11 legerősebb csavarhúzó

a csavarhúzó teljesítménye a csavarok vagy csavarok átmérőjétől és hosszától függ, amelyeket be tud csavarozni. Még a szerszám erőssége is befolyásolja a teljesítményt. Az erőteljes “csavarók” hasznosak a professzionális munkához és a rendszeres felújításhoz, építéshez, bútorszereléshez. Szakértőink több tucat modellt hasonlítottak össze, hogy megtalálják a legerősebb csavarhúzókat. A TOP 11 értékelése a termékjellemzők és a vásárlói vélemények alapján történik. A bemutatott anyag segít abban, hogy egy pillantással lássa a vezető modellek előnyeit és bizonyos hátrányait, hogy kiválaszthassa az Ön számára legmegfelelőbbet.

A legerősebb csavarhúzók rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legerősebb akkumulátoros csavarhúzók 1 Hitachi WH14DDL 20 413€
2 Milwaukee M18 FDD-0 46 824€
3 AEG BSB 18BL-0 13 990€
4 Makita DDF481RTE 27 850€
5 Metabo BS 18 LTX Imp
  s 2013 0
12 430€
6 DeWALT DCD791D2 14 930€
7 BOSCH GSR 18-2-
 • Plusz 0
 • 10 990€
  8 ZUBR DAI-18-2-Li KNM4 9 331€
  A legerősebb hálózati csavarhúzók 1 Milwaukee DWSE 4000 Q 14 800€
  2 BOSCH GSR 6-45 TE 2011 L-BOXX készlet 21 805€
  3 AEG S 4000 E 5 514€

  A legerősebb akkumulátoros csavarhúzók

  Az akkumulátoros csavarhúzók nem korlátozzák a munkaterületet, és a fogantyúról lelógó vezeték nélkül gyorsabban dolgozhat a mennyezet alatt. Két akkumulátorral egész nap dolgozhat, ha felváltva tölti őket. Ahhoz, hogy ez a szerszám nagy teljesítményű legyen és 100-120 mm hosszúságú önmetsző csavarokat tudjon behajtani, az akkumulátorának 14 V-os értékkel kell rendelkeznie. Minél magasabb ez a beállítás, annál nagyobb nyomatékot termel a motor. A csavarási teljesítmény azonban a sebességváltó konfigurációjától is függ, így az alacsonyabb feszültségű modellek néha jobbak a magasabb feszültségűeknél. Íme a kategória legjobb termékeinek értékelése.

  Hitachi WH14DDL

  Értékelés: 4.9

  Hitachi WH14DDL

  Rangsorunk élén a Hitachi neves márkájú japán modell áll. A ház a hagyományos fekete és zöld gyíkszerű színekben készült. A csavarhúzó markolata és hátoldala gumiborítással van ellátva a kézben való csúszás csökkentése érdekében. Erőteljes szerszám a 14 V-os akkumulátornak köszönhetően.4 V. Ez lehetővé teszi, hogy a szerszámot akár 3000 fordulat/perc sebességgel is lehessen pörgetni. Ráadásul ez a nagy teljesítményű modell 3300 fújás per perc, ami megkönnyíti a régi kötőelemek kicsavarását. A termék hatszögletű tokmányt tartalmaz ugyanezen bitek számára. Akkumulátor

 • -A lon nem “emlékszik” a kisülési szintre, így bármikor feltöltheti azt, amikor csak akarja. A vásárlók kedvelik a csavarhúzó 128 mm-es hosszát, amely praktikus az asztalok polcainak és fiókjainak összeszereléséhez.

  A modell azért került a minősítés élére, mert a teljesítmény tekintetében – a 14-es feszültség ellenére – élen jár.4 V, a csavarhúzó maximális nyomatéka 167 Nm. A kefe nélküli technológia hozzájárul a motor és az érintkezők hosszú élettartamához. Két akkumulátor, egyenként 4 kapacitással.0 Ah biztosítja a folyamatos használathoz szükséges energiát.

  Előnyök

  • övcsipesz;
  • Rövid, 128 mm hosszú, ideális a szűk helyeken való hozzáféréshez;
  • biztonságosan rögzíti az akkumulátort egy “csúszka” konfiguráció segítségével;
  • van egy zsinór a csuklójára való felhelyezéshez;
  • integrált világítás.

  Hátrányok

  • az akkumulátortartály megakadályozza a szerszám szabad kezelését;
  • A hatlapú tokmány nem fogja meg a szerszámot, és ki is eshet, ha fejjel lefelé fordítja;
  • A LED fény alacsonyabbra világít, mint a bit.

  Milwaukee M18 FDD-0

  Értékelés: 4.8

  Milwaukee M18 FDD-0

  A rangsor második helyezettje egy amerikai gyártó nagy teljesítményű csavarhúzója. A termék 135 Nm nyomatékkapacitással rendelkezik, és egy 18 V-os akkumulátorral működik, amely nem tartozik a csomaghoz. Ezzel a kapacitással a szerszám alkalmas a 10 mm átmérőjű csavarokkal való munkára, amelyet a kézművesek a véleményekben szeretnek. A fejlesztők egy gyorsműködésű, kulcs nélküli tokmányt szereltek fel, amely a fúrószár átmérőjét 1.5-13 mm. További előnye, hogy két fordulatszám áll rendelkezésre, maximum 550 és 2000 fordulat/perc sebességgel, így gyorsan válthat az üzemmódok között a folyamatos folyamatok esetén. A nyomaték 1 és 24 közötti lépésekben állítható.

  Szakértőink azért értékelték ezt a nagy teljesítményű csavarhúzót, mert rendelkezik a Red intelligens rendszerével

 • nk Plus. Ez a legújabb digitális túlterhelésvédelem az akkumulátor és maga a szerszám számára. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően a csavarhúzó jobban működik terhelés alatt. A termék kompatibilis az azonos márkájú akkumulátorokkal is, így a Milwaukee tulajdonosoknak nem kell mást vásárolniuk.

  Előnyök

  • a működő tartozékok azonnali cseréje;
  • kefe nélküli motor;
  • orsózárral rendelkezik;
  • fúrófejek és fúrószegek rögzítése 1 mm átmérőjű fúrószegektől kezdve.5-13 mm;
  • övcsipesz.

  Hátrányok

  • akkumulátor és töltő nélkül;
  • hordtáska nélkül kapható;
  • a 2 kg-os súly gyorsabb kézfáradást okoz; – kefe nélküli motor.

  AEG BSB 18BL-0

  Értékelés: 4.7

  AEG BSB 18BL-0

  A rangsor harmadik helyén egy német csavarhúzó áll, amelynek teljesítményét egy 18 V-os akkumulátor biztosítja. 140 Nm nyomatékot biztosít, és akár 15 mm átmérőjű csavarok használatát is lehetővé teszi. A csavarkeménység 24 fokozatban állítható. A kezelő két fordulatszám közül választhat: 550 és 2000 fordulat/perc. Amikor fúróról csavarhúzóra vált, minden beállítás megmarad. Ez a nagy teljesítményű eszköz percenként 8800-32000 ütést generál. A vásárlók a véleményekben dicsérik a gyors motorféket, ami segít időt megtakarítani a tartozékok cseréjekor vagy új helyen történő célzáskor. Néhányan a téli halászatban használják a modellt a jég fúrására, ahol 1 m vastagsággal is megbirkózik.

  Azért értékeltük ezt az erős csavarhúzót, mert kiválóan alkalmas kemény építőipari környezetbe. A tokmány pofái keményfém borításúak, ami javítja a tapadást és megakadályozza a terhelés alatti csavarodást. A szerszám hosszú második markolattal rendelkezik az extra fogás és a gyorsabb fúrás érdekében.

  Előnyök

  • kefe nélküli motor;
  • gyorscsavarhúzó tokmány;
  • AEG Pro technológia
  • A thium-lon védi az akkumulátort a túlterhelés ellen;
  • -18 és +50 Celsius-fok közötti hőmérsékleten üzemeltethető;
  • Motorfék a gyors megálláshoz.

  Hátrányok

  • nincs hordtáska;
  • akkumulátor nélkül szállítják;
  • 2 súlyú.1 kg fáradtság a kezekben;
  • Erős 6-7 Ah-s akkumulátor szükséges, különben a túlterhelés lekapcsol.

  Makita DDF481RTE

  Értékelés: 4.6

  Makita DDF481RTE

  Az értékelés negyedik helyezettje a japán gyártó modellje. A termék 2014 óta kapható, és a kézművesek már kipróbálták és tesztelték, és pozitív visszajelzéseket adtak róla. A csavarhúzó teljesítményét 18 V-os akkumulátor, fém fogaskerekekkel ellátott sebességváltó és elektronikus fordulatszám-szabályozás biztosítja. A nyomaték 60 és 115 Nm között állítható, ami segít a csavarok kíméletes behajtásában a gipszkartonba és az önmetsző csavarok tömör fába történő behajtásában. A beállítási lépések száma legfeljebb 16. Orsózár, gyorszáras tokmány és motorfék a gyors bit- vagy fúrócseréhez. A visszafordító megkönnyíti a szerszám kihúzását az anyagból. Két akkumulátor, egyenként 5 kapacitással.0 Ah megkönnyíti a hosszú munkaidőt. Nagy teljesítményű szerszám, amely 76 mm átmérőjű fában képes magfúrásra.

  A terméket azért vettük fel a rangsorba, mert a töltő hangjelzéssel ellátott, a használat végére figyelmeztető jelzéssel rendelkezik. Kényelmes a tágas bútorműhelyek számára, így nem kell minden alkalommal a fúrófejhez mennie a LED színének ellenőrzéséhez, hanem csak egy hangjelzésre kell reagálnia.

  Előnyök

  • két elem a készletben;
  • Van egy masszív hordtáska;
  • Egy töltés egy nap intenzív használatra elegendő;
  • gumírozott fogantyú;
  • a ház védett a por és a nedvesség ellen.

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • nagyméretű akkumulátor;
  • Két dióda világít messze a csavaros terület alatt;
  • nincs hatásfunkció;
  • súlya 2.6 kg.

  Metabo BS 18 LTX Imp
   s 2013 0

  Értékelés: 4.5

  Metabo BS 18 LTX Imp<ul></div><p>s 2013 0″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/5301666666194091-4311.jpg” height=”477″ title=”Metabo BS 18 LTX Imp</p><ul>s 2013 0″><p>Ötödik helyezett a rangsorban – az egyik legerősebb német csavarhúzó a Metabótól. Egy elemmel együtt 3.5 Ah, csúszik, mint egy csúszda. Becsavarozható teljesítmény 55 és 110 Nm között állítható. Ha a magfúrófej be van helyezve, 65 mm átmérőjű lyukat tud fúrni a fába. A tokmány két fordulatszámon forog: 500 fordulat/perc és 1700 fordulat/perc. A digitális vezérlés lehetővé teszi a fokozatmentes beállítást. Fékezés gyors megálláshoz. Az ügyfelek dicsérik a tengelyen lévő hatszögletű kulcsnyílást, amely lehetővé teszi a tokmány eltávolítását és a bitek egyenes behelyezését. Hozzájárul a ház hosszának csökkentéséhez, és könnyű hozzáférést biztosít a bútorok mélyedéseihez. Amikor egy fúrószárat kell felszerelni, a tokmányt fel kell helyezni a fúrószárra.</p><p>Szakértőink szerint a termék az impulzus technológia miatt érdemelte ki a helyét a rangsorban. Bár a csavarhúzó nem rendelkezik kalapácsfunkcióval, az impulzusvezérelt forgás lehetővé teszi a régi csavarok könnyű kicsavarását. Ez még könnyebbé teszi a fúrást sima felületeken. Az erőteljes négyirányú motor növeli a termelékenységet.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>van motorfék;</li><li>két sebesség a különböző anyagok gyors átállításához;</li><li>A tokmány 13 mm átmérőjű fúrószárak befogadására alkalmas;</li><li>a gomb felengedésekor az elfordulás azonnal megáll;</li><li>megvilágított munkaterület.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>gyenge akkumulátor 3.5Ah;</li><li>Kefés motortechnológia;</li><li>nincs hatásfunkció;</li><li>A tolatógomb véletlenül elakad;</li><li>súlya 2 kg.</li></ul><h3>DeWALT DCD791D2</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=DeWALT DCD791D2

  A hatodik legerősebb csavarhúzó az amerikai gyártó terméke. A modellnek van egy gumipárnája a fogantyún és egy klipsz az övre való felakasztáshoz. Kefe nélküli motor a hosszabb élettartam érdekében. A gyártó 3 év garanciát vállal. Egyszerre két elemmel érkezik, amelyek kapacitása 2.0 Ah és egy robusztus hordtáska, amely praktikus kültéri használatra is alkalmas. A termék energiaellátását egy 18 V-os tápegység biztosítja, amely 70 Nm nyomatékot biztosít. a kétfokozatú sebességváltó 0 és 550, illetve 0 és 2000 fordulat/perc között állítható be. a tokmány pofái 1 és 1.5-13 mm.

  Véleményünk szerint egy nagy teljesítményű csavarhúzó, amely a pontos megvilágítás miatt méltó a rangsorban elfoglalt helyére, amint azt számos vélemény is megerősíti. Az ügyfelek szerint a LED-ek pontosan továbbítják a fénysugarat a munkaterületre. Ez jól jön azoknak, akik gyakran elrontják a szerszámozást rosszul megvilágított területeken. Csavarhúzó súlya 1.1 kg-mal lényegesen könnyebb, mint a rangsorban szereplő legtöbb versenytárs. A mágneses tartó lehetővé teszi a bit biztonságos elhelyezését minden helyzetben.

  Előnyök

  • Tartalmazza a stabil hordtáskát;
  • akkumulátorok a “memóriahatás” nélkül;
  • beépített háttérvilágítás;
  • kétfokozatú sebességváltó;
  • hosszú motor élettartam.

  Hátrányok

  • akkumulátor kapacitása 2.0 Ah;
  • a készletből származó töltő felmelegszik;
  • elfújja a “morgót”;
  • a vastag kazetta konfiguráció eltakarja a kilátást.

  BOSCH GSR 18-2-
 • Plusz 0
 • Értékelés: 4.3

  BOSCH GSR 18-2-<li></div><p>Plus 0″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/8841666194091-1611.jpg” height=”480″ title=”BOSCH GSR 18-2-</p><li>Plusz 0″><p>Egy másik német márka, a Bosch nagy teljesítményű csavarhúzója a hetedik helyet foglalja el. A modell csúszkaelemmel, két csúszásgátló párnával, 20 lépcsővel rendelkezik a meghúzási nyomaték beállításához. 18V üzemi feszültség. Az ügyfelek a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy a test gumibordákkal van felszerelve az oldalakon és a hátsó sarok, amely megvédi azt esés esetén, ami időnként előfordul az építkezésen. A sebességkapcsoló a tetején található, és egyetlen érintéssel 500 és 1900 fordulatszámra állítja be a fordulatszámot. A sebesség pontosabban beállítható a ravasz meghúzásával. 63 Nm maximális becsavarási erővel 8 mm átmérőjű kötőelemek is behajthatók.</p><p>A terméket a megfizethető ára és a nagyvonalú felszereltség miatt vettük fel a rangsorba. Alacsony áron a gyártó egyszerre három akkumulátort biztosít a modellhez, ami elegendő teljesítménytartalékot biztosít, és nem teszi lehetővé, hogy a legmegfelelőbb pillanatban elveszítse az energiát. A könnyű szállítás érdekében szövet táskával szállítjuk. Az ár ellenére a termék nem Kínában, hanem Malajziában készül, ami szintén előnyös.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>könnyű súly 1.Az 5 kg kényelmesebb felemelt kézzel dolgozni;</li><li>Fordított és háttérvilágítással;</li><li>8 mm átmérőjű csavart tud becsavarni;</li><li>orsózár;</li><li>a motor a gomb felengedése után erősen leáll.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs hatásfunkció;</li><li>kefés motor;</li><li>a tolatókapcsolót véletlenül megérintették.</li></ul><h3>ZUBR DAI-18-2-Li KNM4</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=ZUBR DAI-18-2-Li KNM4

  A “Zubr” hazai márka legerősebb csavarhúzói termékének kategóriájának minősítése. A tápegység 18 V feszültséget szolgáltat, és 30-60 Nm maximális nyomatékot biztosít. A szerszám a felhasználók által jóváhagyott, a test mindkét oldalán lévő bit tartóval szerelhető fel. Csuklópánt és kézpánt klipsz a gyors és egyszerű kioldáshoz. Ez utóbbi a fogantyúhoz csavarozható és szükség szerint levehető. A fordulatszám-választó kapcsoló 500 és 1800 fordulat/perc sebességhatárt állít be. A csavar keménysége 19 pozícióban állítható be. Egy fúrófejjel akár 38 mm átmérőjű lyukat is fúrhat fába.

  Azért vettük fel a terméket a termékértékelésbe, mert a nagy teljesítmény mellett a csavarhúzó a legolcsóbb is. Nagy motorteljesítmény, akár 4000 fordulat/perc orsósebességgel, de még mindig két akkumulátorral és hordtáskával érkezik. A gyártó felszerelte a csavarhúzó motorvezérlőt és a kommutátor nélküli rendszert, amely kiküszöböli a tranziens ellenállást és a hőt. A felhasználók véleményeikben megismétlik, hogy a ház a hosszú munkaidő ellenére is hűvös marad.

  Előnyök

  • Gumibevonatú fogantyú és ház;
  • levehető klipsz;
  • kefe nélküli technológia hosszú élettartammal;
  • súly 1.65 kg;
  • kézi pánt.

  Előnyök

  • Tápegység kapacitása 1.5 Ah;
  • gyenge műanyag tok;
  • gyenge háttérvilágítás.

  A legerősebb hálózati csavarhúzók

  Az akkumulátoros csavarhúzókra nem vonatkozik időkorlát. Nem kell feltölteni őket, és a csavar nyomatéka nem függ a tápegység kapacitásától. A kiválasztáskor fontos, hogy figyeljünk a teljesítménytényezőre, amely wattban van feltüntetve. A tápkábel azonban korlátozza a kezelő mozgékonyságát, ezért ez a szerszám csak műhelyben végzett helyhez kötött munkához vagy egy helyiségben végzett javításhoz alkalmas.

  Milwaukee DWSE 4000 Q

  Score : 4.9

  Milwaukee DWSE 4000 Q

  A legerősebb hálózati csavarhúzók értékelésének ebben a kategóriájában a vezető pozíciót egy amerikai márka terméke foglalja el. A modell csavaros mélységszabályozással rendelkezik, ami praktikus a gipszkarton szerelők számára, hogy a lapos rudakkal ne sérüljön a törékeny felület. A csavarhúzó teljesítménye 725 watt, ami meghaladja a legtöbb versenytársét. Hatszögletű tokmány a bit közvetlen behelyezéséhez alkalmas. Egyéb 6 mm átmérőjű tartozékok (habarcsverő) is felszerelhetők.35 mm. Szabványos nyomatékérték 20 Nm. 4 mm átmérőjű csavarok meghúzását is lehetővé teszi. Erőteljes motor 4000 fordulat/perc fordulatszámon pörgeti az orsót.

  A kulcsot a minősítésbe helyeztük, mert a keskeny tokmány jó rálátást biztosít a munkaterületre és a nehezen hozzáférhető helyekre való behatolást. A nagyobb teljesítményű modell fém hajtóművel rendelkezik, így a termék jobban megfelel építési környezethez és gyorsabb hőelvezetéshez. Az oldalsó indítógomb segít az indítógomb rögzítésében, hogy a mutatóujjat tehermentesítse az orsó hosszabb ideig tartó forgatásakor.

  Előnyök

  • A kábel hossza 4 m;
  • övcsipesszel rendelkezik;
  • szerszámtartóval érkezik;
  • csendes kikapcsoló tengelykapcsoló
  • A tokmányt egy rugalmas, puha markolatú borítás fedi.

  Hátrányok

  • magas költségek egy vezetékes szerszámhoz képest;
  • Csak hatszögletű tokmány – nincs lehetőség fúrószár behelyezésére;
  • egy sebesség;
  • nincs sokk.

  BOSCH GSR 6-45 TE 2011 L-BOXX készlet

  Értékelés: 4.8

  BOSCH GSR 6-45 TE 2011 L-BOXX készlet

  A második díjat a német Bosch cég nagy teljesítményű csavarhúzója kapja. Teljesítménye 701 W, meghúzási nyomatéka 12 Nm. A modell súlya mindössze 1 kg.4 kg, ami kényelmesebbé teszi a magasban történő kezelést. A vásárlók a termék értékelésében dicsérik a széles övcsipeszét. A versenytársakkal ellentétben ez a csavarhúzó szilárdan rögzül, és nem esik ki séta vagy lépcsőmászás közben. Az indítókulcs az oldalán zárható, hogy a mutatóujj tehermentesítse a mutatóujjat. A nagyméretű hordtáska praktikus a szerszámok és tartozékok egy helyen tartásához. Egy hosszabbító kábel könnyen elhelyezhető.

  Véleményünk szerint a termék megérdemli a rangsor első helyét az MA 55 kiegészítő tartozék miatt, amely a tokmányra van szerelve. Ez lehetővé teszi az azonos csíkméretű önmetsző csavarok adagolását, és jelentősen növeli a teljesítményt. Egy ilyen erős és funkcionális eszköz érdemes megfontolni a bélések és egyéb burkolatok professzionális telepítését.

  Előnyök

  • mélységszabályozás;
  • széles, többujjas kioldó
  • A forgási sebesség akár 4500 fordulat/perc;
  • zár a ravaszhoz;
  • súly 1.4 kg.

  Hátrányok

  • A gumitömítés csak a hátsó részen van;
  • Egyszerre csak egy sebesség;
  • 280 mm hosszú;
  • műanyag ház a sebességváltó körül.

  AEG S 4000 E

  értékelés: 4.7

  AEG S 4000 E

  A harmadik helyet a legerősebb hálózati csavarhúzók értékelésében egy másik német cég, az AEG terméke kapta. A modell 720 W fogyasztású, és a csavarok meghúzásakor a jobb kéztartás érdekében ergonomikus kivágással rendelkezik a házon. a biteket egy hatszögletű tokmányba helyezik be. maximális fordulatszám 4000rpm és állítható a merülőgomb mélységével. A nyomaték 10 Nm. A felhasználók szerint a 70 mm hosszú és 5 mm széles csavarhúzó könnyen vezethető. A mélységszabályozás pontosan működik, és nem károsítja a kényes felületet.

  Ezt a modellt a legerősebbek kategóriájába soroltuk, mert jól teljesít a kötőelemekkel, nem forgácsolja le a nyílásokat és nem törik el a biteket. A csavarhúzó a legolcsóbb a kategóriában. Súly 1.4 kg Praktikus a hosszabb használathoz és 4 m hosszú kábel a jobb manőverezhetőség érdekében. További pozitívum a tokmány, amelyet gumiborítás borít. Nincsenek forgó alkatrészek a külső oldalon, amelyek beakadhatnak a kézműves ruházatába.

  Előnyök

  • mélységszabályozás;
  • fém fogaskerékház;
  • Bekapcsolt helyzetben történő reteszelés;
  • gyors kioldás a klipsznek köszönhetően;
  • biztonsági tokmány a hordtáskában.

  Hátrányok

  • Csak 1 sebesség;
  • hatás nélkül;
  • nincs háttérvilágítás;
  • meleg, ha hosszabb ideig használják;
  • 320 mm hosszú.
  Olvasson tovább  Termoprophofon: Leírás és használati terület
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: