Homokozó

Amikor a baba nő a családban, minden szülő arra törekszik, hogy mindent megtesz a fejlesztési és szórakoztató játékok számára. Egy vidéki ház jelenlétében a szabadidő megszervezése sokkal könnyebb, mert az udvarod fel lehet szerelni, amennyit csak akarsz. Különösen az eredeti formák népszerű homokozójait. A cikkben az autók formájában fajtákat tartunk, mondd meg, hogyan építsünk egy hasonló kialakítást a saját kezével, ajánlati lehetőségek.

Homokozó

Homokozó

Sajátosságok

A Sandbox gép lesz a tökéletes lehetőség a család számára, ahol a fiú felnő, mert az összes fiú szereti az autókat és álmodni a saját. A szervezetben telepítheti a homokozót, de a fülke a lehető legmegfelelőbb, ha a padot és a kormánykereket irányítja. Így a szülők egyetemes tervezést kapnak a fia szórakoztatására. Egyrészt meleg homokban fog ásni, és egy érdekes forma süteményeit, a másikonta -, hogy játsszon egy szerepjátékot, ahol vezető lesz. A homokozó egy autó formájában segít a fantázia kialakulásában a baba számára, bemutatja neki egy új szakmával.

Homokozó

Homokozó

Az orvosok régóta bizonyították, hogy a homokos játékok hasznosak a sekély mozgáshoz, és segítenek a tapintható érzések kialakulásában. Ennek megfelelően az ilyen tervezés az udvarban nemcsak az öröm, hanem az öröm, hanem. Vásárolja meg gyermekét érdekes formák és tanulmányi geometriai formák, állatok és egyéb tárgyak a környező világban. Többek között az illetékes kialakítású homokozó gép képes lesz a tájkép kialakításának szerves részévé válni.

Homokozó

Homokozó

Az autó formájában kialakított formában a saját kezével vagy a boltban vásárolható. Sok érdekes lehetőség van, köztük mindenki megtalálja a modellt az ízléshez. És egyébként az ilyen termékek nemcsak a fiúkat, hanem a legtöbb lányt vonzzák, mert érdekes és szokatlan játszóterek mindig népszerűek.

Homokozó

Homokozó

A szórakoztató attribútum gyártásában fizetnek biztonsági figyelmet, mivel a fából készült struktúrák okozhatják a Capearance és a karcolásokat. Ügyeljen arra, hogy gondoskodjon a speciális lakkokkal ellátott táblák feldolgozásáról, amely sima az összes edényt, és nem károsítja a babát. Külön érdemes mondani a homokról – fontos, hogy mindig tiszta legyen. Van egy speciális hipoallergén homok, ez csak drágább, mint a standard, de jobb, ha néhány gyermek számára használható.

Ha vannak állatok a házban, ajánlott továbbá vásárolni egy fedelet, amely megvédi a homokot a nem hiteles vendégek behatolásából.

Homokozó

Homokozó

Fajták

Sok érdekes lehetőség van a gyermekek homokozójára az autóházban lévő autó formájában. Ezek különböznek az anyagok, az építési és egyéb paraméterek formájában. Fontolja meg a szórakoztató tervezés legnépszerűbb osztályozását.

Homokozó

Homokozó

Gyártási anyag

Ebben az esetben a termékek három típusra oszthatók:

 • fa;
 • műanyag;
 • Kombinált.

Homokozó

Homokozó

Homokozó

A fából származó modellek a legnépszerűbbek, mivel önállóan lehet önállóan, a tábla megvásárlása után. A fa legmegfelelőbb és kényelmes dolgozni, könnyen feldolgozható, és a fény és a rövid manipulációk után teljesen biztonságos lesz a gyermekek számára. A faipari minőségű struktúrákat a legtartósabb és praktikusabbnak tekintik, nem örülni fogják a gyermeket, nem pedig egy év, később, talán unokák és unokák, mert az idő olyan gyors. Az ilyen homokozók hátránya korlátozott számú forma és terv.

Homokozó

Homokozó

  A műanyag termékek előnyei vannak. Nagyon kényelmesek, mert eladják a kész formában – nem kell gyűjteni őket. Az optimális lehetőség olyan emberek számára, akik nem szeretnek csavarhúzóval és körmökkel. Műanyag szerkezetek világos, hogy nyugodtan átrendezhetők egyik helyről a másikra az udvarra. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy egy homokozót helyezzen, még egy kis teraszon is az eső alatt.

  Egy másik plusz műanyag modell széles választék, bemutatva a boltokban. Vásárolhat egy fiúkat egy homokozóval egy jól ismert márka vagy érdekes színű autó formájában. Ez a design eladható, ha egy fiú fog növekedni. A Műanyag Sandbox autók mínusza elosztható Magas ár, A fából készült modellekhez képest, és A független gyártás lehetetlensége.

  Homokozó

  A kombinált termékek két vagy több anyagból készültek. Ez lehet olyan fából készült homokozók, amelyek gumiabroncsokkal díszíthetők, amelyek valódi kerekeket imitálnak, vagy vasbetétekkel rendelkező műanyagszerkezeteket.

  Néhány szülő számára nem lesz nehéz a homokozó maga, de nehéz lesz megépíteni egy pilótafülkét egy fáról, így megvásárolják az autó ezen részét.

  Homokozó

  Homokozó

  További elemek

  A homokozó gépek alkatrészei vannak az űrlapon Fészer vagy borítók. A lombkorona nagyon hasznos, ha a design az udvar napsütötte részében van, mert a baba feje fontos a nap közvetlen sugarai ellen védeni. A nyár nagyon meleg, különösen az országban, a lombkorona segít létrehozni egy mesterséges árnyékot és megakadályozza a túlmelegedést. A fedél felelős a homok tisztaságáért, és megakadályozza a szemetet, a leveleket vagy a rovarokat. Ez egy nagyon hasznos kiegészítés, különösen, ha vannak állatok a kertben.

  Homokozó

  Homokozó

  A modern üzletek széles választékát kínálják homokozó autók. Kiválaszthat egy terméket egy népszerű márka modelljének formájában, vagy egy nagy testtel felszerelhet. A tűzoltó tehergépkocsi formájában nagyon népszerű. Ebben az esetben mindez a gyerek személyes preferenciáitól függ.

  Homokozó

  Homokozó

  Hol kell bejegyezni?

  A tervezés megkezdése előtt kompetensen válassza ki a helyet, ahol elhelyezhető. Emlékeztetni kell arra, hogy a gyermek sok időt tölt a kedvenc homokozóban, így a maximális felelősséggel jár. Először is egy sima cselekménynek kell lennie, amely jól látható lesz a szülők számára bárhonnan az udvaron. Telepítheti azt a pavilon mellett, ahol az anya pihen a hazai ügyekről, és nézze meg a gyermeket, aki közelíti a homokot. Ugyanakkor a designt el kell rejteni a csillogó szemekből – a baba nem lehet a kimerültség területén.

  Homokozó

  Homokozó

  A helyszínnek olyan messze legyen, amennyire csak lehetséges, a fenyegető tüskék és pollen, ami allergiát okoz. Bármely kerti felszerelés, daruk, tömlők, valamint kommunikációs rendszerek az udvar ellentétes részén kell lenniük. Mindez biztosítja a gyermek biztonságát. Ha teljesen morzsa, vigyázzon egy kis összecsukható kerítésre, amely nem hagyja, hogy túllépje a homokozót, amikor eltöröl.

  Homokozó

  Homokozó

  Vizsgálja meg a kerti telek, és tegye a design, ahol délután a nap sugarai nem érik el. Egy nyitott hely ajánlott egy lombkorona felszerelésére, akkor is összecsukható, hogy a bőrt napozhatjuk. Kiváló megoldás lesz a homokozó mellett egy nagy fa mellett, egy nagy korona.

  Így létrejött egy természetes árnyék, de a homok meleg lesz a közvetett sugarak miatt, amelyek a lombozaton áthaladnak.

  Homokozó

  Homokozó

  Hogyan lehet magad?

  Van egy csomó érdekes rendszer, amelyhez saját homokozót építhet a gyermekek számára. Tekintsük a teherautó legnépszerűbb verzióját, hogy minden fiú fellebbezni fog. A fa kialakításának legegyszerűbb módja. Környezetbarát anyag könnyen kezelhető és összeszerelhető. Néha a fém rudakat behelyezték a vezetőfülkövezetbe, hogy növeljék a modell erősségét. Optimális homokozó méretek 1-2 gyermek számára – kb. 1,5×1,5 méter. Továbbiak, javasoljuk, hogy válasszon egy négyszögletes formát 2,2×2, 5×2, 2×2,5 m úgy, hogy minden kényelmes.

  Az alábbiakban az öngyulladási tervezés rajzolása és utasításai vannak.

  Homokozó

  így, Először is meg kell tisztítanunk a helyszínt, és elvezethetjük a talajban a talajban a nedvesség eltávolítását. Ezután a homokozó alapjainak összeszerelése. A táblákat önállóan összekapcsolják, és a sarkokban a lábak a nagyobb stabilitás érdekében vannak csatolva. A bázis tetején található, széles ülőlapok vannak felszerelve. Minden fát bitumen masztikus, amely megvédi a rothadásból.

  Homokozó

  Homokozó

  Homokozó

  Ezután 18 mm vastagságú rétegelt lemezből készítsen kabinot. Ehhez egy nagy papírlapon, természetes értékben mérve, a rétegelt lemez kontúrját égetik. A figurákat egy kirakós készülékkel vágják, és egy fém sarok segítségével rögzítik egymással. Győződjön meg róla, hogy az egyes elemek szilárd rögzítése, mielőtt további intézkedésekre lépne, mert a gyermeke a tervezéssel fog játszani, így a biztonság mindenek felett van. A nagyobb realizmus és gyakorlati célok érdekében a motorháztető a hurokhoz van rögzítve, hogy felemelkedhessen. A jövőben a homokozók és játékok tárolási dobozává válik.

  Homokozó

  Homokozó

  Homokozó

  Kicsi marad: a kialakítást a kiválasztott helyre kell telepíteni, és fedje le a festéket és a lakkot. Javasoljuk, hogy válasszon egy nedvességállóságot, amely nem kap az első eső után.

  Az UV szűrővel való lakk megakadályozza a repedések megjelenését és a fát védelmét a rovarokból.

  Homokozó

  Homokozó

  A dekoráció titkai

  A Sandbox-autó különböző módon történő díszítése: a festék érdekes árnyalatok használatával, mielőtt különböző tartozékok hozzáadása előtt. Ne feledje, hogy a festéknek biztonságosnak és hipoallergénnek kell lennie. Nincs olcsó anyagok – csak kiváló minőségű nyersanyagok. A fiúk tervének legnépszerűbb színei kék, GREINE és SÁRGA. Azonban narancssárga színt használhatsz.

  Nagyon szépen nézd meg a teljesen fehér árnyalat modelljét. Természetesen, ha a Sandbox gépet a lány használja, akkor jobb választani a szelíd színeket, például rózsaszín, lila, búzavirág, pasztell árnyalatokat. Kérjük, a lányodat, és díszítse az autót rajzolt virággal, íjakkal és más, tisztán lányelemekkel.

  Homokozó

  Homokozó

  A fényszórókat rajzolhat, csatolhatja a kerekeket a valódi gumiabroncsokból, és felszerelje a kabin kormánykereket, pedálokat és kézi féket. Néhány szülő az autós kabinokat valódi fényszórókkal felszereli, amelyek ragyognak, és hangjelzést szolgálnak fel. Minden olyan, mint egy igazi gép. Hasznos kiegészítés lesz az anya ülése közvetlenül a homokos. Minden oldalt széles táblákkal lehet felszerelni, hogy kényelmes legyen a sütemények ülése és a gyermekrel együtt.

  Homokozó

  Homokozó

  Arról, hogy hogyan csinálja magát egy homokdobozból egy fa formájában, lásd a következő videót.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása