Nikon Coolpix L340

Taken7 pozíció minősítés:

A LEGJOBB OLCSÓ LÉGFEGYVEREK

Tovább a minősítéshez

Nikon Coolpix L340 specifikációk

Kamera

Kamra típusakompakt

Objektív

Gyújtótávolság (35 mm-es egyenérték)22.50 – 630 mm
Optikai zoom28x
ApertúraF3.1 – F5.9
Optika száma12
Az optikai elemek csoportjainak száma9
Jellemzőkalacsony szórású lencsék

Mátrix

Képpontok száma összesen20.48 millió
Hatékony képpontok száma20.2m
Méret1/2.3″
Krop-tényező5.62
Maximális felbontás5152 x 3864
Az érzékelő típusaCCD
Érzékenység80 – 1600 ISO, Auto ISO
Speciális ISO beállításokISO100

Funkcionalitás

Fehér egyensúlyAutomatikus, listáról
Flashbeépített, vörösszem-szűrés
Képstabilizátor (állóképek)Optikai, mozgatható elem a lencsében

Fotó üzemmódok

Makróvan
Időzítővan
Időzítő ideje10 c
Képkocka formátum (állóképek)4:3, 1:1, 16:9

Kereső és LCD képernyő

Keresőhiányzik
A képernyő keresőként való használataNézd meg
LCD képernyő460000 pont, 3 hüvelyk

Expozíció

Kézi záridő és rekesznyílásnincs
Expozíció-kompenzáció+/ – 2 EV 1/3 lépésben
Expozíciómérés3D színmátrix, központilag súlyozott, spot

Fókusz

Az autofókusz típusakontraszt
Autofókusz háttérvilágítássalvan
Arc fókuszelérhető
Minimális lőtávolság0.01

Memória és interfészek

Memóriakártya típusaSD, SDHC, SDXC
Beépített memória kapacitás43 MB
KépformátumokJPEG
InterfészekRS-232, USB 2.0, videó, hang

Teljesítmény

Akkumulátor formátumAA-kompatibilis
Az akkumulátor mennyisége4

Videó- és hangfelvétel

Videófelvételvan
Videófelvétel formátumMOV
Videó codec-ekMPEG4
Maximális felbontású görgők1280×720
Maximális képkockasebesség HD-videók készítésekor
Hangfelvételvan

Egyéb jellemzők és funkciók

Test anyagaműanyag
Digitális zoom4x
Extra funkciókÁllványtartó
Tartozékok4 lúgos elem, objektívsapka zsinórral, USB kábel, fényképezőgépszíj

Méretek és súly

Méret111x76x83 mm
Súly430g, elemekkel együtt

Nikon Coolpix L340 vélemények

Előnyök:Kompakt, kedvező árú. Jó képminőség. Van egy csatlakozó a külső tápellátáshoz.
Hátrányok:Nagyon igényes a világítással szemben videofelvételek készítésekor. Minden videóm sötét lesz, függetlenül a megvilágítástól.
Hátrányok:Ezt a fényképezőgépet beltéri fotózáshoz vásárolta állvánnyal. Nincs panasz a világítással kapcsolatban. Automatikus üzemmódban történő munkavégzés. Használja a zoomot széles körben. Amikor aktívan zoomol, a fényképek minősége jó marad (a fényképezőgépnek van egy jelzője, amely jelzi a határérték közeledtét, amikor a minőség csökkenni kezd) Vett néhány fotót az állatokról – az automatikus üzemmódban a mozgás rosszul fog. Tökéletes az igényeimnek. Előtte egy Nikon p600 volt. Elődjéhez képest a Nikon L340 ugyanolyan jó, mint elődje. Elsősorban azok számára alkalmas, akiknek jó zoomra van szükségük.

Stanislav Maksimov


Előnyök:Szuper finom zoom
Hátrányok:Nem készít sok fényképet
Hátrányok:A régi Samsung NV7-es point-and-shoot fényképezőgépem helyett vettem. Vélemények ismét jó olvasni. Minden, ami egy olcsó pont és lövöldözős géphez képest. Kézi fókusz, expozíció beállítása, színbeállítás, szupermakró az objektívetől néhány milliméterre lévő tárgyakhoz, többféle vaku beállítása, érzékenység beállítása, zársebesség beállítása – ezen a fényképezőgépen semmi)))). A szappantartó volt… Ha pedig egy gyors képet kell készítenie (például egy gyermekről), akkor az túlságosan elhatalmasodik. Automatikus üzemmód – nem tud semmit kezelni. A Samsung NV7 fele a fotók készült az autó – minden szuper. Ez itt egy zűrzavar. De a zoom jó! De ennyi. Á, igen, az energizátor jól és gyorsan felemészti az akkumulátort.

Viktor Mencsikov


Előnyök:Jó zoom, alacsony ár, vonzó megjelenés, praktikus, rendszeres 4 elem, eltávolíthatja a “zárhangot”.
Hátrányok:A képminőség rosszabb, mint egy mobiltelefonon!!!
Hátrányok:Láttam a Nikon Coolpix L340 között a lista a legolcsóbb fényképezőgépek jelenleg egy ultra-zoom. A többi kameráról 50-50%-os véleményt kaptam, de ezt a kamerát a vásárlók majdnem 90%-a dicsérte. Láthatod, hogy hány A és B van. Ezek a vélemények mind félrevezettek. Elég volt egy sor fényképet készíteni egy mobiltelefonnal és ezzel a kamerával – a különbség megdöbbentően nyilvánvaló! A SMARTPHONE több részletet mutatott a képen, amikor az idő borult volt, mint ez a szappanopera a zoom segítségével! Tíz évvel ezelőtt vettem magamnak egy ultra-zoom fényképezőgépet, szintén olcsón, de azok a képek nem voltak kínosak, még akkor sem, ha nagy formátumban kinyomtattam és a falra akasztottam őket! Az én tanácsom az embereknek: vegyen egy okostelefont 12000 rubelért. Persze egy mobiltelefonon nem lesz zoom, így mindig oda kell sétálnod, és nem távolról kell fényképezned. Mindig egy mobiltelefont veszel magaddal – de a minőség, ha 12-13 ezer rubelért vásárolsz egy okostelefont, nem lesz rosszabb, mint egy kamera! Szégyen, nem sok pénz, azt hittem, hogy ez a modell valamilyen maradék készlet, az utolsó az olcsó és nem rossz. Már vettem egy pénztárcát és egy ceruzát az optika tisztításához… – mindent a barátaidnak adj. Este visszavittem a fényképezőgépet. De még mindig jobb, mintha 12 ezer dollárt pazarolnánk el a semmiért.

Alxlav Alexander


Előnyök:nincs előnye
Hátrányok:Az ősi mobiltelefonom 5MP-es kamerája minden körülmények között jobban fényképez. Nem engedhetem meg magamnak, hogy többé-kevésbé tisztességes fotókat készítsek, hacsak nem tökéletes a megvilágítás és nem napos az idő. Minden más mód szemét. A fényképek fénytelenek és egyáltalán nincs színvisszaadás. Hiányzik a videó minősége. A kijelző csavar nélkül használhatatlan. A legkisebb eltérés a szögtől – nem lát semmit rajta, csak akkor, ha a kijelző tisztán a szeme előtt van. A kérdés az, hogy miért van rá egyáltalán szükséged? készíthettek volna egy egyszerű keresőt a régi módszerrel. Nincs igazán hasznos beállítás.
Hátrányok:Pénzből fizetni egy jól ismert márkáért. Kidobott pénz, nem ajánlom senkinek. Keressen más gyártókat. Ez az én 2. Nikonom, a feleségem tudatlanságból vette, az eladó beszélt rá. Végeztem a Nikonnal. Voltak problémák az 1. is, javítottak garanciális, kaptam, de vártam egy hosszú ideig. Ugyanaz a probléma ismét megjelenik, mátrix hibák. A Nikon weboldalán még azt sem teszi lehetővé, hogy véleményt hagyjon a termékeikről, ami önmagában is sokat elmond. Fél, hogy elégeti a “hírnevét”.

Kravcsuk Jurij


A profik:Igen, ez egy nagyszerű kép! Vettem, ami volt, mert fotó volt szükség sürgősen (ment a gyerekem az állatkertbe és a hajó, és az ő meghalt) beállítások kevés, de nélkülük, és így vyvoravet!!! Igen, néha vonakodva keres egy lövés (éjszaka, mozgásban, egy vibráló motoros hajó), de minden, ami akart, eltávolították – és szép állatok mozgásban és éjszaka Moszkva egy motoros hajóról. Jobb, mint a korábbiak.
Gyengeségek:Nincs sok lehetőség a testreszabásra
Hátrányok:Nem bántam meg. Gyorsan gondolkodik és ment, nagy nagyítással ellenőrzött minőség – se szappan, se szivárványok. Úgy tűnik, valakinek nem volt szerencséje a technológiával és a kezekkel.

Larisa Ryabova


Előnyök:Vaku, zoom, design, minőség.
Hátrányok:Az Auto Scene funkció nem működik megfelelően.
Hátrányok:Már 9 hónapja használom, és összehasonlítva sok drágább point-and-shoot fényképezőgéppel, az L340 sokkal jobb választás. Én csak az AUTO módot használom, minden más mód elrontja a képminőséget. ISO 80 és 400 között, de szinte mindig 80, és még éjszaka is nagyszerűek a képek, a fehéregyensúlyt manuálisan választom ki a környezettől függően. A vaku jó, messziről világít. Az akkumulátorok nagyon hosszú ideig tartanak – a Durasel több mint 600 fényképet készített, szinte mindet vakuval. Tegye be a lítium elemeket, és ne izguljon. A zoom képek elképesztő minőségűek, kár, hogy a kézi beállítások szinte nem léteznek, de egy portré elmosódott háttérrel könnyen elkészíthető. Az én pénzemért ez egy jó kamera. Sokan írják, hogy a kép nem látja anélkül, hogy bekapcsolná a fényképezőgépet, és a menüben is böngészhet, így legalább egy fényképezőgépet tart a kezében? Tartsa lenyomva a fotó gombot 2 másodpercig, és ennyi, mint minden fényképezőgépnél. Szintén amikor először bekapcsolja, meg kell győződnie arról, hogy beállítja az időt és az időzónát, majd más beállítások is rendelkezésre állnak (például a stabilizálás). Ha nem, akkor tartsa elem nélkül körülbelül egy hétig, amíg teljesen lemerül.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Sötétben jobban lát, mint a szemem. Ár. Minőségi képek.
Hátrányok:A videó autofókusz nagyon lassú a zoomolásnál
Hátrányok:Egy kezdő fotós számára ez a legjobb

Kabanov Valentin


Előnyök:Minőség 20 megapixel, jól zoomol, 30 fps sebességű videót készít, ár, súly 430 gramm, rengeteg szűrő
Hátrányok:Nagy zúgó hangja van zoomoláskor, nem dönthető képernyő, HD videó, nagyon kevés beállítás, akkumulátorral működik.
Hátrányok:Profi fotós és videós vagyok. A digitális jó, de nem a legjobb. Elemmel működik, de én AA elemeket vettem, és nem zavar! Egy DSLR mindig jobb, de digitális fényképezőgépnek ez nagyszerű! Mindent egybevetve egy jó kamera)

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Megjelenés
Hátrányok:Elemeket eszik
Hátrányok:Szappanopera egy DSLR-típusú testben. Fotók ok.

Csancsev Vitalij


Előnyök:Ár, széles látószögű optika. A magas minőségű módban (5152×3864 csillaggal) JPG fájlok súlya 7-10 megabájt és húzott jól photoshop (nem RAW természetesen, de az eredmény elégedett).
Hátrányok:A legszélesebb és az ultra zoomnál kormos, bár az ár kárpótol ezért, valamint a kijelző betekintési szögei (TN TFT érzékelő). Miért shove 20mp egy ilyen kis érzékelő nem világos számomra, érzékenység 400 ISO működőképes, 800 zajos, 1600 is mush. Mint filmes és fotós profi, nekem személy szerint hiányzik a kézi expozíciós üzemmód.
Hátrányok:Vettem 9350 nyugdíjas szülők számára az spbzone-ban, nem egy rossz egység összességében. USB-kábellel, borítóval, szíjjal és elemekkel szállítva. Tesztelés feldolgozás nélkül és fényképezőgépen belüli expozíció-szabályozással: a boltból haza

ub

  • c/Dxai/JoMmWnxqh P.S.Annyi mínusz van a korábbi véleményekhez képest, hogy úgy tűnik, hogy a versenytársak rosszabbra fordultak. Ha a vélemény hamis, akkor írja meg a sajátját, és csatolja a bizonyítékokat.
  • Bibik Egor

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: