14 csúcsminőségű útválasztó

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

Függőleges marógépeket használnak ferdítésre, vágásra, hornyolásra. A másolóhüvely hullámos formák vágására és összetett minták létrehozására használható a fa felületen. Ha ilyen eszközre van szüksége, akkor fontolja meg a TOP-14 függőleges marógépeket, amelyeket tisztességes jellemzők és magas minőség jellemez, amint azt a vásárlói vélemények is megerősítik. Ez segít megérteni a különböző modelleket, és jobb képet kapni arról, hogy melyik routert válassza az Ön igényeinek megfelelően.

A legjobb professzionális routerek értékelése

A Wood-routers/ think-tank értékelői a következő kulcsfontosságú paramétereket elemezték: a gép lökete, teljesítménye, súlya és fogása, fordulatszám és további jellemzők. Mindezek a tényezők befolyásolják az elvégezhető feladatokat és a faipari gép költségeit. Vegyük először a professzionális készülékeket, nagy teljesítményű, 1800-2300 W-os motorokkal és fejlett funkciócsomaggal. Lehetővé teszi a napi 6-8 órás kényelmes munkavégzést.

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb professzionális függőleges marógépek1Festool OF 2200 EB-Set22 929€
2BOSCH GMF 1600 CE Professional megállítóval + L-Boxx33 895€
3Makita RP2300FC18 614€
4DeWALT DW 625 E21 286€
5PE-1900/12M MÉRŐMŰSZER+5 505€
A legjobb félprofesszionális függőleges marógépek1Makita RP1801F15 952€
2BOSCH POF 1400 ACE + 6 vágógép8 999€
3Makita MT M360011 552€
4RYOBI RRT1600P-K8 415€
A hazai vertikális marógépek csúcskategóriája1BOSCH POF 1200 AE5 398€
2Makita RP09006 882€
3Interskol FM-40/1000E3 507€
4Hammer FRZ1200B3 137€
5KALIBER PE-1000M2 899€

Festool OF 2200 EB-Set

Értékelés: 4.9

Festool OF 2200 EB-Set

Az első Festool termék, amelyet kizárólag professzionális alkalmazásokhoz terveztek. 2200 wattos teljesítményével és a terhelés változása esetén a motor fordulatszámának állandó szinten tartására szolgáló funkcióval ez az erőforráscsomag minden körülmények között megbízható útvonalvezetési teljesítményt nyújt. A függőleges csiszológépek lágyindítással rendelkeznek, így a mesterember a tervezett sor elején beállíthatja a malmot, és rángatás nélkül elindíthatja a motort. A 10.000 és 22.000 fordulat/perc közötti beállítás lehetővé teszi, hogy kemény vagy puha fafajtákat a megfelelő sebességgel dolgozzon meg, hogy elkerülje az égési nyomokat a széleken. Az ajánlások dicsérik a gép teljesítményét és a szerszám nélküli szerszámcsere-rendszert. Ehhez a gyártó a FastFix technológiát alkalmazza itt. A talplemez és a másológyűrűk felszereléséhez nincs szükség csavarkulcsra.

A függőleges modellt értékeltük a legjobbnak, mivel 80 mm mélységig le tud marni. A kézi gép mikrolift funkcióval is rendelkezik. Még akkor is, ha a marandó fafelület nagy, és a kézművesnek messzire kell nyúlnia, hogy megfogja a router-t, az elvégzett vonal mélysége ugyanaz lesz, és ez nagyban javítja a munka minőségét.

Előnyök

 • porleválasztóval együtt eladó;
 • A gép változó fordulatszám-szabályozással rendelkezik;
 • könnyen szállítható a masszív hordtáskában;
 • hosszú hálózati kábel 3.5 .

Hátrányok

 • Tartozékokat nem tartalmaz;
 • magas költség.

BOSCH GMF 1600 CE Professional megállítóval + L-Boxx

Értékelés: 4.8

BOSCH GMF 1600 CE Professional megállítóval + L-Boxx

A második helyen a német Bosch márka terméke áll. A függőleges maró 8-12 mm átmérőjű befogókapoccsal rendelkezik, és a marógépet 76 mm-rel tudja felfelé és lefelé mozgatni. A gyártó a berendezést lágyindítási funkciókkal és 10 és 25 k közötti sebességbeállítással látta el. percenként. LED dióda a talp területén, amely megkönnyíti a láthatóságot rosszul megvilágított területeken. Eladó centrálókúppal, porleválasztó adapterrel, bütykös hüvelyekkel és egy tokkal együtt. A tulajdonosok a véleményekben szeretik a párhuzamos megállót, amely kényelmes a finomhangoláshoz a rések és hornyok készítésekor, ami különösen hasznos az alkalmazott ajtópanelek befejezésekor.

A függőleges gépet tartjuk a legjobbnak a szabadalmaztatott mélységállító rendszernek köszönhetően. Abban különbözik a hasonló modellektől, hogy rögzített helyzetben is változtatható sebességet tesz lehetővé. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a gép leállítása nélkül könnyedén elvégezze a vonalkorrekciókat. Ez a funkció időt takarít meg és növeli az eszköz pontosságát.

Előnyök

 • A gumírozott markolatok kényelmesek;
 • erős alaplemez;
 • nagy hordtáska
 • Megvilágított munkaterület.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • van némi játék a merülő alaplábon;
 • Hiányzik két szárnycsavar a rögzítéshez.

Makita RP2300FC

Értékelés: 4.7

Makita RP2300FC

A “Makita” professzionális használatra is gyárt függőleges kézi marógépeket, amelyek közül kiemelkedik az RP2300FC. A modell alumínium alaplemezzel és integrált párhuzamos megállóval rendelkezik. Biztonsági zár és indítógomb a jobb oldali fogantyún. Az állvány nyitott kialakítása jó láthatóságot biztosít, a plexiablak pedig védi a kezelő szemét. A marógép zökkenőmentes indítással, 9-22k állítható fordulatszám-tartománnyal rendelkezik. min és háttérvilágítás. A gép által “húzható” maximális vágó átmérője 50 mm. A 4 m hosszú hálózati kábel nem igényel szállítójárművet. A felhasználók a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy a felvonó simán és elakadás nélkül működik.

Szakértőink kiemelték a routert a nagy teljesítménye miatt. 2300 W-os teljesítménye a kategória legnagyobb teljesítménye, és intenzív munkára, esetleg két műszakos munkára tervezték. A megnövelt függőleges teljesítmény lehetővé teszi az olyan keményfák pontos marását, mint a kőris, bükk, tölgy stb.

Előnyök

 • a grafitkefék egyszerű cseréje;
 • kényelmes gumírozott fogantyúk;
 • az alumínium alaplemez csökkenti a szerszám teljes súlyát;
 • háttérvilágítással ellátott munkaterület.

Hátrányok

 • A fogantyúk időről időre meglazulhatnak;
 • Vágó nélkül kerül forgalomba;
 • nincs rúd adapter.

DeWALT DW 625 E

Értékelés: 4.6

DeWALT DW 625 E

Az amerikai DeVolt márka kiemelkedik a professzionális routerek közül a függőleges szerszámmozgással rendelkező DW 625 E. A modell 2000 wattos teljesítménnyel van felszerelve, és képes állandó sebességet fenntartani, mivel a teljesítmény mennyisége elektronikusan szabályozható. A gép szükség esetén porszívóadapterrel is felszerelhető a tisztább munkakörnyezet érdekében. A soft-start megkönnyíti a folyamat elindítását. A felhasználó által szabályozható fordulatszám 8000 és 20000 fordulat/perc között. Az ügyfelek visszajelzései szerint tetszik a 80 mm-es függőleges merülési mélység, amely alkalmas ajtózárak bevésésére. Egy másik öröm a felhasználó számára, hogy az indítógombot le lehet reteszelni, hogy ne legyen állandóan szorító helyzetben.

Véleményünk szerint a termék a legjobb, mivel a talpban található három tartócsavar lehetővé teszi a megfelelő merülési mélység beállítását a leggyakoribb munkákhoz. A standard műveletre való átálláskor a mester egy érintéssel beállíthatja a router-t, ami sok időt takarít meg, ha többféle nyílásméretű lapot kell marni.

Előnyök

 • orsózár a gyors szerszámcsere érdekében;
 • rendelkezik egy állvánnyal a gép porszívóhoz való csatlakoztatásához;
 • Nagyméretű, gumival borított fogantyúk;
 • csendes motoros működés.

Hátrányok

 • Másolóbetéteket nem tartalmaz;
 • Nem ritka, hogy az armatúrát a garancia keretében ki kell cserélni.

MÉRŐESZKÖZ -1900/12M+

értékelés: 4.5

FE-1900/12M+ MÉRŐMŰSZER

Az elektromos marógép 50 mm mélységig megmunkálja a fát, alumíniumot és műanyagot. Az 1900 wattos motorteljesítmény elegendő a kemény anyagokhoz, tartalékkal. A gép súlya 5.2 kg. A fordulatszám-beállítás 6000-26000 fordulat/perc közötti fordulatszám-tartományt tesz lehetővé. Tartalmazza a párhuzamos megállót és a másoló perselyeket.

A legolcsóbb modell a professzionális modellek között. A költségvetés ellenére rendelkezik a drágább “testvérek” összes funkciójával: lágy indítás, fordulatszám-szabályozás, szívóadapter. A router másik megkülönböztető jellemzője, hogy akár 6000 fordulatszámot is képes elérni, amit a versenytársak nem kínálnak. Lehetővé teszi a legkeményebb anyagok megmunkálását, így a ferdén nem maradnak égett nyomok. A kézművesek ajánlásai az asztalosműhely számára ajánlják a terméket, hogy a gépet állandóan egy asztalra szereljék és szerszámgépként használják. Igényesebb hornyolási feladatokhoz nem nagyon alkalmas, mivel a tokmánynak holtjátéka van.

Előnyök

 • 8 és 12 mm-es fogókulcsokhoz tervezték;
 • a fordulatszám 6000 fordulat/percig csökkenthető;
 • A start gomb blokkolva van;
 • kiváló minőségű párhuzamos megálló.

Hátrányok

 • rövid tápkábel 2 m;
 • dobozban szállítjuk;
 • Az alsó csapágy nem jól tömített a por ellen;
 • A visszahatás jelen van.

A legjobb félprofesszionális függőleges router

Ez a kategória magánműhelyekbe vagy alkalmi használatra, például bútorszerelésre alkalmas elektromos szerszámokat tartalmaz. a kimeneti teljesítménye 1400-1700 W, és a funkciók száma kevesebb lehet, mint a professzionális eszközöké. De egy ilyen termék teljes készlete nyereségesebb, mert többféle talpat és tartozékot tartalmazhat, bár nem lesz a legjobb minőségű. oktatás 1 Az ilyen termékek teljes készletét a legjobb minőségűek közé kell sorolni.

Makita RP1801F

Értékelés: 4.9

Makita RP1801F

A “Makita” félprofesszionális osztály modellje hosszú élettartamú, megbízható motorral tűnik ki. A függőleges marógép teljesítménye 1650 W, és a szerszámot 22000 fordulat/percig forgatja. 70 mm-es munkahosszúság a marószerszámon. 6 kg súlyú és 31 cm hosszú. 12 mm-es fogókulcsokkal működik. Beépített háttérvilágítás megkönnyíti a működést rosszul megvilágított területeken. Mivel azonban a berendezés félprofesszionális, nincs adapter a porelszíváshoz, a lágy indításhoz és a fordulatszám-szabályozáshoz. A vásárlók a véleményekben szeretik azt a tényt, hogy a router fejjel lefelé szerelhető az asztalra, ami lehetővé teszi, hogy álló gépként használják. Az ilyen használathoz zárható indítógombbal rendelkezik, és a magasságállító csavar a talplemezen lévő lyukon keresztül érhető el.

Szakértőink a függőleges marógépet az elektronikus motorfék miatt a legjobb termékek listájára tették. Ez lehetővé teszi a szerszám gyors leállítását vészhelyzetben, és növeli a készülék kezelésének általános biztonságát. A mindennapi használat során időt takarít meg, és segít gyorsabban váltani egyik folyamatról a másikra.

Előnyök

 • A kefék egyszerű cseréje;
 • biztonsági üveg a talplemezen;
 • Ergonomikusan kialakított, gumírozott fogantyúk;
 • diódás világítás az alján.

Hátrányok

 • Nincs sebességbeállítás;
 • Dobozban eladva;
 • nincs lehetőség a porelszívó rendszer csatlakoztatására;
 • rövid hálózati kábel 2.5 .

BOSCH POF 1400 ACE + 6 vágókés

Értékelés: 4.8

BOSCH POF 1400 ACE + 6 vágógép

A Bosch Pof 1400 ACE kiemelkedik a félprofesszionális kínálatból a Constant-Electronic szintezőrendszerével, amely a felhasználó által kifejtett nyomástól függetlenül növeli a termelékenységet. A függőleges gép egy kattintókerékkel is fel van szerelve, amellyel a fordulatszám 11000 és 28000 fordulat/perc között állítható. A függőleges löket pontossága 0.1 mm a szabadalmaztatott Fine Depth technológiának köszönhetően

Vezérlés. 1400 W motorteljesítmény és 55 mm-es munkahosszúság. A talplemez területe megvilágított, és a tokmány 8 mm-es csipeszekkel működik. A vélemények azt mutatják, hogy ez a vágógép BOSCH-SDS rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a berendezések további szerszámok nélküli telepítését.

A termék a legjobb áttekintést kapja, mivel 6 marófejjel van felszerelve, ami lehetővé teszi a műhelyben való alkalmazását további beruházások nélkül. A rúd mozgó részét egy fújtatóval fedik le. Ez megvédi őket a por behatolásától és növeli a függőleges mozgás simaságát.

Előnyök

 • műanyag tokban szállítják;
 • Kulcs nélküli szerszámcsere;
 • finom függőleges beállítás;
 • a sebesség állítható.

Hátrányok

 • a kefék cseréjéhez a készülékházat szét kell szerelni;
 • Gyenge méretű zárrendszer.

Makita MT M3600

Értékelés: 4.7

Makita MT M3600

Az MT sorozatban a Makita megváltoztatta hagyományos színeit, és piros testű berendezéseket gyárt. A Makita M3600 függőleges marógép 1650 W teljesítményű és 22000 fordulat/perc sebességű, de nem állítható. 6 cm-es függőleges löketével elég mély az íves felület megmunkálásához, de stancoláshoz és ferdítéshez is. A gép súlya 5.5 kg, 28x15x30 cm-es méretekkel. Ergonomikusan kialakított, gumírozott fogantyúk a könnyű fogás érdekében, még nyáron is, amikor a kezek izzadnak. A munkaterületet jobb láthatóság jellemzi, és robusztus üvegablak védi. A tulajdonosok a véleményekben szeretik a dupla megbízható szigetelést, amely jól alkalmazkodik a műhely zord környezetéhez (valaki rálép a vezetékre, egy tábla ráeshet a kábelre stb.). .).

A terméket a “Best in the Best” listára azért tettük, mert 12 mm-es szárú marószárral használható. A legtöbb félprofesszionális függőleges gépet 6 vagy 8 mm-es.

Előnyök

 • biztonsági üveg a por kiszabadulásának megakadályozására;
 • Ergonomikus fogantyúk;
 • könnyen csatlakoztatható párhuzamos megálló;
 • a kefék egyszerű cseréje.

Hátrányok

 • 2 m hosszú tápkábel;
 • Nincs munkaterület megvilágítás;
 • hordtáska nélkül kapható.

RYOBI RRT1600P-K

Értékelés: 4.6

RYOBI RRT1600P-K

Router a “Roby” márkától, 1600 watt teljesítményű elektromotorral felszerelve, és a szerszám függőleges löketét 0-55 mm tartományban tudja beállítani. Állítható fordulatszám 10 000 és 26 000 fordulat/perc között. Nem csökken a marás intenzitása, ha a kezelő nyomást gyakorol rá. A gyártó 6 és 8 mm-es másolóbetéteket és fogókulcsokat, valamint porelszívó egységhez való adaptert biztosít. Műanyag hordtáskában árulják, ami megoldja a tárolás problémáját. A tulajdonosok megjegyezték, hogy szeretik a gép könnyű, 3.95kg, ami leegyszerűsíti a kezelést és megakadályozza, hogy a kezek nagyon elfáradjanak a 6-7kg-os függőleges modellekhez képest.

Ennek a router-gépnek az egyik fénypontja a kezelőszervek fokozottan ergonomikus kialakítása. Minden kezelőszerv a jobb hüvelyk- és mutatóujj számára elérhető közelségben van. Az indítógomb és a zár a bal oldali fogantyún található, így a gép leállítása nélkül végezheti el a beállításokat. A függőleges gép a házban lévő tápkábel-bemenet miatt is figyelemre méltó – az egyik fogantyún található, nem pedig a motor tetején. Ez a kialakítás csökkenti a szerszám magasságát, megkönnyítve az alacsonyan fekvő helyek, például a mélyedések vagy a bútorok összeszerelési helyei elérését.

Előnyök

 • elektronikus sebességbeállítás;
 • Lehetőség van egy csap és egy porszívó csatlakoztatására;
 • Egyszerű önkiszolgálás szénkefékkel;
 • a fogantyúk csúszásmentes bevonata.

Hátrányok

 • csak 6 és 8 mm-es fogókulcsok;
 • háttérvilágítás nélkül;
 • gyenge tengelyzár gomb;
 • a centrírozó görgő egyenetlen.

A legjobb otthoni függőleges marógépek

A háztartási marógépek kategóriája a függőleges tokmánymozgással a saját műhelyében történő hobbi- vagy magánhasználatra készült. A funkcionalitás és a felszereltség a gyártótól függ, és a termék fő előnye az ár. De csak alkalmi használatra tervezték őket, mert különben nem tartanának ki hosszú távon.

BOSCH POF 1200 AE

Értékelés: 4.9

BOSCH POF 1200 AE

A Bosch POF 1200 AE nem az első helyen áll ebben a kategóriában. A hazai függőleges modell 1200 wattos teljesítményű, és a tokmányt 28000 fordulat/percig forgatja, 11000 fordulat/percig csökkenthető. A szállítási csomag tartalmaz egy indítóvágót, valamint két 6 és 8 mm-es fogókulcsot. A gyártó gondoskodott a másolóbetétekről és a párhuzamos megállásról, ami nagyon nagylelkű egy hazai osztályú termékhez képest. A szerszám függőleges behelyezési mélysége 55 mm. A marógép súlya 3.4 kg, így könnyen kezelhető. A gém hullámos csuklyával van körülvéve, hogy megakadályozza a fapor bejutását az aknába és a leengedési vagy felemelési folyamat lassulását. Az ajánlások dicsérik a rugós magasságállító kart automatikus magasságállítással.

A háztartási routert tartjuk a legjobbnak, mert fel van szerelve a Bosch-Electronic sebességstabilizáló rendszerrel, amelyet a “magasabb” modellekben használnak. Az elektronika felügyeli a tengely forgását, és a változó terheléstől függetlenül állandóbb forgást biztosít.

Előnyök

 • A marás mélységkorlátozója van;
 • A függőleges löket pontos beállítására szolgáló skála;
 • sebességbeállítás;
 • Puha csúszásmentes fogantyúk.

Hátrányok

 • Nincs háttérvilágítás;
 • nem lehet 12 mm-es szárat feltenni;
 • Gyenge porelszívó tartozék.

Makita RP0900

Értékelés: 4.8

Makita RP0900

A formázó teljesítménye 900 W, a szerszám függőleges lökete 35 mm. A két gomba alakú fogantyú kényelmesen fogható, és a fogantyúba épített indítógomb megkönnyíti az indítást. 8 mm-es szárakkal működik, és a tokmányt 27000 fordulat/percig forgatja. Dobozban szállítva. A nagyméretű talplemez széles, így a router kényelmesen fekszik a felületen. Fel lehet szerelni párhuzamos kerítéssel, amely már a szállítás részét képezi. Az oldalán lévő, dugóval ellátott skála lehetővé teszi a mélység pontos beállítását a méret megtartása érdekében. A tulajdonosok visszajelzései dicsérik a háztartási készüléket a kiváló minőségű konstrukcióért és az állványrögzítés játékmentességéért.

Ez egy nagyon praktikus “baba”, amely a véséshez olyan mélyedésekbe is befér, amelyekbe más szerszám nem fér be. Rövid rudak és alacsony alap a függőleges modellhez, amelynek magassága mindössze 25 cm (a versenytársak 28-35 cm-es magasságával szemben). Súly 2.A 7 kg az egyik legkönnyebb a kategóriában.

Előnyök

 • széles alumínium talapzat;
 • gumibevonatú markolatok;
 • A munkaterület jó láthatósága;
 • finomhangolás a végálláskapcsoló csavarjaival.

Hátrányok

 • Nincs lágyindítás;
 • A sebesség nem állítható;
 • Nincs porelszívó adapter.

Interskol FM-40/1000E

Értékelés: 4.7

Interskol FM-40/1000E

Ez a függőleges marógép hasonlít a sarokcsiszolóhoz, csak a tengely kivezetése az elülső oldalon van. A testet két rugós rúddal rögzítik a talplemezhez, amelyekkel a tokmány függőleges lökete 44 mm-ig állítható. A modellnek nincsenek oldalsó fogantyúi, így a gépet magának a testnek a “testénél” kell tartania. Az indítógomb középen helyezkedik el, és jobb vagy bal kézzel egyaránt elérhető. A berendezés teljesítménye 1100 W, és a szerszámot 10000 és 25000 fordulat/perc között forgatja. A gyártó 6 és 8 mm-es hüvelyeket, valamint másolóbetéteket biztosít. A gép által “kihúzható” maximális szerszámátmérő 30 mm.

Szakértőink szerint a háztartási router a legjobb az egyik méretről a másikra való gyors átváltás szempontjából. a maróláb 5 különböző magassági beállítással rendelkező forgó kerékkel van felszerelve. Ez több mint elegendő a hornyoláshoz, ferdítéshez és egyéb műveletekhez. A kézműves beállíthatja az egyes méreteket, majd csak elfordíthatja ezt a tartóállványt a gyors átmenet érdekében.

Előnyök

 • zárható indítógomb;
 • a munkaterület jó láthatósága;
 • másoló betétek mellékelve;
 • LED háttérvilágítás.

Hátrányok

 • Nincsenek oldalsó fogantyúk;
 • nincs lágyindítás;
 • “a sebesség ingadozik;
 • a kefék erősen szikráznak.

Hammer FRZ1200B

Értékelés: 4.6

Hammer FRZ1200B

A Hammer márka 1200 W-os függőleges marógépet kínál, amely a szerszámot 55 mm mélységig meríti le. A másolási segédeszköz és a párhuzamos megálló a szállítási készlet részét képezi. A felhasználó számára 16 és 30 ezer fordulat/perc között változtatható fordulatszám áll rendelkezésre. egy perc alatt a jobb kéz hüvelykujj területén lévő kerék segítségével. Súlya 4.3 kg. A fűrészpor-szívónak átlátszó fedele van, így nem zavarja a kezelőt a megmunkálási folyamat ellenőrzésében. A függőleges támaszok védettek a por behatolása ellen, és lehetővé teszik a gép egyenletes leeresztését.

Véleményünk szerint a router a legjobb a sebesség szempontjából. Akár 30000 fordulat/percig képes a tokmány forgatására. Ezek a jellemzők lehetővé teszik a nem sűrű anyagok nagy sebességű feldolgozását, ami növeli az általános termelékenységet.

Előnyök

 • a kefék egyszerű cseréje;
 • a gém védve van a por ellen;
 • megbízható párhuzamos megálló;
 • Átlátszó aljzat porszívóhoz való csatlakozáshoz.

Hátrányok

 • nem tartja a fordulatszámot terhelés alatt;
 • dobozban kerül értékesítésre;
 • a szerszámok cseréjéhez csavarkulcsok szükségesek;
 • nincs háttérvilágítás.

GAUGE PE-1000M

Értékelés: 4.5

GAUGE FE-1000M

A felülvizsgálatot egy másik háztartási modell egészíti ki, amelynek teste egy elektromos főzőlap teste, de a talplemez két oldalsó gumi fogantyút tartalmaz, így sokkal kényelmesebb a router tartása és vezetése. Az 1000 W teljesítményű gép alkalmas profilozásra, hornyolásra, ferdítésre, élvágásra. A marógép munkahossza 30 mm. A tokmány 6 és 8 mm-es szárak befogására alkalmas. Méretei 19x13x32 cm, súlya 4 kg. A motor 11500 és 30000 fordulat/perc között forgatja a szerszámokat. A gyártó által szállított átlátszó porelszívó cső. Az indítógomb középen helyezkedik el, és jobb vagy bal kézzel is elérhető.

A legjobb ár-érték arányúnak ítéltük az otthoni elektromos szerszámot. Változtatható sebességszabályozással rendelkezik, már egy vágóeszközzel van felszerelve a munkához, és kényelmes oldalsó fogantyúkkal rendelkezik az alvázon. Tekintettel a megfizethetőségre és a legfeljebb 30 000 000 EUR fejlesztés lehetőségére. RPM, ez az optimális gép a különböző háztartási igényekhez.

Előnyök

 • átlátszó borítás véd a por ellen;
 • Porszívóhoz csatlakoztatható;
 • a kefék könnyű cseréje a szerviznyílásokon keresztül;
 • Két gomba alakú fogantyú.

Hátrányok

 • a forradalom “lebeg”;
 • A hosszú marómarók tokmánya “berúgott”;
 • másolati betétek nélkül;
 • gyors kezdés.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: