Válasszon egy emeletes ágyat a lányoknak

Jelenleg nagyszerű többféle emeletes ágy található különböző módosítások és csomagok. Kiválaszthatja a megfelelő opciót bármely elrendezéshez és stílusokhoz. Sok szülő előtt a kérdés hamarabb vagy később: melyik ágy lesz a legmegfelelőbb a gyermekeik számára? Ma beszélünk arról, hogy milyen emeletes modellek érdemes felvenni a lányokat.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A emeletes ágyak mindig is élvezték az irigylésre méltó népszerűséget. Hasonló belső tárgyak Válasszon sok szülőt, mivel könnyen illeszkednek szinte bármilyen beállításba.

Kétszintes ágyak lehetővé teszik, hogy jelentősen mentse a szabad helyet. Jelenleg sok apartman szembesül egy minta hiányában. Ilyen körülmények között ki kell választani a megfelelő bútorokat, amelyek nem fognak sok helyet foglalni. A BUND modellek a legoptimálisabb lehetőségek a kis terület házához.

A szakértők nem javasolják, hogy két gyermek egy hálószobában. Ilyen atmoszférában nem fognak gyorsan elaludni gyorsan és nyugodtan. Gyakran olyanok, akik ugyanazon az ágyon tanítottak, hogy egymásnak sérüljenek. Ezenkívül, ha a gyermekek különböző temperamentummal nőnek, nem kell elaludni egy ágyon, mivel egyikük megpróbál aludni, és a második még mindig ébren lesz. Elkerülheti az ilyen problémákat, ha a kétszintes ágy külön hálószobájában lévő gyermekeket csatlakoztatja.

A pszichológusok azzal érvelnek, hogy az ilyen bútorok egyszerűen szükségük van egy növekvő testre, mivel létrehozza a szükséges személyes helyet.

A kis felhasználók számára nagyon fontos, hogy saját hangulatos sarok legyen, amelyben pihenhetnek, olvashatják a könyvet, és jól aludjanak.

A modern bútorgyárak különböző kétágyas ágyakat termelnek. Különböző anyagokból készülnek, és különböző részletekkel egészül ki.

Különösen népszerű korunk multifunkciós termékek, kiegészítve tágas fiókok, polcok, szekrények, lépcsők, csúszdák, lépések, sőt egész írott táblák. Az ilyen kiegészítések lehetnek az ágyak keretének folytatása, vagy a hálószobákkal egy nagy niche-ben vannak felszerelve. A többfunkciós kétszintű ágyak a legsikeresebb megoldások, ha nincs nagy nappali. Ilyen modellek alkalmazásával megtagadhatja a helymeghatározó dobozokat és a sifonókat a gyermekszobában, megtakarítva és anélkül, hogy a szerényteret.

A modern kétszintű ágyakat széles körben mutatják be. Nem csak teljes készletekkel, hanem színes megoldásokkal is különböznek egymástól. Különösen a lányok számára gyönyörű példányokat gyártott gyengéd barack, rózsaszín, korall, lila vagy narancssárga színben. Jelentős hibák ilyen bútoroknak nincs. Duplex ágyak stilizált kifejezetten egy kis hercegnő fog kerülni a fogyasztók drágább, mint a hagyományos lehetőségeket.

kilenc

Fotók

Egy ilyen modell megvásárlása érdemes megfontolni azt a tényt, hogy egy hálóágy, amely a felső szinten található, nem lesz képes hosszabbítani.

Ennek a hátránnyal összhangban ajánlatos ágyakat vásárolni, ahol lenyűgözőbb méretűek vannak ahhoz, hogy a fiatalabb gyermek olyan kényelmes legyen, és ne legyen közel. A szakértők azt állítják, hogy az optimális lehetőség lesz egy hálóágy, amelynek hossza meghaladja a kis felhasználó növekedését 20 cm-rel.

A kétszintes gyermekágyak fő mínusz a gyermek helyének nem biztonságos a felső szinten. Annak érdekében, hogy ne aggódj a kis hercegnő miatt, érdemes választani a pályaudvarral felszerelt példányokat. Minél aktívabbabb és mobil a gyermek, annál magasabbnak kell lennie ezeknek a részleteknek. Javasoljuk, hogy biztonságos és kényelmes termékeket választsák ki, kiegészítve hölgyeivel és lépéseivel. Ezeknek az eszközöknek a segítségével a lányok képesek lesznek az ágy második emeletére.

Modellek

A gyerekek emeletes ágyai különbözőek különbözőek. Tekintsük többet a leginkább praktikus és funkcionális fajták közül.

 • Leggyakrabban a bútorüzletekben a hagyományos designok kétszintű ágyak vannak. A hasonló modelleket tömör és minimalista kialakítás jellemzi. Ezek a fajták tökéletesen alkalmasak a 12 évesnél idősebb serdülő lányok számára. A tervezésben az ilyen fajták két egymástól elosztott hálószobás ágyak. Két szintet egy kis lépcsővel kombinálunk egymással.

 • A munkaterület által kiegészített modellek nagy igényűek ma. Az ilyen emeletes ágyak különböző méretű asztalokkal vannak felszerelve. Felhasználhatók a kreativitás, a rajzolás vagy a házi feladat elvégzéséhez. Ez az oka annak, hogy az ilyen lehetőségek vásárolnak a fiatalabb iskolai életkor és a tizenéves nővérek lányai számára.

 • Nagyon praktikus a szekrények modelljei. Az ilyen opciók lehetővé teszik, hogy megoldja a helyiség különböző lakói elhelyezésére szolgáló probléma megoldását. A tervezés szerint ezek a termékek 2 külön hálószobás ágyak vannak felszerelve különböző szinteken és egy szekrényben felszerelt kabinet. Leggyakrabban a tároló rekesz kitöltése egy rúdból áll a ruhák, fiókok és polcok lógó vállfákhoz. Ezeken a struktúrákban lévő szekrények swing, összecsukható vagy kapcsolóajtók lehetnek.

A fiatal felhasználók, a szekrények és a polcok duplex másolataiban különböző szakaszokon helyezhetők el. A modern gyártók az alábbi lehetőségeket kínálják az alvóhelyek és tárolórendszerek elhelyezésére:

 • Ágyak sarokszekrényekkel. Ilyen konfigurációkban a felső hálószoba közvetlenül a tároló felett helyezkedik el.
 • Ágyak falával. Ilyen módosítások esetén a kabinet az alsó hálószobás tér közelében található. A következő emelet tárolásának és fenntartható támogatását végzi.
 • Tervek két külön szekrény. Az ilyen kétszintes ágyak tárolási rendszerei vannak az ágyak végein.
 • A hangulatos hálószobában kétszintes transzformátorágyat vásárolhat. Hasonló bútorok high-tech. Ezzel racionálisan menthető a rendelkezésre álló hely. Az ilyen modell fő előnye, hogy funkcionális komponensekre osztható.

Például, éjszaka, egy ilyen alvóhely elvégzi fő funkcióját, és a nap folyamán más belső tárgyakká alakul, megváltoztatja a funkcionális jellemzőit.

Ma kétszintű transzformátorok vannak a boltokban:

 • Ágytáblázat;
 • Ágykabinet;
 • ágy-kanapé;
 • Ágynemű.

Néhány méretet alacsony hálószobás ágyak jellemeznek. Hasonló termékek ajánlott vásárolni kislányok számára. A babák magassága lehetővé teszi, hogy a legkisebb felhasználókhoz mászhassanak, anélkül, hogy további pénzeszközöket használnának (lépcsők, lépések és t). e). Az összecsukott állapotban az ilyen termékek egy közepes magasságú egyszemélyes ágy. Az alvóhely alatt egy másik ágy van, amely szükség esetén könnyen eltávolítható.

Ezeknek az ágyoknak az alján a vászon fiókok gyakran jelen vannak. Egyes gyártók több funkcionális lehetőséget kínálnak tágas tárolórendszerekkel.

Az ágyágyak fő előnyei:

 • Kompakt méretek;
 • abszolút biztonság a felhasználás folyamatában;
 • Az ilyen bútorok nem okoznak magassági félelmet a gyermekeknél;
 • Matryoshki sokkal olcsóbb, mint analógjuk.

Anyagok

A gyermekszobában a szakértők azt javasolják, hogy a természetes fából készült környezetbarát és megbízható fajtákat választsák.

 • A legtartósabb és tartós a bükkből, égerből és tölgyből származó termékek. Ezek a másolatok nem olcsóak, de kiváló minőségűek és nagyon vonzóak.
 • Kevesebb drága a fenyő és a nyír mintái. A szakemberek ajánlott az ilyen ágyak megszerzésére kislányok számára, mivel gyorsan felnőnek a drágább termékekből, és a bútorokat újnak kell tekinteni.
 • Közös és olcsó kétszintes babaágyak az MDF-től vagy forgácslemezből. Ezek az anyagok kívülről hasonlóak a természetes fából, de kevésbé erősek és kopásállóak.

 • Nem ajánlott vásárolni gyermekek számára, Forgácslemezből készült. Ez az anyag a formaldehid gyanták által kötött fa hulladékból áll. Az ilyen anyagok káros az egészségre. Sok gyártó ma kiegészíti az ilyen bútor furnérot, hogy megállítsa a káros anyagok kiadását.
 • A legbiztonságosabb forgácslapok E1 osztály. Ezek különböznek a formaldehid gyanták minimális tartalmában.
 • Is kopásálló és tartós a bútorokból készült ágyak. Ez az anyag fából készült bárokból álló lemez. Gyönyörűen kezelhető és kiegészíti a faragványokat. De ha úgy dönt, hogy hasonló elemekkel díszíti a bútorokat, akkor jobb, ha tapasztalt szakemberekhez fordul.
 • A legmegbízhatóbb és tartós fémtermékek. Az ilyen ágyak kiváló ellenállással rendelkeznek. Idővel nem kezdenek csikorgatni vagy vándorolni.
 • Azonban érdemes megjegyezni, hogy az ilyen bútorok nagy súlyúak. Nehéz átrendezni egy másik helyre.

Hogyan válasszuk ki?

A kis hercegnők esetében ajánlatos eredeti ágyakat választani, stilizált rózsaszín árnyalatok, gyönyörű kocsik vagy mesés tornyok. Az iskolás gyerekeknek a legjobb megoldás kétszintes ágy lesz további fiókokkal és íróasztallal. Az ilyen tér nagyon hasznos és kényelmes lesz a házi feladatokhoz, könyvek olvasása és egyéb képzési osztályok.

Válasszon csak a híres bútorgyárakból származó kiváló minőségű és szilárd modelleket. Ne mentse az anyagokat. Célszerű vásárolni lehetőségeket létrákkal és lépésekkel a kényelmes és biztonságos használat érdekében. A kislányok számára ideális lehetőség lesz az ágyú ágyak. Ezek a tetején vagy mindkét szinten találhatóak.

Még több fajta emeletes ágyak a lányok számára megtekinthetők a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: