6 A 6 legjobb porfestékgyártó

A porfesték napról napra népszerűbbé válik az orosz festéküzletekben. A hagyományos folyékony permetezéssel ellentétben a polimer bevonat jobb időjárásállósággal, tűzbiztonsággal, bevonat tartósságával rendelkezik. A port száraz állapotban viszik fel az alkatrészre, majd a hőmérséklet hatására megolvad, és összefüggő filmet képez. Kikeményedés után gyönyörű és tartós bevonatot kapunk. A megfelelő porfesték kiválasztásához a szakértők a következő pontokat ajánlják.

Hogyan válasszunk porfestéket

 1. A porfestékek típusai. A porbevonatok kémiai összetételükben különböznek. Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai.
 2. Poliészter festékEllenáll az UV-sugárzásnak, a légköri páratartalomnak és a hőmérséklet-ingadozásoknak. A legjobban alkalmas homlokzatokhoz, kerti bútorokhoz, kültéren üzemeltetett berendezésekhez. A szakértők számára a hátrányok közé tartozik az alacsony dielektromos értékei.
 3. Epoxi-poliészter festékBelső fémszerkezetek korrózióvédelmére ajánlott. Az anyagot gyönyörű megjelenés, sima fényesség, valamint vízzel és kőolajtermékekkel szembeni ellenálló képesség jellemzi. Alacsony hőmérsékletű termékekkel azonban nem lehet matt felületet elérni.
 4. Epoxi festékellenáll a kémiai hatásoknak. az anyag jó dielektromos tulajdonságokkal rendelkezik. A bevonat a napon megég, nem bírja az erős hőmérsékletváltozásokat.
 5. Felület típusa. A porfesték kiválasztásánál figyelembe kell venni a védendő felület jellegét.
 6. Ideális a sima aljzat, amely lehetővé teszi a festéktermékek széles választékának használatát. Lehet magasfényű (akár 95%-os) vagy matt (7-10%-os) porfesték.
 7. Ha a felületen hegesztési varratok, forgácsok vagy süllyedések vannak, a shagreen festék további előkészítés nélkül használható. ha megszilárdul, narancshéjra emlékeztető bevonatot képez.
 8. Ha az aljzat számos és meglehetősen nagy hibával rendelkezik, akkor jobb, ha “durva osztású” felületű porfestéket választ. De vigyázzon, ha az aljzat előkészítésén spórol, akkor magas porfogyasztást kell elviselnie.

Ebben a felülvizsgálatban a 6 legjobb porfestékgyártót választottuk ki. E márkák termékei széles körben képviseltetik magukat az orosz kiskereskedelmi hálózatban. A rangsor a szakértői vélemények és a hazai fogyasztók visszajelzései alapján készült.

A legjobb porfestékgyártók rangsora

Jelöléshelytermék neveÉRTÉKELÉS
A porbevonat legjobb gyártói1Duxone4.9
2Arsonsisi4.8
3Akzo Nobel4.7
4Microp
  4.6
  5

   ver
  4.5
  6Euro-Decor4.4

  Duxone

  Értékelés: 4.9

  DUXONE

  A közepes árszegmens számára 1998-ban fejlesztették ki a Duxone festékrendszert. A szakértők hangsúlyozzák, hogy a vállalat megőrizte a családi vállalkozás minden előnyét. Nem vált a nagyobb festékgyártó cégek részévé, de megőrizte hagyományait. A gyártó az orosz fogyasztók számára a modern technológiával készült festékanyagok teljes választékát kínálja. A katalógusban megtalálható a karosszériafelújításhoz szükséges összes alkatrész, a töltőanyagtól a fedőlakkig. A nagy autójavító műhelyek és a kisebb stúdiók egyaránt szeretik a márka festéktermékeit a könnyű használatuk miatt. Rangsorunk győztese a Duxone.

  A testépítők dicsérik a festéket a magas minőségéért és az elfogadható árakért. Az anyagok gyorsan száradnak, tartós és erős bevonatot adnak.

  Előnyök

  • magas minőség;
  • időtállóan bevált formulák;
  • modern technológia;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • nincs hamisított termék.

  Arsonsisi

  Értékelés: 4.8

  ARSONSISI

  Az egyik legnagyobb porfestékgyártó az Arsonsisi. A vállalat 1920 óta működik, és irigylésre méltó következetességgel tartja vezető pozícióját a piacon. Az olaszok az elsők között alkalmazták a porfestést (1972). A cég a saját kutatás és fejlesztés révén lépést tart a korral. Különös figyelmet fordítanak a festékanyag színjellemzőinek tanulmányozására. A következetes minőség és a RAL színkatalógusnak való megfelelés lehetővé tette a gyártó számára, hogy a második helyet foglalja el értékelésünkben.

  A felhasználóknak hízelgő a porbevonat minősége, a nedvességgel és a hőmérséklet-ingadozásokkal szembeni ellenállása. A hamisított termékek megjelenését a hazai piacon hátrányként emelik ki.

  Előnyök

  • mély hagyomány;
  • modern technológia;
  • A színek megfelelnek a RAL katalógusnak;
  • A bevonat ellenállása a légköri hatásoknak.

  Hátrányok

  • hamisított termékekkel lehet találkozni.

  Akzo Nobel

  Értékelés: 4.7

  AKZO NOBEL

  A holland Akzo Nobel nemzetközi vállalat, amely a világ minden táján rendelkezik gyárakkal. Irodák 80 országban; széles színválaszték áll rendelkezésre. A MICROP az építőipar számára fejlesztette ki az “Architecture” anyagsorozatot, amellyel ablakokat, ajtókat, korlátokat és egyéb fém alkatrészeket díszítünk. Porfesték AkzoNobel Collection Anodik eloxálás utánzásával eredetileg úgy néz ki, hogy. A kínálatban hosszabb élettartamú festékek találhatók. A márka a harmadik helyen áll a ranglistánkon.

  A felhasználók előnyei közé tartozik a festékek széles választéka, a bevonat dekoratív megjelenése. Hátránya, hogy a gyenge korrózióvédelmi tulajdonságok elégedetlenséget okoznak.

  Előnyök

  • különböző színek;
  • a bevonatok dekoratív tulajdonságai;
  • gyorsan szárad;
  • gazdaságos fogyasztás.

  Hátrányok

  • magas árak;
  • elégtelen korrózióvédelem.

  Microp

   Értékelés: 4.6

   MICROP<ul></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/03/40316666194191-306-.jpg” height=”162″ title=”MICROP</p><ul>“></p><p>A fiatal török Microp vállalat</p><ul> előretekintő politikájának köszönhetően gyorsan népszerűvé vált a fogyasztók körében. A gyártó vállalkozó szellemű alkalmazottakra támaszkodott, akik eredeti formulákkal álltak elő. A vállalat saját fejlesztésű, fejlett berendezésekkel, kiváló minőségű festékeket gyárt. A márka komoly figyelmet fordít az ökológiára, kizárólag kiváló minőségű európai alapanyagokat vásárol. A festékek nem tartalmaznak káros oldószereket és tűzállóak, ami csökkenti a tűzoltó rendszerek költségeit.</p><p>A gyártó egy lépésre van az első három helyezettől. A felhasználók visszajelzéseikben panaszkodnak az orosz üzletek gyenge termékválasztékára.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>eredeti formulák;</li><li>modern felszerelés;</li><li>környezetbarátság;</li><li>tűzbiztonság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>szerény választék az üzletekben.</li></ul><h3><p><ul>ver</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=P<ul></div><p>VER” src=”/wp-content/uploads/2023/03/5516666194191-976-.jpg” height=”200″ title=”P</p><ul>VER”></p><p>Újabb török porbevonat gyártó kerül be a minősítésünkbe. P</p><ul>ver jól ismert Európában és Oroszországban, bár a vállalat 1988 óta gyárt porfestékeket. A folyamatos technológiai és eszközfrissítések gyorsan piacvezetővé tették a vállalatot. 1995-ben a vállalat megkapta az ISO 9001 tanúsítványt, majd 20 évvel később a GSB Master tanúsítványt. A festékválaszték meglehetősen széles, építészeti és autóipari anyagok, háztartási készülékek és ipari termékek sorozata található benne. A szakértők dicsérték a festékanyagok környezetbarát és biztonságos voltát.</p><p>A felhasználók nem elégedettek a porfesték fogyasztásával, a korrózióállósággal. A megfizethető ár pedig vonzó tényező.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megfizethető ár;</li><li>modern technológia és felszerelés;</li><li>gazdag választék;</li><li>környezetbarátság.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>magas fogyasztás;</li><li>alacsony korrózióállóság.</li></ul><h3>Euro Decor</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=EURO-DECOR

   Az Euro-Decor hazai vállalat vezető szerepet tölt be az orosz porfestékek piacán. A gyártó 1995 óta hódítja meg az igényes vásárlók szívét. A jól ismert olasz beszállító EUROPOLVERI a vállalat partnere. A márka katalógusában a lakkok és festéktermékek széles választéka található, amelyek a RAL szabványnak megfelelően készülnek. A fejlett kereskedői hálózatnak köszönhetően a festék Moszkvában és a vidéki városokban is megvásárolható. Míg korábban a gyártó a fémek védelmére szolgáló porfestékek gyártására specializálódott, ma már alacsony hőmérsékleten alkalmazható készítményekkel rendelkezik fa, műanyag, MDF stb. számára. .

   A márka az élénk színek, a nedvességgel szembeni ellenállás, a jól kiépített kereskedőhálózat és a márkaszervizek miatt kapja meg a minősítésünket. A felhasználók szerint az instabil minőség az egyik hátránya.

   Előnyök

   • átfogó választék;
   • jól kiépített értékesítési hálózat;
   • nedvességgel szembeni ellenállás;
   • elfogadható ár.

   Hátrányok

   • instabil minőség.
   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: