a tetején. Ez az opció alkalmas a szerény helyiségekre, ahol a gyermek él, vagy egy hostel, ahol több zónában van egy kényelmes tartózkodás közelében.
 • A fajta ágy egy szekrény a fejlécben. Ez egy nagyon kényelmes modell, amint azt a könyveket, az alvó létesítményeket, vagy csak a dolgokat. Vagy megvásárolhat egy modellt egy könyvespolcgal, amely nem csak a tetején található, hanem az oldalon is.
 • Vannak ágyak állványok, amelyek a kibontott formában egy kagylóhoz hasonlítanak, valójában egy matrachoz illeszkednek. A helyhez kötött, összeszerelt állapotban egy kompakt éjjeliszekrény, amely lehet tenni, hogy a ház, vagy az erdőben alvás és pihenés, kényelmes.
 • A fenti modell egyfajta fiókos szekrény ágy. Vagyis az ágy a nappaliban elrejti a kijelölt helyet a ruhában, és fentebb van egy kis és kompakt szekrény polcokkal, ahol a dolgok is szépen elhelyezve vannak.

 • A sarokszobák alkalmasak közepes méretű szobákra Vagy P-alakú ágyas szekrények. A szögben vagy M-alakú modellekben az egyik oldalon egy transzformátorágy található, és egy másik oldalról van egy ruhásszekrény, amely egy tükörrel, egy kis szekrényben vagy számos kényelmes polcon lehet, ahol nagyban letelepednek mind a könyvek, mind a kozmetikai kellékek. Az ilyen modellek egyedülállóak és praktikusak.
 • Ami a P-alakú modellt illeti, Akkor itt, mint általában, az ágy két szekrény között van, így az elindított ágy nagyon hangulatos és romantikus.
 • Egy kis gyermekszobára Kiválasztani a leginkább funkcionális szekrény-ágyat, amely önmagában több további felületet kombinál. Van egy kétszintű modell, amely íróasztallal és szekrényzel van felszerelve, írásos tartozékokhoz vagy tankönyvekhez. Ez az opció nagyon kényelmes, mert a nap teljes körű munkaállomás van a házi feladat elvégzéséhez, és este ez a tér kényelmes ágyakká alakul.
 • Vagy ha 2 gyermek él a gyermekeknél, Bonthatja kétszintű vagy kétszintes ágy, amelynek szintén van egy kihúzható asztal, így gyerekek egy alvóhely és a munkaterületet az írás és az olvasás.

 • Az ágypolc kiváló megoldás lesz. Napközben ez a tartozék rendszeres kanapéval átalakul a tetején lévő polcgal, amely mind a fa, mind az üvegből készült.
 • A tizenévesek esetében 3 in 1-t vásárolhat, ahol van egy ágy, asztal, gardrób. Kiderül, hogy egy ilyen modell van egy szekrény alján (az ágy alatt), és mélyreható a munkaterület alatt, nevezetesen a helyhez kötött és teljes körű asztal alatt. Az ilyen modell kissé hosszúkás, így az oldal lehet egy kis létra, hogy mászjon az ágyra.

 • A tetőtéri szerelmesek számára Érdekes megoldás lesz az ágy megszerzése a dobogón. A szerepében van egy szabadtéri szekrény doboz, amely a matrac támogatása. Kiderül, hogy az ágy tetején van a szekrényben. Nagyon kényelmes, mivel minden alkalommal, amikor nem kell a kedvenc könyvedhez, mindig kéznél van.
 • A nem szabványos szobákban téglalap alakúak A ruhásszekrény ágy az oldal oldalán egy sorban tökéletes lesz. Így a keskeny rész vizuálisan készül, és “kiegyenesedik” helyet.
 • Egy kompakt hálószobában két felnőtt számára Megfelelő ágyfal, swing ajtókkal. Mint szokásos, éjszaka, az ilyen ágyat a rendeltetési hely használja, és reggel visszahúzódik a falhoz, és az ajtó zárva van, hogy teljes képet kapjon egy szilárd szekrényről.

Dimenziók

Minden szoba egyedi belső és dimenzióval rendelkezik, amelyeknek ki kell választaniuk a jövőbeli szekrény ágy méretét.

A méreteket úgy kell megválasztani, hogy teljes körű ágyú ágy és kényelmes ruhásszekrény volt, amely megfelel az összes szükséges dolognak. A Fit méretméreteket a beépített ágyból számítják ki.

Az alvóhely lehet egyedülálló, dupla vagy mérete Maxi, ahol 3 ember illeszkedik, de az ilyen szekrények valószínűleg megrendelésre kerülnek.

Szabályként a függőlegesen összecsukható egyágyasok szabványos szélessége – 90 cm, és hossza – 180 cm. Nagyon fontos, hogy vegye figyelembe az ágy magasságát a padlóról, hogy kényelmes legyen az alvás után. A kétszemélyes ágyak dimenziója 160×200 cm, 180×200 cm, padlómagasság 50 cm. Gyakran előfordul, hogy a hétköznapi modell szekrény ágy nem lépik túl a szélessége a Sleeping Lodge magát, de vannak olyanok, ahol további „kiterjesztés” oldalán, ami szintén meg kell mérni, mielőtt telepítené.

Színes megoldások

A jövőbeli bútorok színének felvétele, a tárgyról és a színekről.

Azt lehet mondani, hogy ma az univerzális színpaletta több fehér árnyalatból áll (tej, krém), fekete (szürke, hamu), barna (okker, dohány). Az elmúlt években az egy foton bútorokat ritkábban rendezik, mivel nehéz megosztani a helyet a zónákon.

Szabályként a gyermekszobában a kabinet ágya szokatlan és színes dísze lehet a szekrény felületén, és az ágy maga nyugodt színekben lehet végrehajtani, hogy a gyermek könnyebb elaludni.

Ne felejtsük el, hogy a színpaletta segít eltávolítani a hibákat és a helyiség rossz alakját.

Például egy tejtermelő vagy világosszürke szekrény ágy függőleges mechanizmus tökéletesen kiegészíti a négyzet alakú szoba, köszönhetően a funkcionalitás és a szín, a szoba lesz szélesebb széles, különösen, ha a falak és a fogaskerekek is készült élénk színek.

Készítsen egy szobát több levegő segíti a fém, kék vagy ezüst szín árnyalatát, még akkor is, ha dekoratív betétek.

És ami a legfontosabb, amikor kiválasztják a színes megoldás, meg kell választani azokat árnyalatok, hogy valószínűleg tetszik, és nem irritálja idővel, ezért el kell kerülni túl fényes, és agresszív színben (világos piros, savanyú-zöld, vagy éppen savanyú sárga szín )

Tippek a választáshoz

.A szekrény ágyának megvásárlása előtt előre kell gondolnia a szoba jövőbeli tervezését, mivel fennáll annak a veszélye, hogy az ilyen bútorok még haladnak a szobában:

 • Az első dolog, hogy figyeljen az ágy méretére. Ha a szoba kisméretű, akkor jobb, ha egy szekrény ágyat választott egy függőleges összecsukható mechanizmussal. Elegendő helyen választhat bármely modellt, a főt, hogy tömören illeszkedjen a belső térbe. Előzetesen elvégezte az ágy alatt felosztott helyet.
 • Másodszor, ez a tervezés választása. A homlokzat kialakítása is az egyik fő pont. Nagyon gyakran szekrények MDF-ből vagy forgácslapból készülnek. Néha a homlokzati rész szilárd faanyagból, műanyagból vagy több anyagból is elvégezhető. Önnek is előnyben kell adnia a beépített tükrökkel vagy kiemelő panelekkel ellátott modelleket is, amelyeknek köszönhetően az ágy esténként olvashatunk egy további padló lámpát vagy lámpát.

 • Óvatosan válassza ki az átalakítási mechanizmust, Különösen, ha egy ilyen ágy a gyermekszobában lesz. Mint korábban említettük, vannak gáz- és rugós mechanizmusok. A mesterek azt tanácsolják, hogy előnyben részesítsék a Gazlift-t, mivel a rugók idővel elveszik rugalmasságukat.
 • Ami az ágytámogatást illeti, Aztán sok fogyasztó azt javasolja, hogy ne válasszon egy különálló lábakat, a legjobb, ha a szilárd táblákat támogatják.
 • A legfontosabb dolog a választásban a tervezés biztonsága, Tehát meg kell kérdeznie az eladónak, hogy mutassa meg a minőségi tanúsítványt, hogy nyugodt és magabiztos legyen, hogy az ágy nem fog megtörni alvás közben, vagy nem esik le, ha a felemelt helyzetben van.

Szálláshelyek

A szekrény ágy egy univerzális kialakítás, amely tökéletesen illeszkedik egy kis méretű lakás térébe. De számos olyan szálláslehetőség létezik, amelyek segítenek a lehető legtöbbet takarítani:

 • Általános módon ez a modell a hálószobába kerül és használja a rendeltetési helyet. Általában a szekrényt egy kis asztallal vagy tükrökkel egészítik ki.

 • Nagyon gyakran a kis szobában helyet takaríthat meg, Az ilyen ágyas szekrények a falon vagy a szekrényekből készült résben speciális mélyedésbe vannak felszerelve. Ez egy nagyon kényelmes elrendezési lehetőség, mivel nem szükséges külön szabad helyet tölteni az ágy alatt.

 • Kiváló megoldás lesz az erkélyen található szekrény elhelyezése. Először is, nagyszámú szabad helyet takarít meg a lakóövezetben, másodszor pedig nagyszerű lehetőség nyílik nyitott ablakokkal és ennek megfelelően friss levegővel egész éjjel. Továbbá, a kompakt hálószobában, az erkélyen kombinálva már van egy hálóhely, majd a loggia a vendégek éjszakájára, és a kabinet folyamatosan használható.

Nagyon fontos, hogy az erkélyfelület sima, görbület nélkül, valamint ez a tér meg kell üvegezni és szigetelt, hogy télen kényelmes aludni.

 • Ami a nappalit illeti, A szekrénybe beépített ágy a tér funkcionális használatának kiváló megoldása lesz. Egy összecsukható ágy csak a rokonok vagy a barátok érkezése esetén érhető el, és délután, délután kiváló ruhásszekrény lesz, ahol a szükséges dolgok kerülnek elhelyezni.
 • Ha a lakás vagy az otthon nagyon kis méretű, Ezután gondolkodhatsz a konyhában lévő szekrény ágy elhelyezéséről, oltva a képernyővel. Ez természetesen egy érdekes változat a takarékos tér, de ne felejtsük el, hogy ebben a szobában főzzük az ételt és a szagok maradnak a főzés folyamatában, ami megakadályozhatja a kényelmes alvást.

Anyagok

Rendszerint a modern bútorgyárak kiváló minőségű anyagokból próbálnak bútorokat készíteni. A kiváló minőségű fémötvözetekből, például az acélból vagy az alumíniumból származó mechanizmusokból, köszönhetően, amelynek a szekrényt ágyba és hátra transzformálják. Így hosszú élettartamot biztosít a bútorok.

Ami a szerelvények hasított testét illeti, fémből vagy kiváló minőségű faanyagból készülhet. Az ágy maradék részei és részei forgácslemez, MDF vagy fa:

 • Ha a szekrény ágyból valódi, kibontott fa, Ezután az ilyen bútorok élvezik az élettartamukat, mivel ez az anyag az egyik tartós és kiváló minőségű. Az ár természetesen megfelelő lesz, de a szépség és a megbízhatóság hosszú hasznosításra szolgál. A legfontosabb dolog az, hogy az összes fából készült felületet speciális impregnálással kezeljék a penész és rovaroktól.
 • A gazdaságosabb lehetőség az MDF-tól származó szekrény ágy. Ez szintén kiváló minőségű és megbízható anyag, amely pozitív teljesítményt nyújt, szintén eltér a környezetbarátságában is. Gyakran előfordul, hogy a keret fémből készült, és az MDF homlokzatát és dekoratív elemeit úgy, hogy a modellköltség olcsóbb legyen, és kevésbé súlya legyen a könnyű szállítás.

 • Nagyon gyakran, a hozzáférés gyártásában a forgácslapot használják. Ez az anyag elég elfogadható az árban, alacsony súlyú, amely megkönnyíti a tervezést és annak használatát kinevezéssel. A legfontosabb dolog az, hogy a forgácslap 1 kategóriájú volt, különben a második alkalommal megnyomva nyomja meg, és új bútorokat kell vásárolnia.

Az ágy haza vagy kárpitozásához különböző anyagokat is használnak, mindez a modelltől függ. Ha például egy 3-as modell, akkor 1-ben, ha van egy kis kanapé, akkor lefedhető Jacquard, Shenilm, valódi bőr vagy helyettesítője (mesterséges vagy öko). A vontatás lehet a szokásos vagy dekoratív, például egy kocsi esztrich.

Abban az esetben, ha a szokásos standard modell a szekrény ágy van telepítve, ahol az alvó helyet rejt belsejében, akkor a feszes anyag nem használható fel egyáltalán. A lamellát egyszerűen a matracra helyezik, amely a jövőben lefedi a lapot.

Nagyon gyakran, ez a bútor lehet kiegészíteni dekoratív elemek, például egy szekrény lehet üveg vagy tükör betétekkel vagy egy dekoratív fém mintázat (art kovácsolás).

Ágykabinet a belső térben: Tervezési ötletek

A szekrény ágyának minden modelljét egy bizonyos stílusban végezzük, amely alkalmas a szoba bizonyos méreteire. A kis szobákhoz a bútorok a minimalizmus, a padlás vagy a high-tech stílusában tökéletesen alkalmasak:

 • Szekrények ágy High-tech stílus különbözik a nagyszerű funkcionalitásukban, gyakorlatiasságukban és a nem szabványos kialakításban. Az ilyen modellek nemcsak remek helyet kapnak a dolgok kikapcsolódásához és elhelyezéséhez, hanem a szoba díszítése is, mivel a design mindig ragyogó vagy matt felületek hozzáadásával készült.

 • Minimalizmus stílus Különbözik az egyszerűséggel és a kis méretekkel rendelkező kis méretekkel. Általános állapotban van egy ágytartó vagy ágyfal. Kis helyet foglalnak el, és kis súlyúak.

 • Irány Tetőtéri stílus a közelmúltban megjelent, de már okokból. Általában ezek a szekrények egy dobogó formájában, ahol a tornyos felület és a matrac alapja a kabinet. Az ilyen modellek nagyon romantikusak, és szinte bármilyen belsejébe illeszkednek.

A közepes méretű szobákhoz a tervezők azt tanácsolják, hogy az ágy szekrényeket szerezzenek a Provence, a modern vagy az ország stílusában:

 • Azok az emberek, akik a klasszikusokat, a légruhákat és a jó minőségű anyagokat kedvelik Kabinet ágy Provence stílusban. Ez a modell világos vonalak és űrlapok lesz. Általában az ilyen modellek beépített vertikálisan összecsukható ágyakkal rendelkeznek, amelyek két szekrényekkel rendelkeznek az oldalakon, amelyek kiegészíthetők beépített szekrényekkel. Az ilyen modellek is gyönyörű és térfogatú fejtelének, amely a falhoz vagy a szekrény buttofa belső falához csatlakoztatható.
 • Országos szekrény ágy Megkülönböztetik az a tény, hogy fa tömböt (Linden, Pine, Red Tree) vagy fém hozzáadásával kell készíteni. Ez a modell megkülönböztető tulajdonságokkal rendelkezik, mint például az erő, a megbízhatóság és a tartósság. A közepes méretű szobákhoz ez a modell kiváló lehetőség lesz.

 • Milyen aggodalmak Modern stílus, Ezután az ilyen modelleket olyan formák és méretek jellemzik. A sima felületeket szokatlan dekoratív betétekkel kombinálják. Ez lehet egy dekoratív faragás az ágy lábánál vagy a kabinetajtók, illetve a lakoni egyszerűség, a szállítások és a zavaró részek nélkül. Az ilyen gardrób ágy nagyon szép és praktikus szoba kiegészítés lesz.

A nagy és tágas szobákhoz nagy ágyas szekrények alkalmasak, képesek megosztani a zónát. Lehet, hogy barokk stílus, klasszicizmus vagy rokokó:

 • A nevétől Barokk stílus, Meg lehet érteni, hogy egy ilyen szekrény ágy tele lesz énekel, akkor is van egy dekoratív stukkó, és ami a legfontosabb, ez a kiváló minőségű anyagok (nemes fából készült, kiváló minőségű fém ötvözetek, tartós és szép feszes anyag ). Nagyon gyakran olyan modellek teszik, hogy megrendeljék, hogy a szoba harmonikus környezet, amely a napszakaktól függően megváltoztatható.
 • A megállapítások nélkül nem kerül költségre rokokó. A megkülönböztető oldala kerekített és lágy formák jelenléte aranyozott vagy ősi elemek alatt. Ez lehet “kopott” fogantyúk egy szekrényből vagy egy visszahúzható éjjeliszekrényből.

A legtöbb tervező meg van győződve arról, hogy ha nincs ötlet, milyen stílusban kell felvenni a bútorokat a szobában, akkor jobb választani egy klasszikus. A klasszikus kabinet-ágy örömmel fogja élvezni gyakorlatiasságát, funkcionalitását, egyszerűségét és színskála, amely teljesen illeszkedik minden helyiségben.

10

Fotók

További információ a kabinet ágyak mechanizmusairól A következő videóban található.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: