15 legjobb gyártók feszített mennyezetek

Nagyon gyorsan népszerűvé vált Oroszországban, ez a fajta kivitelben, mint a feszített mennyezetek. A fogyasztók azonnal észrevették a felület tökéletes síkosságát, a tartósságot, a gyors beépíthetőséget és a bútorok átrendezésével és a helyiség takarításával járó minimális kényelmetlenséget. A külföldi és hazai gyártók különböző anyagokból készült rendszereket kínálnak, a textúrák és színek sokfélesége lenyűgöző. Nem tapasztalt vevő nehéz, hogy a helyes választás, így a szakértők ajánlásai hasznosak lesznek.

Hogyan válasszunk egy feszített mennyezetet

 1. Szövet típusa. A piacon ma háromféle paneltípus van forgalomban. A legolcsóbb és legnépszerűbb a PVC fólia. Gyakran használják az otthonok és lakások tulajdonosai konyhájuk, fürdőszobájuk, WC-jük és egyes lakóterek díszítésére. A hálószobákat és a gyermekszobákat előnyösebb ökológiai szaténfelületekkel díszíteni. Nagy helyiségekben poliészter vagy poliuretán alapú szövet használatával varratmentes mennyezetet készíthet. Csak ennek az anyagnak az ára elég magas.
 2. Textúra.Minden feszített mennyezetnek saját textúrája van. A matt felületek tökéletesen sima gittréteggel tökéletesen sima alapot imitálnak. Az ilyen textúrák leginkább a klasszikus belső térrel rendelkező tágas helyiségekbe illenek. A modern stílusú befejezések fényes mennyezetek használatát jelentik. Az ilyen szövetek vizuálisan megnövelik a kis helyiségeket.
 3. Színek. A különböző helyiségek különböző színsémákkal harmonizálhatók. A legkeresettebb szín a fehér. A legtöbb belső térbe illeszkedik, nyugodt hatást gyakorol a pszichére, és beleolvad a fotónyomtatott betétekbe. Az olyan romantikus színek, mint a rózsaszín, a kék és a bézs jól illenek a hálószobába. De a világos mennyezetek (zöld, lila, narancssárga, kék) megfelelőek lesznek a gyermekszobákban. Sötét színeket használnak a dolgozószobákhoz.
 4. A telepítés jellemzői.A feszített mennyezetek szakértői hátrányai közé tartozik a magas hőmérséklettől és az éles tárgyaktól való félelem. A működés során a mechanikai sérülés ritka, de a telepítés szakaszában a drága ruhát elég könnyű elrontani. Tehát azonnal meg kell határoznia a lámpák, párkányok és egyéb belső elemek számát és helyét. Egy másik árnyalat, amelyet fontos figyelembe venni a tervezési szakaszban a mennyezet befejező a rés az alap és a vászon között. Ha süllyesztett világítást terveznek, a szoba magasságát fel kell áldozni.
 5. További lehetőségek.A feszített mennyezetek sokoldalúak, de egyes termékek egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. A zene szerelmeseinek érdemes figyelniük az akusztikus vásznakat. Egyesítik az akusztikai és hőszigetelő tulajdonságokat. Az alacsony immunitású lakosok számára az antibakteriális lepedők ideálisak. A gyártócsarnokokban vagy laboratóriumokban pedig olyan mennyezetet ajánlunk, amely ellenáll a nedvességnek és a fagynak, és rendkívül ellenálló a szennyeződésekkel szemben.

Kiválasztottuk a 15 legjobb feszített mennyezet gyártóját a felülvizsgálatunkhoz. Termékeik széles körben elérhetők a hazai piacon. A minősítés a szakértők és a fogyasztók visszajelzésein alapul.

Gipszkarton, feszített mennyezet vagy rácsos mennyezet

mennyezeti kivitel

Előnyök

Hátrányok

Gipszkarton

+ megfizethető ár

+ önszerelés

+ javíthatóság

+ Lehetőség van többszintű struktúrák létrehozására

– alacsony nedvességállóság;

– hosszú telepítési folyamat

– Bútorok átrendezése szükséges

Feszített mennyezet

+ szövetek és színek széles választéka

+ gyors telepítés

+ magas nedvességállóság

+ a bútorok minimális elmozdulása

– csak szakemberek által telepítve

– speciális felszerelésre és szerszámokra van szükség

– magas ár

Fogasléces szerkezet

+ a kommunikáció könnyen elrejthető

+ megfizethető ár

+ könnyű összeszerelés

+ az egyes elemek megváltoztathatók

– A szennyeződés felhalmozódik az ízületeknél

– szobamagasság-csökkentés

– Bútorok átrendezése szükséges

A legjobb feszített mennyezetek gyártóinak értékelése

Jelöléshelygyártóértékelés
A legjobb PVC feszített mennyezetek1Barrisol4.9
2Alkor Draka4.8
3EXTENZO4.8
4Lackfo
 • e
 • 4.7
  5RENO
 • T
 • 4.7
  6

  TCM Polyplast

  4.7
  7

  ongs

  4.6
  8MSD4.6
  9SAROS DESIGN4.5
  10Ecofole4.5
  Legjobb szatén feszített mennyezetek1Arridel4.8
  A legjobb szövet stretch mennyezetek1C
 • pso
 • 4.9
  2Cerutti Következő4.8
  3Descor4.7

  A legjobb PVC feszített mennyezetek

  A PVC fólia a legnépszerűbb mennyezeti dekorációs anyag Oroszországban. A vászon kedvező árú, a gyártók számos színt kínálnak, matt vagy fényes felülettel. A szakértők a következő márkák PVC-termékeit dicsérik.

  Barrisol

  Értékelés: 4.9

  BARRISOL.webp

  A Barrisol feszített mennyezetekkel egyedi belső tér hozható létre. A francia márkát a szakemberek referenciaként ismerik a mennyezetkikészítés területén. Vezető pozíció az európai piacon a tartós és szép anyagnak köszönhetően. A gyártó 6 különböző textúrát, mintegy 90 színt és 12 év garanciát kínál. Ha a környezetbarát (A+) és a könnyű használatot is hozzáadjuk, a termékek vonzóvá válnak a formatervezés és a megbízhatóság szempontjából.

  Néhány felhasználót elriaszthat a magas ár, de vegye figyelembe, hogy a Barrisol feszített mennyezetek könnyen szétszerelhetők és újra felhasználhatók. A márka a mi rangsorunk győztese.

  Előnyök

  • magas minőség;
  • újrafelhasználhatóság;
  • gazdag választék;
  • környezetbarátság.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Alkor Draka

  Értékelés: 4.8

  ALKOR DRAKA.webp

  Az európai minőség és a széles választék tökéletes kombinációja jellemzi az Alkor Draka feszített mennyezeteit. Ez a holland vállalat a neves nemzetközi holding V

   lehet. A vállalat története 1947-ben kezdődött, azóta a védjegy fő szakterülete a PVC fóliák gyártása volt. A vállalat alkalmazottai nagy tapasztalattal büszkélkedhetnek, amelyet a legmodernebb technológia egészít ki. A szakértők a kiváló minőség, a könnyű karbantarthatóság, a színek és textúrák sokfélesége miatt a második helyre sorolták a márkát.

   A háztartási felhasználóknak hízelgő a fólia környezetbarát tulajdonsága, amely nem szívja magába a szagokat és nem vonzza a port. Bármilyen belső tér illeszkedhet a fólia színéhez és textúrájához.

   Előnyök

   • többlépcsős minőségellenőrzés;
   • 8 textúra;
   • 100 szín;
   • könnyű ápolás.

   Hátrányok

   • magas ár.

   EXTENZO

   Értékelés: 4.8

   EXTENZO.webp

   Az EXTENZO feszített mennyezetek a csúcskategóriás termékek közé tartoznak. A lakószobáktól a közintézményekig számos alkalmazási területre tervezték őket. A szakértők rámutattak néhány fontos jellemzőre, amelyek a márkát a legjobb háromba helyezték a minősítésünkben. A stretch rendszerek nem csökkentik a szoba magasságát, a mennyezet és a fólia közötti rés mindössze 3 mm. A gyártó több mint 120 színpalettát és 12 típust kínál. A klasszikus (fényes, matt), a művészi és az antibakteriális termékekig terjednek.

   A felhasználóknak nincs panaszuk a francia PVC fólia minőségére. Az orosz képviselet viszont sok kívánnivalót hagy maga után.

   Előnyök

   • minimális rés a mennyezet és a fólia között;
   • a színek és fajták széles skálája;
   • UV-álló;
   • hosszú élettartam.

   Hátrányok

   • hosszan tartó illat;
   • az orosz képviseletre vannak panaszok.

   Lackfo

  • e

   Értékelés: 4.7

   LACKFO<li></div><p>E.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/57016666194111-2415.jpg” height=”200″ title=”LACKFO</p><li>E.webp”></p><p>A Németországból származó Lackfo feszített mennyezetek különleges hangulatot kölcsönözhetnek bármely belső térnek</p><li>e. Egyaránt harmonizálhatnak egy lakóhelyen, valamint egy étteremben, szállodában vagy üzletben. A vállalat a német piacvezető a PVC fóliák és feszített mennyezetek területén. A vállalat legnagyobb képviseleti irodái Svájcban, Franciaországban és Oroszországban vannak. A gyártó nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a környezetvédelemre mind a nyersanyagok kiválasztásánál, mind a fejlett technológiák alkalmazásánál. Termékeink magas minőségének biztosítása érdekében a gyártás minden szakaszában szigorú ellenőrzéseket végzünk.</p><p>Az orosz fogyasztók számos pozitív visszajelzése lehetővé tette, hogy a márka elérje a minősítésünket. Hátránya az ár és a tartós szag.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>elegáns design;</li><li>könnyű ápolás;</li><li>magas minőség;</li><li>biztonság és környezetbarátság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár</li><li>a szag néhány napon belül nem tűnik el.</li></ul><h3>RENO</p><li>T</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=RENO<li></div><p>T.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/50616666194111-4515.jpg” height=”307″ title=”RENO</p><li>T.webp”></p><p>A német RENO cég több mint 65 éve gyárt PVC fóliákat</p><li>T. A márka termékeit az építőipartól az egészségügyig számos területen használják. A feszített mennyezetek egyedülálló technológiája szabadalmaztatott, kiváló minőségű nyersanyagokon és modern berendezéseken alapul. A gyártó katalógusában a legigényesebb fogyasztó megtalálja a feszített mennyezet megfelelő opcióját. Csak a színpaletta száma kb. 200 db. A szakértők megjegyzik az égési ellenállás, nincs szag és hibák.</p><p>A felhasználók elégedettek a fólia minőségével, tűzvédelmi és gombaölő tulajdonságaival, tartósságával. Csak a termelés Kínába történő áthelyezése ad okot aggodalomra a helyi vásárlóknak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>jó minőség;</li><li>égési ellenállás;</li><li>a biológiai szennyezéssel szembeni ellenállás;</li><li>széles színskála.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár;</li><li>made in China.</li></ul><h3><p>TCM Polyplast</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=PTCM POLYPLAST.webp

   A többi európai feszített mennyezet gyártóval összehasonlítva a belga PTCM Polyplast cég megfizethető árakat kínál az orosz fogyasztóknak. Számos jellemzőt kell figyelembe venni, amikor egy ilyen márkájú filmet választunk. A mennyezet és a fólia között legalább 3-5 cm távolságot kell hagyni. A telepítési folyamat 4-8 órát vehet igénybe. A belga rendszerek lehetővé teszik számunkra, hogy egy- és többszintű kiviteleket készítsünk. A katalógusban 3D-hatású panelek is szerepelnek.

   A márka a 6. helyet kapta értékelésünkben a gyártás Kínába történő áthelyezése miatt, ami sok potenciális vásárlót riaszt. A gyártó hivatalos honlapján sincs információ a feszített mennyezetekről.

   Előnyök

   • széles körű alkalmazás;
   • megfizethető árak;
   • különböző filmek;
   • nedvességállóság.

   Hátrányok

   • nagy távolság;
   • Kínai gyártmányú.

   ongs

   Értékelés: 4.6

   PONGS.webp

   A német Pongs márka jó hírnévnek örvend Európában és Oroszországban. A gyártó a PVC-fóliák és műanyagok száz éve alatt rengeteg tapasztalatot halmozott fel. A vállalat gyáraiban a berendezéseket folyamatosan korszerűsítik, új technológiákat vezetnek be. Különös figyelmet fordítanak a termékek környezetbarát jellegére. Fényes, matt és szatén vásznak állnak rendelkezésre. Az orosz piacra szállított legszélesebb fólia mérete 3,25 m. Ha egy eladó nagyméretű vásznat kínál ezen a márkanéven, az hamisítvány lesz.

   A márka német minőségének és fenntarthatóságának köszönhetően helyet kapott a minősítésünkben. A tűzbiztonságot tanúsítvány igazolja. A fórumokon nincs panasz az anyag minőségére, de az ár nem mindenki számára kielégítő.

   Előnyök

   • stabil minőség;
   • könnyű telepítés;
   • jó fényvisszaverő képesség;
   • könnyű karbantartás.

   Hátrányok

   • magas ár;
   • A film szélessége korlátozott.

   MSD

   Értékelés: 4.6

   MSD.webp

   A kínai MSD márka méltó helyet foglal el a különböző értékelésekben. Az e gyártótól származó feszített mennyezetek kiváló minőségükről ismertek, elfogadható áron. A biztonsági fólia anyagai teljesen biztonságosak, A+ környezetvédelmi osztályúak, amit az ISO tanúsítvány is megerősít. Egyes európai feszített mennyezetek gyártói a fóliát egy kínai holdingtól rendelik. A szakértők megjegyzik az MSD innovatív megközelítését, a vállalat volt az első, amely 5,1 m széles vásznat gyártott. A vállalat folyamatosan fejleszti és vezeti be az új feszített mennyezetcsaládokat.

   A hazai felhasználók értékelni tudták a kínai feszített mennyezetek minőségét MSD. Gratulálunk a megfizethető árához, a környezetbarát, egyszerű üzemeltetéshez és karbantartáshoz. A hátrányok közé tartozik a foltok jelenléte a szöveteken.

   Előnyök

   • megfizethető ár;
   • jó minőség;
   • gazdag színpaletta;
   • különböző textúrák.

   Hátrányok

   • filmfoltok.

   SAROS DESIGN

   Értékelés: 4.5

   SAROS DESIGN.webp

   A SAROS DESIGN a hazai piac ellátásával kezdte meg tevékenységét az Európából származó feszített mennyezetekkel. De már 2000-ben a cég saját gyártást indított. Ma a dekoratív szöveteket nemcsak az oroszországi, hanem az észtországi, ukrajnai, németországi és németországi termelőhelyeken is gyártják. Ennek a megközelítésnek köszönhetően a gyártónak sikerült csökkenteni az átfutási időt, valamint folyamatosan ellenőrizni a feszített mennyezetek minőségét. A szakértők felhívják a figyelmet az ügyfelek modern megközelítésére; a vállalat kifejlesztett egy mobilalkalmazást, amely lehetővé teszi a feszített mennyezetek projektjeinek létrehozását.

   A rangsorban elfoglalt helye a fogyasztók negatív visszajelzéseinek köszönhető. Kritizálják a márkát a kellemetlen szag, a telepítési problémák és a magas ár miatt.

   Előnyök

   • gyönyörű minták;
   • jó minőség;
   • figyelmes az ügyfelekkel szemben;
   • a megrendelések gyors végrehajtása.

   Hátrányok

   • kellemetlen szag;
   • telepítési nehézségek.

   Ecofole

   Értékelés: 4.5

   ECOFOLE.webp

   Az Ecofole meglehetősen fiatal szereplő a feszített mennyezetek piacán. A német gyártó csak 2007-ben csatlakozott a fogyasztókért folyó éles versenyhez. A vállalat első termékeit csomagolásra, vízszigetelésre és felújításra használták. 2010 óta fóliás anyagokat használnak mennyezeti dekorációként. Az Ecofole feszített mennyezetek 2012-ben jelentek meg az orosz piacon. Ma a márka 18 városban van hivatalos képviselője. A gyártó szerint a közönség 80%-a orosz vásárló.

   A márka kiegészíti a választékunkat. A felhasználók panaszt tesznek a kiskereskedők által az Ecofole márkanév alatt kínált hamisított termékekről. A legfontosabb dolog, amitől óvakodni kell, az a szövet szélessége (több mint 5 m).

   Előnyök

   • az orosz piacra összpontosít;
   • Jó választék (3 textúra, 64 szín);
   • stílusos design;
   • elfogadható ár.

   Hátrányok

   • Sok utánzat a hazai piacon.

   A legjobb feszített mennyezetek szatén

   A súlytalanság, az eredeti textúra és a szatén szín a szatén feszített mennyezetek fő előnyei. Természetes anyagokat, például selymet, gyapjút és pamutot használnak a szövetek előállításához. A szálak csavarodnak és összefonódnak, hogy ragyogó struktúrát alkossanak. A szakemberek azonosítottak egy olyan márkát, amely szatén bevonatokat gyárt.

   Arridel

   Értékelés: 4.8

   ARRIDEL.webp

   A szakértők az Arridel Satin feszített mennyezeteket a megbízhatóság és az esztétika mércéjeként határozzák meg. Ma senki a világon nem tudja elérni egy francia gyártó szintjét. Az orosz fogyasztóknak széles színválasztékot kínálnak, ahol a legigényesebb vásárlók is megtalálják a számukra megfelelő színeket. Az Arridel feszített mennyezetek alkalmasak stúdiókba, éttermekbe és nappalikba. A mennyezet felülete természetes fényben, de mesterséges megvilágításban is vonzónak tűnik a töredezett fényvisszaverődésnek köszönhetően. az anyag hangelnyelési együtthatója kicsi (0,4).

   A márka ebben a kategóriában a tartósság (akár 50 év), a környezetbarát (A) és a nagyfokú tartósság minősítésének győztese lett. Hátránya a magas ár és a keskeny sávszélesség (legfeljebb 220 cm).

   Előnyök

   • nemes ragyogás;
   • tartósság;
   • környezetbarátság;
   • selymes szerkezet.

   Hátrányok

   • magas ár;
   • keskeny pengék.

   A legjobb szövet stretch mennyezetek

   A szövet alapú feszített mennyezetek a gitt hatás miatt keresettek. A szövet poliuretánnal impregnált poliészterből készült. Az anyag hátránya a magas ár. A szakértők több márkát is kiemeltek.

   C

  • pso

   Értékelés: 4.9

   C<li></div><p>PSO.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/11016666194111-1415.jpg” height=”322″ title=”C</p><li>PSO.webp”></p><p>A feszített anyagú mennyezetek terén világelső C</p><li>pso. A francia vállalat 1997-ben kezdte meg tevékenységét, és termékei azonnal népszerűvé váltak. A szakértők kiemelik a szövetpengék tulajdonságait, például a kiváló minőséget, a sokoldalúságot és a tartósságot. A gyártó az orosz fogyasztók számára a textúrák és színek széles választékát kínálja. A zökkenőmentes fehér felületek harmonikusan illeszkednek egy klasszikus belső térbe. A fényes vagy színes anyagok egyedi hangulatot kölcsönöznek a szobának. Speciális igények esetén a katalógusban antibakteriális, nedvesség- és szennyeződésálló lapok találhatók. A minőséget ISO 9001 tanúsítványok igazolják.</p><p>A márka a rangsorunk győztese, t. . A felhasználók nem panaszkodnak a minőségre.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>magas minőség;</li><li>tartósság;</li><li>nedvességállóság;</li><li>környezetbarát.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas ár.</li></ul><h3>Cerutti Következő</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=CERUTTI NEXT.webp

   A Cerutti Next szövetből készült feszített mennyezetek eredetiségükkel tűnnek ki. Az olasz gyártó nagy hangsúlyt fektet a többrétegű akusztikai kialakításra. Az akár 5 m szélességű, többrétegű, zökkenőmentes szövedék kiemelkedik a versenytársak akusztikai bevonatai közül. A szövet hátoldala polimerréteggel van ellátva, míg az elülső oldal standard matt kivitelben készül. A szakértők szerint a márka magas helyet érdemel a minősítésünkben az egyediség, a nedvességgel és a fagygal szembeni nagyfokú ellenállás, a tartósság miatt. A feszített mennyezet nem csak a hangszigetelés problémáját oldja meg, hanem csökkenti a hőveszteséget is a szobában.

   Az olasz márkát a hazai felhasználók visszajelzései akadályozták meg abban, hogy megelőzze a piacvezetőt. Elégedetlenek a kellemetlen gumiszaggal, amelyet hosszú ideig árasztanak.

   Előnyök

   • jó hangszigetelés;
   • csökkentett hőveszteség;
   • tartósság;
   • nedvesség- és fagyálló.

   Hátrányok

   • rossz szag.

   Descor

   Értékelés: 4.7

   DESCOR.webp

   A német Descor cég olyan textilmennyezeteket gyárt, amelyek sikeresen ötvözik a megfizethető árat a kiváló műszaki jellemzőkkel. 3,2m és 5,2m közötti szélességben kapható. A legtöbb nappaliban, akkor hozzon létre egy gyönyörű zökkenőmentes mennyezet befejezni. A szakértők a márkát a környezetvédelmi és tűzvédelmi értékelésünkbe bevonták. Az anyag alacsony súlya segít a profil megtakarításában. A Descor szövetek védettek a hamisítás ellen, a csíkokon a “D-Premium Made in Germany” felirat van feltüntetve.

   A német gyártó gyenge pontja a szövetek szerény választéka. Az orosz fogyasztók számára csak 30 szín áll rendelkezésre. A felhasználók kedvelik az anyag rugalmasságát, amely könnyen alakítható összetett formákba.

   Előnyök

   • megfizethető ár;
   • Német minőség;
   • környezetbarátság;
   • easy.

   Hátrányok

   • szerény színválaszték.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: