Az intex trambulin jellemzői és jellemzői

  A házba utazás sok gyermek számára igazi kaland. És a trambulinok, amelyek meglehetősen hozzáférhető áron.

  Ebben a cikkben beszélünk a jól ismert cég Intex Development Co Ltd utazókról, fontolja meg előnyeit és hátrányait, valamint a fogyasztói véleményeket.

  Sajátosságok

  Gyermek trambulinokLehet más: felfújható, keret, lábakon, csúszdákkal, rácskal.

  A vállalat gyerekei számára kifejlesztett egy speciális, felfújható trambulinok széles skáláját. Ez megtörtént, hogy a gyermek biztonságos legyen a játék során, az oldalakon az oldalak szerepet játszanak egyfajta playman.

  Az ilyen trambulinok előnyei nemcsak a gyermekbiztonságban, hanem viszonylag olcsó költségekben, valamint különböző színsoldatokban is. Ezek a trambulinok nem olyan “jumper”, 6 évig tartó gyermekek számára elég.

  Természetesen a felfújható elemeknek folyamatosan szivattyúzniuk kell, még akkor is, ha a tervezés nem rendelkezik hibákkal. És a legjobbak mindegyike ebben a pillanatban a gyermek mellett, annak érdekében, hogy befejezze a biztonságot.

  Fajták

  Az Intex Development CO LTD hosszú ideig megbízható beszállítónak minősül a felfújható berendezések, beleértve a gyermekek trambulinjait. A hivatalos honlap kiterjedt áruk katalógusa.

  A legnépszerűbb az Intex 48261 felfújható központ, az Intex Jump-O-Lene Center, a felfújható központ “erőd” Intex 48257 és a “kastély” játékközpontja egy Intex 48259. A bemutatott modellek mindegyikét 3 és 6 év közötti gyermekeknek tervezték, és két gyerek befogadására alkalmas.

  Az ilyen központok alkalmasak az országba, egy vidéki házban vagy egy nagy gyermekekben való telepítésre. Értékelni fogják a kis óvodákat és a nagy családokat.

  Felfújható trambulin intex 48261

  Az átlátszó falakkal ellátott fényes központnak van egy kis ablaka. Batuta méret – 1820×890 milliméter, a súly nem haladja meg a 7,5 kg-ot. Maximális terhelés egy ilyen trambulinra – 54 kg. Tartalmazza a javító készlet előre nem látható körülmények között. Ár körülbelül 2 ezer. rubel. Ezenkívül megvásárolhatod és golyókat lehet a medencére.

  Plusz ez a felfújható egység, hogy nagyon kedveli a gyerekeket, és kiváló minőségű anyagokból készül.

  Ideális nyáron a házban vagy a házban. A gyermek nemcsak aktív időt tölteni, hanem a friss levegőben is.

  Intex ugrás-o-lene trambulin

  A kék-sárga-vörös játékközpont magas falakkal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan ugorj nem, de két gyermek. Méretek: 1740x1740x1120 milliméter. Megengedett terhelés – 54 kg. Az ár nem haladja meg a 3,3 ezer értéket. rubel. A szivattyú nem szerepel.

  A Batut Jump-O-Lene meglehetősen nagy, olyan kereskedelmi helyiségekre vagy utcákra alkalmas. Az utcán telepítésekor meg kell gondolkodnia arról, hogyan kell elrejteni a közvetlen napfénytől és hogyan kell javítani a földön, mert nincs rúd vagy kötőelem a csapokkal.

  Érdemes megjegyezni, hogy a trambulin nem könnyű, ezért nehéz lesz folyamatosan fújni és átadni a helyről a helyről. Annak érdekében, hogy tegye, először fel kell tenned a padlót alulról, majd a padló felett van, de csak akkor a falak. Ez megkönnyíti az új trambulin telepítését, ha először felfújja. A folyamat körülbelül egy órát vesz igénybe.

  Ez az opció nagy helyiségekre vagy házakra alkalmas, ahol van egy nagy gyermekszoba. Tedd a nappaliba, vagy a hálószoba nem teljesen megfelelő. Mielőtt megvásárolná ezt az opciót, határozza meg további helyét a következő néhány évben.

  Gaming trambulin “kastély” egy Intex 48259

  Ez a játékközpont legfeljebb két gyermek számára készült, és a leginkább rendelkezik 54 kilogramm megengedett súlya. Méret: 1750x1750x1350 milliméter. Batuit súlya körülbelül 12 kilogramm. Az ár nem haladja meg a 3,5 ezer értéket. rubel.

  A “kastély” olyan tornyokkal rendelkezik, amelyek tetején (a rögzítés helyén) vannak lyukak. Így a trambulint néhány napra kell gondolni. Ugyanakkor a “kastély” magas falai teljes biztonságot nyújtanak a gyermeknek.

  Batut “erőd” INTEX 48257

  Ez a lehetőség alkalmas mind a fiúk, mind a lányok számára, és élénk színek is élvezni fogják a felnőtteket. A méretek 1320x1320x1070 milliméter, Megengedett súly – 27 kg. Építési súly – körülbelül 6 kilogramm. Ár – 2 ezer. rubel.

  A trambulin ideális a lakás feltételeihez, de emlékezni kell arra, hogy a legkisebb súlyú felesleg a varratok közötti eltéréssel jár, és ebben a fő mínusz kialakításban.

  Vélemény

  A vásárlók nagyon elégedettek a termékek minőségével Intex Development Co Ltd. A trambulinjai nem egy évig szolgálnak, és mindig a gyermekeket élénk színekkel és játéklehetőségekkel járnak. A Batuta jó állapotban van a teljes használati időszakban, de csak akkor, ha követi az összes telepítési és üzemeltetési szabályt, beleértve a maximális trambulin terhelést.

  Érdemes megjegyezni, hogy az Intex Development Co Ltd számos mínusz. Például a tervek nagyon méretek, de csak néhány gyermek befogadja. A fő mínusz nem olyan erős “ugrás”, mint a keret.

  Mindazonáltal a vevők, akik szereznek játékközpontokat a házak és az ország házak számára, legtöbbjük csak pozitív visszajelzést hagy, és a rokonok és a barátok bevásárlása is visszatér.

  Tippek

  Tekintsük több telepítési tippet, amit a szakemberek adnak.

  • Felfelte a tervezést valakivel együtt, könnyebb lesz telepíteni;
  • Válassza ki a lehető legtöbb helyet;
  • Ne tegyenek trambulint a színekhez vagy az éles szekrény sarkához;
  • Ha az utcára helyezi az utcára, távolítsa el az ágakat és a köveket abban a helyen, ahol a trambulin állni fog;
  • Győződjön meg róla, hogy a tervezési helyszínen nincsenek éles tüskés és vágóelemek;
  • Ne helyezze a játékközpontokat a fák közelében, a kábelezés alatt és a napsütéses oldalon.

  A következő videóban áttekintést kap egy felfújható trambulinról az Intex 48264 golyókkal.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: