Hogyan válasszunk gofrisütőt?

Finom és egészséges gofri azok, amelyeket otthon főznek. Egy egyszerű módja annak, hogy őket, hogy használja a gofrisütőt.

gofrisütő

Milyen elektromos ostyaszalagok állnak rendelkezésre??

A választék széles skálája ellenére a gofrisütők két nagy kategóriába sorolhatók, és a gofrisütő vastagsága a döntő:

  1. Amerikai stílusú vagy klasszikus stílusú (vékony gofri sütésére tervezett termékek);
  2. Belga stílusú (kész gofri).

Hogyan ne tévedjünk, ha gofrisütőt választunk?

Ha olyan hasznos készüléket szeretne vásárolni, amelyet gyakran és szívesen használ majd, vegyen figyelembe néhány egyszerű kritériumot, amelyek megkönnyítik a választást, és nem pazarolja a pénzét felesleges funkciókra.

Méret

Az elektromos gofrisütő mérete közvetlenül a konyha méretétől függ. Egy szerényebb méretű konyhában egy nagyobb gofrisütő kényelmetlenül és zsúfoltan fog kinézni, függetlenül attól, hogy hová teszi vagy tárolja.

  1. Kis konyhákhoz keressen olyan kompakt modelleket, amelyek tartalmaznak egy rekeszt a vezeték számára.
  2. A nagy konyhákban a gofrisütő mérete nem számít.

Bevonat

A mai modellek csak teflonbevonattal kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy minimális mennyiségű zsírral süssön, és megkönnyíti a sült desszert eltávolítását. A minőségi bevonat egyenletesen, látható buborékok, dudorok és hézagok nélkül kerül felhordásra.

Lakhatás

A gofrisütő teste fémből vagy műanyagból készült. A fémtermékek drágák. A műanyag olcsóbbak és szebbek, de kevesebb ideig tartanak.

Figyeljen a termosztátra

Válasszon termosztáttal ellátott modelleket, amelyek állandó hőmérsékletet tartanak fenn a gofrisütőben. Ezzel a funkcióval nem kell állandóan be- és kikapcsolnia a készüléket, vagy gondoskodnia arról, hogy a gofri ne égjen meg és egyenletesen süljön meg – a termosztáttal ellátott gofrisütő mindezt magától elvégzi.

Vigyázzon a hőmérséklet-szabályozóra

Keresse a termosztáttal ellátott modelleket, amelyekkel beállítható a hőmérséklet (180 és 250 Celsius-fok között)C) a gofri receptjétől függően.

Olvasson tovább  Tefal GV6733

Hasznos funkciók közé tartozik a fűtésjelző és a visszajelző lámpa. Az előbbivel tudni fogja, hogy mikor kell a tésztát önteni, és az ellenőrző lámpa jelzi, ha a gofri megsült, és ideje kivenni őket.

Egy minőségi gofrisütővel ínycsiklandó, ropogós gofrikkal örvendeztetheti meg magát és szeretteit.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: