15 legjobb lézeres távolságmérő

A lézeres távolságmérők nagyon népszerűek a hazai ügyfelek körében. Egyes ügyfelek felújításhoz és építéshez használják az elektronikus eszközt, mások szabadidős tevékenységekre használják, a készüléket a hadsereg is használja. A különböző célokra szánt modellek jelentősen eltérnek műszaki paramétereik és funkcionalitásuk tekintetében. Ennek megfelelően az árak között nagy különbségek vannak. A pénzpazarlás elkerülése érdekében a szakértők azt javasolják, hogy több pontra is figyeljünk oda.

A lézeres távolságmérő kiválasztási kritériumai

 1. Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy eldöntse, hogy a munkamérési tartomány. A belső munkák elvégzésére egy olyan eszközzel van lehetőség, amelynek maximális hatótávolsága 40-50 m. A fontos kritérium itt a minimális mérési távolság.
 2. PontosságA mérőeszköz a mérendő tartománytól függ. Minél magasabb, annál kisebb lesz a pontosság. Csak a professzionális modellek 1-2 mm-es hibával rendelkeznek.
 3. Építési vagy kültéri használat esetén a távolságmérő tartóssága a következőktől függlezárt ház. Lehetőleg több mint 54 IP védettségű elektronikus egységek.
 4. Az állvány hasznos opció a hosszabb távolságmérő működtetéséhez. Egyes modelleknél ez a tartozék a csomagban található, más gyártók külön csatlakozót készítenek az állványhoz való csatlakoztatáshoz.
 5. Funkcionális tartalomattól függ, hogy mire használják. Otthona felújítása egy egyszerű eszközzel, mindössze egy számológéppel végezhető el. A komoly vadászok viszont olyan lézeres modelleket választanak, amelyek képesek érzékelni a mozgó tárgy távolságát, majd kiszámítani a lövedék röppályáját. Az építők értékelik a terület, térfogat, szögek stb. kiszámítására alkalmas modelleket. .

A legjobb lézeres távolságmérők kiválasztása. A pályázók kiválasztásánál a következő szempontokat vették figyelembe

 1. a műszer rendeltetésszerű használata;
 2. műszaki paraméterek;
 3. ár;
 4. szakértői vélemény;
 5. vásárlói visszajelzés.

A legjobb mérőeszközök rangsora

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb távolságmérő otthoni használatra 1 Makita LD080PI 10 910 €
2 LEICA DISTO D2 ÚJ 12 792 €
3 BOSCH GLM 500 5 209 €
4 Makita LD030P 4 740 €
5 Xiaomi Duka LS-P lézeres távolságmérő 1 520 €
A legjobb professzionális lézeres távolságmérők 1 Leica Disto D510 17 113 €
2 BOSCH GLM 250VF 25 146 €
3 Stabila LD 520 36 880 €
4 BOSCH GLM 120 C 17 059 €
5 Leica DISTO X310 19 850 €
6 FLUKE 424D 16 670 €
7 Condtrol XP4 Pro 13 000 €
8 BOSCH GLM 80 + R 60 Professional 14 290 €
A legjobb távolságmérő szabadtéri tevékenységekhez 1 Nikko Stir
 • Távolság 15-1200 méter
 • 18 890 €
  2 ADA Shooter 400 7 196 €

  A legjobb mérőeszköz otthonra

  Az otthoni távolságmérő szerepét egyszerű és megfizethető eszközökkel lehet sikeresen játszani. A szobák átalakítására, berendezésére és felszerelésére is felhasználhatók. Kiemelkedő műszaki jellemzőkkel és magas funkcionalitással nem rendelkező modellek. A szakértők a következő modellekre hívták fel a figyelmet.

  Makita LD080PI

  Értékelés: 4.7

  Makita LD080PI

  Japán lézeres távolságmérő az egyik legmagasabb minőségű háztartási. Képes akár 80 m-es távolságok mérésére, értékek összeadására és kivonására, egy tárgy területének kiszámítására és a magasság meghatározására. Három referenciapont választható. Az otthoni lézer kiemelkedik a nagy pontosságú 1.20 memória kapacitással rendelkezik. Praktikus a legutóbbi mérési adatok mentéséhez és gyors felidézéséhez, ha elfelejtené leírni őket – nem kell újra mérni. A lézer a már mellékelt két elemmel működik. Hordtáskával és rögzítő konzollal is ellátva. Kulcszár és időzítő a felhasználó rendelkezésére áll, hogy megvédje az önkisülés ellen inaktivitás esetén. A vélemények szerint a lézer könnyen beállítható, köszönhetően a gombokon lévő rajzoknak, nem pedig az angol nyelvű feliratoknak.

  A távolságmérő tulajdonosok szeretik a kényelmes formát. Két homorú oldalával jól fekszik a kézben, és még intenzív használat során sem lehet leejteni. A lapos, sima felületű billentyűk lehetővé teszik a könnyű hüvelykujjal történő lenyomást. A lézeres modellt ajánljuk, ha sok munkája van – nagyon praktikus a mérés, különösen a folyamatos mérési funkcióval.

  Előnyök

  • informatív képek a gombokon;
  • elemeket tartalmaz;
  • Ergonomikus formafaktor;
  • nagy pontosság 1.5 mm.

  Hátrányok

  • Csak 20 emlék.

  LEICA DISTO D2 ÚJ

  Értékelés: 4.6

  LEICA DISTO D2 ÚJ

  A népszerű LEICA DISTO D2 otthoni távolságmérő frissített változata a második helyezett. 100 m hosszú és 1,5 mm-es pontossággal mérhető. Nem rosszabb a vezető modellnél a minimális mérési távolságban (5 cm). A magas ár viszont megakadályozta, hogy a készülék győztessé váljon. A mérő Bluetooth-on keresztül összekapcsolható a mobiltelefonjával az adatátvitelhez. Kompakt, kényelmesen elfér a kezében, és csak 2 elemet igényel.

  Használja a mérőeszközt különböző környezetekben, a ház védelmet nyújt a por és a nedvesség ellen, nem fél a hőmérséklet-változásoktól. A konzol jelenléte lehetővé teszi a mérőműszer bármilyen szögben történő elhelyezését.

  Előnyök

  • nagy mérési tartomány;
  • Bluetooth funkció;
  • por- és nedvességvédelem;
  • nagy pontosság;

  Hátrányok

  • magas ár.

  BOSCH GLM 500

  Értékelés: 4.5

  BOSCH GLM 500

  Az 50 méteres lézeres otthoni távolságmérő, amelynek minimális mérési hossza 5 cm, nagy pontosságú 1.5 mm, ami igaz, és számos vélemény megerősíti. Ha milliméterre pontos adatokat szeretne (konyhai munkalapok mérése, mennyezeti elemek kivágása stb.), akkor nem kell hamis értéket adnia a készüléknek. .), ez a legjobb. Három referenciapontot biztosít a működéshez. A beépített memória lehetővé teszi, hogy gyorsan “lőjön” egy lézersugarat a kívánt falra, majd könnyen rögzítsen mindent a notebookjában. Különösen praktikus magasban végzett munkáknál, hogy egy kézzel lehessen tartani a létrát. Nagyon kis súlyú – 100 g, így nem nyom sokat az ingzsebben. De tok nélkül kerül értékesítésre, így a szállításhoz és tároláshoz külön kell megvásárolnia egy tokot vagy ceruzatartót.

  A tulajdonosok visszajelzései dicsérik a színes kijelzőt, amely javítja az érzékelést. Sötét szobában jobban mutatja a számokat. Vízszintes méréskor a képernyő automatikusan elfordul, így nem kell a fejét döntenie. Így elkerülhetők a rossz szögben a kijelzőre nézéskor fellépő leolvasási hibák.

  Előnyök

  • Könnyű súly 100 g;
  • háttérvilágítású színes képernyő;
  • Kényelmes gumírozott gombok;
  • 2 év garancia;
  • 1 pontosság.5 mm.

  Hátrányok

  • maximális mérési idő 4s;
  • tok nélkül érkezik.

  Makita LD030P

  Értékelés: 4.4

  Makita LD030P

  A legjobb távolságmérő beltéri munkákhoz a Makita LD030P lehet. A megfizethető készülék pontos méréseket biztosít 20 cm és 30 m közötti tartományban. 2 másodperc alatt végezhet méréseket és láthatja az eredményeket a háttérvilágítással ellátott kijelzőn. A kompakt és könnyű (90 g) mérőeszköz nemcsak távolságok mérésére, hanem egyszerű matematikai műveletek (összeadás, területszámítás) elvégzésére is alkalmas. A gyártó a készülék biztonságos szállításáról a tok és az elemek biztosításával gondoskodott.

  A háztartási felhasználók megjegyzik a könnyű kezelhetőséget, a mérő jól kézre áll, a vezérlés 3 nagy gomb segítségével történik.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • könnyű használat;
  • Kompakt és könnyű;

  Hátrányok

  • Extra funkciók hiánya;
  • Szerény műszaki paraméterek.

  Xiaomi Duka LS-P lézeres távolságmérő

  Értékelés: 4.3

  Xiaomi Duka LS-P lézeres távolságmérő

  Az egyre népszerűbb kínai Xiaomi márka 40 m-es lézeres távolságmérővel kínálja a lézeres távolságmérőjét. A mérési idő az egyik leggyorsabb, 0.2 . Egy kis mérőműszerben már beépített akkumulátor van, és bármilyen USB-porttal rendelkező eszközről tölthető. A készülék a hossz és a pont közötti távolságon kívül képes kiszámítani a térfogatot, a szögeket és a területet is. Minden adat a mini kijelzőn jelenik meg, amely mérete ellenére nagyon informatív. A vélemények szerint a lézersugár jól látható, és az akkumulátor hosszú ideig tart.

  A mérőműszer kompakt méretével érdekes, és csak 30 g súlyú. Nem nagyobb, mint egy hüvelykujj. Praktikus, ha a munkája megköveteli, hogy sokat hordja magával – nem kell kivennie a zsebéből. Ideális kerítések, kerítések hosszú távú munkáihoz is., könnyen kézben tartható. A zsebek nem húzhatók ki, még nyári ruházatban sem, és a test dőlése miatt nem veszíthetők el véletlenül a zsebek. A háztartási lézer az egyik legkisebb – 1 mm-es – tűréshatárral is kitűnik, ami azt jelenti, hogy nagyon pontos munkákhoz (csuklós bútorok, konyhai motorháztető stb. rögzítéséhez szükséges lyukak jelölése) alkalmas. .).

  Előnyök

  • egyszerű, egygombos működtetés;
  • informatív kijelző;
  • Minimális hiba 1 mm;
  • Távolság 40 méter;
  • Beépített újratölthető akkumulátor.

  Hátrányok

  • kis számok a képernyőn;
  • Alig látható akkumulátor ikon.

  A legjobb professzionális lézeres távolságmérők

  A távolságmérők műszaki paramétereivel és funkcionalitásával szemben a legmagasabb követelményeket a professzionális építők támasztják. Ezeknél az alkalmazásoknál fontos a hatótávolság, a pontosság és a komoly matematikai számítások lehetősége. A legjobb modellek a következők.

  Leica Disto D510

  Értékelés: 4.9

  Leica Disto D510

  A Leica Disto D510 lézeres távolságmérő legfontosabb előnyei a versenytársakkal szemben a teljesítménye és a sokoldalúsága. A Bluetooth Smart elengedhetetlen; ennek az opciónak köszönhetően a mérési eredmények elemzése mobiltelefonon vagy táblagépen is lehetséges. A készülék képes az IOS és Android operációs rendszerek alkalmazásainak használatára. A műszaki jellemzőket tekintve a nagy mérési tartomány (200 m), a nagy pontosság (1 mm), a kis súly (198 g), a nagy mérési tartomány (200 m), a nagy pontosság (1 mm) és a kis tömeg (198 g) jellemzi.

  A minősítés győztese teljes körű opcionális funkciókkal rendelkezik. Ezek a következők: háttérvilágítású színes kijelző, ütésálló ház, szögszámítási funkció, Bluetooth, jelölési mód, állványra rögzíthető eszköz.

  Előnyök

  • a funkciók teljes skálája;
  • alacsony súly;
  • megbízható és hosszú élettartamú;
  • Jó műszaki jellemzők;

  Hátrányok

  • magas ár.

  OSCH GLM 250VF

  Értékelés: 4.9

  BOSCH GLM 250VF

  A professzionális BOSCH GLM 250VF készülék a legnagyobb mérési tartományban van. Hatótávolsága 250 m-re van korlátozva. És 1 mm-es pontossággal működik. A készülék egy távcsővel rendelkezik, amely megkönnyíti a sugár célba juttatását. Annak érdekében, hogy a kijelző tiszta időben ne csillogjon, a gyártó nagyméretű üveglencsével látta el. A mérő elvégezheti a szint funkcióját, a hiba csökkentése érdekében jobb, ha állványra állítja, amely tartalmazza a készüléket. A belső memória képes tárolni az utolsó 30 mérést.

  A BOSCH GLM 250VF távolságmérő győztese a funkcionalitás és a súly (240 g) tekintetében engedményeket tesz. Igen, és 4 elemre van szüksége a működéshez. Tartalmazza a hordtáskát és a csuklópántot.

  Előnyök

  • nagy mérési tartomány;
  • szép csomag;
  • nagy pontosság;

  Hátrányok

  • korlátozott funkcionalitás.

  Stabila LD 520

  Értékelés: 4.8

  Stabila LD 520

  Nagyon gyorsan és pontosan mérhet az építkezésen a Stabila LD 520 Professional mérővel. A készülék számos dizájnújítás miatt került a rangsor első három helyezettje közé. A szakértők dicsérik a digitális tárgyazonosítást 4x-es zoommal, a jól látható vörös fénysugarat, a jól látható színes kijelzőt és a minden időjárási körülmények között használható nagy felbontású kijelzőt. A haladó felhasználók a készüléket a Bluetooth Smart segítségével történő kényelmes adatátvitel miatt is kedvelik. A beépített számológép megkönnyíti mindenféle matematikai számítás elvégzését.

  Technikailag a távolságmérő hibátlannak tűnik. 200 m-es maximális mérési tartomány mellett a hiba mindössze 1 mm. Az eszköz sok pozitív visszajelzést kapott az építőipari dolgozóktól.

  Előnyök

  • Nagy mérési sebesség (1s);
  • Bluetooth Smart;
  • digitális azonosítás

  Hátrányok

  • gyenge felszereltség.

  BOSCH GLM 120 C

  Értékelés: 4.7

  BOSCH GLM 120 C

  Professzionális mérőeszköz 120 m-es távolságok mérésére tervezve. A pontosság legfeljebb 1 %-kal változhat.5 mm. A kézművesek a véleményekben szeretik a könnyű használatot egy olyan távcsővel, amely úgy működik, mint egy videokamera. Ha megtalálta a kívánt tárgyat a képernyőn, leállíthatja és elindíthatja a lézersugarat. Gyorsabb, pontosabb munkát tesz lehetővé nagyobb területeken. A távolságmérő egy szorosan illeszkedő hordtáskában van, amely praktikus a gyakori szállításhoz. A csuklópánt megakadályozza, hogy a drága készülék véletlenül kieszen a kezéből. A nagyméretű kijelző minden értéket jól láthatóvá tesz. Bluetooth kapcsolat a laptophoz a közvetlen megjelenítéshez és a számítási táblázatokhoz. Terepi munkavégzéskor az összes mérés az 50 cellás memóriában tárolódik – a leolvasások bármikor elvégezhetők.

  A mérőműszer be van jegyezve az állami mérőeszköz-nyilvántartásba, és alkalmas szakértői értékelésre. A lézeres műszer megbízhatónak és pontosnak tekinthető, ezért hivatalos dokumentumként használható a bírósági eljárásokban és a szakértői jelentésekben. Alkalmas olyan mérési alkalmazásokhoz, mint például gépjárműbalesetek, épületek tervezése vagy természeti és ember okozta károk értékelése (ahol kártérítési perek vannak folyamatban).

  Előnyök

  • Megjelenítés közvetlenül a laptop képernyőjén;
  • összecsukható állvány a szögekből történő méréshez;
  • beépített újratölthető akkumulátor;
  • Tépőzáras tok mellékelve.

  Hátrányok

  • Nehezebb, mint mások – 210 g;
  • A biztonsági üveg egy része gyorsan leválhat.

  A Leica DISTO X310

  Értékelés: 4.7

  Leica DISTO X310

  A távolságmérő vörös lézerrel működik, és 120 m távolságból talál el. 150 m hatótávolság, ha reflektort használnak. A pontosság ebben az esetben legfeljebb 1.5 mm, így a készülék robusztusnak tekinthető. 4 referenciapontot biztosít a kényelem érdekében, így a nehezen hozzáférhető helyeken, pl. egy sarokból is könnyen mérhetővé válik. A mérő két mellékelt elemmel működik. A gyártó egy védőtasakot és egy csuklópántot is biztosít. Rendelkezésre álló funkciók: Folyamatos mérés, Pitagorasz-számítás, szög, terület, térfogat, jelölés kiszámítása. Ha hosszabb ideig nem használja a gépet, az automatikusan kikapcsol, hogy energiát takarítson meg. A tulajdonosok visszajelzései szerint tetszik, hogy a képernyőn megjelenik a mérési pont képe. Ez megakadályozza, hogy hibát kövessen el, ha szögből történő leolvasáskor elfelejti kicsavarni a konzolt.

  A távolságmérő készüléket a szakértők az ütésálló burkolatáért emelték ki. Vastag oldalsó párnákkal van ellátva, és jól ellenáll az eséseknek. Még jobban le van zárva, mint más típusok (IP65 vs. IP54), ami azt jelenti, hogy a kijelző alatt nem gyűlik össze a por, és a mérő erős esőben is használható.

  Előnyök

  • informatív rajzok a képernyőn;
  • Támogatja a jelölési módot;
  • ütésálló burkolat;
  • 4 referenciapont;
  • hordtáska és zsinór mellékelve.

  Hátrányok

  • Csak 20 cellás memória.

  FLUKE 424D

  Értékelés: 4.7

  FLUKE 424D

  A mérő mérete 127h56h33 mm, súlya 158 g. A lézeregységgel akár 80 m-es távolságig, a lézerfényt erősítő reflektorral pedig akár 100 m-es távolságig is képes mérni. Három referenciapontot biztosít. Az eredményekre való felkészültség és egyéb figyelmeztetések hallhatóak a varázsló jobb interakciója érdekében. A mérő támogatja a folyamatos mérést, a terület- és szögszámítást, az összeadást és kivonást. Állványmenetet biztosít a hosszabb használathoz. A gombok védelme a véletlen gombnyomásoktól. Az építőket érdekelni fogja az iránytű funkció, amely megkönnyíti a terv ellenőrzését a rajzolt projekttel szemben, amikor a terv egyes elemeit a földre akarja helyezni. Az ajánlások azt mutatják, hogy a professzionális lézermodellre megadott összes specifikáció igaz.

  A szakértők kiemelték a professzionális modellt a nagy, 1 mm-es pontossága miatt. Ez lehetővé teszi a készülék használatát olyan helyeken, ahol az eredmények különösen igényesek. A mérőműszer államilag is regisztrált, és az igazságügyi orvosi vizsgálatok során hivatalos mérőeszközként használható. A beépített dőlésjelző megakadályozza a hibás mérések szögben történő elvégzését.

  Előnyök

  • A készenlét hangjelzése;
  • háttérvilágítású képernyő;
  • használaton kívül kikapcsol;
  • Állami jóváhagyás;
  • 1 mm pontosság.

  Hátrányok

  • Egyeseknél a következő méréskor visszaállítja a referenciapontot – minden alkalommal újra kell állítani.

  Condtrol XP4 Pro

  Értékelés: 4.7

  Condtrol XP4 Pro

  A professzionális lézeres készüléket 150 m-es távolságok mérésére tervezték. Bluetooth-on keresztül párosítható a telefonjával, ahol az alkalmazás lehetővé teszi a mérés megjelenítését fényképek és rajzolt vonalak mellett. Ez nagyon praktikus, hogy később ne zavarodjon össze, ha sok munkát kell elvégezni. A minimális mérési távolság 5 cm, és a referenciapont négy különböző beállítás közül választható ki. Kijelző háttérvilágítás és hangjelzés a könnyebb kezelhetőség érdekében. A vezeték nélküli kapcsolaton kívül a mérő USB-kábelen keresztül is csatlakoztatható a számítógéphez. Ezt azok a szakemberek értékelik, akiknek adatokat kell beírniuk a táblázatokba a későbbi számításokhoz. A kéttengelyes dőlésmérő növeli a lézeregység képességeit. A beépített 800 mA/h újratölthető akkumulátor hosszú élettartamot biztosít. hordtáska és heveder már mellékelve.

  A visszajelzések szerint a mérő -20 fokos hőmérsékleten is jól teljesít. A termékre érdemes odafigyelni azoknak, akik gyakran végeznek méréseket a szabadban, rossz időjárási körülmények között. A tulajdonosok szeretik a beépített digitális kamerát is, amely akár 8-szoros nagyítással rendelkezik. Segít a lézermutató pontos célzását a célpontra, ha nagy területet mérünk.

  Előnyök

  • négy referenciapont;
  • 150 m hatótávolság;
  • Digitális fényképezőgép akár 8-szoros nagyítással;
  • jól működik akár -20 fokos hőmérsékleten is.

  Hátrányok

  • Az elvégzett méréseket nem lehet törölni a memóriából – fokozatosan törlődnek, ahogy újabbak érkeznek;
  • nem mindenki képes a távolságmérő és a PC összekapcsolására.

  BOSCH GLM 80 + R 60 Professional

  Értékelés: 4.7

  BOSCH GLM 80 + R 60 Professional

  A német cég egy 80 m-es mérési tartományú professzionális távolságmérő készüléket kínál reflektor nélkül. 4 referenciaponttal és az 5 cm-es és azon túli mérés képességével. 1-nél kisebb pontosság.5 mm. Ha a technikusnak vízszintesen kell tartania a készüléket, de a mennyezet vagy a cső közelsége miatt nem tud belenézni a képernyőbe, a készülékház elfordítható a készülék felé. A kijelző is forog, így az eredmény könnyen leolvasható. Háttérvilágítású színes LCD-monitorral felszerelt a könnyű kezelhetőség érdekében gyenge környezeti fényviszonyok mellett is. A professzionális Bosch távolságmérő sorozat régebbi modelljeihez hasonlóan ez is államilag regisztrált. USB újratölthető akkumulátor már mellékelve.

  A lézeres modell különlegessége a vezetősín. A mérőműszert speciális hornyokba helyezik és rögzítik rajta. A két buborékos szintezővel pontosan beállítható a vízszintes vagy függőleges igazítás a lézersugár helyes irányának biztosítása érdekében. A vezetősín is lehetővé teszi a mérőeszköz használatát a lejtők felrajzolásához.

  Előnyei

  • négy referenciapont;
  • beépített akkumulátor;
  • 1 pontosság.5 mm;
  • Kényelmes gumírozott gombok;
  • forgatható kijelző.

  Hátrányok

  • Nincs beépített lejtésérzékelő.

  A legjobb távolságmérő szabadtéri tevékenységekhez

  A lézeres távolságmérőket a szabadidős tevékenységek során is használják. Egyesek a távolságot sportolási szempontból határozzák meg, mások a fenevad pontos eltalálásának optimális pillanatát. A rangsor két funkcionális modellje a következő.

  Nikko Stir
 • ng NSLRF603 távolság 15-1200m
 • Értékelés: 4.9

  Nikko Stir<li></div><p>ng NSLRF603 tartomány 15-1200m” src=”/wp-content/uploads/2023/04/5161616666194051-9915.jpg” height=”420″ title=”Nikko Stir</p><li>ng NSLRF603 távolság 15-1200m”><p>Az aktivitás távolságmérő a szem számára biztonságos 905 nm-es lézersugárral (hullámhossz) működik, ezért alkalmas az okuláron keresztül történő folyamatos megfigyelésre. Ha pontosabb célzásra van szükség, a kép elektronikusan 6-szorosára nagyítható. A maximális távolságmérő távolság 1200 m. Minimális mérések 15 m-től végezhetők. 3 V-os CR2 elemmel működik, amely 5000 méréshez elegendő energiát biztosít. Ha a készüléket 10 másodpercig nem használják, automatikusan kikapcsol. A por- és vízálló ház praktikus a halászathoz, vadászathoz és túrázáshoz. A gumírozott bevonat fodrokkal biztosítja a biztonságos fogást. A digitális távolságmérő beépített automatikus zászlóérzékeléssel rendelkezik, ami katonai célokra a szárazföldön és a tengeren egyaránt praktikus. A célzási retikula megkönnyíti a tárgy megcélzását.</p><p>A turisták és a vadászok a véleményekben szeretik a távolságmérő nagy mérési sebességét. Minden számítás (lézersugár áthaladás 1.2 km egy irányba, visszaút és számítás) kevesebb, mint 1 másodpercig tart. A lézeres monokulár alacsony, 1 m-es pontosságot is kínál. Akár 1 km távolságban lévő állatot is megcélozhat, és még mindig pontos becsléseket kaphat a szélerősségről.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Csúszásgátló párnák a házon;</li><li>hurkok a nyakláncon való felakasztáshoz;</li><li>Mérési tartomány 1200 m;</li><li>A kép akár 6-szorosra is nagyítható.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nagyméretű 106x73x41 mm.</li></ul><h3> ADA Shooter 400</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=ADA Shooter 400

  Az ADA Shooter 400 a második helyen áll a rangsorban, mert széleskörű képességei miatt. Sportolók és edzőik, vadászok és utazók tulajdonában van. A mérési tartomány 0,6 m-től 400 m-ig terjed, és a célpontok akár 300 km/h sebességgel is mozoghatnak. Az okulárnak köszönhetően a mérőműszer lehetővé teszi, hogy egyszerre mérjen és megfigyeljen. Használata nagyon egyszerű, a testen két gomb található. Infravörös lézerrel céloznak meg egy tárgyat, ami nem ijeszti meg a vadállatot, mint a jelölőpont.

  A Meter nem tudott nyerni a kategóriában a nagy pontosság (1 m) miatt. Ergonómiája és alacsony, 185 g-os súlya miatt öröm a használata.

  Előnyök

  • Távolságbecslés egy mozgó tárgyhoz képest;
  • könnyű használat;
  • elfogadható ár;

  Hátrányok

  • nincs belső memória;
  • Nincs állványaljzat.
  Olvasson tovább  Kézi vice: Előnyök, hátrányok és fajták
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: