13 legjobb router

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem tekinthető jóváhagyásnak vagy vásárlási utasításnak. Vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

Az ácsmunkák nélkülözhetetlen eszköze, amely nélkül a profi asztalosok nem tudnak meglenni, a fa router.Ez a jó tartozékkészlettel ellátott eszköz lehetővé teszi, hogy tervezési tárgyakat, formákat és különböző faipari munkákat hozzon létre. Mielőtt megteszi a nagy lépést és megvásárolja a készüléket, fel kell mérnie a jövőbeli munkát, és meg kell értenie, hogy milyen típusú eszközre van szükség, és fontos, hogy kiválassza a megfelelő fadarabokat. A különböző funkciók ellenére, amikor ezt a routert választja, figyelnie kell a kialakításra is, amely fontos szerepet játszik a könnyű használatban.

Annak érdekében, hogy választ kapjunk arra a kérdésre, hogy melyik marógép a legmegbízhatóbb és legfunkcionálisabb, és melyik szerszám a legalkalmasabb egy adott alkalmazáshoz, az Expertology elemezte a piacot 2021 elején, és összehasonlította a 14 legjobb marógépet, ár és jellemző típusok szerint rendezve őket.

Hogyan válasszunk routert

Különböző vélemények vannak a legjobb famegmunkáló marógépekről. Elemeztük a külföldi kutatók véleményét, és összehasonlítottuk a hazai szakértők véleményével erről a termékről. A Mikes Wood Working Projects szakértői nagyra becsülik és megbíznak benne, és részletesen leírják, hogyan válasszuk ki a megfelelő marógépet. A fával és az ilyen típusú szerszámokkal való munka során fontos opcionális tartozékokról is tájékoztatják Önt.

MWWP szakemberekkiemelte a fő jellemzőket, amelyeket figyelembe kell venni a fa router vásárlása előtt:

 1. hatalom. A lóerőben kifejezett motorteljesítmény az egyik fontos jellemző, amelyre figyelni kell.Érdemes 2 literes motorteljesítménnyel rendelkező fafaragógépet vásárolni..Ez azért van, mert a nagyobb bitek átnyomása az állományon erővel történik.

 2. változó sebesség. Az egysebességes routerek csak akkor jók, ha kis biteket használnak.Nagyobb fúrószerszámokkal való munka esetén a vágási sebességnek alacsonyabbnak kell lennie, ezért érdemes változó fordulatszámú marógépet használni.

 3. hüvely átmérője. 0 mm átmérőjű fafúrószegek használhatók.6 vagy 1.27 cm.Bit 1-re.A 27 cm-esek elég drágák, de stabilabbak és kevesebb zajt termelnek.Érdemes olyan marógépet vásárolni, amely kétféle bitet fogad el.

 4. kényelmes fogás. Válasszon olyan eszközt, amelyet kényelmes tartani.Nemcsak segít hosszabb ideig dolgozni, hanem megakadályozza a csuklóban a hosszan tartó használat során jelentkező kellemetlenségeket is.

 5. porszabályozás. A router sok port termel.Így a vákuumporttal felszerelt készülékkel sok időt takaríthat meg, amelyet egyébként a tisztítással elvesztegetne.Ez megelőz bizonyos egészségügyi problémákat is.Számos különböző gyártótól számos olyan marószerszámot találhat, amely pornyílással rendelkezik.

 6. Start gomb. Vásárláskor érdemes meggyőződni arról, hogy a hálózati kapcsoló elérhető közelségben van-e.Egyes routerek úgy vannak kialakítva, hogy csak egy hüvelykujj szükséges a kikapcsoláshoz, így nem kell levennie a kezét a készülékről.

A felsorolt tulajdonságokon kívül az MWWP szakértői számos további pontot ismertetnek, amelyek ugyanolyan fontosak az eszköz megvásárlásakor vagy használatakor.

 1. Tartozékok marógépekhez.Ahhoz, hogy az asztalos minden olyan munkát el tudjon végezni, amelyet ezzel a faipari eszközzel tervez, be kell fektetnie a router néhány alapvető tartozékába, például különböző tartozékokba, kerítésekbe, asztalba, kiegészítő berendezésekhez (például porszívóhoz) és bilincsekbe.

 2. Vágógépek. Különböző típusú marógépek, beleértve a ferde, süllyesztett, hornyolt, fecskefarok, gerinc, V-horony, kerek fejű és egyéb vágóeszközöket. Ezek a bitek különböző szárméretekben kaphatók.Ajánlatos karbidhegyeket vásárolni, mivel ezek tartósabbak.

 3. Vágóasztal és szívócső.Ezek lehetővé teszik a gép enyhe megemelését és rögzítését.Különböző típusok léteznek – padra szerelt, szabadon álló, padra szerelt, kézi stb.. A legtöbb esetben a kerítésekhez routerasztalok is járnak.A kerítéseket úgy tervezték, hogy vezessenek és pontos vágást biztosítsanak.

 4. Malombilincsek. A marófejeket arra használják, hogy a fát a helyén tartsák bizonyos vágások, például zsanéros bevágások, fecskefarok illesztések, sarokillesztések stb. készítéséhez.. A bilincsek általában a helyén tartják a fát, hogy megakadályozzák a csúszást.Hasznosak arra is, hogy a készüléket a helyén tartsák a munkapadon, hogy ne mozduljon el.

 5. Ha a felhasználó új a famegmunkálásban, a fúrófejnekés fontolóra kellene vennie egy jó minőségű, fix talppal és 2 literes motorral rendelkező alapszintű router megvásárlását.. és változó sebességű. A biztonsági óvintézkedéseket mindig meg kell tenni a marógéppel kapcsolatban, függetlenül a tapasztalattól.Először is meg kell győződni arról, hogy a bit elég éles és jól illeszkedik a routerhez.

 6. A megmunkálandó anyag, helyesen kell rögzíteni. Vigyázzon a fűrészporral vagy szögekkel, amelyek zavarhatják a folyamatot.És soha nem kell nyomnia a készüléket, minden munkát magától végez el. Mindezen információk és a router alapvető funkcióinak ismeretében kiválaszthatja a megfelelő gépet a munkához.

Legjobb gyártók

Minden kezdő vagy profi ezermester rendelkezik olyan elektromos szerszámkészlettel, amely tartalmaz csavarhúzót, kirakófűrészt, szúrófűrészt és egyebeket. Amikor új készülékekkel szeretné frissíteni a készletét, mindig felmerül a kérdés, hogy melyik modell a jobb. Az eszköz jellemzői mellett érdemes megnézni a gyártót is – néhány ilyen jellemzőt ebben a cikkben ismertetünk.

Bosch

Háztartási és professzionális felhasználásra szánt általános gépek és szerszámok német gyártója. A vállalatot, amelynek teljes neve Robert Bosch GmbH, Robert Bosch mérnök és nagyon sikeres üzletember alapította 1886-ban egy stuttgarti kisvárosban.

Közel egy évszázad után a vállalat egyesült a Siemens márkával, és megalakult a Bosch und Siemens Hausgeraete GmbH, hogy világszerte közösen gyártsanak, értékesítsenek és szervizeljenek készülékeket. A szövetség oka egyszerű: a gyártók úgy döntöttek, hogy bővítik termékpalettájukat, és a piac minél nagyobb részét szeretnék megszerezni. 2015-től a BSHG minden joga átkerült a Boschhoz.

A vállalat a világ számos országában meghódította a piacot, és márkája alá légkondicionáló rendszerek, fűtőegységek és vízmelegítők gyártói tartoznak. A Bosch márka hivatalos oroszországi képviselője a Bosch Thermotechnik.

Érdemes megemlíteni, és egy vállalati “chip” a Bosch marketing szakembereitől, akik megvalósították a háztartási és professzionális szerszámok színkódolását – az amatőr típusú modellek teste zöld színű, a professzionális termékek teste pedig kékre van festve.

Makita

Egy népszerű japán márka, amely háztartási és professzionális használatra szánt elektromos szerszámokat és kerti berendezéseket gyárt. A vállalatot 1915-ben alapította Masaburo Makita vállalkozó és két társa egy Nagoya melletti kisvárosban.

Az első években a vállalat motorok és transzformátorok értékesítésére és javítására szakosodott. A termékek exportja Oroszországba 1935-ben kezdődött.

Az elmúlt években a vállalat vezető szerepet töltött be az építőipari szerszámok és háztartási gépek fejlesztésében. Minden termék saját fejlesztésű technológiával van felszerelve, és minden új szezon kezdetén az eszköz frissített változata készül.

A termékeket a főbb európai országokba, Észak-Amerikába és Japánba exportálják. A vállalat alkalmazkodik a piaci követelményekhez, és évente növeli alkalmazottai képzettségét.

Kolner

Háztartási és professzionális elektromos szerszámok orosz gyártója. A védjegy termékei megbízható és megfizethető árú elektromos szerszámokként tekintélyt élveznek a piacon. Az alacsony előállítási költség miatt Oroszországban minden üzletben és szupermarketben bestseller.

A márka széles választékában olyan népszerű szerszámok találhatók, mint az akkumulátoros és akkumulátoros fúrógépek, kirakófűrészek, marógépek, hegesztőgépek és magasnyomású mosók.

Külön csoportban gyártják a gyártott berendezésekhez szükséges fogyóeszközöket. A legnépszerűbb termékek közé tartozik a nagy teherbírású gyalupengék, a kirakósfűrészlapok, a csavarhúzókhoz és fúrókhoz való fúrófejek, valamint a körfűrészlapok gyártása.

E
 • tech
 • Elektromos szerszámok, kerti szerszámok és különböző összetettségű berendezések orosz gyártója. A márkát 2008-ban alapították, és az orosz LIT Trading elektromos szerszámokat forgalmazó cég tulajdonában van.

  Több mint 20 termékcsoport, több mint 300 szerszám- és felszerelésmodell amatőrök és szakemberek számára. A védjegy legnépszerűbb termékei a generátorok, fűnyírók, trimmelők, magasnyomású tisztítószerek és betonozó berendezések.

  A vállalat termékeinek árszegmense a középkategóriába tartozik, és a tömegfogyasztók számára készült. A vállalatnak számos szervizközpontja van Oroszország-szerte, és két évig ingyenes szervizelést biztosít.

  Resanta

  Orosz márka, amely elektromos berendezések gyártásával foglalkozik hobbisták és szakemberek számára. Egy olyan vállalat tulajdonában van, amelynek portfóliójába olyan nagyon népszerű márkák is tartoznak, mint a Vihr és a Huter.

  A “Resanta” az elmúlt években lendületet vett, és nemcsak az orosz piacon az egyik leggyorsabban növekvő céggé vált, hanem képes a külföldi márkákkal való minőségi versenyre is. A márka mérnökei aktívan dolgoznak az új technológiák fejlesztésén. A vállalat kiváló minőségű és gyors szolgáltatásairól és kiváló ügyfélszolgálatáról híres. A vállalat fiókjai az Orosz Föderáció több mint 85 városában találhatók, és Kazahsztánban is nyitottak fiókokat.

  Eredetileg a vállalat hegesztőberendezéseket gyártott, de a termelés gyors üteme és a fejlesztők “nagy elméi” lehetővé tették a vállalat számára, hogy bővítse termékeit, és ma több mint 200 féle árut kínáljon. A márkanév alatt tömegesen gyártott feszültségstabilizátorok, hőtechnika és nagy pontosságú mérőeszközök találhatók.

  DeWalt

  Nagyon népszerű amerikai márka a nagy teherbírású elektromos szerszámai miatt. A vállalatot 1922-ben alapította Raymond De Walt mérnök, aki megalkotta a világ első radiálkaros fűrészét, amely később a legtöbb gyártó számára mérvadó szerszámmá vált.

  A második világháború alatt a vállalat kormányzati megrendeléseket teljesített, különböző készülékeket és berendezéseket gyártott a kormány megbízásából. 1992 elejétől kezdve a vállalat ipari szerszámok gyártójaként jelentette be magát, és sárga és fekete színű termékeket kezdett gyártani, így világszerte felismerhetővé vált.

  Néhány évvel később a vállalat jelentősen bővült, és csavarhúzók, fúrógépek, kirakófűrészek, marógépek, láncfűrészek és különféle akkumulátoros szerszámok gyártásával kezdett foglalkozni háztartási és professzionális használatra. Az elmúlt években a vállalat az első helyen állt Amerikában a professzionális használatra szánt elektromos szerszámok értékesítése tekintetében, és a Stanley Black Decker nagyvállalat leányvállalata.

  A legjobb marógépek

  Jelölés Ülés név Ár
  A legjobb függőleges routerek 9 Kolner KER 1200V, 1200W 3 504 €
  8 Resanta FM-1300E, 1300 W 5 290 €
  7 E
 • tech F 1355E, 1300W
 • 7 365 €
  6 E
 • tech F 1800E, 1800W
 • 9 283 €
  5 Bosch POF 1400 ACE060326C820, 1400W 9 024 €
  4 Makita 3612C, 1850 W 21 926 €
  3 Makita RP1110C 21 779 €
  2 Makita RP2301FCX, 2100W 24 728 €
  1 DeWALT DW 621, 1100 W 21 199 €
  A legjobb edge routerek 4 Bosch GKF 550 Professional, 550W 5 419 €
  3 Makita 3710, 530W 6 269 €
  2 Bosch GKF 600 Professional (+ tartozék), 600 W 18 339 €
  1 Makita RT0700CX2, 710W 14 994 €
  A legjobb kulcsos malmok 1 Makita PJ7000, 710W 16 749 €

  A legjobb függőleges marógépek

  A függőleges marógépek a hobbisták és a szakemberek körében a legnépszerűbbek, és ezek az eszközök számos különböző műveletet végeznek. Ezek az egységek képesek hornyokat és éleket vágni a fadarabokban, és eltávolítani a funkyt. Ezeket a modelleket a nehéz nyelv- és horonyillesztésekhez is használják, akár egyenes, akár fecskefarok illesztéssel.

  Kolner KER 1200V, 1200W

  Értékelés: 4.3

  Kolner KER 1200V, 1200W

  A függőleges marógép egy 1200W-os szerszámmal és tokmánytartóval. Ez a modell 16000 és 30000 fordulat/perc közötti fordulatszám elérésére képes. Maximális terhelés mellett ez a készülék stabil sebességet garantál. Kiváló szerszámnak számít a famegmunkáláshoz.

  A márka által gyártott elektromos szerszámokat szakembereknek tervezték, ezért nem véletlenül rendelkeznek magas szintű teljesítménnyel, hosszú élettartammal és megfelelnek minden modern műszaki biztonsági követelménynek.

  Munkaigényes famegmunkáláshoz való modell, amely jó motorral, nagy sebességgel és végső pontossággal rendelkezik a marási munka mélységében. Ezenkívül tartalmazza a szükséges kapcsolódó alkatrészeket és tartozékokat is.

  A marógép mélységpontosságának mérésekor a szerszámhoz rögzített vonalzó nagyfokú pontosságot tesz lehetővé a kívánt paraméterek beállításában. maximális mélység – 50 mm. A routerhez csatlakoztathatom a porszívót az extra tisztaság érdekében. A ventilátor lefelé néző ventilátorral van felszerelve, és előtte egy kivehető porszűrő található.

  A modell további előnyei közé tartozik a kiváló ergonómia, mint például a kényelmes fogantyú a készülék működtetéséhez, a megbízható elektronikus vezérlés és a gép rögzítése. ez a szerszám megemelt házzal rendelkezik, beépített gumilábakkal – ez lehetővé teszi az optimális levegő bejutását alulról. A vágógép biztonságos rögzítése érdekében egy kiegészítő fogantyú van felszerelve.

  A modell teste műanyagból és fémből készült, és sárga, ezüst és fekete színek kombinációja egészíti ki. Bevont, öntött alumínium állvánnyal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a munkadarab sima csúszását, megelőzve a karcolások kialakulását a munkaterületen.

  A felhasználók gyakran kiemelik a teljesítmény-ár arányt ebben a modellben. Kiválóan alkalmas kisebb műhelymunkákhoz, olyan értékes funkciókkal, mint az orsó reteszelése a szerszámcserékhez. Szintén pozitívan említendő ennek a vágógépnek a porszívóhoz való csatlakoztatása. Ami a beépített elektronikát illeti, automatikus sebességszabályozással örvendezteti meg a felhasználókat. A hátránya, hogy nem éppen egy erős test, amely hajlamos a véletlen sérülésre, ha leesik.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Marketa az “Ellenőrzött felhasználó” státusszal: “Már körülbelül egy hónapja dolgozom ezzel a készülékkel. Nincs zörgés, nincs csúszás vagy rúgás. Egy másik modellből származó routereket használok a vágáshoz, de tökéletesen illeszkednek a routerhez, és tökéletesen működnek. A szerszám teljesítménye elegendő otthoni használatra. A hátrányok jelentéktelenek, különösen ilyen alacsony ár mellett.

  Előnyök

  • orsórögzítő rendszer a gyors marógépcsere érdekében;
  • Lehetőség a vágógép porszívóhoz való csatlakoztatására;
  • A motor nem szándékos indítása elleni védelem;
  • Kényelmes fogantyú a könnyű kezelhetőség érdekében;
  • az elektronikus fordulatszám-beállítás;
  • tömör és öntött alumíniumból készült tartó;
  • Magasított ház a hideglevegő-beszíváshoz;
  • jó motorteljesítmény.

  Hátrányok

  • gyorsan felmelegszik.

  Resanta PM-1300E, 1300 W

  Értékelés: 4.4

  REZANTA FM-1300E, 1300 WATTOS

  Az Oroszországban gyártott marógépet vágott élek, profilok és hosszúkás furatok marásához tervezték fában, műanyagban és könnyűszerkezetes építőanyagokban. Ezenkívül a készüléket másolásmarásra is használják. Ez a szerszám nem ipari felhasználásra készült.

  A modell képes gyorsan megmunkálni a fát egy meghatározott mélységig. Az élvágás vagy profilvágás lehetséges ezzel a készülékkel. A marógép nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely 1300 W teljesítményt ér el. Elégséges a legigényesebb háztartási alkalmazásokhoz és a tömör fa mélyen történő vágásához. A szükséges munkaparaméterek minden alkalmazáshoz beállíthatók. Ez úgy érhető el, hogy a percenkénti fordulatszámot (rpm) 16 000 és 30 000 között állítja be alapjárati fordulatszámon. Minőségi alkatrészek és erős motor biztosítja a hosszú élettartamot.

  Ez a modell, mint sok más hasonló modell, rendelkezik egy orsózár gombbal, amely biztonságossá és egyszerűvé teszi a tartozékok cseréjét. A szerszám egy párhuzamos megállóval is fel van szerelve, amely úgy van kialakítva, hogy pontosan kövesse a munkadarab élét a beállított távolságban. Könnyen hozzáférhető kefe rendszerrel felszerelt, amely lehetővé teszi, hogy a keféket saját maga cserélje ki anélkül, hogy szervizközpontot kellene hívnia.

  A szerszám öntött alumínium talppal rendelkezik. A munkamélység beállítása egy skála és egy karral könnyen rögzíthető megálló segítségével történik. Szellőzőnyílások a házban a motor mellett. Ez a megoldás hűvösen tartja a motort, így meghosszabbítja a szerszám élettartamát.

  Két gumibevonatú fogantyú a router testén csökkenti a rezgést és jó fogást biztosít. A maróállvány sokkal szélesebb, mint a korábbi modelleknél, ami stabilabb munkapozíciót biztosít. A porszívó hosszabbító kábele a szerszámhoz tartozik, és külön kell megvásárolni. Ez tisztán tartja a munkaterületet és javítja a munkadarab látványát.

  A felhasználók elismerik a modell okos kialakítását és robusztus formáját. A széles alaplemez és a gumibevonatú fogantyúk lehetővé teszik, hogy könnyedén dolgozhasson a fa szélein, anélkül, hogy aggódnia kellene a szerszám nagy sebességnél bekövetkező véletlen rázkódása miatt. Az alacsony rezgésszintet is érdemes megemlíteni, mivel nem minden router kínálja ezt magasabb áron. Hátrányai közé tartozik a remegő fém és a gyenge router bitek, de ez a szerszám nem okoz gondot a cseréjükkel.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Piactér “Ellenőrzött felhasználó” státusszal: “Hobbiból fafaragást csinálok. Az ilyen típusú munkákhoz elengedhetetlen a marógép. Nagyon könnyen használható. A kívánt munkamélység gyorsan beállítható a mélységállítóval, és a fűrészáru élei könnyen eldolgozhatók. A talplemez simán halad a felületen, és nem hagy karcolásokat. És a két fogantyúnak köszönhetően szinte nincs rezgés, még teljes teljesítménynél sem.”.

  Előnyök

  • alacsony rezgésszint;
  • tengelyrögzítő rendszer a biztonságos marógépcsere érdekében
  • Széles talp a maximális stabilitás érdekében;
  • A sebesség állítható;
  • szellőzőnyílások a motor hűtésére;
  • porszívó csatlakoztatásának lehetősége a munkaterület tisztítására;
  • jó motorteljesítmény.

  Hátrányok

  • A szabványos vágók nem elég erősek.

  E
 • tech F 1355E, 1300 W
 • Értékelés: 4.5

  E<li></div><p>TECH F 1355E, 1300W” src=”/wp-content/uploads/2023/05/6201666666197091-7113.jpg” height=”433″ title=”E</p><li>TECH F 1355E, 1300 WATT”><p>Itt egy másik univerzális marógép, amelyet különböző formájú hornyok és illesztések, valamint dekoratív élek készítésére terveztek. Alkalmas süllyesztéshez, hornyoláshoz és hornyoláshoz is. Ez a router valóban elvégzi a munkát, méghozzá gyorsan és maximális pontossággal.</p><p>Ezt a modellt kis faipari műhelyekben használják hornyoláshoz, kiemelkedő élek készítéséhez és különböző mélységű furatok fúrásához. Alkalmazástól függően 8 vagy 12 mm-es fogókulcsok állnak rendelkezésre.</p><p>A 11000 és 280000 fordulat/perc közötti fordulatszám-beállítás lehetővé teszi, hogy minden munkához a legnagyobb pontossággal lehessen marni. Ennek a modellnek a teljesítménye elég magas – 1300 W. 55 mm-es munkahossz. Ennek a marógépnek a motorja két vezetőn mozog fel és le – ez megkönnyíti a beállított mélységű rések és furatok készítését.</p><p>A készülék testére szerelt szabályozó lehetővé teszi a különböző anyagok megmunkálásához szükséges fordulatszám kiválasztását. És a marási mélység a sorozatmunkákhoz rögzítve van. Fokozatos skálával ellátott, fokozatmentesen állítható mélységmegállító megkönnyíti a marást. Kíméletes motorindítással és a motor véletlen bekapcsolása elleni védelemmel ellátva.</p><p>Fém párhuzamos megállóval felszerelve, amely növelheti a műveletek pontosságát. Orsóretesz is tartozék, amely megkönnyíti a marógépek cseréjét. Az orsó fordulatszámának beállítása az orsóállító kerékkel történik. A kívánt marási sebesség beállításához 6 pozíció közül lehet választani.</p><p>A modell öntött talplemezzel rendelkezik, amely növeli a munka pontosságát, és egy műanyag lemez, amely rá van szerelve, védi a használt anyagot a karcolásoktól. Ez a modell LED-es háttérvilágítással van felszerelve, amely tökéletesen megvilágítja a munkaterületet és javítja a láthatóságot.</p><p>Az átlátszó képernyő megvédi a felhasználó szemét a forgácsoktól és a portól. Szükség esetén egy 45 mm átmérőjű építőipari porszívót csatlakoztathat a marógéphez egy speciális csatlakozóval, és egyidejűleg az anyagokkal dolgozhat.</p><p>Ennek a modellnek a teste erős műanyagból készült, csúszásgátló bevonattal ellátott ergonomikus fogantyúkkal. A vezetők porvédővel vannak ellátva, amely megakadályozza a por bejutását a gépbe. A szerszámhoz tartozik egy párhuzamos ütköző, 6 és 8 mm-es fogókulcs, valamint egy porszívóhoz csatlakoztatható fúvóka.</p><p>A felhasználók gyakran rámutatnak a LED-es lámpákra ebben a modellben. Mivel az eszközt leggyakrabban háztartási célokra használják, a helyiségek, amelyekben ezt a modellt használják, kicsik. A felszerelt védőernyőnek és a porszívó csatlakoztatásának köszönhetően pedig nemcsak a munkaterület marad tiszta, hanem a munka is biztonságos anélkül, hogy a szemébe kerülő fűrészpor miatt kellene aggódnia. Ezenkívül jelentős előnye volt a lágyindítású motor, amely különösen akkor szükséges, ha dekorációkkal dolgozik, és a legkisebb rezgés is elronthatja a tervezett vázlatos termékeket. Sok felhasználó számára a hátrányok közé tartozik a tok hiánya, mivel a készülék nem a legkönnyebb, a dobozban való tárolás és szállítás nem túl kényelmes.</p><p>A Yandex felhasználói értékeléséből.Egy ellenőrzött felhasználó a piacon: “Csak kellemes benyomások származnak a router megvásárlásából. Kiváló minőségű anyagok Jól illeszkedik a kézbe, és a vezérlőgombok könnyen megfoghatók. A marószerszámok biztonságosan rögzülnek, gyorsan és repedés nélkül dolgoznak. Továbbá a készülék nem melegszik túl hosszan tartó munka során, és nem csörög nagy sebességnél. elégedett azzal, hogy nem csap felesleges zajt, és jól megvilágítja a munkaterületet”.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Két LED világítja meg a munkaterületet;</li><li>nagy sebességtartomány;</li><li>csúszásgátló bevonat;</li><li>a marási mélység rögzítése;</li><li>orsózár;</li><li>Lágyindítású motorrendszer;</li><li>átlátszó védő képernyő;</li><li>lehetőség porszívó csatlakoztatására a forgács eltávolításához;</li><li>a vezetők porvédő sapkával vannak ellátva.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs szállítási tok.</li></ul><h3>E<li>tech F 1800E, 1800W</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=E<li></div><p>tech F 1800E, 1800W” src=”/wp-content/uploads/2023/05/3821666197091-8213.jpg” height=”420″ title=”E</p><li>tech F 1800E, 1800W”><p>Tekintsünk egy másik orosz gyártmányú modellt – egy elektromos router fához, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megbirkózzon a különböző sűrűségű fával. A szerszám teljesítménye eléri az 1800 W-ot. Kézi marógép kontúrozott élekhez, hornyoláshoz és fúrási munkákhoz. Leginkább faipari műhelyekben használják, de otthoni tervezési munkákhoz is.</p><p>ez a router modell gyorsan és hatékonyan tud dolgozni. A percenkénti fordulatszám az elvégzett munkától függően 12000 és 25000 között állítható egy speciális kerékkel. A felhasználó az alkalmazástól függően mindig 8 vagy 12 mm-es hüvelyeket szerelhet be.</p><p>Ezzel a függőleges vágóval különböző dekoratív munkadarabokat és elemeket végezhet, valamint minőségi famegmunkálást készíthet. Ez a szerszám tökéletes a kis tárgyakkal dolgozó kézművesek számára. a fát legfeljebb 55 mm mélységig lehet megmunkálni.</p><p>Számos erőssége. A modell beépített áramkorlátozóval rendelkezik indításkor, amely megakadályozza a szerszám túlterhelésének és károsodásának lehetőségét. A gépet lágyindítási rendszerrel és fordulatszám-szabályozóval szerelték fel, ami pozitív hatással van a modell megbízhatóságára és biztonságára. A legtöbb függőleges marógéphez hasonlóan ez a szerszám is lehetővé teszi egy építőipari porszívó csatlakoztatását, így az anyag megmunkálásakor egyidejűleg megtisztíthatja a felületet a portól és a forgácsoktól.</p><p>a modell jól megtervezett és olyan lámpatesttel van felszerelve, amely gyenge fényviszonyok mellett is megvilágítja a teljes munkaterületet. A test speciális fogantyúval van ellátva, amely szilárd fogást és kényelmes munkát biztosít. A szerszámház alján lévő lyukak jobb stabilitást biztosítanak a munkapadon. A szerszám tartalmazza a tokmányt, a párhuzamos vezetőt és a kulcsot. További előnye a hosszú kábel, amely egyáltalán nem zavarja a munkavégzést – 2.5 méter.</p><p>A felhasználók gyakran kiemelik a motor teljesítményét és a maximális fordulatszámot ebben a modellben. A háztartási minőségű eszköz elég erősnek tekinthető, és a beépített áramkorlátozó szép bónusz, amely megakadályozza a túlmelegedést. Érdemes megjegyezni, hogy a készülék rögzítésére szolgáló lyukak jelenléte, mivel ezt a modellt gyakran nagy teljesítményen használják, fennáll a rezgés és az asztalról való leesés lehetősége. A lyukakhoz rögzítve azonban a szerszám zavarás és kellemetlenségek nélkül működik. A hátrányok közül kiemeli az enyhe holtjáték jelenlétét az útmutatókban, ez a funkció inkább a modellcsalád problémájának tekinthető.</p><p>A Yandex felülvizsgálatából.Piactér “Ellenőrzött felhasználó” státusszal: “Hálószoba- és konyhabútorok összeszerelési munkálataihoz vettem ezt a router-t. A készülék jól végzi a feladatait. Sok forgács és por gyakran eltömíti a kezelőgombot és leállítja a működést. Nem látom a problémát, a porszívóval való kapcsolat nagyszerű, amikor keményen dolgozom, csak csatlakoztatom, és minden tiszta és tökéletesen működik. Az én pénzemért tökéletesen működik és működik.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a munkaterület megvilágítása biztosított;</li><li>a porszívó csatlakoztatásának lehetősége;</li><li>lágy indítási rendszer;</li><li>speciális fogantyúk a biztos fogásért;</li><li>Az alapon lévő lyukak lehetővé teszik a készülék rögzítését;</li><li>erős motor;</li><li>beépített áramkorlátozó;</li><li>hosszú hálózati kábel.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>enyhe játék a vezetőkben.</li></ul><h3>Bosch POF 1400 ACE 060326C820, 1400W</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=BOSCH POF 1400 ACE060326C820, 1400 WATTOS, 1400 WATTOSBOSCH POF 1400 ACE060326C820, 1400 WATTOS, 1400 WATTOS

  Az elektromos kézi elektromos szerszám egy merülő-vágó marógép, amely precíz hornyolásra, élmarásra, hornyolásra és másolásmarásra használható mindenféle fából és egyéb kompatibilis anyagból (MDF, akril, gipszkarton, műanyag). Alkalmas egy ilyen multifunkcionális marógép otthoni műhely kiegészítésekhez.

  Ez a függőleges marógép 1400 wattos motorral van felszerelve, amely szinte bármilyen fafajtát képes kezelni. A házon lévő állítókerékkel pedig könnyen beállíthatja a kívánt sebességet a munkafolyamat megszakítása nélkül. Három beállítás van – alacsony sebesség, közepes sebesség és maximális sebesség.

  Ideális szerszám bármilyen összetett famegmunkáláshoz. A különböző módosítású vágókészülékek beépítésével a technikus a legbonyolultabb famegmunkálásokat is elvégezheti. Az anyag keménységétől függően lehet beállítani az optimális vágási mintázatot. a vágófej sebessége fokozatmentesen állítható a nagy teljesítményű hálózati routerben.

  Annak érdekében, hogy a fűrészport és a felesleges hulladékot eltávolítsák a munkafolyamatból, a mérnökök felszerelték ezt a szerszámot azzal a lehetőséggel, hogy egy hasonló cég építési porszívójához csatlakoztatható legyen. A marógép tengelye közvetlenül a függőlegesen rögzített motortengelyre van rögzítve, ami csökkenti a játékokat és javítja a hatékonyságot. A marógép állandó sebességű támogatási funkcióval van felszerelve terhelés alatt. Pontos vágási mélység is beállítható. Skála a vágási mélység beállításához 1 mm és 10 mm között.

  A Fine Depth Control kézi vezérlés precíziós vágást biztosít ebben a gépben, lehetővé téve a díszek elkészítését 0.1 mm. Elektronikus stabilizáló rendszer a sima, pontos vágásokhoz.

  A szabadalmaztatott gyorsbeállítású vezetőhüvely-technológiánkkal felszerelve ez a modell egyszerre több mintát is képes nagyon gyorsan előállítani. A persely beszereléséhez nincs szükség további szerszámokra.

  A marógépek cseréje gyors és egyszerű, a tengelyrögzítő rendszernek köszönhetően, szerszámok nélkül. A hálózati router emellett megvilágított vágási területtel, valamint magas szintű passzív és aktív biztonsággal rendelkezik. Ergonomikus házkialakítás gumibevonatú fogantyúkkal a könnyű kezelhetőség érdekében.

  A felhasználók szeretik a beépített túlmelegedés elleni védelmet és az állandó sebesség használatának lehetőségét, így a folyamatra koncentrálhat, nem pedig a teljesítmény beállítására. A lágy indítás egy másik fontos funkció a legtöbb felhasználó számára. Ez a rendszer nagyon hasznos a dekoratív felületekkel dolgozó kézművesek számára. Hátránya, hogy a háttérvilágítás nem elég erős, és a LED-ek nagyobb sebességnél sokkal gyengébben világítanak.

  A Yandex felülvizsgálatából.”Tesztelt felhasználó” státuszú piac: “Az eszközt az országban és a munkahelyen való használatra vásárolta meg”. Nélkülözhetetlenné vált számomra, minden feladatot gyorsan elvégez, és nem kell cserélni a szabványos marószerszámokat. Gyorsan és könnyen szabályozható a sebesség és a motor teljesítménye elegendő a vastag fa megmunkálásához. Minden nyersanyag sima és szálkamentes. Ami a beépített lámpát illeti, ez helyettesíti a végtelen sok vezetékkel ellátott izzókat”.

  Előnyök

  • beépített túlterhelésvédelem;
  • kényelmes gumibevonatú fogantyúk;
  • integrált világítás;
  • orsó reteszelő rendszer a malom cseréjéhez;
  • Lágyindítású rendszer;
  • Kellően erős motor;
  • a sebesség beállítható;
  • Állandó sebesség funkció;
  • a másolóhüvely szabadalmaztatott technológiája a másolóhüvely helyettesítésére.

  Hátrányok

  • A marási mélységskála könnyen leolvasható és festékkel jelölhető.

  Makita 3612C, 1850 Watt

  Értékelés: 4.7

  Makita 3612C, 1850 W

  Tekintsünk egy másik modellt a német gyártótól, amelyet kiváló szerszámnak tartanak, amelyet kifejezetten ívelt hornyok, fazetták, élek és egyéb dekoratív elemek készítésére terveztek a különböző anyagokban. Nagy teljesítmény, rengeteg erő, elképesztő kitartás és hosszú élettartam, javítási igény nélkül. Mindezek a tulajdonságok a marógépet professzionális eszközzé teszik, amely a legigényesebb feladatokkal is megbirkózik.

  Ez a modell 1850 W teljesítményű, nagy fordulatszámú – akár 22000 fordulat/perc – elektromos motorral van felszerelve, 60 mm-es maximális függőleges vágási lökettel. Ez a motor számos jelentős újítást kapott, amelyeknek köszönhetően kevésbé hajlamos a túlmelegedésre és a túlterhelésre, valamint a kopásra és az instabil működésre. Összefoglalva, a Makita márkájú gyártók bátor lépést tettek előre a szakemberek és a hobbisták számára egyaránt azzal a céllal, hogy minőségi szerszámokat biztosítsanak a famegmunkálási alkalmazások széles skálájához a világ minden táján.

  Ebben a szerszámban a vágógépet egy speciális, 12 mm átmérőjű fogókapocsba rögzítik. Kisebb hosszabbítók, 8 vagy 6 mm-es adapterhüvelyek állnak rendelkezésre a routerre történő felszereléshez. A szerszámhegyek cseréje egyszerű és könnyen elvégezhető a modellhez alapfelszereltségként mellékelt hatszögletű foglalattal. A készülék orsórögzítő funkcióval van felszerelve, amely gyorsabbá és biztonságosabbá teheti a folyamatot.

  Ez a professzionális modell kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, erős, teljes fém alaplemezzel van felszerelve. A szerszám alján található speciális biztonsági betéttel, amelyet a megmunkálandó anyag biztonságos megmunkálására terveztek. Fel van szerelve egy párhuzamos megállóval is, amely segít a felhasználónak a szerszámot biztonságosan vezetni a tervezett vágási vonal mentén. A minőségi vágás érdekében a szerszámot különböző méretű vezetősín felszerelésének lehetőségével szerelték fel, hogy íves pályán is minőségi vágást lehessen végezni.

  A legkorszerűbb motorfékkel felszerelve a még biztonságosabb munkavégzés érdekében. A munkaterület tisztán tartása érdekében a szerszám extra hatékony porelszívóval rendelkezik, amely hosszabb munkavégzés esetén porszívóhoz csatlakoztatható. A modell tartós műanyagból készült átlátszó burkolattal is rendelkezik, amely nemcsak a forgácsok erős szóródását akadályozza meg, hanem a gépen végzett munka során sem korlátozza a láthatóságot.

  Ennek a vágógépnek a fő “chipje” a vágógép sebességének meglehetősen széles tartományban történő megváltoztatásának képessége, amely lehetővé teszi az optimális paraméterek kiválasztását a különböző merevségű anyagokkal való munkavégzéshez. A szerszám a legmodernebb állandó elektronikai rendszerrel is rendelkezik, amely biztosítja a munkaszerszám stabil forgási sebességét még maximális terhelés mellett is.

  A felhasználók gyakran kiemelik, hogy a szerszám semmilyen terhelés alatt nem veszít teljesítményt, és nagyon robusztus felépítésű. Szintén sokak számára előnyös volt a választható vágási mélység és a nagy munkahosszúság. A szinte minden minőségi marógépben megtalálható orsózár mellett a felhasználók az elektronikus motorféket is kedvelik. A hátrányok közé tartozik az enyhe rezgés, amely kellemetlen érzést okoz, amikor nagy sebességgel dolgozik a készülékkel.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Egy “Ellenőrzött felhasználó” státuszú felhasználói értékelésből: “Az új táblázat minden elemét ezzel a modellel csapolták le. A készülék helyettesíti az asztali körfűrészemet és a gérvágó fűrészt. A nagy munkákhoz porszívót használtam, így nincs panaszom. A gép képes keményfa vágására is. a marás minősége még a legolcsóbb marókkal is kiváló”.

  Előnyök

  • A marófejek nagy munkahossza;
  • lágy indítási rendszer;
  • a vágási mélység választható;
  • tengelyrögzítő rendszer;
  • sebességstabilizáló rendszer;
  • elektronikus motorfék a vágógép gyors leállításához;
  • Az építési porszívóhoz való csatlakozás lehetősége;
  • erős motor.

  Hátrányok

  • Rezgés nagy sebességnél.

  Makita RP1110C

  Értékelés: 4.8

  MAKITA RP1110C

  Függőleges marógép német gyártótól a faipari munkák gyors és pontos megmunkálásához, a készülék dombornyomó hornyok, élek, fazekak stb. megmunkálásához. A mérnökök ezt a szerszámot kiváló vágási teljesítménnyel ruházták fel. Ez a modell nagy teljesítményű, 1100 W-os motorral rendelkezik, amely 8000 fordulat/perc magas fordulatszámot biztosít, és üresjáratban eléri a maximális 24000 fordulat/perc sebességet. 57 mm mélységig történő vágásra is alkalmas.

  Ennél a modellnél a malom fordulatszáma öt előre beállított pozícióban állítható, így nagyon hatékony a különböző sűrűségű faanyagok feldolgozásánál. A vágási mélység pedig a revolver megállítóval állítható. a megálló megbízható rögzítőszerkezettel van felszerelve, amely egy speciális gomb megnyomásával lehetséges. Van egy robusztus csavar is, amelyet a finomhangoláshoz terveztek.

  A 8 mm átmérőjű befogókapocs segítségével megbízhatóan és biztonságosan rögzíthet bármilyen munkafejet. A vágókések cseréje nem jelent problémát, mivel könnyen elvégezhető a modellhez mellékelt villanykulccsal. A felhasználók biztonsága érdekében a mérnökök a szerszámot az orsó reteszelésével látták el.

  Ez a modell fel van szerelve egy véletlen indításgombbal, amely a szerszám működése közbeni biztonságot növeli. Ez a gomb az indítókapcsoló reteszelésére is szolgál hosszan tartó és folyamatos munka esetén.

  A pontosabb indítás, a vágószerkezet védelme a korai kopástól és a hálózat túlterhelésének elkerülése érdekében a motor indításakor egy elektronikus rendszer is rendelkezésre áll, amely indítóáram-korlátozóként szolgál.

  A gép magabiztos és maximális pontosságú vezetéséhez a munkafelületen a szerszámot masszív, öntött alumínium platformmal látták el, amely a párhuzamos ütköző és más, szintén ehhez a modellhez mellékelt vezetők felszereléséhez szükséges nyílásokkal rendelkezik.

  A szerszám hatékony porelszívó rendszere biztosítja a tiszta munkafelületet, és megvédi a felhasználót a fapor káros hatásaitól a szervezetben. A vákuumcsatlakozás a ház alatt vagy a szerszám tetején található.

  A gumírozott markolattal ellátott ház ergonomikus formája biztosítja a könnyű használatot. A lehető leghosszabb ideig történő használat során a lehető legkevésbé sem fárasztja el a felhasználót.

  Magán a marógépen kívül a csomag tartalmaz két kulcsot, egy párhuzamos ütközőt, egy 12 mm-es vezetősablonhoz való vezetőt, 8 mm átmérőjű feszítőcsapágyat, forgácsvédőt és egy porszívó csatlakozót. A kábel hossza is említésre méltó, amely eléri a lenyűgöző 4 métert. Ami ennek a modellnek a súlyát illeti, ez szabványos egy ilyen eszközhöz – 3.4 kg.

  A felhasználók megjegyzik, hogy ebben a modellben a sebesség beállításának lehetősége, az öt készlet egyikének kiválasztásával, amely a munkafolyamat bármilyen típusú fához igazítható. Egy másik előnye a reteszelő gomb, amely megakadályozza a motor véletlen elindulását. A kényelmes fogás nem kis jelentőséggel bír ennél a szerszámnál: két gumírozott fogantyú van, így a router nem csúszik és könnyen irányítható a felületeken. Hátrányai közé tartozik a kis holtjáték, és csak egyféle, 8 mm átmérőjű fogókulccsal dolgozik.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Örülök, hogy hosszú kábelem van, mert egy garázsban dolgozom, és drága és nem kényelmes sok kábelt húzni otthonról. Elégedett voltam az öntött alumínium alaplemezzel, jó minőségű, és a készülék nem morzsolódik le egy tucatnyi munka után. Ami a startzár gombot illeti, ez nagy előny volt, különösen akkor, amikor kisgyerekek szaladgálnak a garázsban – nagyon biztonságos.”.

  Előnyök

  • sebességbeállítás az öt készlet között;
  • Vágási mélység beállítása;
  • Lehetőség a tengely lezárására;
  • Zárógomb a véletlen indítás megakadályozására;
  • A támasztóplatform öntött alumíniumból készült;
  • porelszívó rendszer;
  • gumírozott fogantyúk a kényelmes használat érdekében;
  • Hosszú hálózati kábel – 4 méter.

  Hátrányok

  • Csak 8 mm-es fogókulccsal működik.

  Makita RP2301FCX, 2100 W

  Értékelés: 4.9

  Makita RP2301FCX, 2100W

  Tekintsünk egy német gyártótól származó modellt, amely 2100 W teljesítményű motorral van felszerelve. Ez a beállítás elegendő a 6, 8 és 12 mm-es szárátmérőjű szerszámokkal való munkavégzéshez. A csiszolatot a 12 mm átmérőjű fogócsőben helyezzük el, és egy 24 mm-es nyitott végű csavarkulccsal rögzítjük. A szerszám meghúzásakor az orsó a ház oldalán lévő gombbal rögzíthető. A 6 vagy 8 mm-es szárú marók használata esetén ajánlott a két adapterhüvely – 763801-4 és 763804-8 – egyikének használata.

  Ez egy függőleges marógép, amely szinte bármilyen profilú és alakú bevágások és mélyedések kiválasztására alkalmas. PVC anyagok széleinek vágására, összetett formájú elemek kivágására és termékek sokszorosítására is használható. Elektronikus fékkel is rendelkezik, amely a motor indításakor kevesebb mint egy másodperc alatt blokkolja a vágógép forgását.

  Elektronikus előtolásvezérléssel felszerelt, amely a terhelésváltáskor is fenntartja a vágógép fordulatszámát – stabil vezérlés még maximális beállítások mellett is. Az indítási áramkorlátozó lehetővé teszi a gép egyenletes és rángatásmentes indítását, még a maximálisan beállított teljesítmény mellett is.

  A marófejek merülési mélysége a mélységszabályozó orsón 0 és 70 mm között állítható, így a készülék minden marással dolgozhat. A szerszám alján egy torony típusú ütköző található, amely három különböző magasságú ütközővel rendelkezik. Az óramutató járásával megegyező irányban forgó állítógomb elforgatásával az előre beállított merülővágási mélységek egyike választható ki. A router terhelésének csökkentése érdekében a gyártó azt ajánlja, hogy egy menetben ne vágjon 20 mm-nél többet, majd néhány percet adjon a készüléknek, hogy lehűljön.

  A mélységszabályozó csavar mögött egy kerék található, amellyel a router emelési magassághatára állítható be. Ez a beállítás akkor lehetséges, ha ezt a modellt egy speciális asztalra szerelik. A pontosabb, gyorsabb egyenes vágásokhoz vagy ferdítéshez ez a szerszám párhuzamos vezetővel is felszerelhető. Ez a berendezés a munkadarab széléhez érve lehetővé teszi, hogy a munkadarab szélétől állandó távolságban vágást vagy süllyesztett szegélyt készítsenek.

  A számos hasznos funkció, amelyek közül az egyik a hidegmaró előretolási sebességének elektronikus beállítása. Ez a gép 6 sebességfokozattal rendelkezik, 9000 fordulat/perc alapjárati sebességtől a maximális 22000 fordulat/percig. Ez a funkció lehetővé teszi a megfelelő üzemmód kiválasztását a különböző anyagok és bármilyen méretű vágóeszközök kiváló minőségű megmunkálásához.

  A tisztább munkakörnyezet érdekében a router csatlakoztatható porszívóhoz. A csatlakozáshoz használjon egy átlátszó műanyagból készült, az aljzathoz szilárdan rögzített műanyag adaptert. A szénkeféket a mérnökök gyorsan cserélhetik. A motorházon lévő vakdugók egyszerű kicsavarásával cserélhetők.

  A modell speciális LED-es lámpákkal van felszerelve, amelyek megvilágítják a munkaterületet, és a gép motorjával egyidejűleg be- és kikapcsolnak. A könnyű kezelhetőség érdekében a lámpák 15 másodperces késleltetés után kikapcsolnak.

  A felhasználók gyakran kiemelik ennek a modellnek a kiváló minőségű kivitelezését. Továbbá egy nagyon erős motor, amely maximális sebességnél azonnali vágásokat végez szálkásodás nélkül. A márka más modelljeihez képest minimális ellenjátékkal rendelkezik, ami már a használat első perceitől kezdve lenyűgöző. A hátrányok közül a felhasználók kiemelik a készülék meglehetősen nehéz súlyát, a kézi marógép hat kilogrammja kellemetlenséget okozhat a kis munkáknál.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.”Ellenőrzött felhasználóként” forgalmazott: “Nélkülözhetetlen az ajtókkal és azok beépítésével kapcsolatos munkák során. Szintén nagyszerű a zárak bevéséséhez, minden a legkisebb hiba nélkül történik. Az orsós marógép ideális a profik és a kezdők számára egyaránt. könnyen használható és eléggé kézreálló, súlya ellenére is. Ez a modell igazolja az árát.

  Előnyök

  • a munkaterület megvilágítása;
  • párhuzamos megálló, amely a szállítás részét képezi;
  • porelszívó rendszer;
  • elektromos szerszámfék;
  • Nagyon ergonomikus kialakítás;
  • A szerszámot a terhelésnek megfelelően automatikusan vezérli;
  • Porszívóhoz csatlakoztatható;
  • erős motor;
  • vágási mélység akár 70 mm.

  Hátrányok

  • nehéz kézi vágógéphez – 6.1 kg.

  DeWALT DW 621, 1100 W

  Értékelés: 4.9

  DEWALT DW 621, 1100 WATT

  Az amerikai gyártmányú modell univerzális céllal büszkélkedhet, amelyet nem csak a fából készült termékekben lévő üregek készítésére terveztek, hanem műanyag és alumínium munkadarabok megmunkálására is használják. Ezt a modellt gyakran használják nem hengeres lyukak készítésére a peremtől meghatározott távolságban. Sokoldalúságát számos kivehető alkatrész és funkció biztosítja, mint például a 90 és 45 fokos szegélyezés, a szegélyek negyedelése és a hornyolás.

  Ezt a modellt a kézművesek körében alapdarabnak tekintik, és egy nagy teljesítményű marógépet kínál elfogadható áron. Az eszköz viszonylag alacsony árát tökéletesen kiegészítik a kiváló műszaki jellemzők, amelyek a legtöbb felhasználó számára elengedhetetlenek.

  Nagy teljesítményű 1100 wattos motorral és 24000 fordulat/perc magas üresjárati fordulatszámmal rendelkezik. Ez nagy teljesítményt biztosít az eszköznek, és lehetővé teszi a feladatok gyors elvégzését. A modell három különböző szabályozható marási mélységi pozícióval van felszerelve, a szabályozás pontossága 0.1 mm. Érdemes megemlíteni a vágógép munkahosszát is, amely 55 mm.

  Forradalmi porelszívó rendszerrel felszerelve, amely nem csak hatékony tisztítást biztosít, hanem a munkafolyamat során jó láthatóságot is biztosít. Ennek a modellnek a funkciója az építőipari porszívó csatlakoztatása a test tetején található speciális csővel, és nem zavarja a malom használatát.

  A sebességtartomány egy speciális hüvelykujjas kerékkel állítható, amely hét pozícióval rendelkezik. A szerszám elektronikája a terhelés vagy a feszültség ingadozásától függetlenül stabilan tartja a sebességet működés közben. A modell lágyindítási funkcióval van felszerelve – a motor ugrások és rángások nélkül indul, és a munkafolyamat a vágógép leválása nélkül zajlik.

  Ami az indítógombot illeti, van egy zár, amely blokkolja a műveletet a munkafolyamat során. Ezt a gombot akkor kell használni, ha hosszabb ideig ugyanazon a sebességen dolgozunk. A zár segít megakadályozni az illetéktelen indítást, és megvédi a felhasználót a sérülés lehetőségétől. A szerszám párhuzamos megállója rozsdamentes acélból készült. Nyersanyagrögzítő eszköz a marószerszám rögzítésére. Az orsó reteszelőgombbal is rendelkezik. Ami megkönnyíti és biztonságossá teszi a tartozékok cseréjét.

  Az amerikai gyártmányú modell konstrukciója jelentősen különbözik a versenytársaktól a szilárdság és a megbízhatóság miatt. A fogantyúk csúszásmentes gumi markolattal vannak ellátva a kiváló tenyérfogás és a csökkentett rezgés érdekében. A készülékhez tartozik egy párhuzamos vezető, egy porszívó csatlakoztatására szolgáló adapter, egy 8 mm-es hüvely, egy 17 mm-es és egy 10 mm-es kulcs, valamint egy 24 mm-es vezetőhüvely.

  A felhasználók a szerszám nagy teljesítményéről és széleskörű funkcióiról nyilatkoznak, pl. gyorsan lehet vele fát és alumíniumot is megmunkálni. Az ergonomikus forma és a kiváló felszereltség teszi ezt a modellt az ilyen típusú professzionális készülékek vezetőjévé. Ami a ház robusztusságát illeti, a felhasználók észrevették, hogy a router sértetlen és karcmentes marad, ha leejtik.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Az ellenőrzött felhasználó által ellenőrzött: “A készülék elég csendesen működik. Ezt a modellt a sok funkciója és a műanyaggal való munkavégzés képessége miatt vásárolta. A műanyag és fa feliratok készítése ezzel az eszközzel lehetséges. Könnyen vág hornyokat a munkadarabba és gyorsan felveszi a sebességet. Szerencsére ezzel a készülékkel elfelejtheti a túlmelegedést”.

  Előnyök

  • Fából, műanyagból és alumíniumból készült munkadarabokkal működik;
  • a csiszolópor-elszívó rendszer;
  • Hoover csatlakozási funkció;
  • A sebesség hét előre beállított sebesség közül választható ki;
  • Lágyindítási funkció;
  • Párhuzamos megálló rozsdamentes, tartós fémből készült;
  • berendezések széles választéka;
  • orsózár funkció.

  Hátrányok

  • magas ár.

  A legjobb szélestörzsű routerek

  Ezek a routerek általában 1L teljesítményűek.. Vagy kisebb, kompakt méretben és lenyűgöző teljesítményben.A tenyérvágó routerek ideálisak vágáshoz, zsanérvágáshoz, élvágáshoz, horonyvágáshoz, finom fecskefarok vágáshoz, ablakkivágásokhoz és dekoratív betétekhez.0″ szerszámszárat használnak.63 cm. A használatban lévő, kizárólag 0.A 63 cm-es nagyméretű marószár nem alkalmas igényesebb feladatokra, de tökéletes a finomabb vágási és befejező munkákhoz.

  Bosch GKF 550 Professional, 550 W

  Értékelés: 4.7

  Bosch GKF 550 Professional, 550 W

  Német élmarógép, amelyet faanyagok, élek és különböző dekoratív formák készítésére terveztek faanyagokon. Ez a modell 550 W-os motorral van felszerelve. Ami a terhelés nélküli fordulatszámot illeti, az eléri a 33 000 fordulat/perc fordulatszámot.

  Ez a Bosch professzionális, nagy teherbírású szerszám a Bosch Heavy Duty minőségi szabványok szerint készült, és a tartósságot nagy teljesítménnyel kombinálja. A szerszám képes az élek és profilok gyors és minőségi vágására. A görgős vezető biztosítja a pontos manőverezést.

  Abban az esetben, ha a keféket ki kell cserélni, egy könnyen hozzáférhető rendszer van, amely lehetővé teszi, hogy a szerszámban lévő fogyóelemet saját maga cserélje ki, anélkül, hogy szervizközpontot kellene hívnia. A router lebegő kapcsolóval van felszerelve, amely megkönnyíti a szerszám könnyű és kényelmes használatát. A modell párhuzamos megállója biztosítja a pontos munkavégzéshez szükséges álló vágógépet.

  A speciális talp/test kapcsolat segít fenntartani az egyenletes vágási mélységet. 6 mm átmérőjű tokmány. A modell szellőzőrendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a készülék túlmelegedését. Kényelmes be- és kikapcsoló kapcsoló a motor indításához és leállításához, valamint védelem a véletlen elindulás ellen esés esetén.A maximális precizitás érdekében ez a marógép párhuzamos megállóval rendelkezik az álló maróálláshoz, mélységmegállítóval és görgős vezetéssel.

  Rendkívül felhasználóbarát az ergonomikus, vékony testnek és a gumírozott, puha tapintású markolatnak köszönhetően, amely lehetővé teszi az egykezes használatot. A jobb láthatóság érdekében a szerszámmal való munka során az alap univerzális és átlátszó műanyagból készült.

  Ez a modell meglehetősen könnyű, mindössze 1 kg súlyú.4 kg, ami kellemesen érezhető a szerszám egykezes használata során. Ha ilyen típusú szerszámot használ, ne feledje, hogy a munkát jól szellőző helyiségben kell végezni, és légzőkészüléket kell használni.

  A felhasználók nagyon kényelmesnek és professzionális kivitelezésnek írják le. A multifunkciós eszköz a szellőztető rendszere miatt is pozitív visszajelzéseket kapott. A gyors kefeváltás szintén nagy előny, így nem kell időt és pénzt költeni a szervizelésre. A hátránya, hogy a felhasználók rámutatnak a gyenge csomagolásra, amely nem tartalmaz router biteket. A startgomb védelmére tervezett kiemelkedések sem segítenek.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Az “Ellenőrzött felhasználó” státusza: “Nélkülözhetetlen eszköz az asztalosműhelyben. Nagyon kényelmes a kézben, még kesztyű nélkül is. Biztonságos és könnyű eszköz. Elég erős a faipari munkákhoz. Ami a kialakítást illeti, a modell tartós műanyagból készült, nem nyikorog vagy szaglik. Tetszik a szellőzés is: gyorsan lehűl és percek alatt megszünteti a munkaszagokat.”.

  Előnyök

  • magas fordulatszám;
  • görgős vezető a pontos kezeléshez;
  • A kefe rendszer könnyen hozzáférhető;
  • Szellőzőrendszer;
  • védelem a nem tervezett indítások ellen;
  • Az alap átlátszó műanyagból készült;
  • A vékony kialakítás lehetővé teszi, hogy a szerszámot kényelmesen lehessen tartani;
  • Az indítógomb védett a véletlen működtetés ellen;
  • könnyű modell – 1.4 kg.

  Hátrányok

  • nincs benne marószerszám.

  Makita 3710, 530W

  Értékelés: 4.7

  MAKITA 3710, 530 WATT

  Ezt a modellt elsősorban a fából készült tárgyak és munkadarabok éleinek és oldalainak pontos és precíz marásához tervezték. A szerszámot a bútoriparban, az asztalosiparban, a professzionális és félprofesszionális belsőépítészetben és a mindennapi famegmunkálásban is használják. Lehetővé teszi az asztalok, székek, komódok, ajtók, párkányok és még sok más díszítését.

  Az 530 W teljesítményt elérő motorral felszerelve a műveleteket gyorsan és hatékonyan végzi el, köszönhetően a percenkénti 30000 fordulatszámnak. Ez a német gyártmányú szerszám hasznos “funkcióval” van ellátva – a feszültség alatt álló részek kettős szigetelésével, amely növeli a biztonságot, és lehetővé teszi, hogy további földelés nélkül csatlakoztassa egy aljzatba.

  A marógép ferde talplemezzel rendelkezik a 45 fokig terjedő ferdítéshez, hornyoláshoz és trimmeléshez. A marógép könnyen végezhet hornyolást is – sekély mélyedéseket vághat zsanérok, reteszek stb. számára, egyenes marógépek használatával. Ez a modell különösen hatékony a sablonok készítéséhez.

  A gép úgy működik, mint egy router, ha az alap egyenes vonalban van. Használható vékony rétegelt lemez munkadarabok réseinek vágására, süllyesztett vágásra stb. Az ebben a modellben található fogócsapágy kompatibilis a 6 mm-es szárátmérőjű tartozékokkal. A szerszámon található orsózár funkció a biztonságos és kényelmes szerszámcseréhez.

  Átlátszó műanyag lemez a szerszámtestben a jobb láthatóságért működés közben. Ez a modell az alaplemez eltolásával állítható vágási mélységgel, gyorsváltó szorítószerkezettel és 1 mm-es beosztású tárcsával rendelkezik. Az orsómaró az orsómarón egy vezető görgővel rendelkezik a munkadarab széle mentén történő könnyű vezetés érdekében. Ez a modell porelszívó rendszerrel van felszerelve a munkaterület tisztán tartása érdekében, amelyhez könnyen csatlakoztatható egy építőipari porszívó.

  Zárható, mechanikus csúszókapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a szerszám be- és kikapcsolását anélkül, hogy hosszabb ideig bekapcsolt állapotban kellene tartani a szerszámot.

  Ennek a modellnek a segédfogantyúja gumírozott markolattal van ellátva, amely megakadályozza, hogy kicsússzon a kezemből, amikor hosszabb ideig dolgozom rajta. A gép nagyon könnyen kezelhető és könnyen irányítható, köszönhetően a kis súlyának, amely 1.6 kg. A súly és a kis méretek lehetővé teszik a nehezen hozzáférhető helyeken és fészerekben történő munkavégzést. A szerszám 2″ hosszú hálózati kábellel is fel van szerelve.5 méter, ami megkönnyíti a produktívabb munkavégzést mozgás közben.

  A felhasználók pozitív visszajelzést adnak a modell teljesítményéről. A gép vezetőgörgője segít a pontos vágások elvégzésében, a porelszívó rendszer pedig azonnal megtisztítja a munkafelületet a forgácsoktól és a portól. Sokan látják a ferde alaplemez előnyeit is, amely növeli ennek a kicsi, de éles modellnek a funkcionalitását. A hátránya, hogy sok felhasználó elhanyagolta a hordtáska hiányát, ami nagyon hasznos lenne. Mivel a gép kicsi, a szerszámok tárolásakor könnyen elveszhet a túlméretes berendezések tömegében.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Marka “Ellenőrzött felhasználó” státusszal: “Nagyon funkcionális eszköz kis pénzért. Kisebb munkákhoz nélkülözhetetlen eszköz. Most már magam készítem az összes dekorációt a cégem számára, és élvezem a folyamatot. És a könnyű súlya lehetővé teszi, hogy hátizsákban is hordozhassa. Kiváló professzionális készülék kiváló minőségű házzal”; “zárható be-/kikapcsoló; nincs hordtáska.

  Előnyök

  • Az áramvezető részek kettős szigetelése;
  • Ferde talplemez;
  • orsózár funkció a router cseréjéhez;
  • átlátszó lemez a jobb láthatóság érdekében;
  • Van egy vezető görgő;
  • porelszívó rendszer;
  • zárható be-/kikapcsoló csúszka;
  • alacsony súly.

  Hátrányok

  • nincs hordtáska.

  Bosch GKF 600 Professional (+felszerelés), 600 W

  Értékelés: 4.8

  Bosch GKF 600 Professional (+hardver), 600 W

  Fontolja meg egy professzionális, kompakt méretű szegélymaró szerszám használatát, amelyet fa és más könnyű építőanyagok megmunkálására terveztek. A Bosch szakemberei ezt a modellt a bútorasztalosok, konyhai szerelők és kereskedők által gyakran elvégzendő különböző feladatokhoz fejlesztették ki és gyártották.

  Ez az élmaró nagyszerűen alkalmas ferdítésre, filézésre és különböző díszítések készítésére. 600 wattos teljesítményű és 33 000 fordulat/perc fordulatszámot ér el. Ez a marógép orsózárral és kivehető tokmányokkal rendelkezik a gyors és egyszerű szerszámcsere érdekében.

  A marási mélység közelítő és pontosabb beállítása lehetséges ezzel a szerszámmal. A hozzávetőleges mélység beállításához a motorral ellátott felső részt lefelé kell mozgatni a házon, amíg a kívánt mélységet el nem érjük. A modell testének alumínium oldalán található egy skála, amely az előre beállított vágási mélység meghatározásához használható.

  Ami a mélységbeállítás finomhangolását illeti, a szerszámtest oldalán található egy mélységállító kerék. Egy szorítókar segítségével a motor biztosabban rögzíthető a házban. Gyors routing a speciális másológyűrűvel, az előkészített sablonoknak köszönhetően.

  Ennek a modellnek a teste egy puha bevonatú henger, amely jól illeszkedik a tenyerébe. A jó fogás és a stabilitás biztosítása érdekében a szerszámon végzett hosszabb munka során a házban speciális bemélyedések vannak kialakítva.

  A szerszám további előnye a ház hátulján lévő, ferdén elhelyezett kábelkivezetés. Ez a kialakítás biztosítja, hogy a vezeték ne legyen útban munka közben.

  6 és 8 mm-es fogócsapágyat, ütvecsavarozót, vezetőt, párhuzamos megállót és egy robusztus L-Boxx hordtáskát tartalmaz, amely megkönnyíti a szerszám szállítását.

  A felhasználók dicsérik a pontos vágási mélységet és a részletes mélységskálát. További kiemelkedő volt a könnyen lecsavarozható tokmány. Más modellek esetében nagyon nehéz, és néha még további eszközök használata is szükséges. Hátránya a műanyagszag és a készülék nagyfokú túlmelegedése nagyobb sebességnél.

  A Yandex felülvizsgálatából.”Ellenőrzött felhasználó” státusszal forgalmazott: “Kiváló élrouter. Méretéhez képest jelentős. Kellemes meglepetés, hogy kétféle tokmánytípus áll rendelkezésre. A vágási mélység mikrobeállítása is fontos számomra. Nagyon kényelmes a tenyérben, és nem érzi kényelmetlenül magát a rezgés hiánya miatt. A hosszú kábellel pedig nyugodtan mehetsz bárhová, ahová csak akarsz, és nem kell aggódnod, hogy a kábellel szórakozol.”.

  Előnyök

  • Robusztus alumínium ház;
  • pontos mélységbeállítás;
  • részletes mélységi skála;
  • gyors marógépcsere orsózárral
  • a tokmányok könnyen kicsavarhatók;
  • bemélyedés az ujjak rögzítésére;
  • Robusztus szállítási tok;
  • Bowdenkábel ferdén elfordítva.

  Hátrányok

  • gyorsan felmelegszik.

  Makita RT0700CX2, 710W

  Értékelés: 4.8

  MAKITA RT0700CX2, 710 WATT

  A német gyártó sokoldalú, hobbi- és professzionális felhasználók számára tervezett modellje számos olyan funkcióval rendelkezik, amely élvágóként és routerként is használható. A modell 710 wattos motorral van felszerelve, amely elegendő teljesítményt biztosít a kijelölt műveletek elvégzéséhez. A gép lágyindítású rendszerrel rendelkezik, amely megvédi a gépben használt anyagokat a véletlen szálkásodástól és sérüléstől. A szerszám beépített szellőzéssel is fel van szerelve a motor hűtése és a túlmelegedéstől való védelme érdekében.

  A 10 mm-es és 16 mm-es redundáns hüvelyekkel ez a szerszám bármilyen alakzat kivágására használható egy előre elkészített sablon segítségével. Mindkét perselyt tartalmazza ez a modell. A szerszámhoz háromféle cserélhető betét is tartozik:

  Szegélykötés – megkönnyíti a termék szegélykötését a csapágyazó állványok segítségével. A vágó mélysége 0 és 25 mm között állítható be.

  Szegélyezés billenő talp – megkönnyíti a szegélyek szegélyezését és a hornyolást csapágy nélküli hornyolószerszámokkal is. A merülőmaró osztása 30°-tól az egyik oldalra és 45°-tól a másik oldalra állítható.

  Merülő marótalp – lehetővé teszi a munkadarab megmunkálását a munkadarab minden pontjába történő merülő vágással. A merülési mélység 0 és 35 mm között állítható egy kis állítócsavarral. A talplemezen van egy ütköző, amelyen három gyakran használt marási mélység állítható be. Ez jelentősen felgyorsítja a munkafolyamatot.

  A készülék egy párhuzamos vezetővel is fel van szerelve, amely kényelmes ferdítéshez vagy egyenes hornyok készítéséhez használható. A munkadarab szélén egyenletesen és egyenlően elosztva vágás vagy süllyesztett szegély készítésére használható.

  Ez a modell olyan elektronikával van felszerelve, amely lehetővé teszi a készülék sebességének szabályozását a hat készlet egyikének kiválasztásával, egy speciális görgő segítségével. Lehetőség van a vágógép teljesítményének beállítására is. Ez a funkció lehetővé teszi a megfelelő üzemmód kiválasztását a különböző típusú anyagok és maróeszközök kiváló minőségű megmunkálásához.

  Mint minden jó router, ez is rendelkezik csatlakozóval a porszívóhoz, hogy a munkafelület tiszta maradjon. A csatlakoztatás egy speciális adapterrel lehetséges -194733-8 a merülő talapzathoz és egy adapterrel a peremes talapzathoz -195559-1. Ezeket az egységeket a szerszámmal együtt szállítjuk.

  A szerszám fel van szerelve egy gyors hozzáférési rendszerrel a szénkefékhez, ha azok cseréjére van szükség. Egyszerűen csavarja ki a dugókat a motorházon. A fentiek mellett egy praktikus és tartós hordtáska is jár hozzá, rengeteg rekesszel és zsebbel a tartozékok számára. A szerszám minden eleme tartós és könnyű alumíniumból készült, ami biztosítja a megbízhatóságot, a kopásállóságot és a precíz munkavégzést.

  A felhasználók szeretik a nagy teljesítményt, valamint az automatikus sebességszabályozó funkciót. Szintén elégedett sok sokféle berendezés sok “szerkentyű” dolgozni. Természetesen sokan észrevették a táskát a szállításhoz. Különösen fontos a mobil alkalmazások esetében. A hátrányok közé tartozik a modell magas ára, amelynek sokak szerint alacsonyabbnak kellene lennie a kompakt méret és a készülék korlátozott funkcionalitása miatt. De ha ezt az eszközt teljes mértékben kihasználják, minden kérdés eltűnik a magas minőség miatt.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Egy “ellenőrzött felhasználó” a piacon: “Sok routerem volt már, de ez a modell valódi minőséget képvisel. Nem használtam sokat, de a teljesítmény, amit nyújt, lenyűgöző. Minden terméket gyorsan feldolgozok, a motor simán elindul, és a drága fa, amivel dolgozom, nem forgácsolódik. Az elektromos szerszám forgatásának teljesítményszabályozását is kiváló megoldásnak tartom. kellemes és hasznos tulajdonság, különösen a kényes munkáknál”.

  Előnyök

  • erős motor;
  • lágy indítási rendszer;
  • a motor hűtésére szolgáló beépített szellőzés;
  • két redundáns persely;
  • háromféle cserélhető betét;
  • párhuzamos útmutató egy teljes készletben;
  • szerszám fordulatszám-szabályozás beépített elektronikával;
  • útválasztó teljesítményszabályozás;
  • Porszívóhoz csatlakoztatható;
  • két adapter a csatlakozáshoz;
  • Gyors hozzáférés a szénkefékhez;
  • szállítótáska.

  Hátrányok

  • magas ár.

  A legjobb kulcsmalmok

  A furnérfúró modelleket a bútorok és épületszerkezetek gyártására szolgáló speciális szerszámoknak tekintik. Egy ilyen eszköz leegyszerűsíti a faelemek összekapcsolását, a táblák építését és ragasztását. Ez a készüléktípus a daráló elve szerint készül. A vágás a vágószerszámnak az alaplemezzel párhuzamos áthelyezésével történik.

  Makita PJ7000, 710 W

  Értékelés: 4.9

  Makita PJ7000, 710 W

  elemezve a kulcsfontosságú malmokat, a különböző lehetőségek közül kiválasztottunk egy, de nagyon méltó eszközt, amely vezető lett a felhasználói visszajelzések, az ár és az értékesítés mértéke szempontjából az orosz piacon.

  A szóban forgó kulcslyukmarógép, más néven lamella, könnyebb, funkcionálisabb és kényelmesebb, mint elődei. Ez a fajta készülék nélkülözhetetlen gépi asztalosipari eszközzé vált, amelyet a bútorasztalos bútorok, belső terek fa dekorációjának professzionális gyártásában használnak stb. Ez a szerszám háztartási használatra is tökéletesen alkalmas – még a kezdők is könnyen megbirkóznak vele.

  Ami a szóban forgó modell teljesítményét illeti, eléri a 710 wattot, és a percenkénti fordulatszám 11000-ig fejlődik. A kellően nagy teljesítményű készülék porelszívó rendszerrel van felszerelve, és lehetőség van építőipari porszívó csatlakoztatására is.

  Ezzel a modellel néhány másodperc alatt keskeny és hosszúkás lyukak készíthetők a lapos lamellák későbbi ragasztásához, ami biztosítja a munkadarabok szilárd rögzítését. a szerszám használható rejtett zsanérok behelyezéséhez, illesztések rögzítéséhez és vágáshoz is.

  A kerek szegélyekhez képest a tipliket az elemek szilárdabb összekapcsolására használják, és a kötőrudakhoz képest nem igényelnek maszkolást, mivel a munkadarabok belsejében kell elrejteni őket.

  A kulcslyukmaró a tömörfa, rétegelt lemez, MDF, forgácslap és egyéb anyagok nyílásainak kiválasztására alkalmas. Ezzel a modellel öt alapvető kapcsolattípus hozható létre:

  szögelrendezés;

  T-csatlakozás;

  45 fokos szögben, haver;

  keretkapcsolat;

  horony és horony csatlakozás.

  Ennek a modellnek a maximális vágási mélysége 20 mm, ami elegendő a nagy pontosságú és minőségi munkához. A gépen hat különböző kulcsbeállítás közül lehet választani.

  A készülék fogantyúval van ellátva, amely kényelmessé és stresszmentessé teszi a router tartását. A szerszámot egy hordtáskában szállítjuk, amely lehetővé teszi a vágógép és tartozékai könnyű szállítását.

  A felhasználók gyakran kiemelik sokoldalúságát ebben a modellben. A készülék számos felhasználó számára felváltotta a különböző kézi szerszámokat. A dekoratív felületek könnyebben díszíthetők ezzel a modellel. Kicsi házának és praktikus hordtáskájának köszönhetően pedig mobil munkavégzéshez is használható. A felhasználók azt is megjegyzik, hogy különböző fafajtákban is lehet dolgozni, és a szerszám nem rúg vagy nem hoz létre váratlan forgácsot az anyagban. A hátránya, hogy a felhasználók kiemelik, hogy a kábel nem túl kézreálló, és a merevsége megakadályozza, hogy a kábelt oldalra dobják.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.A piacon az “Ellenőrzött felhasználó” státusszal: “A munka ezzel az eszközzel gyorsabb, ezért a jövedelem is magasabb. Lenyűgözött az öt különböző típusú illesztés, a hézagolásos illesztéstől a keretillesztésig. Hasznos eszköz a fadíszítés és az ajtópántokhoz szükséges lyukak készítése terén”.

  Előnyök

  • erős motor;
  • Csatlakoztatható építőipari porszívóhoz
  • hat kulcsfontosságú beállítás;
  • a szerszámot egy hordtáskában szállítják;
  • Ötféle lamellacsatlakozást támogat;
  • pontos magasságállítás vonalzóval;
  • széles szögben állítható dőlésszög;
  • a szerszámosláda fedele szerszám nélkül nyitható;
  • gyors vágógépcsere rendszer.

  Hátrányok

  • merev drót.
  Olvasson tovább  Hogyan válasszunk egy fűtőtestet a falazáson kívüli falak számára?
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: