Gyermek trambulinok: fajok, modellek és tippek

  A Batuts különböző temperamentumokkal rendelkező gyermekeket ölt. Túl Aktív lesz kielégíthetetlen energiájukat, órákig fognak ugrani, egy ideig felnőtt felnőtteknek adva. A nyugodt gyerekek is hasznosak a trambulin ugrás a fizikai egészségükért. A vonzás megvásárlásából mindenki számára előnyös lesz: és a gyermekek és a felnőttek.

  Azok számára, akiknek kétségei vannak, vagy szándékosan végrehajtják tevékenységüket, megmondjuk az előnyöket, a modelleket, a modelleket és a modern gyermekek trambulinjait.

  Haszon és kár

  Az ugrások vonzerejét nem lehet meglehetősen ártalmatlannak nevezni, sérülések történnek. Beszéljen a csodálatos találmány előnyeit és veszélyeit. Trampolis egy szórakoztató játék osztályba konfigurál egy gyermeket egy egészséges életmódba, lehetővé teszi, hogy felálljon az asztalról, távolítsa el a számítógépet és az okostelefont, válasszon az aktív mozgás érdekében. Jumping pozitívan befolyásolja a gyermekek egészségét:

  • erősítse a vázizmust;
  • a mozgás koordinációjának javítása;
  • Ön kitartást és ügyességet termelünk;
  • hasznos kardiovaszkuláris rendszerhöz;
  • erősítse a légúti szerveket;
  • Ha a baba túlsúlyos, segítsen neki harcolni vele;
  • A “Malozhka” a friss levegőbe ugrott után egy régóta várt étvágyat szerez;
  • Az ugrás sok pozitív érzelmeket ad.

  Az ellenjavallatok közé tartoznak a betegségek, mint például a hemofília, a musculoskeletális rendszer szívének és betegségeinek hibái. Nem tudsz ugrani a betegek légzési zavaraival és pulzusszámával, a csontrendszer törékenységével.

  A gyermekeknél csak elkezdi elsajátítani a szimulátort, hányingert és szédülést okozhat. Ebben az esetben a terhelés fokozatosan növelnie kell, az állapot normalizálásakor. Ha a tünetek nem kerülnek át egy héten belül, akkor forduljon orvoshoz, ellenőrizze az egészséget, és megtudja, hogy nincs ellenjavallatok.

  A károkat a trambulin helytelen használatából eredő sérülések okozhatják:

  • Ha a szimulátor alacsony őr fal vagy egy szakadt Network A gyermek kieshet a vonzás és megsérül a talajhoz;
  • rosszul rögzített vagy túlterhelt trambulinok fordulhatnak át;
  • az ugrás során gondatlan viselkedés a gyermekek közötti ütközéshez vezet;
  • Voltak olyan esetek, amikor a tizenévesek aktív pattogó térdei voltak az állkapocs régiójának sérülései.

  Nézetek

  A trambulinok három fő fajtája létezik: felfújható, háló és minibár. Mindhárom típus különböző korosztályú gyermekek számára készült, az utcán vagy a beltérben.

  Felfújható

  A gyermek felfújható trambulinja nagyon szép és leggyakrabban egy csúszdával kiegészül. Világos, változatos, teleszi megjelenés, például egy középkori kastély, sárkány, egzotikus sziget. Trambulinok a legkisebb inkább, mint a felfújható playpens, és az idősebb gyermekek számára – komplex bonyolult formatervezők. A trambulinfajták a vizet biztosítják, ami még vonzóbbá teszi őket a gyermekek számára. A tervek száraz medencével (golyókkal) lehetnek, vagy úszhatnak a jelenlegi tartályban.

  A modern felfújható trambulinokhoz használt anyag több réteget tartalmaz: polivinil-klorid, megerősített rács, szövetelemek. Az ilyen tervek nem csak szépek, hanem jó visszataszító hatással rendelkeznek. Ehhez biztosítani kell, hogy a trambulin teljes mértékben csökkentse, és nem minősül lassú játszótér. Ami a csúszkát illeti, ha ez nem víz vonzereje, akkor abbahagyják az idő múlásával. Aktiválni őket, használjon szilikon spray-t, amely a korcsolyát szórja. Ez meghosszabbítja a dia eltarthatóságát, és támogatja a csúszós állapotban.

  Mi foglalkozunk azzal, amit felfújható trambulinok előnyei.

  • Sokszínűek, minden ízlésnek kielégíthetők. Különböző korú gyermekek számára vásárolhatók. A formák és méretek változatossága lehetővé teszi, hogy mindkét szoba és külső környezet kialakítását választja.
  • Felfújható trambulin trampolis, telek és nagyon szeretett a gyerekek.
  • Van egy elég tartós modern anyag, amely könnyen javítható.
  • Segítenek a gyerekeknek egészségesnek és aktívaknak, küldjék el a gyermek energiáját békés irányba.
  • Könnyen telepíthetők.
  • A legtöbb esetben a felfújható trambulinok biztonságosak.
  • Ezek kompakt és mobil.
  • Ezek közül ki lehet adni a levegőt, majd a következő szezonig tárolható tárolásra.

  Ha hátrányokról beszélünk, meg kell jegyezni, hogy az ugrásban, valamint az erő és a tartósság felfújható trambulinok alacsonyabbak a tavasszal. Szükségük van egy állandó légzsákra.

  Hálószerű

  Tavaszi és blackboy trambulinok a biztonság érdekében. Az orosz piacokon több mint 90% pontosan tavaszi tervek, olcsóbbak és kevésbé összetettek a gyártásban. Próbáljuk meg megérteni, hogy mi a különbségek. Mindkét faj egy ruhadarab, amely egy rács veszi körül. Eltérnek a vászon feszítésének módján. A rugók a trambulint különböző irányba nyúlnak, és a kerethez csatolva. A tavaszi szabad formák (SpringFrey) feszültséget biztosítanak a rugalmas üvegszálas lengéscsillapítók miatt. Ez az opció lehetővé teszi, hogy több tavasszal ugorjon, de kevésbé éles, ami segít a testnek jobban irányítani a mozgását.

  A lengéscsillapítókkal kapcsolatos trambulinok biztonságosabbak, mivel a feszítőszerkezet az internet alatt van elrejtve, és nem elérhető a jumperek számára. Ami a rugók, ők egyszerűen borított egy speciális tömörített anyag, amelynek megsértése, amely a gyermek lába lehet bejutni a nyílás között rugók és megsérül. Rama, amelyen a lengéscsillapítók vannak csatolva, a vászon alatt rejtve, lehetetlen megütni. A tavaszi trambulinok kerete ugyanazon a szinten van a felszínen az ugráshoz.

  A Springfrey modellek védőrácsja a rugalmas támaszok belső széléhez kapcsolódik. A gyermek irányíthatja ugrását a rácsba, és vissza fog tinni a csatatérre. A fémforrásokkal ellátott szerkezetek kemény pólusokkal rendelkeznek, hogy a rács kívülről van csatlakoztatva. A gyermek megkeresése, a gyermek a “falról” esik, és egy csapás is a támogatáshoz jön. A hálós trampolinok mindkét típusának előnyei a következők.

  • Széles korosztályuk van. Egy kis trambulin egy rács, akkor küldhet egy gyereket, amint elkezd állni, és megpróbálja csinálni a guggoló mozgásokat. Gyermekek, akik még mindig nem tudják, hogyan kell állni, szintén örülni a vonzerejét, tetszik, amikor a szülők lendülnek a ruhával. A tinédzserek és a felnőttek nagyobb struktúrákon ugorhatnak.
  • A képzett rudak és rács képzett kereskedések tartós anyagokból készülnek, erősebbek és megbízhatóbbak, mint a felfújható modellek.
  • A struktúrák méretei lehetővé teszik azokat apartmanokba és szabadban (Dachas és háztartási telkeken).
  • Az ilyen trambulinok stabilak és tartósak.
  • A rendes, a sport ugrik, csuklóval és fordulattal.

  A hiányosságok magukban foglalják a design nagyságát, amely bonyolítja a menedéket a hideg évszakban.

  Mini opciók

  Otthon kényelmesebb a mini-trambulin használatához, olyan kompakt (80-120 cm átmérőjű), amely még kis helyiségekre is alkalmas. Ez a szimulátor összecsukható változata. Működés után az ágy alatt vagy a mezzanin alatt elhajtható és eltávolítható, mivel az ilyen modellek súlya nem haladja meg a 10-15 kg-ot. Minibárok a sokszínűségükben nem rosszabbak a nagyobb analógoknak. Használhatja őket különböző korú kategóriákba, a babáktól a nyugdíjasokig. Vannak gyermekek lehetősége: keret védőhálózattal; keret fogantyúval; felfújható; A legkisebb játékos formájában. A felnőtt mini-modellek a kereten található stretch ruhát, körülbelül egy átmérőjű, 20 cm magas, tartó és háló nélkül, fitneszosztályokhoz használják. A minibár jellemzői:

  • tömörség, ne foglaljon sok helyet;
  • Könnyen hajtogatható, és tárolható;
  • védőrács vagy tartó fogantyúja van;
  • Van egy kissé visszataszító felületük, amely nem helyettesítheti az idősebb gyermekeket, de a biztonság miatt a gyerekek jól megfelelnek;
  • Keret minibár, a kis méret ellenére, ellenáll a terhelés 50 és 70 kg között, akkor egy ilyen szimulátor alkalmas, és egy anya fizikai gyakorlatokkal.

  Hogyan válasszuk ki?

  A trambulin kiválasztásához figyelembe kell venni az életkorát, a gyermek súlyát, a vásárlás méretét és célját. Lehet, hogy vonzereje lehet egy gyereknek, vagy egy gyermekcsoportnak, a trambulin szórakoztató vagy sportképzést szerez. Ezenkívül meg kell tudni, hogy hol lesz a vonzás – beltéri vagy az utcán, a méret, az anyag és az építési forma függ. Ezenkívül a biztonságos opciókat kell választania.

  Biztonság

  A kialakításnak stabilnak, tartósnak és jól védettnek kell lennie. A rácsot rugalmasságot, termékanyagot – az erődért ellenőrzik. Felfújható trambulin oldalának magasnak kell lennie.

  A gyermek kora

  Ha a baba két év alatti év alatti – a design egy játékos formájában vásárol. Ha egy gyermek 2 vagy 3 éves – szüksége van egy trambulin, tartó fogantyúval vagy rácskal. A középkorú gyerekek felfújható és tavaszi modellekkel rendelkeznek, és a tinédzserek sportok.

  Dimenziók

  Legfeljebb öt évig nem szabad gyermekeket a nagy termékekre helyezni, amelyekre nehéz lesz nyomon követni. Középkorra – a nagyobb, mint a trambulin, a szerencsejáték és érdekesebb, hogy szórakozzon. A tizenévesek 2-3 méteres rugós ruhák vagy szimulátorok a lengéscsillapítókon. Gyermek-orientált gyermekek számára nagy trambulinra van szüksége 5-10 m a sportcsarnokokban. A gyerekeknek, a felnőtteknek (fitnessen résztvevő), a mini-trambulinok alkalmasak háztartási használatra.

  Anyag

  A termék biztonsága, erőssége és tartóssága az anyag minőségétől függ. Meg kell kérdezned a tanúsítványt, győződjön meg róla, hogy a modell nincs mérgező anyagokból. A jó trambulinok rugalmassággal, tartóssággal rendelkeznek a víz, a háztartási vegyi anyagok, az ultraibolya, nem égnek ki, és nem veszítenek megjelenést az utcán.

  Hogyan kell felújítani?

  A modern trambulinok tartós szövetekből készülnek, de még mindig akkor fordulnak elő, ha a termék javításra van szüksége. Néha a felfújható kialakítást lezárni kell, vagy a rugókat a keret trambulinra kell fordítani. Leggyakrabban a felfújható szimulátor a varratokon tört ki, néha a gyerekek az éles tárgyat bárhol áttörik az anyagot. Ez megtörténik, a vonzerő működik, de az érintés lassú és ugrás gyenge – a sérült felület minden tünete. Először is meg kell találni.

  A felkészülés továbbá:

  • ragasztó;
  • egy darab PVC (patch);
  • Oldószer zsírtalanító felülethez;
  • Szerelés hajszárító;
  • Olló és csiszolópapír.

  Gyakran a javító készlet trambulinnal van ellátva, magában foglalja a szükséges ragasztót és a tapaszt. De ha nincs ilyen, akkor a ragasztót úgy kell megválasztani, hogy az anyag. “Desmokol” és “VITUR” rögzíti a gumi, linóleum, PVC szövet, bőr, bőrönd és műanyag. Az “urán” ragasztót poliuretán felületekkel, hideg és forró ragasztással való együttműködésben használják. Számos felfújható formatervezés alkalmas “pillanat” a PVC számára, amelyet gumihajók javítása során használnak. A varrás rugalmas, és a nedvesség nem fél.

  A javítási munkát szakaszokban kell elvégezni.

  • Készíts egy trambulint (Keressen egy lyukat, csökkentse a levegőt).
  • Helyezze a károkat óvatosan tisztítsa meg a csiszolópapírral. Ha porózus ruhával kell dolgoznod, meg kell ragadnia egy sima állapot előtt.
  • Elkészített felület gondosan feldolgozza az oldószert és add hozzá.
  • A foltot egy kicsit több lyukat kell vágni, és alaposan tisztítsa meg a csiszolópapírt, törölje le az oldószert. Ezt csak a matt alkotja.
  • A trambulinon, és terjesszen néhány ragasztót a trambulinra, megrázta a sérült felületet, csak akkor alkalmazza a fedelet.
  • A hajszárító telepítése a tapasz végén lévő felület felmelegítéséhez (de nem éget), a fedél villog a trambulin felületével.
  • A fizetésnek valami nehézséget kell tennie, és egy pár napig hagynia kell az utolsó ragasztást.

  Ha a rugók elvészek, könnyen cserélhetők, megszervezik a szükséges példányt a sportboltban. Ami az ugró vászon lyukat illeti, körülmények között kell néznie. A kis lyukak (cigarettából) nem érhetők el. Ha a kár egy kicsit több, akkor válasszon egy ruhát, mint egy ugró vászon sűrűségét (turisztikai vagy sportboltok keresése). Fizetés, hogy erős cseppfűrészeket tegyen két oldalról. Az interneten nagy károsodás esetén teljesen ki kell cserélni. A kínos hálózatokat is ki kell cserélni, a kis károk tartós szálakkal varrhatók.

  Használati feltételek

  A sérülések elkerülése és a trambulin ugrások előnyei, A finom szabályokat kell követni:

  • felesleges alanyok veled a szimulátoron;
  • Ne enni az ugrások során;
  • Nem lehet lógni a trambulin felfújható falán, és ugorhatsz rájuk;
  • Menj le a diaból, szükség van, hátul fekve, előre haladva;
  • A kisgyermekeknek állandó felnőttek felügyelete alatt kell lenniük;
  • Emlékeztetni kell, ha két gyermek van a vonzáson, és több, lehet ütközések;
  • Az ugrást el kell távolítani a kijárattól, és a hálószerkezeteken – a vászon közepén.

  A szabályok egyszerűek és érthetőek, megfigyelve őket, elkerülheti a sérülést, és sok örömöt kaphat az energikus mozgásoktól.

  A legjobb modellek

  Batuts kezdett termelni a negyvenes a múlt század George Nissen és Larry Griswold a társaságában „Griswold-Nissen BATUT és akrobatika”. Az elképzelést a világ minden táján felvette a gyártók, ma sok cégnek kiváló minőségű és biztonságos modern modelljei vannak.

  Az ELC cégek tökéletesen kezelik a legkisebb trambulinokat. Felfújható modelleket termel egy ugrásvászon, különböző formák és színek. A trambulinok fogantyúval rendelkeznek a biztonságos és kényelmes ugrásokhoz.

  A Torneo Sport minibárokat fogantyúval és még a kis ügyfelek rácsával is gyártják. De a legtöbb esetben ezek kompakt sportszimulátorok, egy ugrás ágyúval, további elemek nélkül, tinédzserek és felnőttek számára. SpringFree trampolis legbiztonságosabb. Úgy gondolják, hogy a kis dolgokra gondolkodnak, hogy a gyermek menekülési sérülések: rugalmas belső rácsok, vékony rugalmas támaszok és hihetetlen szimulátor egyenleg, mindig visszatér a kölyköt az ugrás canvázának közepére.

  Vélemény

  Miután tanulmányozta a szülők visszajelzését a trambulinokról, arra lehet következtetni, hogy az ilyen szimulátorokat a gyermekek gyakran megszerzik a születésnapokon és ünnepnapokon. A fiatalabb korú kültéri lehetőségek, a felfújható modellek előnyösek, a szülőket a lágy felületek miatt biztonságosabbnak tartják. A középkorú gyermekek és serdülők számára a tavaszi rácsszerkezeteket leggyakrabban használják, és háztartási telkeket és háztartási telkeket tartalmaznak. A hazai használatra az esetek 90% -ában a minibárokat a gyerekek és a serdülők számára vásárolják meg.

  Egyes szülők szimulátorokat vásárolnak az orvosok ajánlásaira, A platfoot kezelésére és az izomrendszeri berendezések megerősítésére. A pozitív visszacsatolás a különböző izmok megerősítésére szolgáló gyakorlatok áttekintését tartalmazó utasításokra vonatkozik. Mint negatív pillanatok, a szimulátorok lábai szégyene és néhány gyermek hozzáállása, aki elveszíti a trambulin idejét.

  Összefoglalva, arra a következtetésre juthatunk, hogy a trambulin a legjobb ajándék a gyermeknek, mint egy másik játék. Mindig szórakoztathatja vendégeit, sok örömöt kaphat a mozgásoktól és erősítheti az egészséget.

  A gyermekek trambulinjának biztonságáról, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: