12 legjobb csapda

A szifon a vízvezeték és a vízelvezető rendszer közötti összekötő elem. A szifon két menetes csatlakozóból és egy olyan szerkezetből áll, amely mindig meghatározott mennyiségű vizet tart benne. Ha a mosogatót vagy a fürdőkádat ezen elem nélkül csatlakoztatja a csövekhez, kellemetlen szagok kezdenek beszivárogni a helyiségbe. A választás megkönnyítése érdekében a legjobb szifonokat a vásárlói visszajelzések és a termékjellemzők elemzése alapján értékeljük. A Top 12 kategóriákra van osztva, hogy könnyebb legyen kiválasztani a megfelelőt az adott feladathoz.

Hogyan válasszunk szifont

Mivel sokféle csapda létezik, a következő kritériumokat ismerhetjük meg. Ez segít Önnek jobban megérteni az egyes termékek előnyeit, valamint a telepítés sajátosságait. A szifonok kiválasztása a következők alapján történik:

 1. csatlakozási és lefolyási átmérők. A vízvezetékrendszerhez csatlakoztatandó cső menetének meg kell egyeznie a telepítés helyén lévő osztással és átmérővel. A csapda második, a lefolyóba szerelt végének meg kell egyeznie a gyűjtő T-darabjának átmérőjével.
 2. A termék anyaga. A csapdák műanyagból és polipropilénből készülnek. Olcsó, de nem esztétikus. A műanyag szálak túl erős meghúzás esetén elszakadhatnak. A sárgaréz és rozsdamentes acél szagcsapdák tartósabbak és masszívabbak, de magasabbak a beszerzési költségeik.
 3. aljzat magassága. Fontos, hogy a felső csatlakozás magassága állítható legyen. A vízvezeték- és vízelvezető rendszereket könnyű kombinálni. Beállítás nélkül, pontos méretekre van szükség, amelyek hibája nem több mint 2-3 mm.
 4. A lefolyó eltömődésének lehetősége. A szifon kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a lefolyó elzáró mechanizmusát (mosáshoz és öblítéshez, fürdéshez, mosáshoz). Ez történhet manuálisan (dugóval) vagy automatikusan (gombbal, kábellel). Az utóbbi lehetőség kényelmesebb, de drágább.
 5. Túlcsordulási képesség. Egy második nyílás a vízvezeték-szerelvény tetején. A folyadékszint szabályozására tervezték. Ezt a kialakítást kell keresnie egy kád és egy mély zuhanytálca számára.
 6. Méretek. A szifonok 50 mm és 400 mm közötti magasságban kaphatók, ami befolyásolja a szükséges beépítési helyet. Kád vagy zuhanytálca esetén kompakt modellekre van szükség. A konyhai vagy fürdőszobai mosogatók esetében nem számít.
 7. Tisztítási lehetőség. A szifonban összegyűlik a törmelék, amely korlátozza az áramlási utat. Az időszakos karbantartás az alkatrész eltávolítását és tisztítását igényli. Ha erre a célra egy speciális gyűjtőedényt biztosítanak, az iszap eltávolítása könnyebb lesz. Ellenkező esetben az egész könyököt ki kell csavarni. A hulladék és csapda opció praktikus abban az esetben, ha egy értékes tárgyat ejtene a lefolyóba (fülbevaló, orrba vágott szög). Nem fog tovább menni a lefolyón.

A legjobb szagcsapdák

Jelöléshelytermék neveÁr
A legjobb mosdókagyló-hulladék és csapdák1Hansgrohe Flowstar S 521050004 950€
2GEBERIT 151.035.21.12 139€
3AlcaPLAST A4012 030€
4Viega 5755 366 6811 099€
5AlcaPLAST A41321€
A legjobb zuhanycsapdák1AlcaPlast (A49K) (90 mm)1 169€
2Radaway (R399) (90 mm)2 376€
3WIRQUIN James 50 mm lefolyó 40 mm893€
A legjobb fürdőcsapdák1Grohe Talentofill (28990000)7 236€
2WIRQUIN SB6002 991€
3AlcaPLAST A504KM1 904€
4ANI Plast E155320€

A legjobb mosdócsapdák

A mosogatócsapda megtalálása a legegyszerűbb megoldás, mert a mosogató alatt mindig van elég hely. Íme, a kategória legjobb termékeinek értékelése – ideális a konyhában, a fürdőszobában, az irodában és az orvosi rendelőkben.

Hansgrohe Flowstar S 52105000

Értékelés: 4.9

HANSGROHE FLOWSTAR S 52105000

A rangsor első helyezettje a német gyártó terméke. A Hansgrohe márka világszerte a magas minőségéről ismert – ezt bizonyítja ez a mosdócsapda is. Az elem öntött sárgarézből készült és krómozott. Teljesen korrózióálló, és úgy tervezték, hogy akár 50 évig is kitartson, amit a tulajdonosok szívesen hallanak a véleményekben. A könnyű felszerelés érdekében 6-16 cm magasságú, állítható merülőcső áll rendelkezésre, így a csatlakoztatás nem tart tovább 5 percnél. A tartály tisztításához az alján egy lecsavarható dugó található. Szagelnyelő méretei 280×330 mm. A csatlakozásokat G 1 ¼.

Minimalista kialakítású termék a rangsorban. A karcsú lombik elegánsan mutat a keskeny mosdókagyló alatt. A dekoratív fényvisszaverő átmérője 7 mm.A szifon átmérője 2 cm, így akár egy méretre vágott cseréplyukat is befed, amelyen keresztül a szennyvízcsőhöz csatlakozik. Ez a legjobb szifon kitett berendezésekhez, pl. fogorvosi rendelőkben.

Előnyök

 • sárgarézből készült;
 • Krómozott;
 • A csap magassága 6 és 16 cm között állítható;
 • stílusos design.

Hátrányok

 • a magas költségek;
 • A szifon tisztításakor a szifon vízzel csíkozott;
 • A sárgaréz anyákat óvatosan kell meghúzni – a felszakadás veszélye miatt.

GEBERIT 151.035.21.1

Értékelés: 4.8

GEBERIT 151.035.21.1

A második legjobb zuhanycsapda a svájci márka mosdókagylóihoz. A szennyvízcső átmérője 40 mm, és tükörfedéllel van ellátva. Szerkezeti méretek 17×30 cm. A szagelzáró alulról felcsukható dugóval van ellátva a tisztításhoz. 10 év termékgaranciát biztosít. A zuhanyrózsába vezető cső 30 cm hosszú, és tetszőleges hosszúságúra vágható, így ez a modell alkalmas nagyobb, hosszú mosdónyílással rendelkező szaniterekhez. A szivárgás megelőzése érdekében a kialakítás különösen puha, mégis rugalmas tömítéseket tartalmaz, ami a vízvezeték-szerelők véleménye szerint tetszik.

A rangsorban a drága megjelenésű és a TOP 12 vezetőjének felét érő árú termék kapja a helyet. Rozsdamentes acélszerkezetet utánoz krómozással, de műanyagból készült. Ez lehetővé teszi a nyílt telepítést (nem kell elrejteni a szekrényben). A szifont a 220 mm-es függőleges csőhossz is jellemzi, ami a mosdókagylóhoz képest széles beépítési magassági tartományt nyit meg.

Előnyök

 • minőségi bevonat;
 • pontos méretek;
 • Nincs holtjáték vagy szivárgás a felszerelés után;
 • magassága 22 cm-ig állítható.

Hátrányok

 • az alátéteket a beszerelés során túl lehet húzni;
 • csúszós kezek összeszereléskor.

AlcaPLAST A401

Értékelés: 4.7

ALCAPLAST A401

A harmadik díjat a kreatív fazettált formatervezés kapja. A szifon 7-es méretű vízcsapdával van felszerelve.24.54.5 cm. Az alsó dugó ideális az iszap és a törmelék eltávolítására. Maga a rendszer mérete 24×26.5 cm, ami a felhasználók visszajelzései szerint tetszik. Minden csap sárgarézből készült és krómozott. Csőcsatlakozás, 32 mm átmérőjű csővel. A csatlakozóvezeték és a mosdókagyló közötti távolság 6.5 és 16 között.5 cm. A palackos kialakítás helyet takarít meg, és megbízhatóan visszatartja a kellemetlen szagokat a lefolyóból. Az összes szükséges tömítést már tartalmazza, így a beszerelés gyors és egyszerű.

Ez a termék a rangsorban a minőségi összeszerelés és az ár kompromisszumát jelenti. A vízvezeték-szerkezet sárgarézből készült és krómozott, de lényegesen kevesebbe kerül, mint az azonos anyagból készült más változatok. A szifon másik jellemzője a tetraéderes kialakítás, amely a szagcsapda és a terelőlap vonalaiban is megmutatkozik. Ezek az elemek nagyon világos, négyzetes kialakításúak, és tökéletesen illeszkednek a hasonló formájú mosdókagylókhoz.

Előnyök

 • fényvisszaverő 6.56.A 2 x 4 és 5 cm-es aljzat korrózióálló;
 • Megbízhatóan távol tartja a kellemetlen szagokat;
 • robusztus rozsdamentes acél alkatrészek;
 • Szemrevaló megjelenés a nyílt szereléshez.

Hátrányok

 • A sima felület miatt kényelmetlen az anyákat szorosan meghúzni;
 • a testre száradt foltok láthatók;
 • súlyt ad a mosdókagylónak 1.2 kg.

Viega 5755 366 681

Értékelés: 4.6

VIEGA 5755 366 681

A negyedik helyet az áramvonalas kialakítású szifon kapta. A palackot szintén sárgarézből öntötték, és krómozott kivitelben kerül forgalomba. A tulajdonosok visszajelzései szerint, ha a termék nincs kitéve mechanikai behatásnak (szállítás vagy beépítés során), a króm tartós és nem öregszik. A szaniter szerelvényt a hosszú csavar meghúzásával kell a mosdókagylóba szerelni. A lyukakkal ellátott foglalat rozsdamentes acélból készült, és nem hajlamos a korrózióra. Az aljzat felső széle 1 mm vastag, így az alkatrész nem nyúlik túl a tölcsér felületén, és lehetővé teszi, hogy a teljes tartalom jól áthaladjon. A falon lévő lyuk díszítésére egy kerek, kúp alakú tükörreflektor szolgál.

A modellt azért értékelték, mert különösen könnyű kézzel telepíteni. A felülvizsgálat többi résztvevőjével ellentétben a szifont a gyártó három sor emelt ponttal látja el az anyákon. Ez biztosítja a jó fogást az ujjakkal és a szoros illeszkedést a csúszó részek között, hogy a jövőben ne keletkezzenek szivárgások. A csapda bónuszként egy gumidugóval van ellátva, így a háziasszony lezárhatja a lefolyót, és vizet húzhat a mosogatóba a különböző igényeihez.

Előnyök

 • megtartja a szabványos méreteket, ha forró vizet vezet át;
 • robusztus felépítés;
 • könnyű összeszerelés kézzel;
 • vízbeömlő dugó kapható; – dekoratív rozetta.

hátrányok

 • kényelmetlenül csavarja ki az olajteknő lombikját;
 • a dekoratív aljzat kicsi, ezért minimális lyuk szükséges a falon a cső kivezetéséhez.

AlcaPLAST A41

Értékelés: 4.5

ALCAPLAST A41

Az AlcaPlast szifonja a költségvetési tartományban zárja a rangsorolt kategóriát. A termék fehér pigmenttel ellátott polipropilénből készül. A műanyag szerkezet miatt nem ajánlott a modellt nyitott helyzetben felszerelni, és a csapda elrejtéséhez egy szekrényt kell elhelyezni. A készlet tartalmaz egy hosszú csavart a kivezető és a leeresztő rész meghúzásához. méretei lehetővé teszik a csapda felszerelését akár 6 cm vastag mosogatónyakú kerámia- vagy rozsdamentes acél mosogatótálcákra is. A palack kialakítása helyet takarít meg a mosogató alatt és biztonságosan visszatartja a gázjáratokat. A műanyag anyák könnyebb meghúzhatósága érdekében a gyártó ritka fogazott csíkokkal látta el őket.

A fő előnye, amelyért a szifon a legjobbak közé tartozik, az ára, a kategória legmegfizethetőbb ára. bár költségvetési szempontból kedvező, a modell gumidugóval van felszerelve. A mosogatóba szerelhető aljzat rozsdamentes acélból készült. Az alkatrész magasságállítása meghaladja a versenytársak egy részét, és a 8.5 és 19 cm között, amelyet a felhasználók a véleményeikben dicsérnek.

Előnyök

 • rozsdamentes acél kivezetés;
 • Hosszú reteszelőcsavar a könnyű összeszereléshez;
 • elfogadható ár;
 • kiváló minőségű gumitömítések.

Hátrányok

 • egy csúnya kinézetű, dekoratív falburkolat;
 • csúszós kezek az összeszerelés során;
 • a műanyag anyák a túlhúzástól kiszakadhatnak;
 • a fehér háttéren könnyen látható a leülepedő por.

a legjobb zuhanycsapdák

A zuhanytálca beépítésekor kevés hely marad a padló és a tartály lefolyónyílása között, ezért itt egy kompakt magasságú modellre van szükség. A zuhanyzóban lévő furat átmérője is eltér a mosdókagylóétól (nagyobb áramlási kapacitás szükséges), ami speciális csapdákat igényel, amelyek a következőképpen vannak méretezve.

AlcaPlast (A49K) (90 mm)

Értékelés: 4.9

ALCAPLAST (A49K) (90 MM)

A zuhanycsapda kategória rangsorának élén egy Hi-tech termék áll. Ez egy kompakt csapda, műanyagból készült, de a tálcában lévő vízzel érintkező felső rész krómozott. Kívülről úgy néz ki, mint az ötvözött acél. A modell 90 mm-es lefolyóátmérőjű zuhanytálcákhoz alkalmas. A gyártó 2 év garanciát vállal a termékre. A lefolyóhoz való csatlakozás az oldalán található, ami alacsony tálcák esetén praktikus, és a vásárlók a véleményükben értékelik. Egy perc alatt akár 43 liter folyadék is átfolyik a csövön, így a felhasználó nem fog tócsában állni. A kommunikáció tömítettségét két kiváló minőségű tömítőgumi biztosítja.

A termék hozzáadódik a legjobb minősítéshez az eredeti dekoratív aljzat miatt, amely a raklap aljának integritásának illúzióját kelti. Az alkatrész tetején öt minimális lyuk található, amelyek lényegében a légáramlást szolgálják. A fő vízelvezetés az oldalsó beömlőnyílásokon keresztül történik, az emberi szemek elől elrejtve. Ez a forma vonzó megjelenésű és hatékonyan tartja meg a leesett értéktárgyakat.

Előnyök

 • jó gumitömítések;
 • a foglalat krómozott;
 • Kompakt magassága 84 mm;
 • elegáns megjelenés.

Hátrányok

 • nincs kivehető tál a gyors tisztítás érdekében;
 • A műanyag anya a kézben csúszik a meghúzáskor;
 • magas költségű műanyag.

Radaway (R399) (90 mm)

Értékelés: 4.8

RADAWAY (R399) (90 MM)

A rangsor második helyezettje a lengyel szaniteráru gyártó egyik terméke lett. A szifon fényes felületű műanyagból készült. A fő lefolyónyílás azonban rozsdamentes acélból készült. a zuhanytálcához való csatlakozás egy helyett három csavarral történik, amelyek a tulajdonosok véleménye szerint megbízhatóságuknak megfelelnek. A tetejére egy vízterelőt szereltek, amely megakadályozza, hogy a csöpögő víz közvetlenül a lefolyóba kerüljön, és a személyre fröccsenjen vissza. A tábla szélét lézergravírozott betűk díszítik, amelyek a lengyel márkára utalnak, és további díszítésként szolgálnak.

A szakértők a szifont a házban lévő csatornavezetékhez való csatlakozás kényelmesebb formája miatt vonták be a minősítésbe. A modell rövid, egyenes kivezetéssel rendelkezik, és egy 45 fokban hajlított csővel egészül ki. Ez lehetővé teszi a könnyű beszerelést mindkét oldalon egy hasonló elosztócsőbe. A szifon másik előnye, hogy a kivezető cső átmérője 40-50 mm-re bővül. Ez a méret a műanyag szennyvízcsövek szabványos mérete, és a beépítéshez nincs szükség további adapterekre.

Előnyök

 • 3 év garancia;
 • a csatornára való csatlakozáshoz nincs szükség adapterekre;
 • ötvözött acélból készült felső borítás;
 • Biztonságos rögzítés három csavarral.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • az anyák nagyon sima felülete mindenféle domborítás nélkül;
 • a telepítéshez szerszámok szükségesek;
 • a burkolat könnyen megdőlhet a telepítés során, és szivárgást okozhat.

WIRQUIN James 50mm lefolyó 40mm

Értékelés: 4.7

WIRQUIN JAMES 50 MM LEFOLYÓ 40 MM

A hazai gyártótól származó termék zárja a minősítési kategóriát. 50 mm átmérőjű zuhanytálca-nyíláshoz tervezték. A szoros illeszkedést egy rozsdamentes fém foglalat által nyomott szoros gumiszalag biztosítja. A tömítés önközpontosító, ezért nem lehet rosszul beállítani. A szifon különleges jellemzője a beépített szűrő, amely jól megtartja a hajat és más törmeléket, amit a tulajdonosok szeretnek a véleményekben. Bár a gát rendszeres karbantartást igényel (szétszerelés és tisztítás), megakadályozza a lefolyó mélyebben fekvő, nehezebben eltávolítható dugulásokat.

Szakértőink véleménye szerint a modell az elforgatható rész miatt érdemel helyet a rangsorban. 360 fokban elforgatható, így a szennyvízcső különböző szögben vezethető mindkét oldalra. Ebben a helyzetben a szifon akár 30 l/perc áramlási sebességet is lehetővé tesz. Ha a zuhanytálca magas, függőleges vízelvezető rendszerrel rendelkezik, és akár 56 l/perc vízelvezetésre is képes.

Előnyök

 • rozsdamentes acél tölcsér;
 • beépített szűrő;
 • kimeneti cső bármelyik irányban (oldalirányban, lefelé);
 • az ár olcsóbb, mint más modellek;
 • Nagy áramlási sebesség 30-56 liter per perc.

Hátrányok

 • nagyrészt műanyagból készült;
 • nem túl vonzó megjelenés a tálcán;
 • ki kell csavarni az aljzatot, hogy elérje a szűrőt.

A legjobb fürdőhulladék és csapdák

A fürdőkádban a szifonnak túlfolyót is tartalmaznia kell, mivel a mosdókagylót nemcsak zuhanyozásra, hanem töltésre is használják. a túlfolyó nem engedi a folyadékot a kád szélén túlfolyni. Egy másik fontos elem a túlfolyófedél a töltéshez. Az alábbiakban a kategória különböző népszerű termékváltozatainak értékelései következnek.

Grohe Talentofill (28990000)

Értékelés: 4.9

GROHE TALENTOFILL (28990000)

A rangsor első helyén egy német szuperfelszereltségű modell áll. A szaniter szerelvény a Talento kollekcióhoz tartozik. A szifon 50 mm-es lefolyónyílással rendelkező fürdőkádakhoz alkalmas. A legtöbb elem polipropilénből készült, de a legfontosabb részek (a vízvezetékhez csatlakozó menetes csatlakozó és a rozetták) ötvözött acélból készültek. A modell méretei: 52 x 29 mm. A szifon kiegészül egy 45 fokos kanyarral, amely kiterjeszti a lehetőségeket a kivezető oldalon és a lefolyóhoz való csatlakozást. A tulajdonosok véleménye dicséri a stílusos függőleges rozsdamentes acél panelt, amelyen a márka logója díszként szerepel.

A termék a felszereltsége miatt került fel a listára. Tartalmaz egy vezetéket a vízellátás csatlakoztatásához, így nincs szükség további csapra a kádhoz – a vízellátás a túlfolyó fúvókából történik. Félautomata túlfolyószeleppel is rendelkezik, amely a kád oldalán lévő választókapcsoló elfordításával aktiválható. Nincs szükség további dugókra, így könnyen tölthető és üríthető.

Előnyök

 • 5 év gyártói garancia;
 • A kiváló minőségű német konstrukció;
 • Rozsdamentes acél vízbevezetés és csatlakozások;
 • A szifon magassága állítható;
 • 45 fokos túlfolyó elzáró mellékelve.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • A legtöbb alkatrész műanyagból készült;
 • nincs iszapfogó – a tisztítás csak a könyök szétszedésével lehetséges.

WIRQUIN SB600

Értékelés: 4.8

WIRQUIN SB600.webp

A rangsor második helyét egy olcsó modell foglalja el, amely teljes egészében polipropilénből készült. A szifon egy függőleges állócsőből áll, krómozott díszítéssel. Látszólag rozsdamentes acél. Görbe cső az oszlop alján, amely szagelzáróként működik. A túlfolyó egy hullámos csövön keresztül csatlakozik a másik oldalhoz. A szifont 40 mm-es nyílásátmérőjű kádakhoz tervezték. A tulajdonosok visszajelzéseikben szeretik a modell tömörségét, amelynek méretei 143 x 100 mm-esek. Könnyen elfér a legalsó fürdőkád alatt is. A kétoldali szorítószifon a kerületet tekintve legfeljebb 16 mm-es keresztmetszethez illeszkedik, így nemcsak acél, hanem öntöttvas kádakhoz is könnyen illeszkedik.

figyelmet fordítunk a szifonra, mert annak ívelt hajlítása optimális a tisztításhoz. A hulladék eltávolításához egyszerűen csavarja ki a felső anyát (más, hulladékgyűjtő palack nélküli modelleknél egyszerűen csavarja ki egyszerre a két anyát). Ez lehetővé teszi a karbantartást és jó vízelvezető kapacitást biztosít.

Előnyök

 • A túlfolyótöltő a rugalmas tömlőnek köszönhetően könnyen felszerelhető;
 • az anyák magas bordákkal rendelkeznek, hogy a csatlakozást könnyű legyen elforgatni és meghúzni;
 • a túlfolyó esztétikus borítással van díszítve;
 • van egy szorítóanya a szennyvízcső szoros csatlakoztatásához.

Hátrányok

 • az anyák nehezen csavarozhatók;
 • Előfordulhat, hogy az öntvényben lévő korom miatt szivárog – ezeket reszelni kell;
 • az aljzat krómja néhány év után elkezd kopni;
 • nincs benne dugó.

AlcaPLAST A504KM

Értékelés: 4.7

ALCAPLAST A504KM

Folytatja a minősítő szifonunkat takaros kialakítással, ahol a felhasználó csak két tükör alátétet láthat a lefolyón és a túlfolyón. A beömlőnyílások alul helyezkednek el, és nem ijesztik meg a kádban lévő személyt a “mélységükkel”. A csőszerkezet hullámos tömlővel rendelkezik a két rész összekötésére. A szifont úgy tervezték, hogy legfeljebb 70 mm-es vízelvezető nyílásba szerelhető legyen, 50 mm-t szabadon hagyva. A szifon legfeljebb 16 mm vastagságú kádakhoz alkalmas. Az elosztóba vezető csövet szabványos méretre hosszabbítják, hogy ne legyen szükség adapterekre.

A szifont felvettük a legjobb szifonok rangsorába, mint az ár és a minőség szempontjából legjobbat. A néhány ezer rubel ára teljesen indokolt az automatikus szelep jelenléte c

 • A ck-clak, amelyet sok felhasználó kedvel a véleményeikben. ez a kialakítás nem igényel további láncdugót, amely rontja a kád megjelenését. A tulajdonos egyszerűen megnyomja a tükrös leeresztőfedelet, és az bezáródik, lehetővé téve a tartály kiürítését. Ismételt megnyomásával a leeresztő útvonal megnyílik az ürítéshez.

  Előnyök

  • a középár;
  • Vízzel érintkező krómozott alkatrészek;
  • Bármilyen irányban elforgatható kivezető cső.

  Hátrányok

  • a szagelzáró két anyát lecsavarva tisztítható;
  • A lefolyó és a túlfolyó közötti legnagyobb magasság nem haladhatja meg a 370 mm-t.

  ANI Plast E155

  Értékelés: 4.6

  ANI PLAST E155

  Lezárja a legjobb szifonok értékelését a hazai gyártó fürdőköltségvetési modelljéhez. Természetesen az összes vásárló a véleményekben tetszik az ára, amely tízszer megfizethetőbb, mint a minősítés vezetői. A szifon műanyagból, a vízzel érintkező két aljzat pedig rozsdamentes acélból készült. Egyszerű csavarokkal, csavarhúzóval meghúzhatók. A gyártó igyekezett egységes stílust kialakítani a kék gumiból készült túlfolyódugóval és tömítéssel. Gömbszerű láncot biztosít, hogy megakadályozza a dugó elvesztését. A csapda 70 mm-es nyílásátmérőjű kádakhoz alkalmas. Mindössze 124 mm magas, ezért alacsonyan elhelyezett vízvezeték-szerelvényekre is felszerelhető.

  Bár ez egy olcsó modell, rendelkezik azzal, ami másoknak hiányzik – egy hullámos csővel a gyűjtőcsőbe való belépéshez. Az alkatrész 50 cm-ig nyúlik ki, és lehetővé teszi a fővezetékhez való egyszerű csatlakozást az elágazócső feltúrása vagy elvágása nélkül. Ez leegyszerűsíti a beszerelést, és nem igényel kirakófűrészt.

  Előnyök

  • a kategória legjobb ára;
  • széles lapátok egy menetes anyán;
  • parafa dugóval a láncon.

  Hátrányok

  • a nagy nyílásokkal ellátott aljzatok csúnya megjelenése;
  • a szagelnyelő sima, így a szennyeződések nem halmozódnak fel benne, hanem tovább távoznak a rendszeren keresztül.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: