15 legjobb zuhanykabin cégek

Bolygónk lakóinak modern generációja aktív életet él. Néha még arra sincs elég idő, hogy nyugodtan megfürödjünk. Ezért egyre több lakás- és háztulajdonos részesíti előnyben a zuhanyzókat. Kompakt méretűek, és a funkciók széles skálájának köszönhetően lehetővé teszik a pihenést, még álló helyzetben is. A zuhanykabinok nemcsak méretben, hanem esztétikailag is felülmúlják a klasszikus fürdőkádakat. A gyönyörű üvegpanelek és a hangulatos világítás igazi műalkotássá varázsolja a mosdófülkét. Számos hazai és külföldi gyártó értékesíti termékeit az orosz piacon. Szakértőink ajánlásai segítenek azoknak, akik a közeljövőben zuhanykabint vásárolnak.

ajánlások a zuhanykabin kiválasztásához

Különleges tervezési jellemzők.A zuhanykabin egyik első jellemzője, amelyre a potenciális vásárlóknak figyelmet kell fordítaniuk, a kialakítás.

 1. A zárt típus egy lezárt kapszula. Tálcából, karosszériából, ajtóból és mennyezetből állnak. Ezek a zuhanykabinok nemcsak a fürdőszobákban, hanem a gázkazánokkal vagy kazánokkal egy helyiségben is felszerelhetők.
 2. A nyitott modelleknek nincs mennyezete. Így a gőz és a vízpermet a fülkén kívülre távozhat. De az ilyen termékeket az alacsonyabb ár vonzza.

Tálca.minden zuhanykabin alapja egy zuhanytálca. A gyártók zománcozott acélt, öntöttvasat, kerámiát és ABS műanyagot használnak ehhez az elemhez. De a legnépszerűbb termékek manapság az akril vagy a kultúrmárvány zuhanyzótálcák.

Biztonság.Nehéz elképzelni egy zuhanykabint üvegajtók nélkül. A felhasználók maximális biztonságát a nagy falvastagságú (6 mm) modellek biztosítják. Még jobb, ha a gyártó fokozott tartósságú hőálló üveget használ.

Funkcionalitás.A modern zuhanykabinok nem csak egy keverőcsappal és egy “esőztető zuhanyfejjel” vannak felszerelve. A már megszokott opciók: megvilágítás, időzítő, érintőképernyős kijelző, szellőztetés, pezsgőmasszázs… A zuhanykabinban egyszerre hallgathat rádiót, elvégezhet számos vizes eljárást, és telefonálhat. A lehetőségek száma évről évre nő, és sok közülük már az alapváltozatban is megjelenik.

Vezérlők. A zuhanykabin kiválasztásakor a következő szempontokat is figyelembe kell venni.

 1. A mechanikus modellek egyszerűek és szerények. Ezek gyakran megtalálhatók az olcsó zuhanykabinokban.
 2. Elektronikus vezérlés a maximális felhasználói kényelemért. de bonyolultabb a csatlakoztatásuk és drágábbak.

Ebben a felülvizsgálatban kiválasztottuk a 15 legjobb zuhanykabin márkát. Minden vállalat Oroszországban értékesíti termékeit. Az expertológia szerkesztősége a szakértői vélemény alapján, a hazai felhasználók visszajelzéseit is figyelembe véve állította fel a rangsort.

A legjobb zuhanykabin márkák rangsora

JelölésszékhelyGyártóértékelés
A legjobb zuhanykabin márkák rangsora1Frank5.0
2Timo4.9
3IDDIS4.8
4Orans4.7
5Lagard4.6
6Grossman4.5
7WELTWASSER4.4
8IDO4.3
9Bandhours4.2
10Luxus4.1
11APPOLLO4.0
12AM.PM4.0
13Edelform4.0
14Niagara4.0
15Triton3.9

Frank

Értékelés: 5.0

Az IDDIS védjegyet az orosz OOO SKL vállalat 2004-ben jegyeztette be. Az alkotók nemes célt követtek – hogy hazánk lakosai számára megfizethető áron minőségi szanitereket biztosítsanak. A hatalmas áruválasztéknak (kb. 1500 tétel) és a hatékony minőségellenőrzési rendszernek köszönhetően a gyártó rövid idő alatt népszerűvé vált Oroszországban. A szakértők úgy vélik, hogy a hazánkban található gyártóüzem modern és rendkívül hatékony. Minden termék megfelel a nemzeti GOST és az európai minőségi szabványok követelményeinek.

Az igényes ügyfelek számára az IDDIS zuhanykabinok fő előnyei a mély zuhanytálca, a megfizethető ár és a modern design. A felhasználóknak hiányzik néhány tartozék (horgok a flanelhez).

Előnyök

 • különböző modellek;
 • kiváló minőségű szerelvények;
 • megfizethető árak;
 • modern design.

Hátrányok

 • gyenge felszereltség.

Orans

Értékelés: 4.7

Orans

A német Orans cég 1998 óta van jelen a piacon. Ez a fiatal márka a szaniter termékek széles skáláját sajátította el, a zuhanykabinoktól az elektronikus WC-kig. Ma a csoport egy németországi és 4 kínai gyárral rendelkezik. Vannak gőzölős és gőz nélküli zuhanyok, kerámia, akril és SMC zuhanytálcák, zuhanykabinok és egyéb modern bútorok. A termékek nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek, és több mint 50 országba szállíthatók.

A márka egy lépésre áll meg az instabil minőség piedesztáljától. Egyes felhasználóknak hosszú ideig tartó zuhanyzásuk van, állásidő nélkül. Más fogyasztók megbízhatatlan csapokra, csapdákra és rossz összeszerelésre panaszkodnak.

Előnyök

 • a lehetőségek sokfélesége;
 • számos funkció;
 • könnyű telepítés;
 • megfizethető árak.

Hiányosságok

 • inkonzisztens minőség.

Lagard

Értékelés: 4.6

Lagard

A német Lagard céget Európa legrégebbi szaniteráru gyártójának tekintik. 1921-ben Max Lagarde vízvezeték-szerelő műhelyt nyitott, ahol fémtermékeket készített. Egy éven belül azonban egyértelmű szakosodás alakult ki a szaniter berendezések gyártására. Amikor az alapító fia, Christian átvette a vezérigazgatói posztot, a márka tovább szűkítette fókuszát a zuhanyzókra és fürdőkádakra. A szakértők szerint az orosz felhasználók értékelik a Lagard szanitereket a szépség, a praktikum és a megbízhatóság miatt.

Ami a hiányosságokat illeti, a magas költségek jelentik a legnagyobb panaszt. A zuhanykabint nehéz összeszerelni és csatlakoztatni szakértői segítség nélkül. A német minőség és a gazdag funkcionalitás azonban a márka előnye.

Előnyök

 • Német minőség;
 • különböző modellek;
 • A funkcionalitás széleskörű;
 • megbízhatóság.

Hátrányok

 • magas ár;
 • összeszerelési nehézségek.

Grossman

Értékelés: 4.5

Grossman

A német Grossman cég megpróbál szaniter berendezéseket készíteni az évszázad számára. A márka termékei megfelelnek a szigorú nemzetközi szabványoknak. A szakértők a gyártó zuhanykabinjait a minőség, a környezetbarátság és a megbízhatóság modelljének tekintik. A magas ár ellenére a márka termékei állandó keresletnek örvendenek hazánkban. Számos modern funkció van. Számos modell állítható lábakkal, rádióval, érintőképernyős vezérléssel és polcokkal van felszerelve. A márka stílusos dizájnja miatt a felmérésünk top 6-os listáján szerepel.

A felhasználók a Grossman zuhanykabinokat a minőségi anyagok, a tiszta összeszerelés és a jó felszereltség miatt dicsérik a véleményekben. Hátrányai az összeszerelési nehézségek és a gombok nagy érzékenysége.

Előnyök

 • Magas színvonalú termelés;
 • széles körű funkcionalitás;
 • stílusos design;
 • környezetbarátság.

Hátrányok

 • magas ár;
 • Nehéz összeszerelni.

WELTWASSER

Értékelés: 4.4

WELTWASSER

A fiatal német zuhanygyártó WELTWASSER 2005-ben kezdte meg a szaniterek piacának meghódítását. Rövid idő alatt a márka megtalálta a helyét, és a fogyasztók száma évről évre nő. A szakértők az európai minőségnek, a praktikus kialakításnak és a könnyű telepítésnek tulajdonítják a sikert. Ma a vállalat 250 embert foglalkoztat, és két gyárral rendelkezik. A vállalat szakértői fáradhatatlanul új modelleket fejlesztenek, amelyek lehetővé teszik az európai és az orosz piacon való sikeres versenyzést. Zuhanyok és tartozékok széles választéka áll rendelkezésre.

A hazai felhasználóknak van néhány észrevétele a WELTWASSER termékekkel kapcsolatban. Ez a varratok és illesztések rossz tömítése, hibás termékek vannak.

Előnyök

 • modern design;
 • könnyű összeszerelés;
 • megfelelő árak;
 • széles választék.

Hátrányok

 • gyári hibák;
 • az illesztések rossz tömítése.

IDO

Értékelés: 4.3

IDO

A finn IDO cég prémium szintű zuhanykabinok gyártására specializálódott. A gazdag, 100 éves múltra visszatekintő vállalat a felhasznált anyagok minőségére összpontosít. Ezért a termékek megbízhatóak és hosszú élettartamúak. A szakértők figyelmet fordítanak az akril zuhanytálca és az edzett üveg sikeres kombinációjára. Az új modellekben megjelent a műmárvány (raklap), amelynek köszönhetően a zuhanykabinok rendkívüli szilárdságot, szépséget és stabilitást nyertek. Az IDO termékek könnyen felismerhetők ötszögletű formájukról.

A tematikus fórumokon a felhasználók a finn kabinokat könnyű összeszerelhetőségük, magas gyártási minőségük és kiváló tömítettségük miatt dicsérik. De a magas ár visszatartó erő a vásárlástól.

Előnyök

 • minőségi anyagok;
 • nagy tartósság;
 • tartósság;
 • felismerhető forma.

Hátrányok

 • magas ár;
 • nincs sok hely a belsejében.

Bandhours

Értékelés: 4.2

Bandhours

A zuhanykabinok vezető gyártója hazánkban a Bandhours. A vállalatot 15 évvel ezelőtt alapították Ivanovóban, a fürdőszobai termékekre összpontosítva. jelenleg Szentpéterváron, Voronyezsben és a moszkvai régióban működnek termelőüzemek. A gyártó katalógusa kellemesen meglep a változatossággal (zuhanykabinok, hidroboxok, bútorok, tükrök, szaniter kerámia). A gyártási láncban jól ismert európai beszállítóktól származó anyagokat és alkatrészeket használnak. A teljes termékcsalád rendelkezik higiéniai tanúsítvánnyal és megfelelőségi tanúsítvánnyal.

A felhasználók elégedettek az elfogadható árral és a kiváló megjelenéssel. azt mondják, hogy a Bandhours zuhanykabinok belsejében korlátozott a hely, ezért nem alkalmasak nagydarab embereknek.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • termékek széles választéka;
 • kiváló minőségű anyagok;
 • 2 év garancia.

Hátrányok

 • kevés hely a kabinban.

Luxus

Értékelés: 4.1

Luxus

A luxustermékeket a cseh Luxus cég gyártja. A szakértők szerint a márka zuhanykabinjainak legjellemzőbb tulajdonságai a magas összeszerelési minőség és az átgondolt kivitelezés. A gyártó közel 25 éve teszi boldoggá a vásárlókat esztétikus szaniter szerelvényekkel. A csehországi zuhanykabinok erőssége a tartós hőálló üveg, valamint a kényelmes ülések és polcok. A legtöbb modell olyan funkciókkal van felszerelve, mint rádió, kijelző, világítás, pezsgőfürdő, ventilátor, samponadagoló stb. .

A hazai felhasználók a cseh zuhanyzókban is találtak néhány hátrányt. Az illesztések nincsenek megfelelően tömítve, és az üvegeket rendszeresen tisztítani kell. A fogyasztók a gyönyörű külsőt és a gazdag funkcionalitást tartják erősségének.

Előnyök

 • Belül rengeteg hely van;
 • gyönyörű design;
 • Bőséges funkcionalitás;
 • bonyolult tervek.

hátrányok

 • szivárgó varratok;
 • Nehézségek az ablakok tisztításában.

APPOLLO

Értékelés: 4.0

APPOLLO

Szakértők szerint a kínai APPOLLO a világ legfejlettebb zuhanykabin gyártója. Mélységeiben számos innovatív technológiát és modern formatervezést fejlesztett ki. Egyes zuhanyzók műalkotásoknak is minősíthetők. A vízkezelés során az ember teljesen ellazulhat és megfiatalodhat. Akár felső kategóriás, akár középáras, kabinjaink rengeteg vonzó tulajdonsággal rendelkeznek. A felhasználók élvezhetik a hidromasszázst, az esőzuhanyt, az ózonozást, a távirányítót, a zenét és a civilizáció egyéb örömeit.

A kényelmes és kényelmes működés mellett a kínai berendezéseknek van néhány hátránya is. Ez egy szerény belső tér, a különleges karbantartás szükségessége és a magas ár.

Előnyök

 • minőségi összeszerelés;
 • rengeteg funkció;
 • gyönyörű megjelenés;
 • innovatív technológiák.

Hátrányok

 • különleges gondoskodás;
 • magas árak.

AM.PM

Értékelés: 4.0

AM.PM

Az AM a legdinamikusabb márka a szaniteriparban.PM. A gyártó 2010 óta van a piacon, de rövid idő alatt nagy magasságokat ért el. A vállalat termékei többször nyertek rangos nemzetközi kiállításokon és versenyeken. Csak 8 év AM szaniterek.A PM több mint 60 formatervezési díjat kapott. A szakértők a márka sikerét sikeres üzleti modelljének tulajdonítják. Saját RD platformon és a legjobb tervezőirodákkal való szoros együttműködésen alapul.

A német zuhanykabinok legfőbb előnye a kompakt és multifunkcionális kialakítás sok háztartási felhasználó számára. A gyakran említett hátrányok a magas ár, a napi tisztítás szükségessége, a szifon hiánya a vízelvezetéshez és a rövid tömlők hiánya.

Előnyök

 • stílusos design;
 • kompakt méret;
 • széles körű funkcionalitás;
 • könnyű összeszerelés.

Hátrányok

 • nincs csapda;
 • magas ár.

Edelform

Értékelés: 4.0

Edelform

A futurisztikus zuhanykabinok az Edelform védjegyévé váltak. megkülönböztető jegye a sötétebb burkolat, a zöld világítás és az átlátszó üvegtáblák. Ez a stílus a márka számos modelljében tükröződik. A szakértők kedvelik az európai minőséget – az alkatrészek többsége spanyolországi és németországi gyárakban készül. A központ a svájci Gossau városában található. A szaniter berendezéseket hazánkban szerelik össze. Az egész termékcsaládot a megerősített zuhanytálca és a nagy falvastagság (6 mm) jellemzi.

Az Edelform termékek iránt még nincs nagy kereslet az orosz fogyasztók körében. A márka széles körű funkcionalitásáról és kényelmes érintőképernyős vezérléséről híres.

Az erősségek

 • egyedi kialakítás;
 • kiváló minőségű anyagok;
 • robusztusság és megbízhatóság;
 • nagyszerű funkcionalitás.

Hátrányok

 • Elérhetőség: Az APPOLLO PM nem kapható az orosz piacon;
 • alacsony népszerűség.

Niagara

Értékelés: 4.0

Niagara

A megfelelő ár és a magas szintű teljesítmény lehetővé tette a koreai márka Niagara a felülvizsgálatunkban. A márka meteorikus felemelkedése a kínai kormány támogatásának köszönhető. A zuhanykabinok számos funkciót kínálnak. A szakértők trópusi zuhanyzót, elektronikus képernyőt, kényelmes polcokat találnak a költségvetési zuhanyzókban. A katalógus nemcsak olcsó, hanem csúcskategóriás egészségügyi termékeket is kínál. A kiváló alapszint olyan opciókkal egészíthető ki, mint a világítás, rádió, pezsgőmasszázs és szellőzés.

A háztartási felhasználók elégedettek a megfizethető árakkal, a tálcák mélységével, a méretek és formák széles választékával. A készletből azonban gyakran hiányoznak a részek; egyes elemek nem illeszkednek jól egymáshoz.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • jó alapfelszereltség;
 • mély raklapok;
 • gazdag választék.

Hátrányok

 • hiányos felállítás;
 • összeszerelési nehézségek.

Triton

Értékelés: 3.9

Triton

Ez egy népszerű orosz márka

Iton kerekíti ki a felülvizsgálatunkat. A gyártó mintegy 20 éve van jelen a piacon, és a középkategóriás és olcsó szegmensben nemzetközi cégekkel versenyez. A szakértők dicsérték a vállalatot a minőségi anyagok használatáért, a jó összeszerelésért és az elfogadható árakért. A praktikus akril, amely gyorsan felmelegszik és sok éven át megőrzi eredeti színét, a zuhanytálcák gyártásához használatos. A választék méretét tekintve kissé korlátozottnak tűnik (90×90 cm-ig). Ezért a Triton zuhanykabinokat többnyire a kis fürdőszobával rendelkező lakások tulajdonosai vásárolják.

A felülvizsgálatokban a felhasználók kritizálják a hazai gyártó termékeit a raklapok éleinek hiánya, a polcok és a törékeny üveg hiánya miatt.

Előnyök

 • erős és tartós raklapok;
 • megfizethető árak;
 • tömörség;
 • kellemes design.

Hátrányok

 • nincs szegély a raklapokon;
 • törékeny üveg.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: