Twisted matracok

Sok vásárló, akik úgy döntöttek, hogy új matracot szereznek, érdeklődnek a mobil blokk szállítás kérdése. Gyakran a volumetrikus modellek bonyolulják a szállítást. Az új technológiák megjelenésével ez a probléma könnyen megoldható és egyszerűen: a csavart matracokat egy tekercsbe csomagolják, a legjobb, a megjelenés elvesztése nélkül.

Sajátosságok

A csavart matracok több nevet tartalmaznak: vákuum, vákuumcsomagolásban, tekercsben, tekercsben. Mindegyikük a matracot jelöli, amely a tekercsbe való szállításhoz és hermetikusan sűrű polietilénbe történő szállításához hengerelt. Ez a folyamat automatizált módon automatizált.

A blokk üregétől a csomagolás során a levegőt kiszivattyúzzák, köszönhetően, hogy a szőnyeg militáns lesz, kisebb térfogatra reprodukálódik, és könnyen elfordítható egy kompakt tekercsbe, amely illeszkedik az autó csomagtartóba.

A matrac kicsomagolása után a nap folyamán teljesen helyreállítja a rétegeit.

Korábban az ilyen technológiát kizárólag, hogy elhomályosítja és rugalmas töltőanyag a kompozíció elasztikus és rugalmas töltőanyag (természetes latex, poliuretán hab latex impregnálás, flexober, viscolastic hab memória hatástól). Ma vállalatok képesek csomagolni ebben az úton és a tavaszi matracok.

Azonban nem minden modellt csavart egy tekercsbe: nem minden típusú töltelék rugalmas, megfelelő blokkvastagsággal rendelkezik.

Nem lehet kemény ortopédiai szőnyegek elfordulni egy vastag réteges kókuszdió-kölcsös, bicocos, lószőrű. A legtöbb esetben a göndör matracok puha szőnyegek. Ezenkívül lehetetlen csomagolni a modellt a rugóknál fémkerettel: ez nem fordul.

Méltóság

A csavart matracok számos előnye van.

Egy kis súly mellett, amely lehetővé teszi, hogy egyedül szállítson, ők:

 • a modern deformációs stabil anyagból;
 • van hipoallergén, környezetbarát töltőanyag-összetétele, ártalmatlan a bőrre, ami miatt minden felhasználó alkalmas;
 • az antimikrobiális impregnálás által feldolgozott, amely kiküszöböli a médium kialakulását gomba és penész;
 • Mentse el a költségvetést a szállításhoz (nincs szükség külön gép megrendelésére, és a kívánt padlóra történő emeléshez fizetendő);
 • A legtöbb esetben fogantyú van egy matrac szállítására;
 • Mobil kézbesítésben (azonnal felveszi a vásárlást, a szállítmányozás nélkül);

 • Ne képezzen denteket és gödröket a twist helyeken a telepített formában, jó élettartammal (legfeljebb 5-8 év);
 • lehet szabványos vagy nem szabványos, eltérő blokkszerkezet és alak;
 • Alkalmas bármilyen típusú bútorok (ágy, kanapé, összecsukható székek, kagyló), és rendezhet egy alvóhelyet a padlón;
 • egy blokk a napi használatra vagy vendégre, egy ország opcióra;
 • Elismert, hogy jó megszerzés maguknak vagy ajándékként (szülők, újoncok, barátok);
 • A kompozíciók összetétele és mennyisége alapján különböznek különböző áron, ezért mindig lehet megvásárolni, figyelembe véve az íz és a pénztárcát.

A modelltől függően ezek közül a szőnyegek közül néhány helyettesítheti a toppereket vagy a finom mama-ot (rugók nélküli modellek).

Az ilyen szőnyegek kényelmesek, mert:

 • Kis vastagságú és változó keménységgel (a sűrű szilárd) felületek kivételével képesek állítani a hálószobának kényelmét és kényelmét;
 • Az ortopédiai nyersanyagok (latex és hab memóriaváltás), megfelelő támogatást nyújt a felhasználó testéhez, bár az ilyen matracok megelőző hatása kicsi;
 • Adja meg a hálószobai ház belépésének integritását blokkokból, egyedi modulokból (releváns a lebontott kanapé vagy karosszék esetében);
 • álcázza a régi matrac (hornyok, felületi szennyezés, kárpitozás) problémás területeit, kiterjesztve élettartamát;
 • Változtassa meg a rendelkezésre álló matrac merevségének mértékét, így a hálószobát a legjobb lágysághoz adja.

Néhány modell kényelme egy eltávolítható fedél jelenléte. Általában lélegző textilből, amely lehetővé teszi a mosáshoz vagy tisztításhoz, kiterjesztve a blokk megjelenésének megjelenését.

Ezen túlmenően, az eltávolítható modell könnyebb változás, ha használhatatlanná vált (a vállalatok további burkolatok részben a vonal modellek, mint kiegészítők rendelhetők az egyedi modell, vagy vesz egy univerzális terv).

Mínusz

Sajnos hátrányaik vannak.

Matracok:

 • Lehetetlen, hogy a javítás során önállóan forduljon, mozgó (lehetetlen szivattyúzni a levegőt, de valóban megzavarja a blokk szerkezetét);
 • Nem mindig halmozott a megadott időpontban (a tavaszi opciók több időt igényeltek – akár 72 óráig);
 • korlátozott időtartamú keresést hengerelt formában (meg lehet változtatni a kezdeti tulajdonságaikat, ha a csomagoláson megadott megengedett összecsukható időszak, és általában 30-90 naptól a csavarok pillanatától számítva);
 • Lehet, hogy nem lehet teljes körű ortopédiai szőnyeg, mivel nem rendelkeznek a szükséges vastagság szilárd képződésének alapjául;
 • Nem mindig van további hatással, a fő célon túl.

A gyártási technológiák javításától függetlenül ezek a modellek nem alkalmasak a csecsemőkre és az óvodai gyermekekre. Nincsenek a szükséges támogatás a gyerek gerincének, amelynek nincs szükségük.

Az ilyen matrac napi használatával elronthatja a testtartás kialakulását: a gyermek matracjai felületének keménynek kell lennie.

Bár az alacsony vastagság kényelmes a házhoz való szállításhoz, nem minden szőnyeg kényelmes az alváshoz: néha a vastagságon keresztül érezte az ágy merev bázisát (padló).

Hogyan lehet kicsomagolni?

A termelésre csavarva a matracok nagyban viszont fordulnak elő.

A roll szőnyeg kicsomagolása meglehetősen egyszerű:

 • Az összecsukott formában lévő matrac az ágyra (kanapé) vagy ortopédiai alapon helyezkedik el;
 • Ollók segítségével óvatosan nyissa ki a külső filmet, ne a Hitch textil tok (nem kívánatos túl éles tárgyakat használni, mert a csomagolás meglehetősen szoros: károsíthatja a matracot);
 • A matracot szépen elrontják, éles mozgások nélkül és mechanikus kiegyenesítés nélkül (a rugókkal végzett opció megmarad, így nem adja meg élesen);
 • A gyártóval kapcsolatos legfontosabb információk, az üzemeltetési feltételek azonnal eltávolíthatók;
 • A teljes helyreállítás után a filmet a blokk alatt tisztítják, az ágyat ágyneművel töltjük (a matrac használatra kész).

Az alábbi videóban láthatja az ortopéd matrac kicsomagolásának szakaszait.

NUANCE: Mivel a hengerelt szőnyegek minden modellje eltérő, lehetetlen figyelmen kívül hagyni a csomagot a csomagoláson: azt írják, hogy teljesen visszaállítsa a blokkot, amely alatt a matrac nem ajánlott.

Dimenziók

Az összecsukható matracok paraméterei az ilyen blokkok előnye. A lineáris sorozat egy, egy, félig literes és franciaággyal rendelkező modellekből áll.

Egy adott modell dimenziói eltérhetnek azzal a tét képét tekintve, hogy minden gyártó a bútoraira összpontosít, a gyártási termékeket a számviteli (a belföldi és importmodellek méretei eltérőek).

Átlagosan a matracok dimenziós vonala így néz ki:

 • Egy helyen – 80×190, 90×190, 120×190, 120×190 cm;
 • félig észlelt – 120×190, 120×200, 140×190, 140×200 cm;
 • Két helyen – 160×190, 160×200, 180×190, 180×200 cm.

Robbanásveszélyes modellek változóbbak. A fő dimenziós csoport mellett hossza és szélessége lehet 80×195, 80×200, 90×195, 120×195, 140×195, 150×190, 150×195, 150×200, 180×195, 200×195, 200×200, 210×115 cm.

A klasszikus téglalap alakú alakon kívül nem szabványos fajok lehetnek (például kör formájában).

Gyártók

Annak érdekében, hogy jobban megismerjék a hengerelt matracokat, és megértsék, hogyan néznek ki, utalhat a bevált védjegyek termékeire, amelyek széles körű tapasztalattal rendelkeznek az alvás és a kikapcsolódás magas színvonalú blokkok előállításában:

 • Lonaxis – Modellek a rugókon és nélkülük, átlagosan 90 kg-os átlagos megengedett terheléssel rendelkeznek 10-17 cm magasságban, beleértve a PPU-n alapuló költségvetési és prémium modelleket, független rugókat, amelynek fedele sima és steppelt felület és különböző minták; magában foglalja a felnőtteket és a gyermekek szabályait;

 • Ormatek – szőnyegek egy monolitikus vagy kompozit terv rugójára és fekete alapú alapítására, amelynek magassága 21 cm-es, puha habból készült, memóriahatással és 100 kg-os terheléssel, szaténrel és Jacquard pamutral felszerelt terheléssel a nyitó után 24 órával helyreállított vékony spandbonte rétegekkel egészül ki;
 • Askona – Az egész családban lévő matracok hazai vezető gyártójának tavaszi és ízesített modellje, amely egy fogantyúval ellátott filmbe csomagolva a szállítás kényelmét, a blokk megkönnyebbülési felülete van, amely az antibakteriális impregnálással rendelkező kvilingtervet tartalmazó Jacquard borítóval rendelkezik, a csavart formában hat hónapig tárolt;

 • Álomvonal – A médiumok magas színvonalú modelljei, melyet 19-21 cm-es magasságban, 7-övezetből készült természetes és mesterséges latexből készült masszázshatással, innovatív anyag ergo hab egy megkönnyebbülés felülete, egy tépett Jacquard tokba csomagolva egy holcon, amelynek maximális megengedett terhelése 120 kg-ig terjed.

Vélemény

Göndör matracok – kétértelmű téma, hogy sok visszajelzést az interneten az internetre fordítják.

Ítélve az észrevételeket a felhasználók, akik ilyen modelleket a házat, jó szőnyeg, amelyek igazán kényelmes szállítás, tökéletesen kivágták érkezés esetén a vendégek és jó így. Általában azonban a vevők többsége nagy mennyiségű szokásos matracokat szeret.

A megjegyzéseket, a felhasználók figyelmét, hogy az ár a hengerelt matracok némileg túlbecsülte, és körülbelül annyi, mint a modell ortopédiai és további hatása, ami csökkenti a alapján ilyen szőnyeg.

Ha az 5 000 rubel ára megfelelőnek tekinthető, akkor a költségek 17.000 – 23000 (legfeljebb 40 000) rubel már megnyomja a potenciális ügyfeleket, mert az ilyen pénz, úgy vélik, hogy vásárolhat egy nagy osztályú egységet ortopédiai hatással és Thermoregulation, dupla merevség és egyéb modellek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: